leo píše:PainKiller píše:Dyt Moore ještě nehrál ani v AHL ne?
Nehral.A zase tak skvelej neni takovejch beku je

Jak to tak pozoruju tak slecna by letos v acku rada videla Filatova,Johansena,Moora a buh vi koho jeste ale hokej neni fotbal a Columbus neni Arsenal

Áno leo? A na to si ako prišiel? Johny je korčuliarsky fantastický, má výbornú rozohrávku a dobrú strelu, je pohyblivý, vie brániť. V kempe pred minulou sezónou hral vynikajúco, v OHL (predtým hral v USHL) sa ešte viac zlepšil a najmä zmocnel. To, že ešte nehral v AHL absolútne nevadí. Sú určití hráči, ktorých sledujem, Filatov, Goloubef, Moore a Majorov patria medzi nich.
Taktiež by si mi mohol ukázať, kde tvrdím, že má Johanssen hrať v prvom tíme. To si rada prečítam.

Ďalšia otázka, videl si hrať Filatova v NHL a najmä vtedy, keď hral s Vermettem v útoku? Akonáhle dostal priestor na ľade, bol, podľa fanúšikov Columbusu, našim druhým najlepším hráčom. Vopred opakujem, podľa fanúšikov Columbusu, ktorí videli všetky zápasy. Ak všetko pôjde podľa predpokladov, a zatiaľ to tak vyzerá, Nikita by mal hrať v druhom útoku.
Hold, slabo poznáš Columbus. Veľmi slabo.
Klesla začal minulú sezónu výborne, už som sa potešila, źe začína napĺňať nádeje do neho vkladané. Bohužiaľ, skoro zapadol po priemeru. No a následne sa zranil. Rosťa je priemerný obranca. Nie je až tak pohyblivý (i keď pohyblivejší ako Commie) a na to by mohol u Arniela doplatiť. Ale je možné, že na sebe v lete zapracuje a my budeme prekvapení. I keď ja by som ho vymenila.
Na Krisa sa teším, konečne tam nebude Hitch, ktorý sa pozabudol v čase a priestore.