Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ta radost :) necudujem sa, fuknut to tam par s pred koncom, obzvlast potom, co olejarom neuznali vyrovnavajucu Gagnerovu trefu par sekund pred Yakupovou golovkou
Gagnerov kontakt s Quickovym betonom tam bol, umyselny urcite nie, "zasekol sa on", no sudi su na akekolvek ataky brankarov v ich okoli maximalne nachylny, vylucuju bez mihnutia oka, domaci vsak bojovali o vytuzene vyrovnanie, dockali sa a v ot vitazne dielo dokonal samotny Gagner

what a crazy game :-O
hockeygirl: rozhodcovia veru stvali aj mna, to co za vylucenia tam na nas vytahovali... :hroza: alebo ked sudi odpiskal, lebo si myslel ze puk ma Quick vo svojej moci, pritom bol snad meter od neho pod nohami hracov :rofl: nasledny Yakov gol logicky neplatil. Pri tom Nudzentovom vyrovnavajucom gole si za to Quick mohol sam, no ale pravidla su pravidla, brankari su v takychto pripadoch "nedotknutelni" :sarcasm: 10 sekund pred koncom sme dali na vhadzovanie Belangera, co bol skvely tah, kedze vyhral ciste buly, nasledovali dve strely, a sup Yakova dorazka do brany a zbesily utek do vlastnej tretiny :D
Penalty Killing sme zvladli vyborne, Kings nepremenili ani dlhe presilovky 5 na 3 :-P Dubnyk mal iste zakroky (celkovo 30/31) a slusne sa uviedol aj nas novy penalty killer Fistric. Snad bude hravat pravidelne a take hity ako bol ten na Nolana uvidime v kazdom zapase. Presilovky ale treba vylepsit :nono:
Battle of Alberta...
Flames zatial bez vitazstva, zostane to tak aj po dnesnom dni? Musime si dnes davat pozor na vylucenia, Flames ich zatial efektivne vyuzivaju. Komu dnes debutujuci Darcy Hordichuk rozbije hubu? :fight:
bitka o Albertu nam dnes veru nevysla :eek2: , divoke plamene sme nedokazali uhasit :evil:

prve dva goly take o nicom, Dubnykovi tam nestastne preklzli...potom prisla nasa vyhoda o jedneho hraca a v obidvoch pripadoch uspesna :good: , z prehry o jedneho golu sme sa dlho netesili, vzdy nas zase schaldili, musim ale povedat ze Flames hrali naozaj velmi dobre, ci vo svojom obrannom ci utocnom pasme, dobre prieniky, to sa musi uznat...
prve tretiny su pre nas stale dost problem, na tom treba popracovat, nie pri kazdom time by nam to mohlo prejst, vid zapas so Sharks :!: , treba sa tiez vyhnut zbytocnym vyluceniam a davat pozor na precislenia cim davame zbytocne sance superovi...
z pohladu statistiky je to :hroza: , Flames nas prestrielali 35-20, taktiez ubohe faceoffs, to bolo dnes znacne vidiet :%):
zdalo sa mi alebo sme mali tych istych rozhodcov? dnes to nebola taka katastrofa, ale spomeniem moment, ked sme ku koncu druhej tretiny mali presilovku, co bola dobra sanca dosiahnut rozdiel jedneho golu uz pred tretou tretinou, rozhodca vsak odpiskal Horcoffa podla mna uplne zbytocne za rusenie brankara, pricom ho tam strkol super :nervy2: , ak by sme vtedy skorovali, mohlo to vyzerat aj inak...
znizit na 3:4 par stotin pred koncom uz je houby platne, takze dnes bez bodu, ale nevadi...ak sa vyhneme podobnym chybam alebo aspon budeme na nich pracovat bude to :good:

doma nas teraz caka Lavina, tu mozeme ziskat dva cenne body so go on Oilers !!!!
zo 6 striel v 3. tretine tazko dorovnavame dvojgolovu stratu...
ano piskali ti isti rozhodcovia, ako proti LAK. Uz to bolo lepsie, ale imo vylucenie Nugenta, po ktorom sme v naslednej presilovke dostali rozhodujuci gol, bola blbost. Ten Horcoff tiez diskutabilny, sice ho tam nikto nestrkol, ale Giordano spadol ako hnila hruska. :lol:
Justin Schultz pokracuje vo svojich bodovych hodoch z AHL aj v prvom time :klobuk: vcera 1+2, celkovo ma za 4 zapasy uz 6 bodov (2+4). A to nie je ziaden hura dopredu obranca, pravidelne hrava aj oslabenia :good:
co tu mrncite o rozhodcoch ?
Lolorado zdolane a dokonca sme na cele divizie. Vyzera to zaujimavo s tymi 6 bodmi..

Dnes by som vyzdvihol Hartikainena. Snazil sa, nahanal kazdy jeden puk a pri mantineloch bojoval ako lev. Navyse Ralph ho postavil pred branu pri presilovkach a prave pri jeho dobrej robote pred Varlamovom strelil Hemsky nas prvy gol.
Yakupov celkom slusne turnoveroval :?
:yahoo:

velmi dolezity zapas, velmi cenne dva body supeer :jupi:
vyborna prva tretina, uplne nieco ine ako tomu bolo v predoslych zapasoch, zato pochvala :good: , hoci musim povedat, ze ta tretia tretina :? , polavili sme a rozmyslam nad tym, ci je lepsie failovat v prvej alebo tretej tretine...myslim, ze to zalezi od zapasu a hoci najlepsie je byt v hre cely zapas, nie je to take jednoduche, vzdy sa najde chvila ked to nejde...

vsetky goly padli v PP, co je vyborne, pochvala aj za PK, v tychto veciach zatial nie je problem :wink2: , vo faceoffs sme sa polepsili ale v strelach :hroza: sme ostali zase pekne prestrielani...

ako arek spomenul, tiez :plus: pre Hartikainena, jeho praca pred brankarom super, na Alesovom gole ma ozaj velku zasluhu :good: , Eberle :wub: paradny gol, len Nuge ma dajake strelecke suchoty zatial :eek2: , trosku ma mrzi ze sme dostali jeden gol, Dubnykovi som priala shutout, dnes ozaj podrzal, hlavne ku koncu :thumbsup:

caka nas 4-zapasovy trip, prva zastavka na pusti, verim ze sa zacne uspesne go on Oilers !!!! :povzbudzovanie:
tak dnes Phoenix. Vyzera to tak, ze vitaznu zostavu nemenime. Minulu sezonu sme s Coyotes prehrali vsetky 4 zapasy, takze im mame co oplacat :cert:
dalsie cenne body v kapse :good:

zapas na defenzivnu notu, golovo suchy, taky oddychovy :D kto by bol povedal, ze Petrellov gol bude na dlhy cas jedinym :D , cakala som ofenzivnejsi zapas z nasej strany, hlavne ked je Smith zraneny, ale musim zas povedat ze Kojoti branili velmi dobre...

co sa tyka striel, zase raz sme ostali prestrielani :? , co ma pri nasej ofenzive riadne stve :neviem: , powerplays :hroza: , dosial boli nase presilovky vychavlovane z kazdej strany, dokonca najlepsie v lige, a dnes , 3 strely v 4 presilovkach, mali sme problem vobec sa dostat do pasma :scare:
ku koncu 3. tretiny prisla powerplay akurat vhod, super prilezitost ako sa dostat do dvojgoloveho vedenia a to co sme predviedli, som myslela ze odpadnem, to sme snad ani neboli my :neviem: , namiesto toho sa do penalty boxu dostane nas hrac a 19 sekund pred koncom shutout pre skveleho Dubnyka vyfucal ako prepichnuty balon :cry: , dost ma to nastvalo lebo sme si zato mohli jasne sami, to tak byva ked nevyuzijete sance ktore sa vam ponukaju na zlatom podnose :-x
nastastie sa predsa len podarilo skorovat v presilovke, Yakupov skoroval podobny sposobom ako v zapase s Kings, len tak dalej :thumbsup:

pochvala akurat tak pre Dubnyka, dnes super vykon, velmi podrzal a shutout si zasluzil, no naco o tom teraz lamentovat...kazdopadne dnes jednotka s hviezdickou :good:

dnes u Zralokov, dufam ze sme sa poucili a zapas bude uplne iny ako ten prvy... go on Oilers !!!!
prva dva body z tripu su tam. Ak ziskame z dalsich dvoch zapasov jeden bod, budem spokojny.
Zaujimave divadlo sa odohralo po rozhodujucom gole. Morris ale nesiel po Yakupovovi, ako si niektori myslia. Mal potycku s Whitneym...
Este lepsiu show urobil Chad Johnson, ked vykorculoval z brany az na modru mysliac si, ze je avizovane vylucenie supera...nebolo :rofl:
Ryan Whitney ‏@ryanwhitney6
Wow you got verified @89SGagner... Congrats. I feel bad for the ice cream bar that you're gonna demolish on the plane to San Jose though

Sam Gagner ‏@89SGagner
@ryanwhitney6 Wonder if it will taste as good as a Derek Morris right hook?
Horcoff dnes proti SJ mimo hry. V poslednom zapase ho nesetrne zrazil na zem S. Doan a ma bolesti krku. V zostave by ho mal nahradit Lander povolany z OKC (opacnym smerom putuje Paajarvi). Otazny je aj start Petrella. :-x
fajn zapas, aj jeden bod potesi :good:
prva tretina solidna, v druhej to prislo, dva goly v priebehu 1 minuty :hroza: , nastastie sa vzchopili a Gagner po strele Fistrica dotiahol na 1 golove manko a hned v uvode tretej vyrovnal Hall, ktory dnes hral vyborne :good:
potom uz gol neprisiel, ale hralo sa rychlo, ku koncu poslednej tretiny Gagner (v poslednej dobe v takychto momentoch furt, asi ritual :neviem: ) do penalty boxu, ale ustali sme to, nerozhodny overtime vyustil do shootoutu a tu sme nemali sancu :? v tomto su Zraloci a Handzus jednoducho :thumbsup:

na strely sme prehrali zas, a to nie tesnym rozdielom, faceoffs bieda, najma Gagner...
pochvala pre Halla a Dubnyka, dnes super :wink2:

caka nas zase Colorado, poobednajsi zapas a potom spat domov :wink2:
ten bod je super :thumbsup: zahladom na to ze SJ su stale neporazeni, v prvom zapase nas znicili a teraz sme museli dohanat stav 0-2, tak bod je pre nas takym malym vitazstvom.
Hallovi sice nevychadza vacsina jeho kluciek, casto si na seba zoberie velke susto namiesto toho, aby situaciu vyriesil jednoduchsie, ale boduje v kazdom zapase a dnes aj skoroval, takze hnevat sa nemozeme. Nuge je vsak bez formy, nechapem preco isiel na najazd. Hemmer by bol imo uspesnejsi.
Colorado bude v sobotu asi neprijemnejsie ako naposledy, vcerajsia ku koncu vybojovana vyhra s CGY ich moze nakopnut.
Fistric dostal puk do ruky a nedohral...len aby to nebolo zlomene :-(
zapas zaujimavy, ale skor z tej druhej strany...
nasim cielom bol dobry start do zapasu co sa nam aj podarilo s tym ze kto lepsie vkroci, bude to mat lahsie...a figu borovu :-/ v prvej tretine to este ako tak slo ale potom :hroza: , ofenzivna neschopnost a hra Colorada uplne prevladla, nasa hra bola uplne nevyrazna, bez chuti...
cakala som silnejsiu ofenzivu, a to nielen v tomto zapase, to je pre mna trochu sklamanie doposial...
powerplay otras, 2 strely za cely zapas to je trapas...naopak superi mali viac pocetnej vyhody a vystrelili az 18 krat :noway:
faceoffs nevyhrame ked treba, zle rozohrame a potom su zbytocne rychle sance pre supera, to treba zmenit :!:

presuvame sa domov, proti dalsiemu diviznemu rivalovi Canucks, snad to bude lepsie :pray:
:)
arek píše::)
:hroza:
tak v noci nanuky. Belanger sa zranil a tak sa do zostavy vracia Paajarvi...vytvori tzv. Nordic Line s Landerom a Hartikainenom. Po 2 vynechanych zapasoch sa vracia aj Horc.
Prvykrat v sezone je Whitney HS, udajne aj prvykrat v kariere vobec :giggle:
HALL - RNH - EBERLE
YAKUPOV - GAGNER HEMSKY
SMYTH - HORCOFF - PETRELL
PAAJARVI - LANDER - HARTIKAINEN
N.SCHULTZ - J.SCHULTZ
SMID - PETRY
FISTRIC - POTTER
DUBNYK
Hall mohol rozhodnúť v predĺžení po samostatnom nájazde... nestalo sa. Rada Dubnyka aby strieľal low blocker bola k ničomu.

Zápas si takto pokafrať je škoda, Bieksova strela sa asi aj obtrela o brániaceho hráča, no nezmenila smer natoľko, aby to Dubnyk nemal.

Obrázek

Nuž a víťazný gól Taneva bol jasný už tak 10 sekúnd predtým, keď som videl toho Oilera za modrou a puck battle 3 na 1. :slap: Hrúza des.
nj, Dubie mohol chytit oba tie goly. Ten hrac za modrou bol Eberle...nechapem, takto par sekund pred koncom to tam mali proste ubetonovat. Nehrali sme velmi dobre, nanuky nas prestrielali 40:25, prisli sme pocas zapasu o dvoch hracov, no aj tak sme mohli vyhrat. Zial sance sme nevyuzili. No a Nudžent je riadne mimo. Belanger a potom aj Horcoff nam velmi chybali na buly...to sme prehravali ako na pase, celkovo 44:19 :hroza: Snad bude Horc aj Fistric v poriadku :pray:
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... hare-video" onclick="window.open(this.href);return false;

Hemsky ale naprosto suse :shock:
veru pekny gol...ale ta prihravka asi nebola Yakov zamer :giggle:
Tak Horcoff ma zlomeny clenok a budem mimo na dlhsiu dobu. Fistric Day to day. Sakra, dost nam chyba na faceoff Belanger a teraz este aj Horc :scare:
zaciatok bol super, hrali sme dobre, ale potom akoby nic, sme zacali hrat velke ho*no a pokaslali si to sami...proste teraz naopak mame dobre zaciatky a otrasne konce, uz sme to len akoby udrziavali a to je na figu :neviem:
druha lajna je momentalne najlepsia, prva nehra nic, neratam individualne akcie Halla a sikovnost Eberleho, Nuge je fakt mimo a kym sa rychlo nespamataju, bude to zle...
ze sme pravidelne prestrielani uz ma snad ani neprekvapuje, Dubnyk ale chyta dobre aj napriek tym dvom trapnym golom, citim z neho pokoj, skoda len ze nema podporu, darmo vypalit 40 striel, to je dost...ale faceoffs :hroza: to je jedna velka pohroma...Nuge 32 %, Gagner 20% :nervy2:
no a k tym zraneniam, Fistric je zraneny po tom naraze na mantinel zozadu? neostava len dufat ze Fistric nastupi cim skor...

caka nas trapny Dallas, verim ze ked budeme hrat cely zapas vyrovnane dobry vysledok bude zaruceny :)
hockeygirl píše:no a k tym zraneniam, Fistric je zraneny po tom naraze na mantinel zozadu? neostava len dufat ze Fistric nastupi cim skor...
ano..vtedy odisiel do satne a uz sa nevratil. Vraj ma nejake bolesti chrbta.
Ja som tiez s Dubnykom spokojny, aj ked tie dva goly..no...dobre. Stale lepsie, ako by chytal Khabibulin. Odchytal 9 zapasov v rade a ma najviac savov spomedzi vsetkych brankarov. S uspesnostnou 92.5 je na vybornom 9. mieste. Cez vikend hrame 2 zapasy, da sa ocakavat, ze v nedelu proti CBJ uz uvidime aj Khabiho.
z Oklahomy bol povolany Mark Arcobello, neviem ci dnes nastupi ale nebolo by to zle, pocas vyluky hral spolu s Ebsom a Hallom a slo to, hodi sa do lineupu ci na kridle alebo na centri a ma dobru produktivitu :) tak som zvedava...
s tymi zraneniami to nevyzera az tak zle, Jones uz trenuje a je blizko debutu v tejto sezone, Eager aj Belanger by sa mali tiez coskoro vratit, az na toho Horcoffa, ktory bude dlho na IR...
citala som vyjadrenia Kruegera na prehru s Canucks a celkovo na posledne vykony, uvedomujeme si chyby v pozicnej hre a ich nasledky to je fajn a dufam ze sa aj z tohto zapasu poucime, tak ako ked sme posledne hrali so Sharks a nakoplo nas to...
ako Krueger povedal, najlepsie sa uci z chyb ktore zazijes na vlastnej kozi a ich neprijemnost ta pohana k tomu aby sa to neopakovalo...

dnes verim v lepsie vykony :povzbudzovanie:
3192 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO