Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:Nemyslím, Ethan vie dobre brániť, má vodcovské schopnosti, až tak neproduktívny nie je. Kto mi skutočne vadí, je Clark.
No my se zkratka neshodneme snad nikdy :) Ale treba s tim Clarkem souhlasim. Jako Ethan k nicemu hrac.
Jinak jsem vcelku zklaman. Uz draft me nijak zvlast nepotesil a zatim jsme pasivni jak blazen. Poradne ani spekulace. A my alespon jednoho poradneho obrance zkratka potrebujeme. A vetsina tech lepsich je uz fuc. No nevim, no. Zatim zklamani, ale treba zitra neco prijde. Uvidime.
Opakujem svoj názor, netreba zbytočne kupovať. Tak napríklad obrancovia, čo potrebujeme, je poriadny defenzívny obranca. A čo myslíš, komu dá Volčenkov prednosť, Devils, alebo nám? Samozrejme, že Devils. Ďalší kvalitný obranca - Hamhuis. Tiež radšej uprednostní Vancouver, keďźe my sme doteraz veľa úspechov nemali. A ak sa chceme zbaviť Commodoreho a Kleslu, musíme mať za nich náhradu (i keď na druhej strane je pravda, že by Commodoreho zastúpil aj požiarny hydrant :D) . Ćo ale z toho, keď kvalitní obrancovia odchádzajú do úspešnejších tímov.

Taktiež výmeny. Vieš, čo požadujú iní GM od nášho za kvalitných obrancov? Podľa mňa tam padajú mená ako Voráček, Filatov, Brassard či Russell, alebo Moore. Pritom títo hráči sú naša budúcnosť.

A práve na tieto veci ty Dawe zabúdaš.
Neboj nezapominam. To je mi jasne, ze spickovy hraci se k nam nepozenou, ale proste delat se s tim musi neco. Ted je otazka co, ze? Preplatit toho hrace? Ja rikam s cistym svedomym ano. Klidne bych Volcenkovi nebo treba Michalkovi dal o jeden milionek navic nez si zaslouzi. Protoze ta obrana se posilit proste musi!

Jinak na vymenu se nabizi dost hracu. Zkusil bych nabidnout Umbergera, Tyutina atd. A podivej se treba na Toronto. Ziskali Diona vcelku za nic. Takze ono to jde, ale musi se zkouset a ne sedet za stolem a cekat jestli se ozve nekdo nam.
Dawe4 píše:Neboj nezapominam. To je mi jasne, ze spickovy hraci se k nam nepozenou, ale proste delat se s tim musi neco. Ted je otazka co, ze? Preplatit toho hrace? Ja rikam s cistym svedomym ano. Klidne bych Volcenkovi nebo treba Michalkovi dal o jeden milionek navic nez si zaslouzi. Protoze ta obrana se posilit proste musi!

Jinak na vymenu se nabizi dost hracu. Zkusil bych nabidnout Umbergera, Tyutina atd. A podivej se treba na Toronto. Ziskali Diona vcelku za nic. Takze ono to jde, ale musi se zkouset a ne sedet za stolem a cekat jestli se ozve nekdo nam.
Ale Howson mal záujem, ibaže GM chceli hráčov, ktorých som menovala. Pretože to sú naše najväčśie reálne artikle, nie Umby (ktorého by som nemenila), či iný hráč.

A k tomu preplácaniu. Pozri, ako sme museli preplatiť Commodoreho. Nadôvažok, mnohí hráći uprednostňujú úspeśný tím, preplácanie nepomôźe.

Inak, údajne sa uvažuje o výmene Bieksu. Ak je pravdou, že by protihodnotou mal byť Filatov, nechcem Bieksu ani vidieť. Nikita chce za nás hrať.
Commodore je případ sám o sobě. Jeho přeplacení jsem nechápal už když podepsal. Každopádně Nikita ať zůstane u nás. Toho nevyměňovat za nikoho. Ale neřešme to. Howson je rozumný a nedělá zbytečné tahy nebo chyby. Ale zkrátka dle mého měl být odvážnější. Zrovna, ale Nikitu by mohl nechat v klidu. Ale čas je a tak uvidíme třeba se dnes a nebo v příštích dnech něco upeče.
Bieksa A Target
No deal is imminent, and it remains to be seen what the Blue Jackets would send toward Vancouver to swing the deal. But left winger Nikita Filatov is a definite possibility, sources told The Dispatch.
Ja len dúfam, že je to hlúposť. My skrátka Nikitu potrebujeme, je to strelec. Tak Brassard, ako aj Voráček či čiastočne Huselius sú skôr tvorcovia hry. A nemožno zabudnúť na fakt, že trénerom je Arniel a nie Hitch.
Noo tak Bieksa je dobry bek, ktery je v defenzive velice spolehlivy a utok mu tez neco rika. Zkratka je to dle meho vyborny obrance pro druhy par, ale ani v prvnim by se neztratil. Ja bych ho bral, ale jako protihodnotu dat Filatova? To ani nahodou. Kdyz uz ho vymenit tak se za neho da urcite ziskat vice. Bieksa za Umbergera plus nejaky draft, ale Nikitu opravdu ne.
Dawe4 píše:Noo tak Bieksa je dobry bek, ktery je v defenzive velice spolehlivy a utok mu tez neco rika. Zkratka je to dle meho vyborny obrance pro druhy par, ale ani v prvnim by se neztratil. Ja bych ho bral, ale jako protihodnotu dat Filatova? To ani nahodou. Kdyz uz ho vymenit tak se za neho da urcite ziskat vice. Bieksa za Umbergera plus nejaky draft, ale Nikitu opravdu ne.
Ani Umbergera, obetovala by som druhé kolo v r. 2011.

Inak, informácie o našich výberoch v drafte: Your 2010 Blue Jackets Draft Class
Jared Boll a Anton Stralman pôjdu pred arbitrážny súd.
Jackets send Wright to Russia to meet with Filatov

Boll má termín 20. júla a Stralman 28. júla. Ja verím, že obaja zostanú u nás. Taktiež som zvedavá na plat Stralmana. Predpokladám, že jeho agent bude zdôrazňovať jeho ofenzívne schopnosti, kým my jeho slabú defenzívu a nižšiu produktivitu pri 5:5. Plat by mohol mať tak okolo 2 - 3 miliónov na 2 roky.
Ďalšou teóriou je výmena Bieksu za Kevina Lyncha a 2. kolo. Podľa mňa by Nucks 2.kolo mohlo úplne stačiť. Okrem toho pochybujem, že by mali záujem o Lyncha, keďže, ak odhliadnem od toho, že majú kopec centrov, Kevin nepatrí medzi špičku. Takže z tejto výmeny asi nič nebude. Ja ale aj tak nechápem, načo máme kupovať obrancu. Dajme šancu Mooremu, ktorý je už teraz lepší ako väčšina obrancov, ktorí si nárokujú byť v hlavnom tíme. V tom prípade by obrana mohla byť:

Russell, Ťjutin
Moore, Commodore
Hejda, Methot

Kris sa pod Noelom výrazne zlepšil, Moore je v ofenzíve vynikajúci.
mt-svk píše:Dajme šancu Mooremu, ktorý je už teraz lepší ako väčšina obrancov, ktorí si nárokujú byť v hlavnom tíme.
Moore je v ofenzíve vynikajúci.
:hroza:
Dyt Moore ještě nehrál ani v AHL ne?
Klesla nic?
Jinak Russell hrál parádně na MS, tam se mi hodně líbil.
PainKiller píše:Dyt Moore ještě nehrál ani v AHL ne?
Nehral.A zase tak skvelej neni takovejch beku je :yes: Jak to tak pozoruju tak slecna by letos v acku rada videla Filatova,Johansena,Moora a buh vi koho jeste ale hokej neni fotbal a Columbus neni Arsenal :wink:
leo píše:
PainKiller píše:Dyt Moore ještě nehrál ani v AHL ne?
Nehral.A zase tak skvelej neni takovejch beku je :yes: Jak to tak pozoruju tak slecna by letos v acku rada videla Filatova,Johansena,Moora a buh vi koho jeste ale hokej neni fotbal a Columbus neni Arsenal :wink:
Áno leo? A na to si ako prišiel? Johny je korčuliarsky fantastický, má výbornú rozohrávku a dobrú strelu, je pohyblivý, vie brániť. V kempe pred minulou sezónou hral vynikajúco, v OHL (predtým hral v USHL) sa ešte viac zlepšil a najmä zmocnel. To, že ešte nehral v AHL absolútne nevadí. Sú určití hráči, ktorých sledujem, Filatov, Goloubef, Moore a Majorov patria medzi nich.
Taktiež by si mi mohol ukázať, kde tvrdím, že má Johanssen hrať v prvom tíme. To si rada prečítam. :lol2:
Ďalšia otázka, videl si hrať Filatova v NHL a najmä vtedy, keď hral s Vermettem v útoku? Akonáhle dostal priestor na ľade, bol, podľa fanúšikov Columbusu, našim druhým najlepším hráčom. Vopred opakujem, podľa fanúšikov Columbusu, ktorí videli všetky zápasy. Ak všetko pôjde podľa predpokladov, a zatiaľ to tak vyzerá, Nikita by mal hrať v druhom útoku.
Hold, slabo poznáš Columbus. Veľmi slabo. :)

Klesla začal minulú sezónu výborne, už som sa potešila, źe začína napĺňať nádeje do neho vkladané. Bohužiaľ, skoro zapadol po priemeru. No a následne sa zranil. Rosťa je priemerný obranca. Nie je až tak pohyblivý (i keď pohyblivejší ako Commie) a na to by mohol u Arniela doplatiť. Ale je možné, že na sebe v lete zapracuje a my budeme prekvapení. I keď ja by som ho vymenila.

Na Krisa sa teším, konečne tam nebude Hitch, ktorý sa pozabudol v čase a priestore.
mt-svk píše:Áno leo? A na to si ako prišiel? Johny je korčuliarsky fantastický, má výbornú rozohrávku a dobrú strelu, je pohyblivý, vie brániť. V kempe pred minulou sezónou hral vynikajúco, v OHL (predtým hral v USHL) sa ešte viac zlepšil a najmä zmocnel. To, že ešte nehral v AHL absolútne nevadí. Sú určití hráči, ktorých sledujem, Filatov, Goloubef, Moore a Majorov patria medzi nich.
Taktiež by si mi mohol ukázať, kde tvrdím, že má Johanssen hrať v prvom tíme. To si rada prečítam. :lol2:
Ďalšia otázka, videl si hrať Filatova v NHL a najmä vtedy, keď hral s Vermettem v útoku? Akonáhle dostal priestor na ľade, bol, podľa fanúšikov Columbusu, našim druhým najlepším hráčom. Vopred opakujem, podľa fanúšikov Columbusu, ktorí videli všetky zápasy. Ak všetko pôjde podľa predpokladov, a zatiaľ to tak vyzerá, Nikita by mal hrať v druhom útoku.
Ja nemuzu za to ze pro tebe jsou vsichni prospekti Jackets supertalenti :D To ze byl Filatov podle fandu razenej mezi nejlepsi hrace Jackets asi znamena ze tam tech vazne dobrejch hracu moc nemate :) Filatov uz ma hrat NHL to netvrdim ale Moore a Johansen by si urcite meli pockat :wink: Johansena si cpala na 3. centra v predchozich prispevcich tesne po draftu :wink: Ja Columbus znam a pro me je to odjakziva slabej tym....a prospekty vsech tymu sleduju uz asi 2 roky a sleduju juniorske ligy :wink:
leo píše:
mt-svk píše:Áno leo? A na to si ako prišiel? Johny je korčuliarsky fantastický, má výbornú rozohrávku a dobrú strelu, je pohyblivý, vie brániť. V kempe pred minulou sezónou hral vynikajúco, v OHL (predtým hral v USHL) sa ešte viac zlepšil a najmä zmocnel. To, že ešte nehral v AHL absolútne nevadí. Sú určití hráči, ktorých sledujem, Filatov, Goloubef, Moore a Majorov patria medzi nich.
Ja nemuzu za to ze pro tebe jsou vsichni prospekti Jackets supertalenti :D To ze byl Filatov podle fandu razenej mezi nejlepsi hrace Jackets asi znamena ze tam tech vazne dobrejch hracu moc nemate :) Filatov uz ma hrat NHL to netvrdim ale Moore a Johansen by si urcite meli pockat :wink: Johansena si cpala na 3. centra v predchozich prispevcich tesne po draftu :wink: Ja Columbus znam a pro me je to odjakziva slabej tym....a prospekty vsech tymu sleduju uz asi 2 roky a sleduju juniorske ligy :wink:
Neviem, ako si prišiel na to, že sú pre mňa všetky prospekty Jackets supertalenti. Ak sú pre teba hráči ako Nash, Huselius, Vermette a Voráček slábí hráči, budiž. Bohužiaľ, naša obrana nie je ideálna (výnimka Russell, Hejdovi sa minulá sezóna nevydarila, podobne je na tom Ťjutin, Stralman nie je podpísaný, preto ho nerátam)

Neviem, ako sleduješ iné prospekty, ale podľa toho, čo si tu napísal, našich sa to netýka.

Chcem vidieť príspevok, kde som tvrdila, že by mal hrať Johansen v NHL už túto sezónu.

EDIT: pri Nashovi a ďalších mnou vymenovaných hráčov narážam na zostavu, nie prospekty. :)
Obrancovia, ktorí sa uchádzajú o miesto v hlavnom tíme (nerátam Stralmana, nemá zmluvu):
Russell, Commodore, Klesla, Ťjutin, Methot, Hejda, Clintsome, Moore a možno niekdo z dvojice Savard/Goloubef. Ak odrátam Savarda s Goloubefom, ktorí sú prospekty, Johny je určite lepší ako Commodore, Klesla, Methot a Clintsome, to jest väčšina hráčov. Ťjutina nehodnotím, netrúfnem si, Hejda je napriek nie príliš vydarenej sezóne, skvelý v defenzíve a Russell je naším najlepším obrancom. Ak by hral Moore vo Vancouveri, bola by som opatrnejšia v porovnávaní. :) Ale aj tak mu verím, bude z neho výborný obranca.
Jak by se ti libila vymena Brent Regner + 3. nebo 4. kolo draftu 2011 za Keva Bieksu?
leo píše:Jak by se ti libila vymena Brent Regner + 3. nebo 4. kolo draftu 2011 za Keva Bieksu?
Poviem ti úprimne, Brenta Regnera moc nepoznám, takže nemôžem súdiť. Podľa toho, čo čítam by z neho mohol vyrásť solídny obranca do druhej obrannej dvojice. Na druhej strane máme dosť mladých obrancov, takže by sa dalo. :)

Poviem ti úprimne, ak to nie je nevyhnutné , som zástanca práce s vlastnými prospektami.
mt-svk píše:Poviem ti úprimne, ak to nie je nevyhnutné , som zástanca práce s vlastnými prospektami.
To jsme dva :smile03: Proto me hodne mrzel odchod Grabnera a i ted nejsem zrovna nadsenej ze ma odejit Kev ale ono to tak nakonec asi dopadne....Ale Gillis vi co dela :wink: Az na preplaceni Hamhuise,Malhotry a odchod Grabnera si nemuzu stezovat!Odvadi paradni praci :frajer2: Ja bych ho za jinyho GM nemenil :beee:
leo píše:
mt-svk píše:Poviem ti úprimne, ak to nie je nevyhnutné , som zástanca práce s vlastnými prospektami.
To jsme dva :smile03: Proto me hodne mrzel odchod Grabnera a i ted nejsem zrovna nadsenej ze ma odejit Kev ale ono to tak nakonec asi dopadne....Ale Gillis vi co dela :wink: Az na preplaceni Hamhuise,Malhotry a odchod Grabnera si nemuzu stezovat!Odvadi paradni praci :frajer2: Ja bych ho za jinyho GM nemenil :beee:
Preto sa mi ani nepáčia špekulácie Filatov - Kaberle a podobné hlúposti. Spýtam sa priamo, menil by si Hodgsona za Kaberleho? Samozrejme predtým, ako prišli Hamhuis a Balard. :D
mt-svk píše:
leo píše:
Preto sa mi ani nepáčia špekulácie Filatov - Kaberle a podobné hlúposti. Spýtam sa priamo, menil by si Hodgsona za Kaberleho? Samozrejme predtým, ako prišli Hamhuis a Balard. :D
NE!A vis co?Docetl jsem se ze Gillis nabizel za prava Hamhuise Codyho a nejakej pick nez mu je vyfoukli Pens.
Zbláznil sa? Hamhuis za Codyho nestojí, Hodgson je obrovský talent v budúcnosti bude lepším hráčom ako Kesler. No. manažérom niekedy .... :frajer2:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS