Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sage píše:Tim Kennedy said of Crosby. "When you give a guy an open net and give a guy a 2-on-1 and then a power play, guys like that aren't going to miss those opportunities. That's on us. He is one of the best players in the game, but I think that we gave him a lot."

Tim ma podporil :D
No jo Sage :D Nemuzete chtit od Millera zazraky kazdy zapas. Jeho historicke statistiky proti nam jsou primo hruzostrasne, proste to na vasi hvezdu umime :) . S tim postavenim Ryana na presilovce mas pravdu, ale Crosby to taky trefil dost dobre. Pri golu na 5-3 by ale nemel sanci ani Copperfield.
Tak je jasne, ze Pittsburgh chce posilovat, ale na to je potrebne jeste ziskat trochu prostoru pod stropem. Proto se ted jako velmi pravdepodobne jevi umisteni Skoulu a Adamse na waivers. A taky se chceme zbavit Fedotenka(1,8 mil.). Tohle kdyby se povedlo, tak ziskame mnohem vetsi moznosti, pricemz nahradit vykony techto hracu dokaze kdokoliv i z farmy. Konecne velmi potesujici zprava !!! Skoula, Adams a Fedotenko by mi nijak zvlast nechybeli, tak doufam ze se to povede a ze na oplatku ziskame solidni posilu.
Tak jsme konečně předvedli, že umíme hrát líbivý hokej! Jsem rád, že po nemastném - neslaném výkonu v Bostonu jsme zrovna proti útočně laděnému týmu, jakým Penguins rozhodně jsou, dokázali zahrát to samé a hlavně velmi kvalitně :thumbsup: !
habs píše:Tak jsme konečně předvedli, že umíme hrát líbivý hokej! Jsem rád, že po nemastném - neslaném výkonu v Bostonu jsme zrovna proti útočně laděnému týmu, jakým Penguins rozhodně jsou, dokázali zahrát to samé a hlavně velmi kvalitně :thumbsup: !
Gratulace, ja vam body dopreju, potrebujete je vic nez my prece jen...

K zapasu: Habs prokazali jednoznacne vetsi vuli po vitezstvi...
My jsme se jaksi podvedome setrili na zitrejsi megazapas s WSH a podali jsme dost divny vykon. Montrealu jsme prenechali aktivitu a to mne osobne velmi prekvapilo, protoze proti MTL jsme vzdycky byli schopni diktovat hru my. Ale dnes Habs dreli... Prvni gol, po zakroku na Fleuryho za brankou, no nevim jak to je v techhle pripadech... Jinak 2 goly jste dali, ze nasi brankari upadli a klicovy gol na 4-2, tak za ten se muze Fleury stydet. Takze suma sumarum, hodne jsme vam pomohli vlastnimi chybami a trochu lezernim vykonem, zato Canadiens jeli nadoraz. Jinak v zaveru mel Fedotenko sanci na 4-5, nedal a pak zas ta nase nedisciplinovanost, to uz je 7-my zapas po sobe, co jsme takhle hodne na tr.lavici. Zitra ve WSH si to nemuzeme dovolit. Doufam v omnoho lepsi vykon, za dnesek Habs gratulace.
Dnes zaslúžená výhra Montrealu :-( Konečne som si ten zápas mohla pozrieť a skončilo to takto :cry: K Fleurymu nemám slov :sad2: a obrana sa mi tiež moc nepozdávala,proste ma to dohnalo k :cry:
Atlantik píše:
habs píše:Tak jsme konečně předvedli, že umíme hrát líbivý hokej! Jsem rád, že po nemastném - neslaném výkonu v Bostonu jsme zrovna proti útočně laděnému týmu, jakým Penguins rozhodně jsou, dokázali zahrát to samé a hlavně velmi kvalitně :thumbsup: !
Gratulace, ja vam body dopreju, potrebujete je vic nez my prece jen...

K zapasu: Habs prokazali jednoznacne vetsi vuli po vitezstvi...
My jsme se jaksi podvedome setrili na zitrejsi megazapas s WSH a podali jsme dost divny vykon. Montrealu jsme prenechali aktivitu a to mne osobne velmi prekvapilo, protoze proti MTL jsme vzdycky byli schopni diktovat hru my. Ale dnes Habs dreli... Prvni gol, po zakroku na Fleuryho za brankou, no nevim jak to je v techhle pripadech... Jinak 2 goly jste dali, ze nasi brankari upadli a klicovy gol na 4-2, tak za ten se muze Fleury stydet. Takze suma sumarum, hodne jsme vam pomohli vlastnimi chybami a trochu lezernim vykonem, zato Canadiens jeli nadoraz. Jinak v zaveru mel Fedotenko sanci na 4-5, nedal a pak zas ta nase nedisciplinovanost, to uz je 7-my zapas po sobe, co jsme takhle hodne na tr.lavici. Zitra ve WSH si to nemuzeme dovolit. Doufam v omnoho lepsi vykon, za dnesek Habs gratulace.
Tak souhlas, první gól byl hodně kontroverzní. Ale hned vzápětí jsme vám darovali vyrovnání... :) . Druhý gól krásná akce Gionty, třetí gól "trma-vrma" při přesilovce, čtvrtý gól chybka Fleuryho (ale pozor, ten puk mu ztečoval Gončar, takže to nebylo jednoduchý) a při pátém gólu jeden z vašich obránců srazil svého gólmana, který pak měl hodně těžkou pozici k zásahu. Malkin se sice projevil jako výborný hokejista, ale také jako značně nedisciplinovaný hráč, který toho v hlavě asi moc nemá...
Je to len môj nesprávny pocit, alebo skutočne doplácate na zlú hru krídel v Crosbyho a Malkinovom útoku? Ak chcete uspieť v play-off (a teraz mám na mysli úspech, aký očakávajú Pens), robte s tým niečo. Stačí kvalitná zónová obrana s dôrazom na elimináciu vašich prvých dvoch centrov a ste nahraní. Vaše krídla nezmôžu nič (nemám na mysli Staalov útok).
Prohrali jsme vyhrany zapas, ale bod z WSH i vykon, to bylo celkem OK. Orpik se necha vyloucit v prodlouzeni jak maly kluk... Nechce se mi to rozebirat, meli jsme to vyhrat v norm. hraci dobe. Mame na ne, vzdycky je to ale o drzku hokej proti WSH.
no jako malý kluk...spíš to byla smůla že mu hokejka sjela do Seminovy tváře.
Zdá se mi to nebo Malkin celkem dost soluje a hodně to ztrácí někdy i ve středním pásmu
No ale on si musi tu hokejku kontrolovat, takove vylouceni bylo uplne zbytecne, navic v prodlouzeni smrtici pro nas.
Co se tyce Malkina, ten hodne riskuje a je z toho vic plusu jak minusu. Nejake puky ztrati, ale jinak ted hraje svuj nejlepsi hokej sezony a je velmi aktivni. Dnes predvedl 2 krasne prihravky. Uz jsem trochu klidnejsi, tak se vyjadrim podrobneji.
Ja bych z teto prohry nedelal tragedii, mame cenny a celkem necekany bodik a ten se nam prida. Ukazali jsme hlavne, ze na Washington mame, dokonce si myslim, ze jsme byli lepsim tymem. Nepochopitelne jsme se sice nechali zatlacit na zacatku 3.tretiny, ale od stavu 4-4 jsme pak opet meli navrch, tedy az do toho blbeho vylouceni Orpika, jeste jednou, skoda toho... Fleuryho nemuzu opet prilis pochvalit, vim ze tohle jsou pro brankare velice tezke zapasy, ale hlavne gol na 4-2 byl Marcuv a pak, on na toho Ovechkina proste neumi reagovat. Ono to ovsem neni tak jednoduche, ale dost mne to sere, kdyz kazda jeho strela z kruhu konci v nasi siti, stejne tomu bylo loni v playoffs. Alespon neco mu chytit Marc musi! Ale mame bod z velmi horke pudy WSH, to by bral snad kazdy v lize, protoze z tohodle mista se vetsinou odchazi s prazdnyma rukama. Ten zapas jsme ale proste meli vyhrat a pro psychiku to neni zrovna idealni scenar. Opet nas tahli Crosby, Malkin, Staal. Crosby 39 golu, proste parada, dnes ukazal hezkou pracicku s pukem, kdyz se pohral s Theodorem dvakrat :thumbsup: Ovechkin byl ale dnes jeste lepsi, tomu vychazelo vsechno. Guerin s Fedotenkem slabota, proste nutne potrebujeme posilit o kvalitni kridlo, Kunitz po zraneni taky nic moc. Ale ukazali jsme, ze popri Washingtonu jsme i my spicka NHL a v tomhle fantastickem zapasu jsme rozhodne byli plnohodnotni soucast divadla a hanbu jsme si v zadnem pripade neudelali. Takze spokojenost tak napul.
Dnes si tučniaci zaslúžili vyhrať,jednoznačne.Pokazili však tretiu tretinu,škoda... :cry: Mali by zmeniť zostavu,lebo takto to ďalej nepôjde...aby hralo len pár hráčov stále :-( Obrana tiež nič moc a v bráne bude snáď najbližšie Johnson...Inak celkom pekný zápas,lepší než včera,škoda toho záveru :thumbsdown:
Mám takové tušení, že kvám přestoupí Teemu =) Ať to říkám nerad u Vás by se mi sakra libil a jsem si jistý, že by mu to u Vás i velmi dobře šlo...
neis píše:Mám takové tušení, že kvám přestoupí Teemu =) Ať to říkám nerad u Vás by se mi sakra libil a jsem si jistý, že by mu to u Vás i velmi dobře šlo...
No nevim, moznosti je vic. Teemu by byl urcite paradni reseni, kazdopadne neco delat musime a ja myslim, ze i udelame. Ale asi az po olympiade.
Faktem je ze letos hraje Fedotenko primo hruzostrasne, to je prvni chlap na odstrel... Talbot s Kunitzem vic maroduji jak hraji a i kdyz, tak ta hra za moc nestoji, hlavne u Talbota, Kunitz jeste sem tam neco... No a dalsi kridelnik Guerin taky nic moc, strasne to brzdi, je proste pomaly, i kdyz hokej mozna hrat umi. Dupuis svuj standard, ale to je seredne malo, proste nutne potrebujeme posilit a nase sila muze jit nahoru neprimoumerne kvalite noveho hrace, protoze ta rezerva na tom postu je do oci bijici... Nastesti, momentalne to solidne tahnou Crosby, Malkin a Staal, Jordan hraje paradne. No a Fleury musi taky pridat a hlavne se konecne stabilizovat!
neisi nestras! Ja pevne doufam ze Teemu karieru dohraje u nas, navic stale hrajeme o plajof. Skoda ze nema NTC, protoze on by ji urcite nezrusil. Nekolikrat se vyjadril v tom smyslu ze jeho srdce patri Anaheimu a ja doufam ze v dresu DUcks vstreli svuj 600.gol v NHL :) Jo kdyby jeste nevyhral SC a Ducks na tom byli jako Oilers ci Jackets to by byla jina vec. To bych mu ten prestup pral a s nim i pohar.
Tak dnes Pittsburgh - NY Islanders 3-1

Krome toho, ze mame 2 body, tak mi ten zapas prilis radosti neprinesl. Hoste z Long Islandu meli dost smulu v koncovce, trefili 3-krat tyc a meli i o neco vice sanci nez my. Fleury si dnes opet vybral jeden ze svetlych dnu, nastesti, a pokracuje tak ve sve sinusoide :) Dva dulezite goly vsitil rekonvalescent Chris Kunitz, to je skvele, protoze jeho prinos velmi potrebujeme. Malkin(1+1) bodoval po 11-ty krat v rade, Crosby dnes vysel naprazdno, dvakrat tam mel napr. dobrou sanci po hezkem uvolneni, ale strilel nepresne. Priste se musime nutne vratit ke sve hre, tj. uzemni prevaha a cycling puku v utocnem pasmu, protoze dnes to bylo spis opacne. Ale vyhra je vyhra, to je hlavne, o takovy tyden se uz nikdo nebude ptat jaky zapas jsme hrali 10.2. proti Isles a dva body z tohodle zapasu budeme mit v tabulce. A rozhodne jsou to dulezite bodiky, vedeni v Atlanticke divizi je tak blizko, jako uz dlouho dlouho nebylo a zda se ze Devils nam jeste nejake prilezitosti na zmenu poradi v divizi hodlaji nabidnout. Tak to musime jen vyuzit a ted jeste pred olympiadou by jsme meli zariznout primadony z Manhattanu a pak Nashville.

PS: A dnes konecne prohral i hokejem se bavici WSH(ale ta obrana je proste derava) v divokem zaveru v Montrealu 5-6pp a zastavil tak svou viteznou snuru na c.14, to znamena, ze nas historicky rekord z roku 1993 (17 vyher v rade) odolal :)
PIT-NYR 2-3pp
Serie 7 vyher s NYR dnes skoncila... A muzeme byt radi za bod, Rangers byli lepsi a zachranili nas brankari a pohotovost Crosbyho, ktery vstrelil obe nase branky. Nikdo jiny krome Sida dnes nebyl nebezpecny, fakt zaslouzena prohra a da se rict ze dobry bodik. Vykon ale slaby, Rangers dali do toho zapasu vsechno a hrali to jako by se hralo playoffs, to my jsme se tam v pohode klouzali jakoby nic... Nevadi, jedeme dal.
Musime vas dohnat a predehnat! (ale uz to bude tezky, kdyz to prosirame s Edmontonem a Minnesotou) :v_hajzli:
Prečo vymenil Johnsona na poslednú tretinu? :shock:
po zapase s devils sem si dal trochu masochismu kdyz jsem dival na pens s rags a nevedel komu vic prat prohru. jestli neletavcum kdyz jsou kousek za nama a jsou tak dobry jenom proto ze byli driv tak spatny, nebo tem saskum s gayverym v cele.nakonec jsem se rozhodl ze vyhru asi preju vic rags pac ty do playoff stejne nepostoupi :)
ja som si pozrel poslednu tretinu a fandil som rangers..uz len kvoli atlantikovym reciam akí su to tragedi :D
Obrázek
tak kdyz je to na na yahoo tak to asi bude pravda :D
Tak to je opravdu trefné :lol: Kdyby měl Cindy paruku, tak je to šikovná holka, rty má pravidelně namalované už teďka :D
A jeste za USA :wawe: :wawe: Krucis, asi jsem se zamiloval :oops: :wub: :wub:
:hroza: to čo sú slepí???? :D
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS