dalsie cenne body v kapse
zapas na defenzivnu notu, golovo suchy, taky oddychovy

kto by bol povedal, ze Petrellov gol bude na dlhy cas jedinym

, cakala som ofenzivnejsi zapas z nasej strany, hlavne ked je Smith zraneny, ale musim zas povedat ze Kojoti branili velmi dobre...
co sa tyka striel, zase raz sme ostali prestrielani

, co ma pri nasej ofenzive riadne stve

, powerplays

, dosial boli nase presilovky vychavlovane z kazdej strany, dokonca najlepsie v lige, a dnes , 3 strely v 4 presilovkach, mali sme problem vobec sa dostat do pasma
ku koncu 3. tretiny prisla powerplay akurat vhod, super prilezitost ako sa dostat do dvojgoloveho vedenia a to co sme predviedli, som myslela ze odpadnem, to sme snad ani neboli my

, namiesto toho sa do penalty boxu dostane nas hrac a 19 sekund pred koncom shutout pre skveleho Dubnyka vyfucal ako prepichnuty balon

, dost ma to nastvalo lebo sme si zato mohli jasne sami, to tak byva ked nevyuzijete sance ktore sa vam ponukaju na zlatom podnose
nastastie sa predsa len podarilo skorovat v presilovke, Yakupov skoroval podobny sposobom ako v zapase s Kings, len tak dalej
pochvala akurat tak pre Dubnyka, dnes super vykon, velmi podrzal a shutout si zasluzil, no naco o tom teraz lamentovat...kazdopadne dnes jednotka s hviezdickou
dnes u Zralokov, dufam ze sme sa poucili a zapas bude uplne iny ako ten prvy... go on Oilers !!!!