Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

megaton píše:DEVILS 6 : Pittsburgh 0

nebo

DEVILS 22 : pittsburgh 5
Už aby tu byl Atlantik :D:D
toto sa mi tiez 2x nepozdavalo...

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DTSuBfe8pTw&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DTSuBfe8pTw&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
proti Pens St. Patricks Day

ObrázekObrázekObrázek
Zapas jsem nevidel kvuli pracovnim povinnostem, takze ted zadne vymluvy nemam... Jenom konstatuji, ze tahle bilance je pro nas celkem velka ostuda, kterou muzeme castecne odcinit snad jen diviznim titulem. Fleury opet stridan, po kolikate v teto sezone uz? Vsadil bych se ze v tehle statistice nebude mit Marc letos konkurenci :thumbsdown: Uz aby tenhle pretezky trip skoncil, venku ted hrajeme dost nepresvedcive.

Uff no a ten hit Pelleyho, az mne mrazi v zadech... Proste, pekne si to NHL posrala svoji benevolenci a ted tady maji nejakou tu prasarnu kazdy den :hroza:
tohle je z fire and ice a docela me to pobavilo

COOKE WOULDN’T FIGHT CLARKSON BECAUSE HE KNEW WHAT WOULD HAPPEN.

I don’t know how Crosby can wear the “C”. He is a disgrace to the game of hockey. I have no respect for him and I never have. Did anyone watch him tonight?? I saw him complain to the officials during an entire commercial break at center ice. Then as the break was ending he followed the official to the penalty box and continued to complain. Finally, Langs skated over too see what that little bitch was complaining about. He also complained at the end of the first period until the pipers came out. Zach went over and made sure he wasn’t offering to suck the officials dick. This dude is the face of the NHL??? He is a JOKE! I would take ZP over him every day of the week. He is a disgrace to the NHL. He is a disgrace to the NHL. Fuck! I was 10 rows away from the penalty box when he was crying. I was so close to pelting him with my beer. Biggest Joke in the NHL. Anyone else who roots for that bitch should be castrized.

SCOTT STEVENS WOULD RIP HIS HEAD OFF AND SHIT DOWN HIS THROAT.

Sorry for the rant, but COME ON?!?!
no megatone to je krásný článek ale hlavně pravdivě napsany
Cooke je sráč nejvyššího kalibru at raději táhne hrat do Japonska nebo někde
megaton :good: myslim ze by mala byt zostrihana scenka zo vzajomnych zapasov tuto sezonu len s crosbym a jeho vyplakavanim u rozhodcov, sekerami na pariseho langenbrunnera a na zaver jeho vyrazmi vzdy ked sa pozrel na vysledkovu tabulu...
megaton píše:tohle je z fire and ice a docela me to pobavilo

COOKE WOULDN’T FIGHT CLARKSON BECAUSE HE KNEW WHAT WOULD HAPPEN.

I don’t know how Crosby can wear the “C”. He is a disgrace to the game of hockey. I have no respect for him and I never have. Did anyone watch him tonight?? I saw him complain to the officials during an entire commercial break at center ice. Then as the break was ending he followed the official to the penalty box and continued to complain. Finally, Langs skated over too see what that little bitch was complaining about. He also complained at the end of the first period until the pipers came out. Zach went over and made sure he wasn’t offering to suck the officials dick. This dude is the face of the NHL??? He is a JOKE! I would take ZP over him every day of the week. He is a disgrace to the NHL. He is a disgrace to the NHL. Fuck! I was 10 rows away from the penalty box when he was crying. I was so close to pelting him with my beer. Biggest Joke in the NHL. Anyone else who roots for that bitch should be castrized.

SCOTT STEVENS WOULD RIP HIS HEAD OFF AND SHIT DOWN HIS THROAT.

Sorry for the rant, but COME ON?!?!
Mohol by si dať link?

Info posúdiť nemôžem.

Čo sa týka Cooka, dúfam, že v budúcej sezóne s ním v našom vzájomnom zápase s Pens urobí Jared Boll krátky proces. :box:
dunime s tím osekáváním Zacha máš pravdu!!! Zach a Sidney jsou (byli) kámoši ale když Zach trefí čistě Crosbyho tak další střídaní ho Cindy sekne přes ruku nebo lytko toho jsem si všiml nejednou při našich vzájemných zápasech a bylo to iminulou sezonu
http://www.youtube.com/watch?v=DTSuBfe8pTw
nedivil bych se kdyby Pelley taky dostal nějaky menší trest od ligy
jinak co je na tom videu zajímavé je Clarkson a Rupp... jde vidět že oba mají k sobě repekt!! a asi to budou ještě kámoši .... kdyby Rupp zůstal měli bychom jednu z nejlepších dvojic šerifů v lize!!
ja cakam trest pre pelleyho,to bol hnusny a nebezpecny zakrok..Ruppa som si oblubil a poslednu sezonu u nas sa strasne zlepsil aj v bitkach,tuto sezonu dal dokonca 13 golov!! neviem preco musel ist on a miesto toho mame petersa :evil: ..dnes plll pripravil gol pre clarksona dost sikovne..taky peters by po hite hladal sever a stabilitu a nie aby si posunul puk a prihral presne este aj cez hraca takze plll :good: za to..videl som len highlity a zda sa ze nas dannis podrzal,boli tam zo 3 zazracne zakroky na ciare ale to co spalil martin 3 min pred koncom tak to uf..prazdna brana a on to da z 3 metrov vedla a pak golman tor vychytal na 2x aj pariseho v cistej sanci :hroza: ..co uz, v najazdoch to nevyslo..
k tomu crosbymu..to on na pariseho furt,ale ja si pamatam neviem ktory to bol uz zapas (bud 1 abo 2. vzajomny, nie som isty) ked crosby zas plakal u rozhodcu po prerusenej hre a dozadoval sa faulu..dosiel tam jamie trochu sa povadili a zo stoja klasicka sekera na zapästie od cindy.takze ako ten nazor co postol megaton..ziadna ucta,nech je to akykolvek dobry hrac..a myslim ze za taketo spravanie ho maju aj ostatni kapitani v....-minimalne ten nas :D a inak po olympiade som dade cital ze budu(asi uz teda boli) hostami u lettermana cindy a zach tak to skusim cez vikend pohladat,rad by som si to pozrel.
Tak Denis je solidni golman coz dokazoval uz loni v Islanders a je jenom skoda ze nechytal v prubehu sezony vic pac odpocatej Marty chyta podle me vyrazne lepe ne vytezovanej Marty. Jinak Rolston prej jen "rest" ale spis bych rekl ze uz i Lemaire ho ma plny zuby a posadil ho na tribunu. Jinak doufam ze Fraser a Zharkov budou ce nedrive odeslani na farmu pac jen trenovat jim rozhodne ve vyvoji nepomaha. Potrebujou hrat 20 minut za zapas v Lowelu. Dnesni zapas sem taky nevidel a podle sestrihu to vypada ze remiza byla spravedliva a najezdy jsou loterie a bez Martyho sance klesa. ale co. porad je to s Pitt o bod a mame porad zapas k dobru. Puvodne jsem si rikal ze pokud bychom byli druhy a sli na Philu tak by snad bylo lepsi jit na patou ottawu ale vzhledem k tomu ze Phila nema golmana tak bych se jich nebal.

Jinak ten odkaz je z http://blogs.northjersey.com/blogs/fireice/ a bylo to nekde v diskuzi pod clankem.
New Jersey - St.Louis 0-1 :cool:
Proste Devils klasika, celkem nic moc vykon v zapase, kde se cekala vyhra. Byvaly penguin Ty Conklin nam taky helfnul. Takze dnes nas ta prohra v prodlouzeni s Canes nemusi vubec mrzet... Jako pro soupere v 1.kole playoffs je to celkem tezko rict, jestli je az takovy rozdil skoncit na 2. nebo 4.miste, protoze PHI, OTT a MTL muzou skoncit jakkoliv, ale v dalsim prubehu playoffs se vyhodnejsi nasazovaci pozice urcite muze projevit...
tak z tejto prehry som sklamany,toto mali byt 2 body..evidentne kriza neni zazehnana a co je hlavnym problemom ze ak uz nekiksuje obrana,tak nie sme schopny skorovat.nebol to mizerny vykon, st.louis nam boli vyrovnanym partnerom tak prvu tretinu a iste momenty v 2hej ked hrali na nasu 4 lajnu..sanci na gol bolo dost,ale ani za boha trafit branu a ak uz bol conklin prekonany tak pomohli obetavi hraci a 3x za zapas to na ciare zachranili korculou :ja_neviem: ..gol sme dostali uplne sprosty..tak je okolo 20sekund do konca tretiny a oni si idu striedat?? steen trafil tvrdo a presne ale takuto strelu z uhla z lavej strany od lavaka ked ju vidi musi golman chytit!!! potom nastal od blues absolutny trap a bolo..nedokazali sme sa dostat do pasma, len nahodenim alebo prudkou kolmicou na modru,kde to vacsinou koncilo nespracovanim puku..zaujimavy bol tah blues ktory sice trapovali ale akonahle sa na lade v 2. tretine objavil nas 4 utok zacali napadat,zatlacili ich do tretiny a vdaka vzdialenostiam striedaciek prestriedali a tlacili nasich unavenych menej talentovanych hracov..(nic sice z toho nevytazili ale ked sa timu nedari tak si clovek vsimne a uvedomi aj taketo prkotiny:) vykonmi potesil asi clarkson sice mal hluche miesta,hlavne martin ktory aj prienikmi cez modru vyrobil par zavarov(toto nam chybalo) parise slapal ale puky mu odskakovali a elias..sice ziadne velke sance nemal ale konecne ho bolo vidno na puku..rolston opat ubohy aj ked po ,,pauze,,bolo vidno ze ma aspon snahu,ale ked uz dakto nevie tak proste nevie :!:
tak za prve gratulece Kovymu k prirustu do rodiny a za druhe k vykonu. Zapas to byl golove bohaty a svete div se dali jsme 3, slovy TRI goly v presilovce. predpokladam ze na dalsich pet zapasu mame zase utlum. Lajny byly opet prehazeny a to tak ze hodne

Parise - Elias - Langs
Kovy - Zajac - Rolston (???)
Zuburs - Nieds - Craksoln
PLLL - McA- Palley

Rolston i presto ze vsichni z prvnich dvou lajn meli dohromady asi 100 bodu tak slavny Rollie nema ani bod. Byl docela ztracenej a moc nechapu proc je Zubrus ktery hraje skvele umistnen do treti lajny. Asi je to pokus nastartovat ho ale osobne bych mu dal tak jeste jeden zapas nez by pri nejlepsim putoval zpet do treti lajny a zaslouzene na tribunu. Taky se mi zda ze s navratem Martina se zvedla hra Mottaua kdyz nema takovej icetime a asi neni tak unavenej ale hraje ted proste lip. I Skoula hraje prekvapive dobre a dostava dost casu. Co je vsak skoda, ze Zhrakov nehraje, mel by jit do Loweluspolecne s jednim obrancem a trenovat strelbu
tak jelikož jsem ted nějak nestíhal tak jsem neviděl ani sestřihy s Blues ( Janssen PLLL hodně kvalitní bitka :box: )...no ted jsem se podíval na sestřih s Jackets a zápass jsme asi kontrolovali
Martin po návratu ukazuje jak je neskutečným přínosem pro naši defenzívu
Chce tu udržet si střelecký prach protože PO se blíží ( ž se nemužu dočkat).... Zachův poslední gol byl trochu jiná liga no :D Mason trochu vykoupaný :clap:
tak dnes na rags udajne takto

Forwards:
Zach Parise-Patrik Elias-Jamie Langenbrunner;
Ilya Kovalchuk-Travis Zajac-David Clarkson;
Brian Rolston-Dainius Zubrus-Vladimir Zharkov;
PLL Leblond-Rob Niedermayer-Rod Pelley;
Jay Pandolfo-Dean McAmmond-Andrew Peters.

Defensemen:
Bryce Salvador-Andy Greene;
Colin White-Mike Mottau;
Martin Skoula-Paul Martin;
Anssi Salmela-Mark Fraser.
New Jersey-Rangers 3-4n

Tak panove klobouk dolu pred obema tymy! Nikdy bych si nemyslel ze tohle reknu v zapase techhle tymu, ktere jinak nesnasim...
Ale musim to rict! Ten hokej byl paraadni! Fakt! Hodne otevreny, emotivni, dynamicky, dramaticky, nechybelo zkratka nic. New Jersey meli navrch, byli v podstate celou dobu popredu. Rangeri museli dotahovat a tak otevirali obranu, brejku melo Jersey opravdu hodne, ale Lundqvist uz tradicne podrzel. Gaborik byl sice uplne nulovy a snad nejslabsi hrac zapasu, ale jinak se mi i Rangers velmi libili. Obrana na cele s Rozsivalem sice horela, ale jinak skvele zahrala hlavne 4.formace na cele s Prustem a Anisimovem a taky Dubinsky, Drury a ex-Penguin Christensen, ktery krasne nahral na gol v 60.minute a pak rozhodl najezdy.

Rangers bojuji o holy zivot a dnesni velke zavahani Bostonu doma s Tampou jim jeste dalo jakou-takou, i kdyz malou nadeji. Dnes do toho dali NYR srdce a i kdyz bylo videt, ze kvalita je na strane NJD, tak urvali 2 cenne body. Za tu snahu si to snad i zaslouzili.

Devils maji bod, za dnesni vykon si to taky urcite zaslouzili, to same jako Penguins ve Washingtonu, ale meli mit dva.
A tak je situace na cele Atl. divize opet vyrovnana, Devils maji ale zapas k dobru a taky lepsi tzv. tie-breaker pri rovnosti bodu. Ale Penguins maji zas prijatelnejsi program do konce ZC. Tak uvidime, bavme se hokejem... Ono zas to divizni vitezstvi neni nakonec mozna tak klicove... Predstavte si, vyhrajete divizi a chytnete mozna Flyers misto Montrealu... Zkratka je to ve hvezdach. A dik vsem Dablum ze vubec jste :D , i diky vam mnr letosni ZC dost bavi, protoze porad je o co hrat az do konce! Ne jako WSH, to bych se celkem nudil jako fanda :)
Atlantik tento príspevok beriem od teba ako kompliment :good: :D
vlastne suhlasim s atlantikom..fakt vyborny a napinavy zapas az do konca,len ten vysledok je opacne..viac sanci,lepsi cely zapas az na 10 min 2.tretiny boli devils..vzdy ked sme ich mohli dorazit, tak devils zahodili tutove sance a inkasoval sa gol..prvy inkasovany fajn,presilovka aj ked si to skoula asi vrazil do brany kolenom ale 2 a 3 vobec nemuseli byt..salvador sa nechal vyrobit za branou,mcammond nepokryl hraca a anisimov rutinersky zavesil,a ten 3.gol :hroza: par sec. do konca a na buly elias(sice bolo po zakazanom uvolneni ale uz predtym tam bol) prehrate buly tlak..mottau nech hra cely zapas dobre,sprostost si neodpusti nikdy,tycku si sice drzal a ani za branu sa nenechal vylakat,len co to bolo platne ked pri druhej tycke rovno prednim stoji osamoten drury :ja_neviem: najazdy uz su loteria.. inak vyborne hrali,kovalchuk-ten lietal po lade,martin,elias-len tie najazdy mal premenit-aspon jeden..
a neda mi aby som sa nevyjadril,ked som vcera kukol ostatne temy,tak tam bolo o devils popisane kadeco..
devils su kazdorocne favorit na SC.. za poslednych 10 rokov bolo vyratane ze su po detroite 2 tím s najvyssou percentualnou uspesnostou vyhier v zc..za poslednych 20 rokov ma viac SC len detroit a potom su hned v zavese diabli(pens ich maju v tom obdobi rovnako,ale kedze boli par rokov suteren ligy tak ich predsa len radim pod nas) potom boli opisane zapasy s favoritmi..atlantik ty si pisal ze by si bol zvedavy ci by devils hrali tak jak vy proti caps v poslednom zapase- no rovnako urcite nie,my ich totiz porazame :frajer2: .. mari sa mi ze mame s nimi bilanciu 3-1 :smile03: (3-2,3-2,5-2 a 1-4) s vami 6-0.s philou to je uz horsie trosku :twisted: a este k navstevnosti..su 3 timy v new yorku,vacsia konkurencia,kopa inych sportovych tímov..pritom devils su klub bez saskarni a podobnych kravin.lou si na tom dava zalezat..atlantik uz 2x si spomenul u nas zlu navstevnost-co neni dobra, mas pravdu ale co tak kuk na vasu navstevnost trebars v 2003-kolko to bolo? 11000?? chudak mario sa musel vracat aby si aspon dakto vsimol penguins..az po vyluke zacali chodit ludia na hokej a to nie na penguins ale na novu medialnu star-crosbyho :wink: takze nejak nam tu navstevnost vyhadzovat na oci neni košér..
Penguins byli v srac*ach, proto navstevnost byla mala. Ted jsme vyprodali snad 200 zapasu v rade, kdyz se dari... Vam se dari porad a navstevnost nic moc. Ale ja nerikam jinak na vasi navstevnost nic, neresil bych to, to jen begbee si kvuli tomu utahoval z ATL, tak jsem si opravnene rypnul... Kdyz jsem psal, ze neverim, ze by jste odehrali takovy zapas ve WSH, tak jsem mel na mysli vasi momentalni formu hlavne venku a momentalni formu Caps. Vsichni vime, jak tezko se ve WSH hraje, staci se podivat na jejich domaci bilanci. Vy jste venku ted dost tragedi, to si musite priznat, ze vam to tam dost horelo v 2.casti sezony. Ale OK, dnes jsem videl, ze i vy umite zahrat pekny a atraktivni hokej, tak beru zpet.
atlantik

jinak zapas to byl opravdu skvelej a doufam ze tato prohra nepomuze rags do PO. Jinak Kovy na lede lital a to i dozadu a je fakt ze s jeho prichodem se zvedla navstevnost a to je ten hrac ktery laka lidi. Sice mame Pariseho ktery je lepsi ale neni tak zmedializovanej coz se jak se zda touto sezonou meni a je to jedine dobre. jeste bych dodal ze i Rolston hral na nej dobre ale prece jen peti milionovej hrac to porad neni... Myslim taky ze na delsi dobu si odpocineme od Pandolfa a Peterse jelikoz pri porovnani s Palleym, PLLL a dokonce Zharkovem se jevi zcela marni.
Atlantik píše: Hlavne uz dost o NJD ve foru PHI, jsme to trochu prehnali, takze uzavru to tak, ze Kovalchuka tak nejak nemusim, ale rozhodne to neni hlavni duvod proc se tesim z proher Devils. Celkove ruske hokejisty nemam moc v oblibe, nejake vyjimky by se samozrejme mezi nimi nasly, napr. Alexei Kovalev. Proste mi Ilya jen neni sympaticky, prijde mi, ze si o sobe prilis mnoho namysli... Ale zas ne ze by mi nejak strasne extra vadil. Jen nechci aby mu tahle kratka anabaze zrovna v NJD prinesla nejaky vetsi uspech.
Jen k tomu ze si o sobe Ilya moc mysli. Vsude co jsem o nem cetl tak rikaj pravej opak, za a) vstricnej k mediim b) vstricnej k spoluhracum c) relativne tymovej hrac. Pokud potrebujete dukaz podivejte se na 4. gol proti Montrealu kdy vybojoval puk a misto vlastniho golu a priblizeni se tak 40ti golove mete nechal puk Rolstonovi aby dosahl sveho 700teho bodu a pak mu i privezl puk
megaton píše: Jen k tomu ze si o sobe Ilya moc mysli. Vsude co jsem o nem cetl tak rikaj pravej opak, za a) vstricnej k mediim b) vstricnej k spoluhracum c) relativne tymovej hrac. Pokud potrebujete dukaz podivejte se na 4. gol proti Montrealu kdy vybojoval puk a misto vlastniho golu a priblizeni se tak 40ti golove mete nechal puk Rolstonovi aby dosahl sveho 700teho bodu a pak mu i privezl puk
Tak ano, tu situaci proti MTL jsem videl i live a libil se mi jeho pristup :thumbsup: Ale prece jen mi Kovalchuk casto prijde, ze ma nekdy klasicke "ruske" symptomy. Neochotne brani, nebo se mu nechce stridat, hraje prilis individualne a ty jeho pozadavky ohledem smlouvy... Ale tak nechci ho zas nejak odsuzovat, neni pro mne zadnym trnem v oku, jen ho proste nemam prilis v oblibe a to je snad normalka...
Přesně jak říká megaton .. Ilja na mě taky působí jako sympaták ... chová se a vystupuje slušně ... v kabině není problemový a týmový hráč to určitě je !!
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS