Môžete sa spýtať na otázky Maxima Majorova:
http://www.formspring.me/mayor7
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pon 16. srp 2010 21:05
Ty si proti nemu fakt zaujatá
To nie je zaujatosť ale reálne zhodnotenie jeho výkonnosti, respektíve nefungujúcej obrany. Okrem toho, nikoho z trojice Filatov, Moore, Voráček (dokonca ani Majorova s Goloubefom a Calvertom) nemám chuť vymeniť za postarśieho hráča so zmluvou len na rok, nadôvažok, ktorý má síce výborný útok, ale tragickú obranu čo je u obrancu dosť dôležitá vec. Zapracovanie mladíkov sa nám oplatí viac ako preceňovaný veterán.begbeee píše:Ty si proti nemu fakt zaujatá
Skúsim si tipnúť, kto by bol vymenený za Kaberleho, ak by sa výmena uskutočnila.
Burke chcel TOP 6 hráča. Kto je u nás TOP 6 hráč? Nash, Huselius, Voráček, Brassard, Umberger, Vermette a v budúcej sezóne miesto Umbergera Filatov.
Burke si Kaberleho cení vysoko, presnejšie, tvrdí to. To znamená, že z hry vypadávajú Vermette a Umberger. Zostávajú Nash, Voráček, Filatov, Brassard a Huselius. Nasha nemá zmysel riešiť, vysvetľovať snáď nemusím. Filatov a Huselius nie sú Burkeho tipy. Zostávajú Brassard a Voráček. Z tejto dvojice by do koncepcie Toronta pasoval Voráček, ktorý má zároveň pred sebou hviezdnu budúcnosť.
Takźe odpoveď je zdá sa jasná.... Burke chcel Voráčka. A ja si nemyslím že by výmena Kaberle - Voráček bola výhodná pre nás, práve naopak.
Burke chcel TOP 6 hráča. Kto je u nás TOP 6 hráč? Nash, Huselius, Voráček, Brassard, Umberger, Vermette a v budúcej sezóne miesto Umbergera Filatov.
Burke si Kaberleho cení vysoko, presnejšie, tvrdí to. To znamená, že z hry vypadávajú Vermette a Umberger. Zostávajú Nash, Voráček, Filatov, Brassard a Huselius. Nasha nemá zmysel riešiť, vysvetľovať snáď nemusím. Filatov a Huselius nie sú Burkeho tipy. Zostávajú Brassard a Voráček. Z tejto dvojice by do koncepcie Toronta pasoval Voráček, ktorý má zároveň pred sebou hviezdnu budúcnosť.
Takźe odpoveď je zdá sa jasná.... Burke chcel Voráčka. A ja si nemyslím že by výmena Kaberle - Voráček bola výhodná pre nás, práve naopak.
Když měl Burke údajně zájem o Malonea,proč by nemohl chtít Umbergera/Vermettea? Oba dva jsou imho lepší jak Malone.Navíc Umberger je Burkeův typ hráče!mt-svk píše:Skúsim si tipnúť, kto by bol vymenený za Kaberleho, ak by sa výmena uskutočnila.
Pochybujem, takú možnosť uloviť Voráćka by si Burke nenechal ujsť. Okrem toho, ak by sme teoreticky zobrali že má Burké záujem o jedného z nich, ani jeden z dotyčných hráćov nie je na predaj, respektíve určite nie za Kaberleho. Vermette je center a s tými máme problémy, Umberger je veľmi platný útočník, bol naším najlepším hráčom v PO, jeho strata by bola citeľná.kisin píše:Když měl Burke údajně zájem o Malonea,proč by nemohl chtít Umbergera/Vermettea? Oba dva jsou imho lepší jak Malone.Navíc Umberger je Burkeův typ hráče!mt-svk píše:Skúsim si tipnúť, kto by bol vymenený za Kaberleho, ak by sa výmena uskutočnila.
pát 20. srp 2010 12:00
Súhlas. Burke o Voráčka určite nemal ani teoretický záujem a súhlas aj s tým, že keby aj - určite nie za Kaberleho.mt-svk píše:Okrem toho, ak by sme teoreticky zobrali že má Burké záujem o jedného z nich, ani jeden z dotyčných hráćov nie je na predaj, respektíve určite nie za Kaberleho.
Jeho strata by bola citeľná pre Colombus, ale povedzme si aký by bol jeho prínos v nejakom inom mužstve? V Colombuse najlepší hráč PO, inde hráč tak do druhej lajny...mt-svk píše: Umberger je veľmi platný útočník, bol naším najlepším hráčom v PO, jeho strata by bola citeľná.
Ty asi prislabo poznáš Kuba Voráčka. Ak by sme ho ponúkli za Kaberleho, Burke by ho bral všetkými desiatimi. Je to už vo svojom veku komplexný hráč, nehovoriac o jeho šikovnosti a hokejovom myslení.begbeee píše: Súhlas. Burke o Voráčka určite nemal ani teoretický záujem a súhlas aj s tým, že keby aj - určite nie za Kaberleho.
V budúcej sezóne bude hrať Umby pravdepodobne v treťom útoku keďźe prvé dva budú obsadené. Napriek tomu si ho vysoko cením, je to hráč, ktorý zaberie práve v tých najdôležitejších situáciách. Jeho odchod by bol citeľný pre každé mužstvo.Jeho strata by bola citeľná pre Colombus, ale povedzme si aký by bol jeho prínos v nejakom inom mužstve? V Colombuse najlepší hráč PO, inde hráč tak do druhej lajny...
Súpiska na Traverse City 2010
FORWARDS
# Player 2009-2010 Team(s) How Acquired
11 Matt Calvert Brandon (WHL) 2008 Draft, 127th Overall
33 Tomas Kubalik Victoriaville (QMJHL) 2008 Draft, 135th Overall
36 Ryan Johansen Portland (WHL) 2010 Draft, 4th Overall
37 Dalton Smith Ottawa (OHL) 2010 Draft, 34th Overall
57 Petr Straka Rimouski (QMJHL) 2010 Draft, 55th Overall
59 Kyle Neuber Syracuse (AHL)/Sarnia (OHL) 2009 Draft, 197th Overall
77 Tyler Murovich Syracuse (AHL)/Saginaw (OHL) Free Agent Invite
85 Oliver Gabriel Portland (WHL) Free Agent Invite
90 Michael Kantor Saginaw (OHL)/Albert Lea (NAHL) Free Agent Invite
92 Chris Francis Portland (WHL) Free Agent Invite
Nick Czinder Youngstown (USHL) Free Agent Invite
Justin Feser Tri-City (WHL) Free Agent Invite
Marek Hrivik Moncton (QMJHL) Free Agent Invite
Jordan Messier Tri-City (WHL) Free Agent Invite
Ted Stephens Moncton (QMJHL) Free Agent Invite
DEFENSE
7 John Moore Kitchener (OHL) 2009 Draft, 21st Overall
45 Brent Regner Syracuse (AHL) 2008 Draft, 137th Overall
48 Cody Goloubef Wisconsin (WCHA) 2008 Draft, 37th Overall
49 Theo Ruth Notre Dame (CCHA) Trade with Washington
52 Anton Blomqvist Malmo (Sweden) 2009 Draft, 167th Overall
53 Brandon Archibald Sault Ste. Marie (OHL) 2010 Draft, 94th Overall
54 Austin Madaisky Calgary (WHL)/Kamloops (WHL) 2010 Draft, 124th Overall
55 Steven Delisle Gatineau (QMJHL)/Rouyn-Noranda (QMJHL) 2008 Draft, 107th Overall
58 David Savard Moncton (QMJHL) 2009 Draft, 94th Overall
64 Dalton Prout Barrie (OHL) 2010 Draft, 154th Overall
GOALTENDER
# Player 2009-2010 Team How Acquired
41 Gustaf Wesslau Djurgardens (Sweden) Signed as Free Agent
70 Mathieu Corbeil-Theriault Halifax (QMJHL) 2010 Draft, 102nd Overall
Jason Missiaen Peterborough (OHL) Free Agent Invite
FORWARDS
11 Matt Calvert Brandon (WHL) 2008 Draft, 127th Overall
33 Tomas Kubalik Victoriaville (QMJHL) 2008 Draft, 135th Overall
36 Ryan Johansen Portland (WHL) 2010 Draft, 4th Overall
37 Dalton Smith Ottawa (OHL) 2010 Draft, 34th Overall
57 Petr Straka Rimouski (QMJHL) 2010 Draft, 55th Overall
59 Kyle Neuber Syracuse (AHL)/Sarnia (OHL) 2009 Draft, 197th Overall
77 Tyler Murovich Syracuse (AHL)/Saginaw (OHL) Free Agent Invite
85 Oliver Gabriel Portland (WHL) Free Agent Invite
90 Michael Kantor Saginaw (OHL)/Albert Lea (NAHL) Free Agent Invite
92 Chris Francis Portland (WHL) Free Agent Invite
Nick Czinder Youngstown (USHL) Free Agent Invite
Justin Feser Tri-City (WHL) Free Agent Invite
Marek Hrivik Moncton (QMJHL) Free Agent Invite
Jordan Messier Tri-City (WHL) Free Agent Invite
Ted Stephens Moncton (QMJHL) Free Agent Invite
DEFENSE
7 John Moore Kitchener (OHL) 2009 Draft, 21st Overall
45 Brent Regner Syracuse (AHL) 2008 Draft, 137th Overall
48 Cody Goloubef Wisconsin (WCHA) 2008 Draft, 37th Overall
49 Theo Ruth Notre Dame (CCHA) Trade with Washington
52 Anton Blomqvist Malmo (Sweden) 2009 Draft, 167th Overall
53 Brandon Archibald Sault Ste. Marie (OHL) 2010 Draft, 94th Overall
54 Austin Madaisky Calgary (WHL)/Kamloops (WHL) 2010 Draft, 124th Overall
55 Steven Delisle Gatineau (QMJHL)/Rouyn-Noranda (QMJHL) 2008 Draft, 107th Overall
58 David Savard Moncton (QMJHL) 2009 Draft, 94th Overall
64 Dalton Prout Barrie (OHL) 2010 Draft, 154th Overall
GOALTENDER
# Player 2009-2010 Team How Acquired
41 Gustaf Wesslau Djurgardens (Sweden) Signed as Free Agent
70 Mathieu Corbeil-Theriault Halifax (QMJHL) 2010 Draft, 102nd Overall
Jason Missiaen Peterborough (OHL) Free Agent Invite
Tak a jsem doma z dlouhého pobytu na chalupě a týdenního pobytu u moře.
Bohužel skončilo léto a tím pádem i prázdniny a klid, ale na druhou stranu se rozjedou hokejové soutěže a už se nesmírně těším na zahájení nového ročníku extraligy doma v Plzni, ale i na Columbus a jeho válčení v NHL.
Pokud jsem něco nepřehlídl během letního mobilního internetového brouzdání tak se u nás v klubu nic zásadního neudálo. Co bych si představoval a koho bych třeba přivedl jsem už zmínil několikrát a tak nebudu něco takového momentálně komentovat.
Cíl tohoto příspěvku je zkrátka prostý. Chtěl jsem jen poukázat na moji přítomnost
a tím pádem i možnost rozvinout nějakou diskuzi. A to by asi bylo tedy vše.
Pokud jsem něco nepřehlídl během letního mobilního internetového brouzdání tak se u nás v klubu nic zásadního neudálo. Co bych si představoval a koho bych třeba přivedl jsem už zmínil několikrát a tak nebudu něco takového momentálně komentovat.
Cíl tohoto příspěvku je zkrátka prostý. Chtěl jsem jen poukázat na moji přítomnost
Jojo mám přesně stejný názor, ale ten Clark je nevyměnitelný. Toho už si nikdo neveme.mt-svk píše:Takže Dany Fritsche sa ide pokúsiť o návrat. Dúfam, źe sa mu podarí sa presadiť. Je to rýchly hráč, dobrý v ofenzíve, ideálny center do tretieho útoku. V prípade potreby vie zahrať na pravom krídle. Potom vymeniť Clarka, boźe nech ten hráč odíde čo najskôr... .
Takže je Ryan pod zmluvou. Super.PainKiller píše:The NHL News píše:Ryan Johansen has signed with Columbus Blue Jackets to three-year, entry level deal.
No já jsem byl celkem z podpisu překvapen. Co jsem tak všude četl tak se počítalo, že ještě zůstane v juniorce a myslím, že si tam i přes podpis nadále pobude. Nebo se s jeho vývojem během tří měsíců něco stalo?
Ne myslím, že ten podpis je jen formalita a juniorka to jistí. Jak přede mnou mt-svk zmínila nemá smysl, aby se plácal ve třetí nebo ve čtvrté lajně. Ať do NHL přijde jako hotový hráč. To je nejlepší možná varianta. Jinak ta smlouva začne platit až když odehraje deset zápasů v NHL
Tak včera jsme odehráli první utkání na turnaji propsektů v Travers City s Rangers, který jsme prohráli 5:4, ale naše největší naděje se předvedli v dobrém světle. Především Tomáš Kubalík v tomto zápase zazářil (2+1), ale ani letošní čtyřka draftu Johansen se nenechal zahanbit a dle zpráv zahrál velice slušně (0+2). V zápase také nastoupil Marek Hrivik, který bude bojovat o uplatnění v kempu. Tady je sestava se kterou jsme nastoupily:
Calvert(A)-Johansen-Kubalik
Smith-Sucharski-Kantor
Gabriel-Francis-Hrivik
Feser-Stephens-Neuber
Moore(A)-Ruth
Goloubef-Delisle
Prout-Savard
Missiaen
Smith-Sucharski-Kantor
Gabriel-Francis-Hrivik
Feser-Stephens-Neuber
Moore(A)-Ruth
Goloubef-Delisle
Prout-Savard
Missiaen
Tak druhý zápas našich mladíků a bohužel tu máme druhou prohru. Tentokrát jsme podlehli Minnesotě 1:5. A to jsme začali tak dobře. Už ve druhé minutě jsme vedli 1:0 po gólu Gabriela (přihrávala naše nová akvizice Straka) a vše to vypadalo na perfektní utkání. Bohužel postupem času dle zpráv soupeř přebíral kontrolu nad hrou a nakonec z toho byl výsledek takový jaký byl. Co se hodně hanilo byla naše obranná hra a Madaisky byl dosti kritizován. To samé platí o gólmanovi, který rozhodně nebyl nejjistější a nějaké tři góly jdou na jeho hruď. Útok nehrál zle, ale ta koncovka byla špatná a brankář soupeře zachytal na výbornou. No tak to je ve stručnosti pár bodů, které jdou vyčíst ze zpráv fanoušků a internetových stránek. Tady je sestava se kterou jsme nastoupily:
Thorne-Tanski-Smith
Calvert-Johansen-Kubalik(A)
Gabriel-Francis-Straka
Kantor-Stephens-Neuber
Moore-Ruth
Savard(A)-Madaisky
Archibald-Prout(A)
Gill
Calvert-Johansen-Kubalik(A)
Gabriel-Francis-Straka
Kantor-Stephens-Neuber
Moore-Ruth
Savard(A)-Madaisky
Archibald-Prout(A)
Gill
Zostava na tréningový kemp: http://bluejackets.nhl.com/v2/ext/2010% ... hedule.pdf
Zostava na Mirasty Cup:
Team Crane: C - Trevor Frischmon, Tyler Murovich, Kyle Wilson; LW - Ethan Moreau, Tom Sestito; RW - Jake Voracek, Mike Blunden; D - Jan Hejda, Cody Goloubef, Nate Guenin, Marc Methot, Kris Russell.
Team McConnell: C - Derek MacKenzie, Antoine Vermette; LW - Nikita Filatov, Tomas Kana, Petr Straka; RW - Dan Fritsche, Chad Kolarik, Tomas Kubalik; D - Brandon Archibald, Rostislav Klesla, Brent Regner, Jonathan Sigalet, Anton Stralman.
Team Pizzuti: C - Derick Brassard, Ben Guite, Ryan Johansen; LW - Kristian Huselius, Maksim Mayorov; RW - Jared Boll, Chris Clark. D - Mike Commodore, Steven Delisle, Nick Holden, John Moore, David Savard.
Team Wolfe: C - Andrew Murray, Sammy Pahlsson; LW - Matt Calvert; Dalton Smith, R.J. Umberger; RW - Derek Dorsett, Rick Nash; Kyle Neuber. D - Grant Clitsome, Austin Madaisky, Dalton Prout, Theo Ruth, Fedor Tyutin.
Zostava na Mirasty Cup:
Team Crane: C - Trevor Frischmon, Tyler Murovich, Kyle Wilson; LW - Ethan Moreau, Tom Sestito; RW - Jake Voracek, Mike Blunden; D - Jan Hejda, Cody Goloubef, Nate Guenin, Marc Methot, Kris Russell.
Team McConnell: C - Derek MacKenzie, Antoine Vermette; LW - Nikita Filatov, Tomas Kana, Petr Straka; RW - Dan Fritsche, Chad Kolarik, Tomas Kubalik; D - Brandon Archibald, Rostislav Klesla, Brent Regner, Jonathan Sigalet, Anton Stralman.
Team Pizzuti: C - Derick Brassard, Ben Guite, Ryan Johansen; LW - Kristian Huselius, Maksim Mayorov; RW - Jared Boll, Chris Clark. D - Mike Commodore, Steven Delisle, Nick Holden, John Moore, David Savard.
Team Wolfe: C - Andrew Murray, Sammy Pahlsson; LW - Matt Calvert; Dalton Smith, R.J. Umberger; RW - Derek Dorsett, Rick Nash; Kyle Neuber. D - Grant Clitsome, Austin Madaisky, Dalton Prout, Theo Ruth, Fedor Tyutin.
Na NHLpro vyšel článek o našich deseti nejlepších mladíků - Odkaz
Já osobně jsem třeba nad Majorovem zlomil hůl.
Když hrál v Columbusu tak se mi vůbec nelíbil.
Nevěřím mu, že by se z něho stal nějaký tahoun mužstva a sběrač bodů. A do třetí nebo čtvrté lajny se nehodí. Já bych ho zkusil za něco/někoho trejdnout. Dokud má ještě jakž takž cenu.
Naopak takový Matthew Calvert. Od toho čekám dost. Dle mého je to perfektní hráč pro druhou lajnu. Tomu klukovi já osobně věřím. Uvidíme co předvede v AHL, ale já vám říkám, že dva roky si tam bude zvykat na profesionální hokej a potom bude v Jackets řádit.
Moore to je velikánský talent. To jeho bruslení je přímo excelentní.
Doufám, že se nějak v AHL nezasekne jeho vývoj. Protože by to byla veliká škoda. Každopdáně já osobně si myslím, že za rok ho uvítáme v Columbusu.
Savard, Straka, Goloubef a Smith si myslím, že šanci na NHL mají a to ne nemalou. Uvidíme, no.
Ještě se vyjádřím k Filatovi. Já tedy nevím co od něho čekat. :ja_neviem: Jsem na něho zvědavý, ale přesvědčený o tom, že bude v ofenzivě k neudržení nejsem. Jsem celkem na vážkách. No uvidíme v říjnu a listopadu. Ale pro něho je to důležitá sezóna.
Kdyby se náhodou tento ročník nechytl tak honem pryč s ním dokud o něho ještě někdo bude mít zájem.
Já osobně jsem třeba nad Majorovem zlomil hůl.
Naopak takový Matthew Calvert. Od toho čekám dost. Dle mého je to perfektní hráč pro druhou lajnu. Tomu klukovi já osobně věřím. Uvidíme co předvede v AHL, ale já vám říkám, že dva roky si tam bude zvykat na profesionální hokej a potom bude v Jackets řádit.
Moore to je velikánský talent. To jeho bruslení je přímo excelentní.
Savard, Straka, Goloubef a Smith si myslím, že šanci na NHL mají a to ne nemalou. Uvidíme, no.
Ještě se vyjádřím k Filatovi. Já tedy nevím co od něho čekat. :ja_neviem: Jsem na něho zvědavý, ale přesvědčený o tom, že bude v ofenzivě k neudržení nejsem. Jsem celkem na vážkách. No uvidíme v říjnu a listopadu. Ale pro něho je to důležitá sezóna.
S Majorovom s tebou nesúhlasím, je to skrytý talent a veľmi nedocenený hráč. Nezabúdaj, že v Columbuse nedostal veľa šancí na ľade. No a čo som čítala, on zle nehral (bohužial, zápasy s Majorovm mi ušli). Nadôvaźok, na záver sezóny hral v Syrakúzach parádne. Zbaviť sa takého hráča by bol hriech. Myslím si, že mu Arniel pomôže, s mladými hráčmi to vie.Dawe4 píše:Na NHLpro vyšel článek o našich deseti nejlepších mladíků - Odkaz
Já osobně jsem třeba nad Majorovem zlomil hůl.Když hrál v Columbusu tak se mi vůbec nelíbil.
Nevěřím mu, že by se z něho stal nějaký tahoun mužstva a sběrač bodů. A do třetí nebo čtvrté lajny se nehodí. Já bych ho zkusil za něco/někoho trejdnout. Dokud má ještě jakž takž cenu.
Naopak takový Matthew Calvert. Od toho čekám dost. Dle mého je to perfektní hráč pro druhou lajnu. Tomu klukovi já osobně věřím. Uvidíme co předvede v AHL, ale já vám říkám, že dva roky si tam bude zvykat na profesionální hokej a potom bude v Jackets řádit.![]()
Moore to je velikánský talent. To jeho bruslení je přímo excelentní.Doufám, že se nějak v AHL nezasekne jeho vývoj. Protože by to byla veliká škoda. Každopdáně já osobně si myslím, že za rok ho uvítáme v Columbusu.
![]()
Ještě se vyjádřím k Filatovi. Já tedy nevím co od něho čekat. :ja_neviem: Jsem na něho zvědavý, ale přesvědčený o tom, že bude v ofenzivě k neudržení nejsem. Jsem celkem na vážkách. No uvidíme v říjnu a listopadu. Ale pro něho je to důležitá sezóna.Kdyby se náhodou tento ročník nechytl tak honem pryč s ním dokud o něho ještě někdo bude mít zájem.
S Calvertom som si nie moc istá. Dúfam, že to nebude hviezda juniorských líg a všetko. On je ten chlapec príliš preceňovaný, pritom zatiaľ žiari IBA v junioroch.
Mooreho by som rada videla v Columbuse už teraz. Práve jeho hra vyhovuje Arnielovmu systému a už v minuloročnom kempe patril k najlepším obrancom. On a Goloubef sú našou najväčšou obrannou budúcnosťou. Smith... uvidíme.
Filatov sa chytí. To je 100% istota.
Taktiež dúfam, že sa chytí Danny Fritsche (mimochodom, išlo mu to s Rickom Nashom). Určite sa presadí, je to kvalitný hráč, hold, posledné dve sezóny mu akosi nevyšli.
No rád bych ti věřil.mt-svk píše: Filatov sa chytí. To je 100% istota.
Taktiež dúfam, že sa chytí Danny Fritsche (mimochodom, išlo mu to s Rickom Nashom). Určite sa presadí, je to kvalitný hráč, hold, posledné dve sezóny mu akosi nevyšli.
Danny Fritsche? No ten hráč se mi líbil. Sezóny 2006-07 a 2007-08 nehrál vůbec zle. Je to bojovník a já takové hokejisty mám rád, ale nabízí se otázka a já pravděpodobně na ni ani nemám odpověď - Kam s ním v sestavě? Třetí lajna nebo čtvrtá lajna? Tam máme vcelku přetlak hráčů. Jen si to vem - Pahlsson, Dorrsett, Moreau, Murray, Mayorov, Káňa, MacKenzie, Boll, Clark, Blunden a plno dalších. Mladíci Kubalík nebo třeba ten Calvert. Poté tam spadne jeden z dvojice Umberger nebo Brassard. Bude to mít hoch těžké. Ale fandím mu.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF