Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

David Clarkson (podobný štýl hry) má 30 (!) gólov a 46 bodov v tretej lajne. Neviem čo viac dodať. :|

Glencross je v top6 nápomocný, o tom niet pochýb, ale keby bol v zostave talentovanejší hráč, bol by tam namiesto neho on. Ak sa ma niekto opýta, či naša pravidelná top6 výpomoc Zubrus je top6 hráč (na trejd napr.), rozhodne nepoviem áno. Maximálne že je univerzál a môže tam nastupovať AK... Vždy môžeš hodnotiť hru a hráča osobitne a hlavne, je to individuálne. Nikde nie je napísané, kde daný hráč musí hrať. Všetko záleží od podmienok v tíme a chémii medzi hráčmi, ale princíp je stále rovnaký.

Takže mt na podpichnutie stačilo odpovedať inak. Robiť z Glencrossa typického top6 hráča nebola podľa mňa práve najšťastnejšia reakcia.
Nikomu neberiem jeho nazor ale jasne nesuhlasim, som si vysiel produktivitu LW a je 32 to uz je skoro na prvy utok v slabom time. Kuknite si co vsetko su top6 hraci.
Byť a byť je rozdiel, lepšie ako som to popísal hore to už vysvetliť neviem. Takisto verím, že vieš čo znamená, keď je niekto passenger.
mitch píše:Nikomu neberiem jeho nazor ale jasne nesuhlasim, som si vysiel produktivitu LW a je 32 to uz je skoro na prvy utok v slabom time. Kuknite si co vsetko su top6 hraci.
Mitch, my asi hovorime o dvoch roznych veciach. Ja hovorim nie o zaradeni v zostave, ak to hracom pomoze, moze v TOP 6 hrat aj klasicky checking player, ale o klasifikacii hraca ako TOP 6 a to Glencross nie je.
Mark Jankowski, C/Stanstead college/17/188/78 - velky potencial ale zaroven velmi velke riziko ze do nhl ani nedorazi. Ja som za kto sa boji nesmie do lesa. K trejdu pickov som indiferentny. Doverujem nasmu novemu skautingu. Aj tak uvidime az za niekolko rokov.

Obrázek

Feaster si myslí, že o 10 rokov bude toto najlepší hráč z draftu 2012. :|
gratulujem k zisku najhorsieho obrancu Caps, vyborny tah :sarcasm:

Enjoy.

5y 5.25 per... toto ani UFA trh v kombinácii so zvýšením cap-u neospravedlní. Dobrá práca Feaster, zas si všetkým na smiech. :hroza:
Tento podpis nie je dobry. To uz sa vyrovns hemskeho kontraktu. jay videl ze je top10 v bodovani a hybaj ho podpisat.
Uprimne zacinam mat toho na Cpuck plne zuby. Som tam za jedineho idiota ktory si mysli ze tento kontrakt je pi....na. Presne ako pred par rokmi s Jokinenom.
Cory Sarich podpisal na dalsie dva roky za 2mil. Super sprava, Sarich zarabal 4M takze toto je dobra sprava a zaroven dobry hrac.
Za chvíli bude ta vaše obrana horší jak naše. A to je co říci..
tak to ma hoooodne pobavilo :lol:
http://video.flames.nhl.com/videocenter ... L|CGY|home" onclick="window.open(this.href);return false;

Cervenka je zda se jeden z panu "Tak urcite..." :hehe:

:cool: slovné hračky.
Bartschi 1g+1a v premiere AHL. Vidim ze zacnem sledovat ahk.
Sven dalsi dvojbodovy zapas. Nic menej ako dva body na zapas neocakavam. T.J.B. tri prihravky.
Heat po prvej prehre v tretom zapase vyhrali stvrty zapas s dovtedy neporazenym chicago wolves. Bartschi nebodoval v tretom zapase ale v stvrtom mal opet dva body. Celkovo 4 zapasy 6 bodov. Chce to lepsie cisla.
Ak bude vyluka celu sezonu a uplatnia sa rovnake pravidla loterie ako v poslednej vyluke budeme mat v loterii tri lopticky.
V kempe mame na skusku Steve "Batman" Begin a Brad Winchester. Ciel je trochu pritvrdit kader pretoze tam mame prilis vela europanov a hobitov.

Kemp:

33 - Babchuk, Anton - D
11 - Backlund, Mikael - C
47 - Baertschi, Sven * - LW
25 - Begin, Steve * - C
4 - Bouwmeester, Jay - D
54 - Breen, Chris * - D
7 - Brodie, T.J. * - D
44 - Butler, Chris - D
32 - Byron, Paul * - C
13 - Cammalleri, Michael - LW
3 - Carson, Brett * - D
10 - Cervenka, Roman - C
17 - Comeau, Blake - RW
5 - Giordano, Mark - D
20 - Glencross, Curtis - LW
51 - Horak, Roman * - C
24 - Hudler, Jiri - RW
12 - Iginla, Jarome - RW
37 - Irving, Leland * - G
15 - Jackman, Tim - RW
19 - Jones, Blair - C
35 - Karlsson, Henrik - G
34 - Kiprusoff, Miikka - G
42 - McCarthy, Steve * - D
6 - Sarich, Cory - D
27 - Smith, Derek - D
18 - Stajan, Matt - C
22 - Stempniak, Lee - RW
38 - Street, Ben * - C
40 - Tanguay, Alex - LW
26 - Wideman, Dennis - D
23 - Winchester, Brad * - LW
Preco by sme mali byt lepsi tim ako minuly rok?

Minuly 4 hraci s 50 bodmi: Iginla, Tanaguay, Jokinen, Glencross

Top rok ocakavam 7 hracov: Iginla,Tanguay, Glencross, Cammalleri, Bartschi, Hudler, Wideman

Potencialne: Backlund, Cervenka

A preto si myslim ze budeme lepsi ofenzivne. Defenziva je viac zalezitost systemu/prevedeniu ako talentu. Novy trener to snad zlepsi alebo minimalne nezhorsi.

Kvoli tomuto by sme sa mali posunut z 9-10 miesta na 8. miesto.
Tak nie ze by to bolo nejak urcujuce ale lajny na treningu bez nasich ceskych kolegov ktori su ako obvykle mimo:

Glencross - Tanguay - Iginla (klasika aj ked tangs na centri moc nehral ale je to stale klasicke zoskupenie ktore by malo vyproduovat obvykly pocet bodov)
Bartschi - Backlund - Cammalleri (hodne zaujimavy pokus ktory moze/nemusi vyjst, nevyhoda je ze je to hobit lajna)
Horak -Stajan - Stempniak (Solidne)
Begin - Street - Winchester (tu je to cisto testovanie tychto hracov samo o sebe ci budu hrat za flames alebo nie)
Obrany hrali jak? A jak bys to nejradsi videl poskladany ty?
Batman Bégin novy hrac flames 2 cestny kontrakt pol miliona
Nase lajnicky sa ani dnes nemenili takze glencross-tangej-iginla budu zajtra otvarat ako prva lajna a bartschi - backlund - cammalleri budu nasledovat ako druha lajna. hudler a cervenka stale mimo.
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS