Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ilya Bryzgalov and Dany Heatley are here with Ducks in Toronto. Chris Wagner back to AHL Norfolk. Jason LaBarbera put on waivers yesterday.
Jason LaBarbera cleared waivers and will head down to AHL Norfolk.
BB said he'd like to see Bryzgalov in goal sooner than later but pointed toward upcoming back-to-back in MTL and OTT.
Ach jo, už nemůžu dočkat :-(
Klasický zápas v Torontu, stejně jak loni. Více ze hry, góly dává soupeř. V celé franchise historii jsme v Torontu vyhráli jen 3x(!!!), to o něčem svědčí. Série musela být prolomena, kdy jindy, než dneska. Doufám, že v Montrealu a Ottawě si to vynahradíme.

Dvě třetiny famózní Bernier, držel Leafs nad vodou, 31:16 byly střely po 2. třetině v náš prospěch. A to nás zachránil až SHG, už jsem myslel, že góla nedáme. Ve třetí super vstup, při hře 4 na 4 zámek, Kesler tyč, pak si Freddy vybral druhou slabší chvilku a najednou 3:1. Do toho propadnutí, brejk a hotovo.

:minus: Freddy tu porci zápasů nezvládá, je demence Murrayho, že když už chtěl golmana, nesehnal ho hned po zranění Gibsona. Každý musel vědět, že LaBarbera je shit. Dneska 2. a 3. gól Freddyho, hlavně ten druhý od mantinelu hodně velká minela.

:minus: Čároví, především ve třetí třetině pískli při každém našem přechodu modré čáry ofsajd, přitom tak minimálně 3x se upískli. Když se to pak Maroonovi nelíbilo, dostal 2 minuty a definitivní tečka Kessela.

V Montrealu dost možná s Bryzem, takže jsem zvědavý. Hlavně, ať už místo Bourqua hraje Heatley :pray:
Jak pises proste torontska klasika, leafs by mohli hrat v sezone sebevetsi shit ( jednou pamatuhu tahali snad snuru 10ti proher, dojeli k nam a vyhra 5-2, Kaberle snad 2+2 ) a nas daji s prstem v nose. Ted se jim navic i dari takze jsem o nasi prohre nepochyboval, ikdyz naklad 6-2 jsem necekal, jsem to mohl blbec i zpenezit :jn: S habs a Sens uz by to melo byt lepsi a snad aspon 2 body povezeme. Do konce roku nas pak cekaji jeste 4 zapasy, z toho 2 se Sharks, kteri nam letos davaji taky pekne na prdel, takze pokud z tech 6ti zapasu uhrajem alespon 6 bodu budu relativne spokojeny.
Ešte v čase 16:04 to bolo na strely 10:10, pritom už to bola záhada, keďže ste hru s prehľadom kontrolovali. V minulej sezóne najprv zariadil októbrovú výhru Phil Kessel hattrickom (4:2), a v marci Bernier svojimi 43 SV pomohol k výhre 3:1. A dnes? Bernier 40 zákrokov a Kessel hattrick. :giggle:
Bruce Boudreau píše:“I’ve seen a different mindset, I mean, they look more confident every game they play. Every game you watch, a lot of times it’s a 2-1 or a 1-0 game, and the Leafs just seem to be able — if they need a goal, they go find it. I mean, unfortunately for me, I watch every one of their games, because I’m a Toronto boy. I’m a Leafs fan, unless I’m playin’ em. I’d love them to win the East — I’m sure all my friends and my mum would, too.”
Záhada vyriešená. :-D
Emerson Etem called up from AHL Norfolk. Etem skating with Matt Beleskey and Ryan Kesler on second line.
Palms totiž out s ramenem, zrovna, když hrál tak dobře. Emmer má hrát místo toho šmatláka se 14 na zádech, ne díky zranění ve formě hrajícího Palmse.
A Gibbo fakt v Norfolku. Mrdky podělaný. #MurrayOut
Taky me to stve, ale s timhle jsem uprimne pocital po tom co dostal Bryz kontrakt za 3M, tam to bylo jasne ze pujde farmarit. A Palms, to je letos chudak... sezonu nezacne kvuli zraneni a kdyz se do toho dostane zrani se znovu :-(
Jako já jsem s tím taky počítal, ale je to fakt na zblití, že začne nový brankář chytat teďka, když se druhý gólman uzdraví. Navíc, když na to Gibbo s přehledem má a mohl by se s Freddym o zápasy dělit, když Freddy tu velkou nálož zápasů nezvládá. Fakt se letos divím, co se to děje, co to Murray s Brucem dělají. Aspoň, že výsledky jsou a v poslední době i předvedená hra šla zase nahoru.
tomasinho píše:. Fakt se letos divím, co se to děje, co to Murray s Brucem dělají.
Na tomhle se taky shodnem, me to prijde jako by je od nove sezony platil nekdo jiny, treba Kings :giggle:
Selly8 píše:Na tomhle se taky shodnem, me to prijde jako by je od nove sezony platil nekdo jiny, treba Kings :giggle:
Aspoň, že ten Kesler a Thompson jim vyšli, ty si prostě nemůžu vynachválit, oba dva odvádějí super práci.
Bounce back zápas od Freddyho, výborný výkon od něj, neměl sice extra složitou práci, ale pár těžších zákroků tam měl. Herně paráda, první třetina byla fakt výborná, skvělý cycling, které udržel 4. řadu Habs na ledě přes 2 minuty, nejprve je točila 4. lajna, pak Keslerovci a když tam na ně po dalším icingu nastoupili Getzlafovci, byl z toho gól.

Druhá třetina byla slabší, dlouho bez střely, přihrávky lítaly všude možně, nebyli jsme schopni podržet puk, Montreal byl lepší, takže bylo velkým povzbuzením, že po takové třetině jsme furt vedli. Třetí opět dobrá, po gólu na 1:1 jsme dovolili Montrealu jedinou střelu, takže skoro 15 minut jen s 1 střelou, z toho skoro 12 za nepříznivého stavu. Žádný pořádný tlak nepřišel, skvěle takticky odehrané, kaňkou jen to, jak Getzlaf netrefil od modré prázdnou bránu :shock:

:plus: Poslední zápasy to zmiňuju často, ale po návratu z Norfolku je tu úplně jiný Rakell. Jde vidět, že přes léto stejně jako Lindholm zamakal, nabral svalovou hmotu a už si celkově zvykl na to, že musí hrát trochu jinak. Zlepšil se na puku, dokáže si odtlačit hráče, k tomu klasický cit pro přihrávku.

:plus: Hampus totéž, v úvodu jsem jej občas kritizoval, ale taky si na tu větší zátěž zvykl a jde nahoru. V prvních 16 zápasech 1+2, v dalších 18 3+9. Jen snad bude v pořádku, protože cca posledních 10 minut nehrál.

:plus: Netřeba zapomenout na Beleskeyho, ten je prostě red hot takovou dobu, že už to fakt není normální. Životní sezona jako vrata, navíc, když je po sezoně UFA. Skvěle si umí najít prostor, šancí měl dneska více. Celou lajnu moc ani neovlivnila absence Palmse, Emmer odehrál taky dobrý zápas.

Dneska B2B, v Ottawě to snad taky klapne, asi s Bryzem v bráně, tak snad zažije vítěznou premiéru. Let the Duck fly! :oslava:
Ja jsem se dival na Sakuv tribute, pak na 1.tretinu a zbytkem jsem se jen proklikal, dnes si to dam snad live, ale ten cas je pro me dost na prd. Nicmene kdyz se vratim zpet k hokeji tak s tebou musim souhlasit s tim Rakellem, zlepsil se teda mrte. Oproti minulym sezonam je to fakt rozdil, musim se priznat ze jsem od nej nic prevratneho necekal, zatim mi zavira hubu. Naopak mezi ty kterym to zas moc nejde bych uvedl ac nerad Maroona, on je typ hrace na kterem lajna proste stat nebude a jde to videt, ve 4.brazde toho moc neukaze. Zato kdyz hraje po boku Getzlafa s Perrym napr, presilovky tak tam je vyborny, dokaze stinit golmanovi a neboji se to tam z brankoviste domydlit do branky. Dovolim si tvrdit ze jemu chybi Perry snad jeste vic jak Getzlafovi. I ted se ale u nej nabizi prohozeni s Burquem, ale toho se asi nedockame...
Selly8 píše:Naopak mezi ty kterym to zas moc nejde bych uvedl ac nerad Maroona
Tak to já moc nesouhlasím, Maroonovi to teďka poslední zápasy šlo v té 4. lajně, od něho nic víc čekat nejde. Ale s Jackmanem a Thopmsonem předváděli skvělý cycling často. Jasně, nebude od tama dávat haldu gólů, ale herně je platný. Jeho největší předností je držení puku, to, že ho jen tak někdo neodstaví, proto je platný. On je hráč, který bude platný v každé lajně. Teď by ani v 1. lajně zas tak nenahrál, když na druhém křídle je DSP, on potřebuje být v těch top lajnách k dvěma hokejovějším a pohyblivějším hráčům. Bourque je sice k hovnu, ale ve 4. by byl ještě víc na prd, když puk nepodrží, takhle má aspoň šanci, že někde haluzácky nastaví hokejku na Getzlafův geniální pas.
Videl jsi tech zapasu urcite vic nez ja tak ti budu verit :-D Ja jsem vychazel z toho co jsem v posledni dobe videl a priznam se nebylo toho moc, mozna mam na nej i vetsi naroky co se tyka bodu. Jinak po dnesku mame odehranych 21 zapasu ktere skoncily o gol a my vnich ani jednou neprohrali po 60ti minutach, to uz se musi blizit nejakemu rekordu :hmm:
To byl vykon, primo grandiozni, special teams suck, duraz pred obema brankami nepatrny a Bryz si svuj restart v Anaheimu taky predstavoval urcite jinak. Po 4.golu jsem to chtel vypnout, ale mel jsem rozpite pivo tak jsem vydrzel :lol: Vydrzel bych i tak kdyz jsem mel zas moznost videt nas live, ale jak to vypada moc stesti klukum neprinasim, ve Winnipegu jsme to taky otocili az jsem usnul. Absence Lindholma bude doufam opravdu jen jednozapasova a chRobak oujde tam kam patri. Ikdyz za dnesni vykon by potrebovali nakopat vsichni az na Getzlafa a snad Keslera s Etemem.
Bohužel, Bryz má mezi hráči takovou pověst mága, že prostě nebrání. Možná by měl chytat pod nějakým pseudonymem. :neviem:
AndyF píše: Možná by měl
putovat spät do kozmu :lol2:
3 miionovy kauf jak svina :good:

Turris :cookies: https://v.cdn.vine.co/r/videos/9DD2D6B1 ... BIfnrhHeaq" onclick="window.open(this.href);return false;
cepi píše:
AndyF píše: Možná by měl
putovat spät do kozmu :lol2:
3 miionovy kauf jak svina :good:
¨
Myslim, ze ze sebe delas zase debila..
Snad mi to nesmazes..
? nic v zlom ale Bryzgalovom si pomaly posadnuty a v jeho pripade obhajujes neobhajitelne (ano je to diera) pekny vikend aj tebe
Mozna je to dira, ale urcite ne kvuli tomuhle zapasu a uz vubec ne kvuli tomuhle golu..
Furt je to golman co vic strel chyti nez nechyti (78,9%), na druhou stranu z tech 8 golu co uz letos stihl behem 4 tretin dostat byly jen 3 goly takove co si troufnu rict ze by momentalne nechytil nikdo na svete (upozornuji ze mozna mam vysoky standardy, ovlivnen jsem chte-nechte predevsim letosni hrou Fleuryho). Zadnej sice nebyl vylozene komickej, ale rec tela mluvi jasne. Bryz bohuzel nema v lize absolutne co delat a krom pozapasovych interviews nema vubec co nabidnout.
AndyF píše:a uz vubec ne kvuli tomuhle golu..
tak som to nemyslel, len ked som uz zacal postovat tu, tak som sem hodil aj tu Turrisovku (obrana ana v tomto pripade dovi dopo, Bryz bez sance)
pochybujem ale, ze Freddy by spapal 6 kuskov a pre Bryza by bolo najlepsie, ak by sa z NHL pakoval (nestrapnoval) a udomacnil sa vo svojej domovine, kde by si skôr zaspominal na svoje slavnejsie NHL casy

ja Bryzovi za vinu nedavam, ze dostal opätovnu sancu a za 3 mega, potesi pred hokej.dôchodkom, to skôr nechapem s prepacenim tento demetny tah zo strany Ducks
maju istotu v podobe Freddyho, chrbat mu mohol bez problemov kryt Gibson, ktory by navyse nazbieral dalsie skusenosti v 1.time a dovolim si tvrdit, ze by toho pochytal viac ako ta matrioska
Freddy chytava pomaly ako Schneider, Kinkaid, ktory konecne dostal sancu sa jej chytil a (zatial) idealne naplna post "zaskakujuceho" brankara, co by v pohode zmakol aj Gibson
riesit brankara za zenitom za 3 mega, ktory patri medzi najdrahsie (najslabsie) G 2jky vôbec, totalny kauf fail zo strany vedenia Ducks
cepi píše:
AndyF píše:a uz vubec ne kvuli tomuhle golu..
tak som to nemyslel, len ked som uz zacal postovat tu, tak som sem hodil aj tu Turrisovku (obrana ana v tomto pripade dovi dopo, Bryz bez sance)
pochybujem ale, ze Freddy by spapal 6 kuskov a pre Bryza by bolo najlepsie, ak by sa z NHL pakoval (nestrapnoval) a udomacnil sa vo svojej domovine, kde by si skôr zaspominal na svoje slavnejsie NHL casy

ja Bryzovi za vinu nedavam, ze dostal opätovnu sancu a za 3 mega, potesi pred hokej.dôchodkom, to skôr nechapem s prepacenim tento demetny tah zo strany Ducks
maju istotu v podobe Freddyho, chrbat mu mohol bez problemov kryt Gibson, ktory by navyse nazbieral dalsie skusenosti v 1.time a dovolim si tvrdit, ze by toho pochytal viac ako ta matrioska
Freddy chytava pomaly ako Schneider, Kinkaid, ktory konecne dostal sancu sa jej chytil a (zatial) idealne naplna post "zaskakujuceho" brankara, co by v pohode zmakol aj Gibson
riesit brankara za zenitom za 3 mega, ktory patri medzi najdrahsie (najslabsie) G 2jky vôbec, totalny kauf fail zo strany vedenia Ducks
Problem ale byl ze Gibson byl/je zranenej, coz Ducks samozrejme neomlouva za to co udelali.. Jedna vec je ze Bryz je marnej uz nejakej ten patek, dalsi vec je ze sam priznal ze vic nez mesic nebyl ani na lede, takze Ducks ho vytahli primo z gauce.
Atlantik píše:Problem ale byl ze Gibson byl/je zranenej
mam pocit, ze o tyzden, ci dva na to, bol uz Gibson fit a to Gibson pauzoval dost dlhy cas, takze ten sig s Bryzgalovom ich az natolko suril? alebo si od neho fakt slubuju, ze ich (svojimi skusenostami) podrzi v PO?
som zvedavy na reakciu tunajsich duck´s fan´s :)
cepi píše:pochybujem ale, ze Freddy by spapal 6 kuskov
Freddy v zapase co dohraval Bryz spapal 4 a 3 z nich (krome Kadriho) byly horsi nez ten, co dneska dostal Bryz. O to smesnejsi prave je to, co si napsal.
Kdyby Bryz dostal ten, co Freddy od Bootha, tak se tady poserete..
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS