Cody ma urcite velkej talent ale zraneni mu brzdi karieru.V zakladni casti odehral jen 13 utkani (20 bodu) a PO hral s frakturou chodidla takze vysledkem bylo 11 zapasu a pouhych 10 bodumt-svk píše:Zbláznil sa? Hamhuis za Codyho nestojí, Hodgson je obrovský talent v budúcnosti bude lepším hráčom ako Kesler. No. manažérom niekedy .... :frajer2:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pri takom počte zápasov s takou diagnózou je to výborný výkon. Ja síce Filatova hodnotím vyššie, ale Codyho mám skutočne rada, brala by som ho u nás.leo píše:Cody ma urcite velkej talent ale zraneni mu brzdi karieru.V zakladni casti odehral jen 13 utkani (20 bodu) a PO hral s frakturou chodidla takze vysledkem bylo 11 zapasu a pouhych 10 bodumt-svk píše:Zbláznil sa? Hamhuis za Codyho nestojí, Hodgson je obrovský talent v budúcnosti bude lepším hráčom ako Kesler. No. manažérom niekedy .... :frajer2:Ale porad se povida ze se stane za par let kapitanem Canucks tak uvidime
Brassard,Vermette,Umberger,Pahlsson,....Madden?Uz ted maji plno bych rekl teda pokud neplanuji dat nekoho z centru na kridlo ale Pahlsson je typove podobnej hrac takze to moc nevidim na jeho prichod....Getzo5 píše:Jackets majú vraj eminentný záujem o Mad doga, čo na to hovoríte?
stř 04. srp 2010 01:36
S Maddenom rokujeme aj my,to som teda zvedavy ci sa vrati za menej penazi k nam.
Ale Umby hráva na krídle. Počítali sme s ním na post centra k Nashovi, ibaže mu viac vyhovuje post krídla (najlepšie ľavého), preto bol Leclaire menený za Vermetteho.leo píše:Brassard,Vermette,Umberger,Pahlsson,....Madden?Uz ted maji plno bych rekl teda pokud neplanuji dat nekoho z centru na kridlo ale Pahlsson je typove podobnej hrac takze to moc nevidim na jeho prichod....Getzo5 píše:Jackets majú vraj eminentný záujem o Mad doga, čo na to hovoríte?
Bolo mi tu vyčítane habsom, že sa vyhováram na Hitcha. Takže by som to rada upresnila.
Hitch vedel a vie hráča perfektne pripraviť fyzicky, vie ho naučiť mnoho vecí, viď Nash, stal sa z neho kvalitný obojsmerný hráč. Tu niet čo riešiť to je fakt. Je to taktiež skvelý taktik. Bohužiaľ, zdá sa mi, źe zaspal dobu a najmä... ako keby nedokázal zmeniť taktiku. Kedysi sme nemali príliš ofenzívnych hráčov, preto bola jeho taktika správna. Teraz máme ofenzívnejší tím... a on to nevyužil
Stále sa riadil tou istou taktikou
Miesto toho, aby dal viac priestoru Filatovovi, prípadne obrancom ako Russell či Stralman (i keď tá jeho obrana...
), uprednostňoval hráčov, ktorí vyhovovali jeho štýlu, napriek tomu, źe boli horší; prípadne veteránov. Čo z toho vyplývalo? hrali napriek ich nekvalitným výkonom. Ćo bránilo povolať Moora? Určite by nehral horšie ako Commie či Methot. Pritom by získal skúsenosti, ktoré mohol využiť v tejto sezóne. Prečo nedostal viac šancí Mathieu Roy, tu by bolo vhodné sa Howsona spýtať, prečo ho vôbec menil? Hitch nie je kruťas. Bohužiaľ, jeho taktika patrí do starej NHL. Takže to zhrniem. Dokáže hráčov naučiť nové veci a pozdvihnúť ich hru, bohužiaľ, nevie s hráčmi pracovať po psychickej stránke. Možno práve preto preferuje veteránov´.
Hitch vedel a vie hráča perfektne pripraviť fyzicky, vie ho naučiť mnoho vecí, viď Nash, stal sa z neho kvalitný obojsmerný hráč. Tu niet čo riešiť to je fakt. Je to taktiež skvelý taktik. Bohužiaľ, zdá sa mi, źe zaspal dobu a najmä... ako keby nedokázal zmeniť taktiku. Kedysi sme nemali príliš ofenzívnych hráčov, preto bola jeho taktika správna. Teraz máme ofenzívnejší tím... a on to nevyužil
K tímu:
S brankármi som spokojná. Steve má obrovský potenciál. Síce mu minulá sezóna nevyšla, ale to, česť výnimkám, nevyšla celému tímu. Garon je spoľahlivá dvojka. Odstupom času usudzujem, že to bola dobrá kúpa.
Obrana je kapitola sama o sebe. Bohužiaľ, väčšinou bola tvorená na Hitchov vkus, preto máme teraz problémy s rýchlosťou. Výnimkou sú rýchliky Russell so Stralmanom. Pre Antona je ale slovo obrana dosť neznámy pojem, i keď sa pomaly začína zlepšovať. Dokonca niekedy dokáže pritvrdiť. Ale naozaj iba niekedy. Ku Commodoremu, Kleslovi a Methotovi sa vracať nejdem, sú to pomálí hráči, najmä Commodore s Methotom. Methot je ale ešte mladý, takže by sa mohol zlpešiť. Klesla je údajne 100% v poriadku, ale, podľa mňa, jeho hra bude ovplyvnená zranením. Síce vie hrať tvrdo a so srdcom, to nám ale na kvalitné tímy nepomôže. A Rosťa je priemerný obranca tak do tretej formácie. Ťjutinovi sa síce minulá sezóna katastrofálne nevydarila, ale stále je to pohyblivý obranca so slušnou strelou. Hejda síce v ofenzíve nič moc, ale defenzívne je svelý, povedala by som, že patrí medzi najpodceňovanejśích hráčov. I keď minulá sezóna sa mu nevydarila. Nebol bohužiaľ sám.
S útokom som spokojná, nerobila by som veľké zmeny. Máme výbornú zmes talentu, nasadenia, tvrdosti a skúseností. Len ju treba prebudiť
príchod Moreaua ma veľmi potešil. Ono sa to nezdá, ale Ethan prinesie vodcovské schopnosti, ktoré sa zídu. Okrem toho je to kvalitný hráč.
Často sa spomínajú Filatov, Calvert a Moore či Savard (v obrane). Pritom sa zabúda na Majorova a Goloubefa, ktorí môžu prekvapiť a presadiť sa do tímu.
S brankármi som spokojná. Steve má obrovský potenciál. Síce mu minulá sezóna nevyšla, ale to, česť výnimkám, nevyšla celému tímu. Garon je spoľahlivá dvojka. Odstupom času usudzujem, že to bola dobrá kúpa.
Obrana je kapitola sama o sebe. Bohužiaľ, väčšinou bola tvorená na Hitchov vkus, preto máme teraz problémy s rýchlosťou. Výnimkou sú rýchliky Russell so Stralmanom. Pre Antona je ale slovo obrana dosť neznámy pojem, i keď sa pomaly začína zlepšovať. Dokonca niekedy dokáže pritvrdiť. Ale naozaj iba niekedy. Ku Commodoremu, Kleslovi a Methotovi sa vracať nejdem, sú to pomálí hráči, najmä Commodore s Methotom. Methot je ale ešte mladý, takže by sa mohol zlpešiť. Klesla je údajne 100% v poriadku, ale, podľa mňa, jeho hra bude ovplyvnená zranením. Síce vie hrať tvrdo a so srdcom, to nám ale na kvalitné tímy nepomôže. A Rosťa je priemerný obranca tak do tretej formácie. Ťjutinovi sa síce minulá sezóna katastrofálne nevydarila, ale stále je to pohyblivý obranca so slušnou strelou. Hejda síce v ofenzíve nič moc, ale defenzívne je svelý, povedala by som, že patrí medzi najpodceňovanejśích hráčov. I keď minulá sezóna sa mu nevydarila. Nebol bohužiaľ sám.
S útokom som spokojná, nerobila by som veľké zmeny. Máme výbornú zmes talentu, nasadenia, tvrdosti a skúseností. Len ju treba prebudiť
Často sa spomínajú Filatov, Calvert a Moore či Savard (v obrane). Pritom sa zabúda na Majorova a Goloubefa, ktorí môžu prekvapiť a presadiť sa do tímu.
Tak jsem se vrátil z dlouhého pobytu bez internetu a musím říci, že ke konci už jsem byl nervózní.
Zde se vedla zase velice dobrá debata.
Pěkně jsem si početl a u výměny názorů jsem se i pousmál.
Ale rozhodně se přikláním k mt-svk. Promiň leo.
Jinak pokud jsem byl pozorný tak se v týmu nic neudálo. Pokud tedy nepočítám podpis Antona, který mi zvedl náladu o 100%.
mt-svk se tady vyjádřila k současnému složení mužstva. Také hodím něco do mlýna.
Brankáři
- Zde není co řešit. Masonovi věřím a to i přes jednu nepovedenou sezónu. Za prvé se nepovedla snad nikomu a za druhé plno gólů, který by šli na jeho vrub zase tolik nebylo. Obrana mu nepomáhala ani náhodou.
- Garon je vynikající dvojka.
- Takže jako mt-svk jsem spokojený.
Obrana
- No zde už to dle mého není nic extra. Jak už je zde zmíněno obránce s dobrým bruslením kromě Antona (slovo obránce se k němu moc nehodí) a Russella (na toho se těším převelice) nemáme. Defenzivní buldok v podobě Hejdy je OK. Klesla pokud zůstane 100% zdraví je dobrý bek, který může hrát i v druhém páru, ale spíše se více hodí do třetí obranné linie a Ťjutin, Methot to samé (tedy 3 obranný pár).
- Commodore je kapitola sama pro sebe a ten dle mého názoru na NHL už vůbec nemá.
- Předchozí věty tedy hovoří za vše. Máme plno průměrných obránců, ale TOP nám chybí a dle mého to je velká slabina mužstva kvůli které možná znovu zůstaneme pod čarou.
- Zde tedy nespokojenost a GM s tím měl přes léto něco udělat, ale kde nic tu nic.
Útok
- No zde je to dobré, ale jak už tady opakuji první centr nám chybí i když ne tak citelně (Vermette po minulé sezóně ukázal, že na to má tak proč zas ne).
- Pokud mladíci ukáží co v nich je a budou produktivní tak náš útok bude smrtelný.
Zde se vedla zase velice dobrá debata.
Jinak pokud jsem byl pozorný tak se v týmu nic neudálo. Pokud tedy nepočítám podpis Antona, který mi zvedl náladu o 100%.
mt-svk se tady vyjádřila k současnému složení mužstva. Také hodím něco do mlýna.
Brankáři
- Zde není co řešit. Masonovi věřím a to i přes jednu nepovedenou sezónu. Za prvé se nepovedla snad nikomu a za druhé plno gólů, který by šli na jeho vrub zase tolik nebylo. Obrana mu nepomáhala ani náhodou.
- Garon je vynikající dvojka.
- Takže jako mt-svk jsem spokojený.
Obrana
- No zde už to dle mého není nic extra. Jak už je zde zmíněno obránce s dobrým bruslením kromě Antona (slovo obránce se k němu moc nehodí) a Russella (na toho se těším převelice) nemáme. Defenzivní buldok v podobě Hejdy je OK. Klesla pokud zůstane 100% zdraví je dobrý bek, který může hrát i v druhém páru, ale spíše se více hodí do třetí obranné linie a Ťjutin, Methot to samé (tedy 3 obranný pár).
- Commodore je kapitola sama pro sebe a ten dle mého názoru na NHL už vůbec nemá.
- Předchozí věty tedy hovoří za vše. Máme plno průměrných obránců, ale TOP nám chybí a dle mého to je velká slabina mužstva kvůli které možná znovu zůstaneme pod čarou.
- Zde tedy nespokojenost a GM s tím měl přes léto něco udělat, ale kde nic tu nic.
Útok
- No zde je to dobré, ale jak už tady opakuji první centr nám chybí i když ne tak citelně (Vermette po minulé sezóně ukázal, že na to má tak proč zas ne).
- Pokud mladíci ukáží co v nich je a budou produktivní tak náš útok bude smrtelný.
leo píše:PovidejDawe4 píše:Zde se vedla zase velice dobrá debata.Pěkně jsem si početl a u výměny názorů jsem se i pousmál.
![]()
![]()
Netrvrdim ze neni dobrej ale tvrdit o nem ze je lepsi nez vsichni nasi beci je hloupostDawe4 píše:leo píše:PovidejDawe4 píše:Zde se vedla zase velice dobrá debata.Pěkně jsem si početl a u výměny názorů jsem se i pousmál.
![]()
![]()
Nerad bych zde zase rozviřoval debaty o kvalitě a nekvalitě týmu/našich prospektů. Ale když chceš příklad - Tak Moore je dle mého velice dobrý bek a rozhodně si nemyslím, že bych jich takových bylo dost. Zde se jednoznačně ztotožňuji s mt-svk. A našel bych tam toho možná více, ale jak už jsem řekl - Toto téma nechme už ležet a diskutujme o něčem jiném.
Tak já rozhodně netvrdím, že Moore je kvalitnější než všichni vaši obránci. To je blbost, že.leo píše:Netrvrdim ze neni dobrej ale tvrdit o nem ze je lepsi nez vsichni nasi beci je hloupostA kvalitnich talentovanejch beku je dost.Moore rozhodne neni nejlepsi z nich.
Talentovaných obránců s dobrou budoucností je dosti, ale Moore rozhodně patří do předních pozic (možná takové desáté místo celkově u beků). Lepší reference běží určitě na Pietrangela, Larssona, Bluma, Carlsona, Alznera atd. Moore, ale rozhodně od zmiňovaných moc nezaostává a jak už jsem říkal od toho desátého až do patnáctého místa mezi nejlepšími propekty (obránci) patří. Za tím si stojím!
Nj kdyz oni ty komiky zrejme admini smazali jak tak koukamDawe4 píše:Tak já rozhodně netvrdím, že Moore je kvalitnější než všichni vaši obránci. To je blbost, že.leo píše:Netrvrdim ze neni dobrej ale tvrdit o nem ze je lepsi nez vsichni nasi beci je hloupostA kvalitnich talentovanejch beku je dost.Moore rozhodne neni nejlepsi z nich.
A pokud se nemýlím tak to tady nikdy nikdo netvrdil.
Talentovaných obránců s dobrou budoucností je dosti, ale Moore rozhodně patří do předních pozic (možná takové desáté místo celkově u beků). Lepší reference běží určitě na Pietrangela, Larssona, Bluma, Carlsona, Alznera atd. Moore, ale rozhodně od zmiňovaných moc nezaostává a jak už jsem říkal od toho desátého až do patnáctého místa mezi nejlepšími propekty (obránci) patří. Za tím si stojím!
Dobře leo. Pokud zde taková tvrzení proběhla (asi jsem je přehlédl nebo byla smazána) tak já se samozřejmě s nimi neztotožňuji. To jsou absolutní nesmysly a nikdy bych to nemohl napsat.
Jinak jsem rád, že jsme se s tím umístěním ho do TOP shodli. A proč Moore nejel na MSJ? No to popravdě neví asi nikdo přesně. Vím, že jsem byl vcelku překvapen. Zraněn v té době nebyl. Takže to ví jen a jen trenéři.
Jinak jsem rád, že jsme se s tím umístěním ho do TOP shodli. A proč Moore nejel na MSJ? No to popravdě neví asi nikdo přesně. Vím, že jsem byl vcelku překvapen. Zraněn v té době nebyl. Takže to ví jen a jen trenéři.
Leo, ale ja som nikde netvrdila, že je Moore lepší ako vaši obrancovia, tvrdila som, že ako väčšina naších. To je snáď rozdiel, nie? Prečítaj si moje príspevky znovu a pozorne, admini ich nezmazali. Taktiež tvrdím a za tým si stojím, že je Russell lepší ako vaši obrancovia. Nebudem spomínať minulosť, v súčasnosti by ste Russella za Bieksu veľmi radi vymenili. Podobne tak Ehrhoffa či, možno, Edlera. U Stralmana som tvrdila, že je lepśí ako Edler, tu som sa ale zmýlila, zabudla som na obranu, ktorá u Antona nefunguje.leo píše: Netrvrdim ze neni dobrej ale tvrdit o nem ze je lepsi nez vsichni nasi beci je hloupostA kvalitnich talentovanejch beku je dost.Moore rozhodne neni nejlepsi z nich.
U Moora som si istá, źe je lepší ako veľká časť prospektov v obrane pred ním. Či mám pravdu, ukáže čas.
kisin
Heleď Roy je dobrý jako sedmý bek popřípadě do třetího páru. Je to poctivý defenzivní obránce, který si na nic nehraje. Zabojovat umí. Zkrátka sympatický dříč. Myslím, že on vám to ukáže sám. Pokud bude předvádět poctivý hokej, bojovnost a vcelku dobrou defenzivní činnost jako u nás budete spokojeni.
Heleď Roy je dobrý jako sedmý bek popřípadě do třetího páru. Je to poctivý defenzivní obránce, který si na nic nehraje. Zabojovat umí. Zkrátka sympatický dříč. Myslím, že on vám to ukáže sám. Pokud bude předvádět poctivý hokej, bojovnost a vcelku dobrou defenzivní činnost jako u nás budete spokojeni.
Srry ale Edlera s Ehrhoffem bych za Russella nevymenilmt-svk píše:Leo, ale ja som nikde netvrdila, že je Moore lepší ako vaši obrancovia, tvrdila som, že ako väčšina naších. To je snáď rozdiel, nie? Prečítaj si moje príspevky znovu a pozorne, admini ich nezmazali. Taktiež tvrdím a za tým si stojím, že je Russell lepší ako vaši obrancovia. Nebudem spomínať minulosť, v súčasnosti by ste Russella za Bieksu veľmi radi vymenili. Podobne tak Ehrhoffa či, možno, Edlera. U Stralmana som tvrdila, že je lepśí ako Edler, tu som sa ale zmýlila, zabudla som na obranu, ktorá u Antona nefunguje.leo píše: Netrvrdim ze neni dobrej ale tvrdit o nem ze je lepsi nez vsichni nasi beci je hloupostA kvalitnich talentovanejch beku je dost.Moore rozhodne neni nejlepsi z nich.
U Moora som si istá, źe je lepší ako veľká časť prospektov v obrane pred ním. Či mám pravdu, ukáže čas.
Kris v druhej polovici sezóny vyletel a konečne začína napĺňať nádeje do neho vkladané. Zlepšil sa vo všetkých oblastiach, pôdobí suverénnejšie.leo píše:Srry ale Edlera s Ehrhoffem bych za Russella nevymenilmt-svk píše:Leo, ale ja som nikde netvrdila, že je Moore lepší ako vaši obrancovia, tvrdila som, že ako väčšina naších. To je snáď rozdiel, nie? Prečítaj si moje príspevky znovu a pozorne, admini ich nezmazali. Taktiež tvrdím a za tým si stojím, že je Russell lepší ako vaši obrancovia. Nebudem spomínať minulosť, v súčasnosti by ste Russella za Bieksu veľmi radi vymenili. Podobne tak Ehrhoffa či, možno, Edlera. U Stralmana som tvrdila, že je lepśí ako Edler, tu som sa ale zmýlila, zabudla som na obranu, ktorá u Antona nefunguje.leo píše: Netrvrdim ze neni dobrej ale tvrdit o nem ze je lepsi nez vsichni nasi beci je hloupostA kvalitnich talentovanejch beku je dost.Moore rozhodne neni nejlepsi z nich.
U Moora som si istá, źe je lepší ako veľká časť prospektov v obrane pred ním. Či mám pravdu, ukáže čas.Tihle beci jdou jen nahoru a uz ted jsou dost vysoko bych rekl
celý rozhovor tu: http://www.bluejacketsxtra.com/live/con ... ml?sid=101I can't say anything bad about Hitchcock. It's his vision of hockey. He's one of the greatest coaches in the league. He's had success. You can't say anything about it. He did win the Stanley Cup. And to be honest, I can say he taught me a lot, especially my defensive game. Maybe I didn't like all of his processes, how he taught it, but I learned a lot. The coach in Russia (Sergei Nemchinov), when I came back, he said he was impressed that I was playing the best defense. Of course, Hitcher taught me a lot here.
Nikita Filatov o Hitchovi
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF