Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Wanic a ja sa ťa spýtam, kto by mesto vystriedal? Kto by dal peniaze Phoenixu, ak by ich nevlastnil. Ak sa doteraz nenašiel majiteľ, prečo by sa mal nájsť teraz?

Áno, nie je to de facto žiadna nová správa, veď už od začiatku sezóny bolo takemr jasné, že sa Coyotes presťahujú. Presťahovaním Thrashers sa spúšťa lavína. Ripple effect.
Tak pro československé fanoušky Phoenixu mám příjemnou zprávu. Kamoš mi napsal jestli mu neudělám web o Coyotes... Tak jsem mu ho nakonec udělal, a hodně jsem mu pomohl i s obsahem stránky a tak... Občas zkuspím přispět článek, ale o web se hlavně bude starat on a redaktoři, které dokáže sehnat...

http://www.coyotes.mzf.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Vypadá to dobře! :)
All but something sa v podobnom význame používa, bohužiaľ, v tomto prípade ide o opak toho, čo si preložil a je to gramaticky správne.
Mno podle kontextu ten význam člověk pochopí, ale když už se ten můj překlad tak krásně nabízel .. nemohl jsem si ho odpoustit :-P (navíc mi bylo celkem jasný, že to později uvedeš na pravou míru :D )

jnk. takhle ostrý slova vyloženě nevolili.. ale už před sezónou (nebo alespoň září, říjen) bylo známo, že už příští rok Yotes finančně podporovat nebudou.. že jediný východisko jak udržet klub tady v poušti .. je najít majitele... :frajer2:

To ThrashersFan: Mno jediný kdo mě napadá je samotná NHL :-P ... ať už tak nebo tak, tohle téma momentálně podle mě neni aktuální... protože tak jako už můžeme být jistě v Quebeeku.. tak nový majitel může dolaďovat poslední detajly... beztak se nic nezvěřejní (a to hlavně v tom negativnim slova smyslu) než nám skončí sezóna.... a je podle mě celkem škoda to řešit zrovna v dobu, kdy konečně (po poměrně né zrovna vydařenym období) se z výsledků 'Yotes (reps. posledních tří zápasů) a formy Smihe musí člověk jenom radovat :oslava: a navíc žádnej trolling aby se to dalo ignorovat to taky neni :klobuk_dole:
Co se těch stránek týče ... ať vám to vydrží... článků o Yotes neni nikdy dost :good: ... já i přesto ale dávam přednost naší coyotes.wz.cz (hlavně kvůli dvoum "majitelům" těhdle stránek co fandí Yotes už 8 resp. 15 let jestli si to dobře pamatuju - všechna čest)... která sice momentálně trochu skomírá... ale nutno říct, že v těhdle časech se neni moc čemu divit... jsem si jistej že s příchodem stabilního majitele, by ty stránky opět byly na takové úrovni, jako si zaslouží...
Dokážem to hodnotiť na základe vlaňajšej skúsenosti s Atlantou. Ak je ticho, tak to veští všeličo, len nie niečo pozitívne.
We are in, po tretíkrát v rade môžeme okúsiť chuť play off. Momentálne si ale vyžadujem divízny titul, len prečo museli San Jose a Los Angeles tak snami vybabrať...
som zvedavý ako dopadneme v PO tentokrát :-) :good:
http://www.slovakprospects.com/nhl/clan ... va-kariera" onclick="window.open(this.href);return false; :klobuk_dole: Rešpekt RAY :good:
To písal užívateľ tohto fóra, Getzo5. Jeden z najlepších článkov. Nie som si až tak istý, akú formu mával kedysi Whitney, ale vo Phoenixe som dlho nezažil takú silu v ofenzíve, aby každý jeden zápas ťahal útok Phoenixu dopredu. Jeho nahrávky veľmi presné, to tu fakt dlho nebolo.
Dúfam, že v play off jeho forma bude ešte gradovať a keď sa nám niečo podarí uhrať, som si istý, že to bude vďaka aspoň dvom hráčom. Smith a Whitney.

Chára musí mať z Whitneyho radosť. Ten mu párkrát dožičil vysokú školu techniky, nejaké tie mínusky.
Postupová matematika hovoří jasně... 2 body = Pacifický titul... 1 bod = Pacifický titul, pokud LA svůj zápas nevyhrajou v normální hrací době nebo v prodloužení, 0 bodů = Jsme bez pacifiku.... v Excel Energy Center se rozhodne :box:
kua teď jsem to znova počítal.. a jestli urvem pacifik a Chicago vyhraje v základní hrací době Obrázek :oslava:
Kruci fix. Wejnys, ja som si aj vravel ešte keď sme mali na mále, že ak postúpime do Play Off tak si pôjdem vsadiť, že to bude zas Detroit. Ale vtedy som očakával iné pozície obidvoch tímov. Tj. Phoenix niekde na konci postupových miest a Detroit v popredí. Aj tak si ich prajem, pretože hrajú pre mňa atraktívny hokej, ale zdá sa mi, že Smith im môže dobre prikúriť. :wave: White out :wave: :wave:
no ty prokletý Křídla sou nám prostě souzený... sám bych se sakra divil, kdyby to dopadlo jinak (a ať jdou matematici s tou svojí pravděpodobností do prde..) kdo by to řekl ještě 5, 10 kol zpátky ?.. Taky bych si přál jim to všechno vrátit a konečně je vyřadit... zas na druhou stranu tu červenobílou slátaninu co nazývaj svym znakem.. už pomalu vídam i ve snech (a že noční můra by bylo ještě hodně jemný pojmenování)....

asi neni soupeř, kterýho bych se bál víc, ale co už.... let it be... let's face our destiny... and finally pass through it :box:
V noci som na HFB napísal, že ak to znova budú Red Wings, verím v "do tretice všetko dobré". Krídla tento rok vyzerajú poraziteľne a aj keď sú stále nesmierne nebezpeční a Datsyuk proti Yotes miluje hrať, vidím tam tentoraz reálnu šancu uspieť, ak budete hrať tak ako včera. Smithovi verím viac než Mr.Universe, OEL už má o rok skúseností viac, pribudol Langkow, Torres, Vermette a Brule, dobre sa ukazuje Boedker, prvá lajna je skvele zohratá... ak sa Yandle vyvaruje zbytočných chýb, prečo nie.

Whiteout. :wave: Je to pravdepodobne posledné PO v Glendale, takže o to viac dúfam, že sa Yotes dostanú aspoň do druhého kola. Verní fanúšikovia si to zaslúžia.
tak fanúšikovia Yotes mám pre vás zlú správu. cez PO budem píliť nervy vám :clap:
Nemáme Detroit :jupi: :jupi: :jupi: Teď ještě vyhrát nad Minnesotou :frajer2:

to Rayiner: Proč zlou? aspoň bude na konci víc lidí co se budou radovat ze Stanley Cupu :cool:

jnk. někdo už to sem psal... ale pro všechny ostatní, co před sezónou Smithovi nevěřili:
Obrázek Obrázek
ale Yotes budú aj tak pre mňa tí top. bol to môj prvý NHL tím ktorému som fandil (a stále fandím)
inak ten obrázok nefunguje.
opraveno ;))
Tak to já když byl malý fandil Flyers, líbili se mi ti řezníci, co to zápas co zápas mastili. Ale pak ze záhadného důvodu jsem přesedlal na hokej technický a vvsledek jsou Oilers.
Mno tak zápas s Minnesotou svojí neatraktivností vůbec nezklamal... naštěstí nám to tam padalo, což vlilo zápasu poměrně pohodovou atmosféru.... a zasloueženě letos: :!: :!: VÍTĚZOVÉ PACIFIKU :!: :!: .... San Jose, Los Angeles, Dalls, Anaheim... poprvé v historii se musí sklonit před klubem z Arizonské pouště... před manšaftem :!: :!: PHOENIX COYOTES :!: :!: Navíc Chicago je podle mě nejhratelnější soupeř pro play off, kterýho jsme mohli dostat... Proud to be Coyote

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :clap: :clap: :clap: :clap: :good: :good: :good: :clap: :clap: :clap: :clap: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
:!: DIVISION CHAMPIONS :!: Obrázek
Wejnys, we did it. Neviem, či máme ale plakať, alebo sa smiať. Ale úprimne povedané, tento rok som si viac veril na ten Detroit, preto som si ich v konečnom dôsledku asi aj viac prial. Hlavne súboj Smith vs Datsyuk, ale takto to bude možno Smith vs Hossa a pod.

Ale divízny titul je niečo parádne a o to nám v podstate šlo. V play off sme tiež, takpovediac z jeden z najvýhodnejších pozícií.

Zápas s Minnesotou parádička, bál som sa, že tam môžeme stratiť a takisto aj pri St.Louis. Zas nás podržal Smith, no musím smeknúť aj pred koučom, ktorý tie lajny poskladal tak, že keď to nejde jednej, góly dáva druhá.
Parádička, dnes si zabodoval aj Smith, ale dosť som sa bál, že ten puk sa mu zamotá niekde pod korčuľu a dá si vlastný gól.
Pred nedávnom som chcel vymeniť Boedkera, ale dúfam, že sa tak nestane. Poslednú dobu ukazuje veľký potenciál hrať za Phoenix a v Play Off to snáď vystupňuje, pretože mu to teraz ide. A strelca sa dá z neho vychovať.

V Play Off sa teším na viacerých hráčov. Smith, od ktorého budem čakať, že nás podrží a takisto Whitney s jeho partiou. Od Boedkera si začínam dosť sľubovať a Pyatt, ktorý bojuje v každom PO ako lev sa snáď nezraní a bude jeho bojovnosťou získavať puky a nahrávať, či dávať góly.

Potom samozrejme keptejn Doan a podobní borci.

GO YOTES GO GO GO!!!

(tým obrázkom si ma dosť dostal, len škoda, že ten kojot nie je pekný (trollface) :D :D :D )
S odstupom času si začínam uvedomovať, čo sme dosiahli. :wave: :wave: :wave:

Obrázek

Let's Get Ready To Rumble!!!

Mno to sou parádní videa :cool: já jsem jinak moc šťastnej že nemáme Wings... lehký zápasy to s Indiánam taky nebudou... ale letos prostě musíme jít dál... :yes:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS