Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

já si stejně myslím ž se nejvíc prosadí Duchene ten se mi hodně líbí
Martin #27 píše:já si stejně myslím ž se nejvíc prosadí Duchene ten se mi hodně líbí
ja zase nechapu proc vsichni odsuzuji tavarese :| je pravda ze sel sezonu od sezony dolu ale i tak dal letos 58 golu!!!podle me to bude ovechkinuv velkej konkurent o mauricovu trofej a to je to centr....
jo statistiky mluví jasně to chápu ale mě se prostě líbí Duchenuv styl moc a něco mi říká že se Tavares neprosadí ale možná se mýlím
:) Velké změny ve vedení mužstva Canadiens a farmy Bulldogs.Zřejmě s nástupem nového trenéra Jacquese Martina byl na post prvního asistenta jmenován Kirk Muller.Zřejmě mu budou zvýšeny pravomoci a bude pravou rukou trenéra Martina
:evil: A je tu další vyhazov!!!!Po propuštěném trenéru brankářů Rolandu Melansonovi opouští místo asistenta trenéra další zaměstnanec Doug Jarvis/pro mne obrovské překvapení u HABS působil na místě asistenta několik let a nebyla zmínka,že by s ním byla nespokojenost/
Na svém místě v pořadí třetího asistenta trenéra končí také bývalý trenér Hamiltonu Bulldogs Don Lever/přitom Gainey si ho z farmy po vyhazovu Carbonneau k sobě zavolal/ a to tak,že se nevrátí ani zpátky na farmu Bulldogs.Spolu s ním byl propuštěn také trenér farmy Ron Wilson

:? Uff,na můj vkus Gainey na základě neúspěchu z minulé sezóny na které měl nemálý podíl začal čistku ve vedení mužstva.Nová jména na uvolněné posty neoznámil,ale to znamená,že bude shánět asistenta trenéra,trenéra brankářů a minimálně dva kouče pro farmu.
:evil: Nevim - zdá se mi to nějak unáhlené rozhodnutí Gaineyho.

http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=282632
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=431490
Jj, zaregistroval jsem tuhle zprávu a taky mě docela překvapila. Ale nějaké sebereflexe u Gaineyho se myslím nedočkáme, ten pojede pořád dál! Doufám, že mu aspoň Martin pořádně nadiktuje, co přesně chce a jak to v sezóně bude. Myslím, že se svými zkušenostmi i z postu generálního manažera bude ve vztahu ke Gaineymu dostatečně tvrdý, jinak se Bob nikdy nerozhoupe.
:shock: Naše mužstvo prochází a ještě projde v létě čistírnou.Doufám,že podle toho budou také hrát a jsem zvědavý jakým herním stylem a jestli to povede k úspěchu!!!!
Nový vlastník bratři Molsonové/to podle mě bez problému v srpnu NHL posvětí/
Nový treněr Jacques Martin
Noví asistenti trenéra, krom staronového Kirka Mullera/mimochodem jako útočníka jsem ho měl hodně rád,to je zrovna tip hráče ,který nám dnes chybí!!Výborný na bully,dravec za pukem,nevynechal jediný puk,ale hlavně pánové - hráč před branku,nebál se nějaké té rány od obránců/
Noví trenéři farmy.
Canadiens podle mě se klepou strachy,aby v Hamiltonu nepůsobil nově klub NHL a nemuseli farmu zase stěhovat.Naposledy tušim působili ve Frederictonu,než se přestěhovali do Hamiltonu
Určitě bude i nový trenér brankářů - že by měli zálusk místo svěřít Patricku Roy?
No já doufám,že i nové mužstvo.Na odkaze je rozčleněné mužstvo s foto a jejich současné postavení.Podepsaní hráči/počet 12/,hráči RFA/počet 6/ a hráči UFA/počet 10/Na můj vkus je toho nepodepsaného víc než dost a to je přitom pokročilé datum.Od 1.7.už bude mít Gainey snížené možnosti,aby některé hráče podepsal!!!

http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=431521

Jinak Míro pravidelně procházím weby,koho bychom tak asi draftovali.Došel jsem k závěru,že parádní hokejista pro náš tým by byl mladý Despres.Co ty nato?Schválně ti předkládám ještě jednou jeho hodnocení od scoutů.Podle mně by to pro náš tým byla naděje do obrany jako hrom!!!!!defenzívní statného obránce potřebujeme ačko-li na farmách nám hrají velice nadějní obránci Fischer,McDonagh a Weber.

Simon Despres :
je mohutný téměř dvoumetrový defenzívní obránce,držící hokejku v levo/těch je v NHL málo/ hraje za Saint John (Quebec Major Junior Hockey League)
Sám se vyjádřil,že jeho oblíbený klub je Montreal Canadiens a obdivuje Pavla Dacjuka a Maria Lemieuxe

Je to Top-hodnocený hráč z QMJHL a předpovídá se mu skvělá budoucnost.Výborný na modré čáře,kde výborně hraje s pukem a rozehrává většinu akcí. V Saint John měl 16+ bodů a celkově 32 body za 2 góly a 30 asistení.Byl asistentem kapitána týmu Kanady na MS 18 v roce 2009,kde měl dvě asistence a 5+ bodů. Byl také členem kanadské zlatého týmu na turnaji Memoriál Ivana Hlinky v roce 2008.

NHL centrální skaut Chris Bordeleau říká: "Je to velký hráč s velkou pohyblivostí.Odehraje mnoho minut a nikdy nehraje špatně. Nikdy sice nezíská 100 bodů, ale pokud bude mužstvo chtít hrát obranně, určitě je to váš muž.Zablokuje hodně střel a přihrává ve správný čas . "

Kouč Saint John Jacques Beaulieu říká:"Má dlouhé ruce a jako vysoký člověk má vynikající přehled a smysl pro hru.Aby získal potřebnou konkurenceschopnost musí zlepšit sílu v horní polovině těla a razantnost střely! Ale celkově je Simon vynikajícím hráčem na ledě.
"V lednu Beaulieu NHL.com řekl:" Myslím, že určitě za 12 let co vedu juniory je, (Despres ) nejlepší obránce,kterého jsem kdy měl!!!

Despres o sobě: "Můj idol, když jsem byl mladý, byl Mario Lemieux. Pro jeho vytrvalost, a protože všeho čeho chtěl dosáhnout - dosáhl . Myslím, že to byl nejlepší hráč všech dob. "

Skoro bych řekl,že podle posudku a hodnocení se v něm rýsuje nová budoucí hvězda NHL.

:? Pokud jde o případné posily a výměny jsem skeptický.Při dnešních platech hráčů je to omezené pole!!Přece jen GM si hodně musí rozmyslet,jestli hráč s 8-10 milionovou dlouhodobou smlouvou se pro klub dlouhodobě vyplatí.Na trhu sice budou volní hráči Beauchemin,Bouwmeester,Sedinové,Heatley apod.,šeptá se,že by znovu mohl být k mání Lecavalier.To je už obehraná písnička.
Ale je otázka jestli náš GM se rozhodne pro nějaké to riziko.Bob je v tomto ohledu dost opatrný a mám-li bý upřímný moc tomu nevěřim.Spíš čekám nějakou výměnu a zisk volného hráče druhého sledu!!!
Ak sa nemýlim, máte mnoho mladých a talentovaných obrancov. nebolo by lepśie dokúpiť skúseného obrancu, ktorý by im pomáhal vo vývoji ako drahého hráča, ktorý by škrtil platový strop?
mt-svk píše:Ak sa nemýlim, máte mnoho mladých a talentovaných obrancov. nebolo by lepśie dokúpiť skúseného obrancu, ktorý by im pomáhal vo vývoji ako drahého hráča, ktorý by škrtil platový strop?
:-( Krom toho,že nevíme,kdo zůstane a kdo odejde je problém Canadiens ten,že kromě brankářů/ale i o tom by se dalo dalekosáhle polemizovat,vycházejme z toho,že dvojice Price - Halák je stabilní/my můžeme posilovat na všech postech.PO s Bostonem to jasně ukázalo.Obrana se opírá o Markova.Pokud nehraje její hra je poloviční.Na přesilovky se nám hodil Schneider,ale ten asi taky odejde a útočný obránce na tuto herní vriantu nám bude zatraceně chybět.Pokud odejde Komisárek tak hra obrany dostane další ránu.Při všech jeho minelách během sezóny to byl kvalitní obránce,který to čistil před brankou.Náhrada za něj není.Hodně si slibuju od Subbana,ale při vší úctě Komisárka asi nenahradí.O´Byrne mě zatim nepřesvědčil,mladý Weber se bude rozkoukávat/mimochodem na MS mě moc nepřesvědčil/ a v jakém stavu použitelnosti je McDonagh a Fischer zatím nevím.Loni AHL nehráli a pochybuji že by je z univerzitních soutěží prskli do A -týmu.
Chybí nám mohutný střední útočník na bully pro první útok,který bude rozjíždět hru a rozdělovat puky.Koivu asi odejde a náhradu zatim nemáme.Navíc ani on mě nikdy nepřesvědčil,že je tím pravým.Chybí nám klasický střelec gólů - zakončovatel.Hodně jsme si slibovali od Tanquye,ale ten byl většinu sezóny zraněný a většinou se jen rozehrával.Své si uhrál,ale čekal jsem od něj víc.Navíc ani jeho nepovažuji jako tahouna,který by měl příští rok nastřílet 50 gólů.
Jinými slovy k těm posilám.Problém je ten,že nic nevyřeší kvantita průměrných hráčů za nízkou cenu.Viz Metropolit - to je hráč pro 3-4 lainu a nikdy z něj tahoun nebude.My potřebujeme alespoň dvě posily,které naše první dva útoky oživý a budou konkurenceschopné konkurenci.Na jeden útok se to hrát nedá.Být pro soupeře nebezpeční,pokud možno,alepoň ve třech řadách.Hráče,kteři ice team budou mít alespoň 25 minut.Netrvám na superhvězdě,ale vysoce kvalitního hráče potřebujeme!!Bohužel takový hráči patří na trhu k těm dražším.Vybrat bezejméné jméno,které naplní, nebo dokonce předčí vkládaně předpoklady je dost obtížné.To se povede málokdy!!!!
A taky potřebujeme vůdce.Někoho,kdo strhne ke hře všechny bez rozdílu.Nového ctěného kapitána za kterého budou všichní dýchat!!!!Koivu to rozhodně nikdy nebyl a to říkám přesto,že v PO se jemu osobně docela dařilo.
Nápad udělat kapitána Kovaljova se mi zrovna moc nezdá.To není zrovna ten vůdčí tip!!!!!!!Loni mu Gainey udělil z výkonnostních důvodů mimořádné volno,aby si vše srovnal v hlavě a nyní by z něho chtěl mít kapitána?Nesmysl,co si o tom myslí asi tak ostatní hráči a jakou může mít autoritu?Kapitán musí v kritických chvílích mužstvo strhnout i kdyby se měl sám poprat.Stejně si myslím,že to byla pouhá kachna ruského bulváru.
Draft se kvapem blíží a spekulace začínají nabírat na intenzitě. Kaberle nebo Kubina z Toronta pryč, Gáborík do Vancouveru nebo, pro nás nejzajímavější, Lecavalier do Montrealu!!! Nejspíš to bude jen zbožné přání mnoha fanoušků, ale člověk nikdy neví. V tom případě se hodně obávám o osud Plekyho u Habs, protože podle mě bude jedním z prvních na ráně... :-( A to by samozřejmě nebylo zdaleka všechno. Tenhle obchod ve mně nevzbuzuje moc optimismu... Uvidíme o víkendu.
:) Spekulce na téma Lecavalier je živá,ale mám pochybnosti,že ho Tampa pustí!!!To by se musel stát zázrak.
Jen tak pro zajímavost si připomeňme,že naposledy Gainey za něj nabízel bleskům Gorgese,Higginse a Tomáše Plekance + draft.Ač se to někomu nezdálo, podle mě adekvátní cenu.
Sám se ptám kam až můžeme jít?Kupříkladu Tampa pustila golmana Rama a potřebuje akutně posílit druhého brankáře a obranu.Nabízel by se Halák/Price má takové renomé v Montrealu,že to nepřipadá v úvahu/ a někoho z obránců.Komisarek než bude definitivně volný a nebo to úplně risknout a pustit třeba Hamrlíka/to si vyloženě nepřeju,pouze z nutnosti/.Markov nepřipadá v úvahu,to by se nám opravdu rozpadla obrana.I tak by jsme měli sami obrovské starosti obranu zalepit.Samozřejme v poměru Lecavalier :arrow: tři maximálně čtyři hráči,nebo tři hráči + draft.
Ale jak říkám,stejně příliš nevěřím,že k této výměně dojde i když se zdá podle reakcí obou GM,že své verbální spory urovnali!!
Zajímá mne dnešní draft.Mám v něm jasno.První naší volbou bych chtěl,aby se stal defenzívní obránce Despres!! :modlenie:
Tedy pokud si to zrovna přes noc Snow nerozmylí a nepodstoupí nám první volbu :wink: To pak bych chtěl Tavarese :D
:)Tak můj tip nevyšel na obránce Desprese,kterého vybral Pitsburgh,ale v prvním kole jsme draftovali centra z Omahy Louise Leblanca.Je to takový štíhlí menší studentík, rozhodně nebudí dojem nějakého ,,Ramba" Těžko říci co od něj můžeme čekat podle posudků se mi tam zdáli vhodnější hráči.Zřejmě velký vliv na naše vedení měl fakt,že je rodák z Montrealu.No uvidíme!!

Píší o něm :Leblanc se rozhodlo přeskočit hlavní juniorský hokej a hrál poslední sezónu v USA Hockey League za tým Omahy, kde vstřelill 28 gólů a měl 39 asistencí. Má v plánu zúčastnit se Harvardské University.

Šestipalcový a 178-liber těžký útočník je znám jako tvrdý pracovitý nahrávač s útočnou dovedností.

Vyrůstal v Montrealu na předměstí Kirkland, a fanoušci byli nadšeni, že byl vybrán francouzsko-kanadským týmem v prvním kole

Leblanc pomohl Kanadě za tým-18,která vyhrát zlato na posledním letním turnaji Memoriálu Ivana Hlinky v České republice.

http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=282996

http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=431781

Na videu je rozhovor s ním http://watch.tsn.ca/nhl/clip187959#clip188045
:? Ačko-li domácí příznivci jásali nad příchodem Louise Leblanca a naše vedení se na foto všude usmívá ,já příchod tohoto hráče nechápu.Čekal jsem příchod mohutnějšího technicky zdatného hráče.Líbil by se mi Despres,ale to je obránce a chápu,že měli jiné priority.
Nabízel se tedy fyzicky zdatný Josefson,který je sice údajně méně zdatný při vedení puku.To se,ale podle mne poctivým tréningem dá změnit.Zato je údajně důrazný v rozích a osobních soubojích.Tak proč nevybrali jeho?Byl volný,drafován byl později na 20. místě New Jersey.
Dobře - rozumim.Chybí nám pořádný tvořivý centr dobrý na bully,proto tedy zase centr.Ale Tomáši Plekanci léta vyčítají,že neoplývá dostatečnou tvrdostí v osobních soubojích pro jeho malou postavu a vyberou zase tintítko,které sotva může v osobních soubojích proti 100 kilovým chlapům z NHL uspět.6 stop vysoké = asi 180 cm a 178 liber těžké = asi 89 kg!To vážně nechápu :sad2:
Čekal jsem téměř hotového hráče,který může brzy v kádru naskočit a NE studenta z dlouhodobou perspektivou.
Chce studovat Harvardskou universitu,tak jsem zvědavý,kdy se do A-mužstva prosadí.To hned tak nebude i když chválim každého,kdo touží po vyšším vzdělání.
Hezká perspektiva,ale bohužel pro Canadiens na velmi dlouho - jsem trochu zklamán :?
Volby Montreal Canadiens při draftu 2009:
18. Louis Leblanc - C - (Omaha - USHL)
65. Joonas Nattinen - C - (HighBlues Jr (Finland-Jr))
79. Mac Bennett - O - (Hotchkiss School (High-CT))
109. Alexander Avstyn - PK - (Rusko Dynamo Moskva KHL)
139. Gabriel Dumont - C - (Drummondville QMJHL))
169. Dustin Walsh - C - (Kingston (OJHL)
199. Michael Cichy - C - (Indiana - USHL)
211. Petteri Simila - B - (Finsko - Karpat jr.)

http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... 431948#211
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=432014

:? Nemá smysl abych to překládal.Na každého hráče sámá chvála zrovna tak,jak zajisté na jiných webech konkurence.Zkrátka a dobře,všichni vybrali dobře podle nejlepšího svědomí a zodpovědně přičemž se utěšují,že lépe už to udělat nemohli. :wink: !!
Teprve čas ukáže,co je to všechno za hokejisty a zda se někdo sekl,a nebo naopak jestli pozapomenutá,později volená naděje, vyroste ve hvězdu NHL.To je ve hvězdách! :roll: .
Jen tak v kostce se ptali rusa Avstyna,jestli chce zůstat v KHL a nebo hrát za Canadiens,potvrdil že bude chtít za nás hrát!!Tak snad je to dobré znamení!!!!! :yes:
Jak je vidět naší prioritou byl post středního útočníka,Canadiens si jich vytáhli hned šest,jednoho obránce a jednoho golmana.Toho jako úplně posledního.
Jak to pročítam je to samej student,tak než dostudujou uplyne ještě řada let,než se eventuelně oběví v A-mužstvu Canadiens.Hotového hráče jsme nedraftovali a to je trochu škoda!!! :yes:
:eek2: Na můj vkus je ta letošní poněkud nerovnoměrná volba,ale je pravda,že zminulých let se nám potuluje řada mladých hráčů po farmách a jde pouze o to,dát jim příležitost!!!
No,snad měl Trevor Trimmins šťastnou ruku :roll:
http://www.eliteprospects.com/index.php na této stránce jsem si tedka všiml že Havlát ma jít k vám tak snad se to stane skutečností protože Martin je střelec a ještě navíc výborný technik....rozohdně bych si ho v dresu Habs dokázal představit :good:
:-( Zatím je příchod Havláta pouhá spekulace.Jako neutichají spekulace na příchod Lecavaliera

Generální manažer Blesků Brian Lawton dělá vše proto, aby udržel Lecavaliera. Nicméně Canadiens podle něj dělají možné i nemožné, aby Lecavaliera získali za každou cenu. Tampa stanovila včera částku, kterou by si za Lecavaliera představovali - 40,8 milionu dolarů.

Bob Gainey oznámil, že pro něj to žádný problém není a na Lecavaliera peníze má. Problémem je to, že Habs prý nemají koho nabídnout. V zákulisí se spekuluje, že výměnou za Vincenta by do Tampy mohli jít Halák a Higgins.Součástí trade by měl být příchod Václava Prospala ke Canadiens .

http://www.torontosun.com/sports/hockey ... 1-sun.html

:evil: K tom,že Canadiens nemají co nabídnou asi tolik.Tampa je logicky vybíravá a představovala by si protihodnotu na úrovni Crosbyho nebo Ovečkina.To bohužel opravdu nabídnout nemůžeme.Jsem zvědavý jestli se ta jednání pohnou a Lecavaliera získáme.Případný příchod Prospala beru jako nutnou daň.Vždy se dá později vyměnit!!!!
,,Nebudu lhát - moc bych si to přál a Vinnyho v Canadiens uvítal!!!!!" :wink:
kdo by Vinnyho do týmu nechtěl taky :D dress ďáblů by mu slušel stejně nějvíc :-P :D
montreal píše::-( Zatím je příchod Havláta pouhá spekulace.Jako neutichají spekulace na příchod Lecavaliera

Generální manažer Blesků Brian Lawton dělá vše proto, aby udržel Lecavaliera. Nicméně Canadiens podle něj dělají možné i nemožné, aby Lecavaliera získali za každou cenu. Tampa stanovila včera částku, kterou by si za Lecavaliera představovali - 40,8 milionu dolarů.

Bob Gainey oznámil, že pro něj to žádný problém není a na Lecavaliera peníze má. Problémem je to, že Habs prý nemají koho nabídnout. V zákulisí se spekuluje, že výměnou za Vincenta by do Tampy mohli jít Halák a Higgins.Součástí trade by měl být příchod Václava Prospala ke Canadiens .

http://www.torontosun.com/sports/hockey ... 1-sun.html

:evil: K tom,že Canadiens nemají co nabídnou asi tolik.Tampa je logicky vybíravá a představovala by si protihodnotu na úrovni Crosbyho nebo Ovečkina.To bohužel opravdu nabídnout nemůžeme.Jsem zvědavý jestli se ta jednání pohnou a Lecavaliera získáme.Případný příchod Prospala beru jako nutnou daň.Vždy se dá později vyměnit!!!!
,,Nebudu lhát - moc bych si to přál a Vinnyho v Canadiens uvítal!!!!!" :wink:
Moc nechápu tu výměnu, to by museli být v Tampě totálně na "palici", kdyby podobný trejd udělali! Lecavalier a Prospal za Higginse a Haláka??? To by ještě musely přijít na řadu hodně vysoké výběry v budoucích draftech a že by jich nebylo málo... Jinak je to podle mě totální nesmysl. Na druhé straně je pravda, že téma Lecavalier je v Montrealu stále živější a Gainey bude určitě novým majitelům chtít ukázat, že loňská sezóna byla jen výjimkou a on že je dobrým manažerem. Ale Havláta bych přivítal daleko raději, hlavně kvůli daleko menším ztrátám na naší straně. No, 1.červenec je za dveřmi, tak uvidíme, co se urodí.
Sakra na Vinnyho všeci zapommeňte, zůstane doma :D
Jako ten trade Vinny+VinnyP za Higginse a Haláka, tak to snad ani nejde vymyslet taková volovina, s tím musel přijít někdo, kdo viděl hokej leda z vlaku. To není ani jako vtip dobré. Ale s tou druhou částí, že by naše vedení muselo být úplně na palici to zas tak nereálné není. Pokud je někdo schopný několika výměnama dostat za hráče jako je Dan Boyle jen smetí do AHL, tak nevěřím už ničemu....aneb jak dědeček měnil, až vyměnil.
Ale i přes to věřím tomu, že Vinny nikam nepůjde.
no uz to snami nevyzera dobre..
koivu, kovalov, lang su na odchode..
komisarek, tanguaj prakticky tiez..co nam ostane z timu???
maro píše:no uz to snami nevyzera dobre..
koivu, kovalov, lang su na odchode..
komisarek, tanguaj prakticky tiez..co nam ostane z timu???
Rozhodně to není tak pesimistické, jak říkáš! Kovaljov na 90% zůstává, Tanguay tipuji na 70% taky zůstane. Komisarek už obdržel od Habs nabídku, ale tam by mě jeho odchod až tak moc nebolel, protože jeho přemrštěné požadavky jsou až nehorázné. Koivu s Langem, to je otázka, ale Koivu se prý vyjádřil, že by rád zůstal. U Langa je problémem jeho zdravotní stav, ale spíš počítám, že ho nepodepíší - pokud by byl 100% zdravý, byla by to škoda. A navíc za 2 dny nám začíná volný trh, takže šance na nějaký zisk je stejná jako u ostatních mužstev. Navíc si myslím, že noví majitelé se budou chtít ukázat a přivést nějakou "velkou rybu"...
Kovalev na odchodě?? to je pro mě novinka kde si na to přišel :shock:
Kovaljov zůstává v Montrealu

Televizní stanice RDS informovala o tom, že Sovětský sport přinesl zprávu, že se Alexander Kovaljov setkal s bratry Molsonovými, novými vlastníky Canadiens, a s novým trenérem Jacquesem Martinem. Podle ruského deníku byl Kovaljov ujištěn, že příští sezónu bude hrát za Montreal.

tak s tím odchodem to nebude asi tak horké :)
Martin #27 píše:Kovaljov zůstává v Montrealu

Televizní stanice RDS informovala o tom, že Sovětský sport přinesl zprávu, že se Alexander Kovaljov setkal s bratry Molsonovými, novými vlastníky Canadiens, a s novým trenérem Jacquesem Martinem. Podle ruského deníku byl Kovaljov ujištěn, že příští sezónu bude hrát za Montreal.

tak s tím odchodem to nebude asi tak horké :)
Proto jsem říkal, že to vidí moc pesimisticky. Já si naopak myslím, že tohle léto by nemuselo z pohledu kádru Habs vypadat vůbec špatně - sice se dost promění, ale něco mi říká, že to bude směrem ke kvalitě :) . Jen doufám, že zůstane Pleky, toho bych nerad ztratil...
habsi s plekym tě naprosto chápu ale mám obavy že pokud dojde na nějakýtrade bude první co půjde :-(
:) Kovaljov snad zůstane i když tyhle info z Ruska jsou poněkud pochybné.
Pokud jde o toho Lecavaliera je ta nabídka podle Toronto Sun samozřejmě zjevně malá.To bych nebral tak vážně.Určitě by Montreal musel něco přihodit,jedná se o přece o nepodloženou spekulaci.Konkrétní nabídka ze začátku roku/Gorges,Higgins,Plekanec + mladý asi Subban byla reálnější/

Co je ovšem zajímavější rozhovor mezi GM Burkem z Toronta a GM Canadiens Bobem Gainey na letošním draftu,který popsal jeden fanoušek Habs a co je zajímavé potvrdili ho i další fanoušci včetně fanoušků z Toronta.
/bohužel jsem včera natu diskuzi koukal a už bych to znovu těžce hledal ten web,kde to psali, - nepředpokládal jsem,že o tom bude řeč,tak mi doufám budete věřit,že si to nevymýšlim/
Ale proběhlo to asi takhle :

GM Burke :,,Tak jsem slyšel Bobe,že jdete po Lecavalierovi!!!"
GM Gainey : Krátce,,ANO!!!!!"

Čili nejen fáma,ale potvrzená fakta.Fanoušci Toronta rozhodně nemají zájem ,,aby Lecavalier přestoupil do Montrealu".
Montreal skutečně po Lecavalierovi jde,je jen otázkou jestli se vedení Tampy rozhoupe výměnu uskutečnit.
Ve hře jsou velké peníze za Lecavalierův plat, a přestože Lawton mlží a nechce o tom mluvit,je otázka,jaká je opravdu skutečnost.Není pochyb o tom,že rozhádaným majitelům Tampy by se hodila finanční úleva Lecavalierova dlouhodobého platu.Ani Gainey neřekl víc,takže se opravdu jen můžeme dohadovat jakou nabídku vedení Tampy ve skutečnosti od Montrealu dostalo.
To jen na kraj k tomu Lecavalierovi.

Jednu novinku v Canadiens mám.Lépe řečeno naše farma Hamilton Bulldogs má nového trenéra.Novým trenérem se stal 37-letý Guy Boucher,který předtím vedl v QMJHL Drummondville,kde udělal výrazný dojem a byla mu udělena v Paul Dumont Trophy jako Osobnost roku.
Před jeho funkčním období v Drummondville, byl Boucher asistentem trenéra v Rouyn-Noranda Huskies (1997-2000) a Rimouski Oceánie (2003-2006) a všude měl s mladými hokejisty úspěch.
Na mezinárodní úrovni působí již třetím rokem jako asistent trenéra veleúspěšné Kanady-18 Čili velice úpěšný trenér přebírá naši farmu po Donu Leverovi a Ronu Wilsonovi.

http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=432090
5198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA