Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

to boli emócie, Palo bol predsa v tíme, keď sme hrali 6 zápasové semifinále s DAL v roku 1999, rok na to skvelých 7 zápasov so SJ a zisk Presidnet Trophy pre najlepší team základnej časti. V r. 2001 finále konferencie :good:
To boli super časy a Palo pri tom bol. Demitra - Handzuš - bartečko bolo niečo neskutočné, v tíme hráči, ako Pronger, McInnis, Turgeon a pod.
Prišli ale časy po výluke, keď starí majitelia predali Prongera a všetko šlo do zatratenia... :?

Aj tak verím, že sa dobré časy vrátia, máme v tomto tíme kopec talentov s budúcnosťou. Len ich poriadne sklbiť s ozajstnými borcami, mať skutočného vodcu a super strelca a pôjde to. :yes:
Demitra-Handzuš-Bartečko :good: Blue line. Na tie zápasy so SJ doteraz spomína strýko. 3:2 pre SJ, vonku výhra 6:0 a doma prehra tuším 4:1 :D . Ja si na to nepamätám, to som bol malý ešte :D .

Určite sa to všetko pomaličky vracia do starých koľají, klub aj napriek momentálnemu stavu napreduje, draftovali sme pár šikovných hráčov, máme v tíme aj skúsenejších len sa to trocha zadrhlo. Vodca sa aspoň u mňa javí Backes a v budúcnosti Johnson. Vlastne ja si myslím, že potrebujeme len strelca, iné trénerské metódy a pár ťažko vydretých výhier za sebou a malo by to ísť :) .
chcel som sa opýtať : poznáš túto stránku..?

http://blues.slovaknhl.sk/index.php

kto ju spravuje, resp. odkedy ju máme, ja som o nej vôbec nevedel... :?:
ivan23 píše:chcel som sa opýtať : poznáš túto stránku..?

http://blues.slovaknhl.sk/index.php

kto ju spravuje, resp. odkedy ju máme, ja som o nej vôbec nevedel... :?:
O tej asi nikto nevedel, robia si slabú reklamu. Opýtajte sa kanter, alebo The ThrashersFana, oni tam "robia" články. Na tej hlavnej dómene slovaknhl.sk, tak oni by to mali vedieť.
fuha, netuším kto. Ale super zistenie, nejak sa s adminom skontaktujeme. Aspoň budem vedieť čo sa deje v klube :good:
Už to asi mám. Každému tímu vytvorili dáku poddómenu, kam sa automaticky priradia aj tie články o jedntolivom tíme, ktoré pridali na hlavnú stránku slovaknhl.sk. Tak to podľa mňa funguje, lebo ako tak pozerám, bol som aj na Phoenix stránke a tam sú tie články, ktoré dávali na slovaknhl.sk.
Dám príklad. Pozri na slovaknhl.sk, je tam článok Kopecký opäť hráva presilové hry. Išiel som na takú stránku Chicaga a bolo to aj tam. Takže sa to asi automaticky priraďuje k tímom, články o nich, pridávané na slovaknhl.sk.
asi tak, ako píše yzy... lebo niektoré články tam chýbajú a iné sú troška oneskorene.
Okrem Dema a Johnsona dnes nenastúpi ani Kevin Bieksa, ten sa zranil v poslednom zápase proti Coyotes.
Problemom je že nemáme ho ako nahradiť, 7. obrancom mal byť túto sezonu Mathieu Schneider, ale jeho výkony sa trénerovi nepáčili, dával mu málo času na lade a pred pár dnami ho dokonca dal na waiver listinu, z ktorej si ho nikto nezobral, medzi trenerom a Schneiderom sú nezhody tak dnes by hrať nemal. Takže nastúpiť by mal Aaron Rome, ktorý sa mne moc nepozdáva, v 12 zápasoch má zatial 1A a -4... Na farme máme solidneho Lukowicha ale keby ho chceme povolať musel by prejsť re-entry waiverom a niekto by nám ho asi vyfúkol. :buch: Chudák Brad, ked k nám prišiel hovoril že sa mu splnil sen a vždy chcel hrať vo Vancouveri a nakoniec si zahral pár prípravných a skončil na farme :-( . Do 1. tímu by mal byť povolaný až po trade deadline a mohol by pomôcť tímu aspon v PO.

Ale dosť už o našej obrane, myslím že dnes to bude znovu dobrý zápas. Naše najväčšie hviezdy Sedinovci a Luongo hrajú vo velmi dobrej forme a hlavne vdaka nim je tá štatistika posledných 10 zápasov taká dobrá, zlepšuje sa aj naša hra vonku, na lade súperov patríme stále k najhorším tímom ale je to aj kvôli menšiemu počtu zápasov. Tak dúfam že dnes formu potvrdíme a konečne vás tento rok porazíme.
Hej hej už som si to všimol aj ja. Ku každému klubu tak spravili.
takže zatiaľ to nie je na 100%, pretože to ešte nevyšlo oficiálne, ale dám sem predpokladanú zostavu našich na dnešný duel s kosatkami s VAN. Potom čo tréner povolal do zostavy Armstronga, tak zrejme vypadne janssen, ktorého ice-time v poslednom zápase bol nejaké 4 min..! Takže zostava bude asi takáto :

McDonald - Tkachuk - Boyes
Steen - Backes - Oshie
Perron - McClement - Crombeen
Armstrong - Berglund - Winchester
(Janssen)

Brewer - Johnson
Jackman - Polák
Colaiacovo - Weaver

(Sydor)

G - Ty Conklin
Hej Bluesmani nazdar :)

Všetko dobré v novom roku Vám želám, držte sa zdravia, šťastia, lásky, nech sa Vám darí.
A tým našim čudákom taktiež. Verím, že začnú hrať aj doma a táto časť sezóny nám vyjde lepšejšie :) Neviem či dnes ale so CHI druhého by už mali našliapať. Veď ako na Nový rok ... :)

:smile03: :oslava:
ivan23 píše:lenže pozor na nich, z posledných 10 zápasov majú neskutočnú bilanciu 7 -2 -1 a jedna z tých prehier je práve s nami doma 1:3. Myslím si, že prídu riadne motivovaní nad nami zvíťaziť a upraviť si tú nepriaznivú vzájomnú bolanciu, zvlášť keď mi doma hráme, ako by boli všetci po nočnej... :?
V tom prvom zápase, ktorý sme vyhrali 6:1 dal hattrick Perron, mohol by si na to dnes spomenúť :D

Dnes naozaj neviem odhadnúť, čo to bude za zápas. Aj preto tipujem, že bude remíza, dajme tomu 3:3 :ja_neviem:
tak mi ten tip vyšiel, ale stratiť vedenie 3:0 a ísť po dvoch tretinách s vedením 3:1, to už netreba ani komentovať, naša stará bolesť. V závere sme boli zasa nesmierne ustráchaní a stiahnutí vzadu, čo sa samozrejme vypomstilo :?
Tak sa pridám s prianím všetkého dobrého do Nového roka aj ja chalani, nech sa vám darí, prajem pevné zdravie, kopec šťastia v osobnom živote a super zážitky pri sledovaní zápasov NHL (hlavne s našimi)

Teamu BLUES prajem v najbližšom období pozitívne zmeny, ktoré naštartujú novú éru našich úspechov, hráčom prajem, aby sa im vyhýbali zranenia a našim skvelým fans, aby videli už iba víťazné zápasy v Scottrade Center a veľa úspešných zápasov v PO. Perspektívne by som bol rád, aby sme sa dočkali bojov o SC tak do troch rokov, teda aspoň to finále konferencie, tak o dva roky by bodlo... :yes:
Klasika, opäť tá istá pesníčka. Ivan potom sem pls prihoď na čo sa zasa Murray vyhovoril. Stavím sa, že opäť povie, že po náskoku 3:0 kázal mužstvu hrať naďalej svoju hru. Blbosť ! Evidentne sa stiahli a na 100% si myslím, že to bol Murrayho pokyn. Veď do riti my fakt máme od niekoho zakázané streliť viac ako 3 góly a keď sa konečne darí prestať hrať??!! Veď ak by sme pokračovali vo svojej hre tak nech mi nikto nepovie, že VAN by neodišiel s debaklom! Ku gólom Steener opäť ukázal, že momentálne má formu ako hrom a prezentoval to parádnou ďelovkou od modrej. Pri druhom góle sa ukázala Perronova skvelá technika, a pri treťom po našom dôraze pred Luongom čo mi v posledných zápasoch chýbalo. Inkasované góly klasika, totálne laxný prístup, tupé až smiešne góly ale veď my len také dostávame. Polák na OH? Ružička má odvahu. Tak trošku som bol pripravený na šok ale veril som, že môžme vyhrať. Nie ! Opäť klasický typycký domáci zápas a lá St. Louis Blues :evil: .

Tie sklamané tváre fanúšikov, ktoré sú vidieť na videu po zápase by som im vylepil do šatne !
Ďakujem a pripájam sa aj ja. Tiež Vám prajem všetko dobré do nového roku veľa šťastia, pohody v rodinnom živote a konečne aj dôvod na úsmev od tých pánov ku ktorým si tu píšeme :wink: .
Videl som to celé a do poslednej chvíle som veril, že tentokrát to udržíme, ale toľko nedisciplinovanosti, ako predviedli naši v závere, to hádam nevidíš ani v zápasoch našej extraligy :?
Zahrali sme naozaj veľmi slušne dve tretiny, dôrazom sa mi páčili najmä Perron, Backes, Oshie, ale super hral aj Tkachuk s McDonaldom. Obrana až do polovice tretej tretiny super. Potom prišli fázy našej totálnej deštrukcie, kedy sme sa nepochopiteľne stiahli a bránili výsledok zubami nechtami. Častokrát to vyústilo do hlúpeho faulu a už bolo horúco. Aj napriek tomu si myslím, že dva góly idú na vrub Masona, nech sa na mňa nehnevá, ale včera nás veľakrát podržal a zároveň aj pustil lacné góly.
Tréner už napísal dúfam predposlednú kapitolu u nás, tá posledná príde v najbližšom debakli s CHIC a potom dovi dopo.... !
...stiahli a bránili výsledok... Presne toto je tŕň v bote ! A za to môže Murray. Naozaj som si tým na 100% istý. Ivan o tých lacných góloch som sa už minule vyjadril, čo narobíš. Aj Mason aj Conklin vytiahnu parádne zákroky a potom si takto podpília konár. A toto je od začiatku sezóny. Nekoncentrovanosť asi.
teraz sa už iba obávam, aby sme sa v nejakej falošnej honbe za super hráčom nezbavili naozaj niekoho perspektívneho, niekoho z mladých a šikovných hráčov. Sám neviem ako to bude a začínam byť troška nervózny z toho. Cez to všetko verím v schopnosti pána Davidsona a celého vedenia. No a ešte, ak by bola pravda čo si pošuškávajú fans, že chcú na lavičku Al McInnisa, bol by som len rád, ale naozaj netuším, či takáto možnosť vôbec prichádza do úvahy...
Myslím si, že mladíkov nepustíme. Veď okolo nich budujeme nový tím, oni su jediné pozitívne z toho suchého obdobia medzi 2004-2007. Nepoznám tím, ktorý by pustil mladíkov len preto lebo sa im 2. sezónu nedarí. Veď to je aj tak staré známe. Ani Masonovi z CBJ vôbec nejde, Wheeler hrá v pohode ale tiež nie je taký suverénny, snáď len Versteeg si drží svoju výkonnosť...
Vedenie má rozum a z mladíkov nepustíme určite nikoho max tak Berglunda. Myslí sa na budúcnosť, podľa mňa sa od nich teraz zas až také veľké veci nečakajú.
9 bodov na PO. Stále sa to prehlbuje :-( .
Najbližšie hráme doma s jastrabmi a potom mimoriadne ťažký trip po pacifickej divízií. Na to, že vieme zahrať vonku dobre by som sa tentokrát až tak nespoliehal.
inak včera hrala znova pokope naša Kid line . Perron - Berglund - Oshie a musím povedať, že hrali dobre, nebojácne, kopec hitov a celkovo sa mi ich hra páčila, toto je naozaj naša budúcnosť, ale na druhej strane aj zaujímavý atrikel na obchodovanie, preto tie moje obavy. Po sezóne končia zmluvy viacerým a taktiež sa blíži Trade Deadline, myslím si, že v najbližších dňoch sa zrejme okrem zmeny trénera veľkých zmien nedočkáme, možno jedna hráčska výmena.
Neviem čo si mám o tom myslieť. Zaujímave z tej obchodnej stránky to určite je lenže tak by vyšla celá snaha nazmar. Ja si myslím, že mladíci zostanú a podpíšu nové zmluvy. Škoda nemuselo to zájsť až takto ďaleko pretože tento tím je dobrý, na PO určite má ale nejde to. Skúsil by som zmenu trénera pretože si už dlhšie myslím, že Murray tomuto tímu viac nemá čo dať. Uhral síce skvelé výsledky v minulej sezóne a na tom super finiši mal leví podiel ale takisto mal aj partiu bojovníkov ochotnú bojovať v každom zápase a to teraz jednoznačne chýba. A z tej minulej sezóny donekonečna žiť nemôžeme. Tento tím musí napredovať a zastavil sa. Preto zmena. Ohľadom hráčskych výmien sa najviac obávam odchodu Backesa.
ako som tu písal minule, p. Davidson sa vyjadril, že k zmenám vyjde oficiálne stanovisko po 2.1.2010 teda po zápase s CHIC a tieto domáce zápasy mohli čo to ešte skorigovať v jeho rozhodnutí, resp. v rozhodnutí majiteľa klubu s vedením. Pred Vianocami sa udialo viacero vecí, ktoré naznačovali, že v našom tíme nie je optimálna pohoda a taktiež, že vo vedení vládne absolútna nespokojnosť (na návšteva u hráčov v šatni bola dosť napätá atmosféra a padli aj ostré slová) Ako máme možnosť vidieť, až na výsledky v EDM a VAN, sme doma pokračovali v zlých výkonoch a tak si myslím, že sa to určite nejako prejaví aj v zmenách v zostave. Uvidíme na budúci týždeň, či som sa mýlil...
Tréner Murray to má podľa mňa zrátané :yes:
5282 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS