Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak jedna vec je ista,svedska liga je strasne defenzivna a pomalsia + mensie klzisko,takze nemam velke oci,ale nemame na vyber,ked ho vybrali namiesto centra z farmy,asi na tom nieco bude,len nedavno dohral POs,takze nemal dlhu prestavku..

Campbell asi zajtra este nenastupi,ale na dalsi zapas uz ano.

Co sa tyka Sharpa,zranenie neni vazne,mame dost hracov,ktory dokazu davat goly,v poslednom case bol Sharp v defenzive dost mizerny,nech si odychne :D

KRUGER :wave: :D
Getzo5 píše:
Popradcan píše:Marcus Kruger je uz v Chicagu a mozno nastupi uz zajtra v zapase proti Panthers :-O ,dufam,ze stihnu vybavit na cas pracovne viza :!:
Obrázek

:yahoo: Yayov buddy prichádza, konečne! Ja sa naň veľmi teším, akurát ľutujem, že nemôžu byť spolu. :roll: On je chlapec fakt dobrý, akurát to je sakra dosť, žiadať po ňom 10 zápasov do konca základnej časti zastúpiť riadne post druhého centra v tíme obhajcu na kĺzisku, ktoré ešte nemá v krvi. Ani Jacobovi to tak nešlo spočiatku. Dobrí spoluhráči by mu to síce mali uľahčiť, ale tréma, fyzická pripravenosť a návyk na podmienky bude problém. Spolu s Yayom boli v Djurgardens parádna dvojica. (tento rok v prvom kole uvidíme na drafte aj ďalší produkt tohto klubu Zibanejada)

Ich najkrajšia akcia :slintac:

Fakt by som ich rád videl spolu, ale bohužiaľ, to je fikcia. :(

:ja_neviem: Pozrel som si to video 2x a stale nevidim ziadnu akciu :giggle:
Getzo5 píše:Preto je potrebné proces neuponáhľať a dať mu dobrého spoluhráča do 3.lajny. Taký je bežný postup, každý tak začína. Aj Johansson a ako pekne sa chytil, už hráva s Ovechkinom za neprítomnosti Backstroma. Lenže na to potreboval minimálne 22 zápasov. Vy na to máte všehovšudy 9-10 a rovno ho budete aspoň po 5tich z nich hodiť do druhej lajny k Hossovi a Frolíkovi. To predstavuje značnú zodpovednosť.

Ja mu hrozne držím palce, tak uvidíme.
No já se spíš bojím, že to nezvládne fyzicky a defensivně. Podle mýho názoru nás v týhle fázi sezóny poškodí míň, když nebude produktivní, než kdyby jsme kvůli němu dostali nějaký góly (ad naše obrana no comment). 2. lajna zas tolik nebrání, ale vzhledem k vyššímu ice timu, je to asi fuk. Ale tak naši trenéři už v týhle sezóně vymysleli takovej styl střídání, že do hry málem zapojili i rolbaře, tak se nechám překvapit :D
Popradcan píše: :ja_neviem: Pozrel som si to video 2x a stale nevidim ziadnu akciu :giggle:
Nesmíš se tolik dívat na ty švédský fešáky :frajer2:
brainfck píše:Nesmíš se tolik dívat na ty švédský fešáky :frajer2:
Presne :lol3:

Inak že by bol defenzívne horší od Frolíka? No, pri všetkej úcte, nechcem tu robiť ramená, ale to fakt nečakám. Ak tak len pre mladícku neskúsenosť. Uvidíme.
Getzo5 píše:Inak že by bol defenzívne horší od Frolíka? No, pri všetkej úcte, nechcem tu robiť ramená, ale to fakt nečakám. Ak tak len pre mladícku neskúsenosť. Uvidíme.
Právě přesně pro tu nezkušenost. O tom, že do budoucna bude líp bránit než Frolík skoro nepochybuju ( Ikea made ). Na druhou stranu Michael mě překvapil, že není tak hroznej, jak jsem čekal ( U nás brání Toews "hustejma movama" a docela mu to vychází, ale pak ho napodobuje půlka týmu a těm to zas tolik nevychází :D, takže v tý džungli těžko něco rozeznat ). I když ty asi jako fanda Jersey víš o bránění trochu víc (no offense) :).
Obrázek

Kruger na lade,dnes nastupil na prvy trening .

Najprv robil centra lajne Bickell,Brouwer a potom Dowell , Pisani..

Bude nosit cislo #16 .

Campbell trenuje s timom :!: :good:
Aj on číslo 16? :lol2: :cool: Tak hádam sa mu bude dariť podobne ako Jacobovi. Tým nemyslím LTIR do troch týždňov... :D
Getzo5 píše:Tým nemyslím LTIR do troch týždňov... :D
No tak jestli nepostoupíme, tak ani ty 3 týdny na to nemá :D Ale já pevně věřím, že to PO uděláme :wave: . Akorát ty "tříbodový" zápasy mě začínají pěkně srát.
Tak nakonec Marcus jako centr 3. formace, Getzo má vždycky pravdu. :poklona2:

Jinak ty lajny nevypadaj špatně:

Stalberg-Toews-Kane
Kopecký-Frolík-Hossa
Bickell-Kruger-Brouwer
Dowell-Johnson-Pisani

+Campbell je zpět :thumbsup:

A jestli naše 2. lajna bude tohle dělat každej zápas, tak ať si Frolík klidně hraje centra :)

hossa - frolik - kopecky krasna spolupraca :taptap:
Dnešní výhrou v Columbusu se Blackhawks dostali již hodně blízko k postupu play off, ještě je sice předčasné hovořit, když ještě není definitivní jistota, ale myslím, že tenhle tým a navíc jako obhájce Stanley cupu by v letošním play off jistě neměl chybět. Nebude se snad opakovat situace Caroliny, která v roce 2006 vyhrála a v sezoně následující se už dívala na vyřazovací boje jen v televizi.
Jelikož mám rád ofenzivní hokej, přeji se postup Hawks o to více, nebot oni patří k nejofenzivnějším týmům v lize. Při jejich zápasech se člověk nenudí. Vím, sice taky více golů dostávají, ale to už se v tomto stylu musí počítat. Tento týden jsem viděl zápasy s Red Wings a Bruins a to mělo opravdu grády, sice dohromady napadalo jen 8 branek, ale nezaujatý divák, jako já v tomto případě se rozhodně nenudil. Hrálo se nahoru a dolu, šance střídala šanci, prostě hokej co má grády. A to ještě Hawks museli oželet přítomnost zraněného Patricka Sharpa. Poměry střel v obou zápasech dokazují, že bylo na co se koukat.
Chicago by podle všeho v play off narazilo s největší pravděpodobností na někoho z tria Detroit,Vancouver a San Jose. Což by byly serie jako hrom a navíc se všemy týmy se Hawks střetli v posledních dvou ročnícíh play off. Těžko dneska říci, jak Blackhawks by v nich uspěli. První ukolem je se do play off dostat. Byla by už to malá tragedie, kdyby tento tym, který stojí za to sledovat, nakonec do play off nepostoupil, když už je tak blízko. A podle mě by tento sympatický tým tam jako obhájce trofeje neměl chybět :good:
martin83 píše:Dnešní výhrou v Columbusu se Blackhawks dostali již hodně blízko k postupu play off, ještě je sice předčasné hovořit, když ještě není definitivní jistota, ale myslím, že tenhle tým a navíc jako obhájce Stanley cupu by v letošním play off jistě neměl chybět. Nebude se snad opakovat situace Caroliny, která v roce 2006 vyhrála a v sezoně následující se už dívala na vyřazovací boje jen v televizi.
Jelikož mám rád ofenzivní hokej, přeji se postup Hawks o to více, nebot oni patří k nejofenzivnějším týmům v lize. Při jejich zápasech se člověk nenudí. Vím, sice taky více golů dostávají, ale to už se v tomto stylu musí počítat. Tento týden jsem viděl zápasy s Red Wings a Bruins a to mělo opravdu grády, sice dohromady napadalo jen 8 branek, ale nezaujatý divák, jako já v tomto případě se rozhodně nenudil. Hrálo se nahoru a dolu, šance střídala šanci, prostě hokej co má grády. A to ještě Hawks museli oželet přítomnost zraněného Patricka Sharpa. Poměry střel v obou zápasech dokazují, že bylo na co se koukat.
Chicago by podle všeho v play off narazilo s největší pravděpodobností na někoho z tria Detroit,Vancouver a San Jose. Což by byly serie jako hrom a navíc se všemy týmy se Hawks střetli v posledních dvou ročnícíh play off. Těžko dneska říci, jak Blackhawks by v nich uspěli. První ukolem je se do play off dostat. Byla by už to malá tragedie, kdyby tento tym, který stojí za to sledovat, nakonec do play off nepostoupil, když už je tak blízko. A podle mě by tento sympatický tým tam jako obhájce trofeje neměl chybět :good:
:poklona2: Velka vdaka..

Naozaj neviem co pisat...Zranenie Bollanda a Sharpa nami zalomcovalo,hraci tretej a stvrtej lajny nehraju to, na co maju,Krueger hmm...to sa dalo cakat,ze hned v prvych zapasoch bude mat velke problemy,len mi nejde do hlavy,preco nevyuzivame nasu farmu,nase top 2 lajny hraju prilis vela minut a ta unava sa musi prejavit skor ci neskor,je to hlavne preto,lebo 3 a 4ta lajna,su slabe,talent tam je,lenze to je malo pre uspech a to uz nespominam naseho brankara,ktory chyta v kuse aj back to back zapasy,bez 2 ky sa to neda.

Nase slabiny bolo vidno hlavne v zapase s Ducks,kde sme nedokazali zavriet ich prvu lajnu,tam nam citelne chybal Bolland.

Mam blby pocit z nasej hry,mozno nas odychnuty Sharp nakopne.
Na pozitívnu nôtu ku Krugerovi, defenzívne hrá veľmi dobre a fyzicky je na tom na svoj vek a prechod zo SEL výborne. Chce to čas. Otázka je: koho z farmy? :ja_neviem: My ich nepoznáme, tak nám nejakých popíš. Pretože by sa dalo súhlasiť, že sú overplayed, Hlavne Frolík, mno...vyslovene sa mi nepáči. Fakt to chce, aby hral krídlo, na centra nie je stavaný, resp. tak nehrá.

Vlastne by som sa opýtal: Aké problémy u Krugera máš vlastne na mysli? :hmm:
Getzo5 píše:Na pozitívnu nôtu ku Krugerovi, defenzívne hrá veľmi dobre a fyzicky je na tom na svoj vek a prechod zo SEL výborne. Chce to čas. Otázka je: koho z farmy? :ja_neviem: My ich nepoznáme, tak nám nejakých popíš. Pretože by sa dalo súhlasiť, že sú overplayed, Hlavne Frolík, mno...vyslovene sa mi nepáči. Fakt to chce, aby hral krídlo, na centra nie je stavaný, resp. tak nehrá.

Vlastne by som sa opýtal: Aké problémy u Krugera máš vlastne na mysli? :hmm:
Ok polozme si otazku,kde mozme Krugera pouzit??

Na buly? v 5 zapasoch vyhral 10 vhadzovani :hroza:
Na PK? nemyslim :D
ako shutdown center? nemyslim chlapec ma na konte uz -3

No a z farmy Jeff Taffe,ktory ma 26 golov ,najlepsi hrac na farme,viem uz je to veteran,Beach,Klinkhammer,alebo Pirri,trosku ozivit 3 a 4 lajnu
Že hrá niekto 3tiu lajnu neznamená, že je to shutdown center :eek2: Prečo nehrá miesto Frolíka druhého centra on, to je mi po 4och zápasoch záhadou. Jasné, začať sa musí nižšie, ale za skúšku nič nedáš. Na vhadzovania nie je Frolík o nič lepší a shutdown C je Bolland, tak to proste je. Na PK nie? Kto je second unit? Prvá je Hossa-Tazer. Beach je PF, ale stále mlaďas, mohol by aj do druhého pokojne. Načo vôbec 3/4. potrebuje oživiť?

Proste neviem čo chceš, píšeš to tak nesúrodo :D (o použití Taffeho žádná, je to myslím center - čudujem sa inu)
Getzo5 píše:Že hrá niekto 3tiu lajnu neznamená, že je to shutdown center :eek2: Prečo nehrá miesto Frolíka druhého centra on, to je mi po 4och zápasoch záhadou. Jasné, začať sa musí nižšie, ale za skúšku nič nedáš. Na vhadzovania nie je Frolík o nič lepší a shutdown C je Bolland, tak to proste je. Na PK nie? Kto je second unit? Prvá je Hossa-Tazer. Beach je PF, ale stále mlaďas, mohol by aj do druhého pokojne. Načo vôbec 3/4. potrebuje oživiť?

Proste neviem čo chceš, píšeš to tak nesúrodo :D (o použití Taffeho žádná, je to myslím center - čudujem sa inu)
V prvom rade treba vidiet chlapca na lade a potom to mozme rozoberat dalej :-),po tom co som ja videl,by som ho na PK urcite nedal ;-)

Frolik hmmm,este by som nad nim palicu nelamal,ked sa dostaneme do POs moze byt pre nas ciernym konom,aspon mam taky pocit :ja_neviem:

Preco ozivit 3-4 lajnu,len pre porovnanie s poslednym rokom je to velky rozdiel,predsa mi nikto nemoze povedat,ze Eager a Burish sa nedaju nahradit,malo hitujeme,chyba nam instigator,ktory sa neboji zhodit rukavice,v kazdom zapase nas otlkaju ,ako male deti a potom sa do bitky musi pustit Seabrook.Mame Scotta,ale toho ked vidim v obrane,trpne mi cele telo od strachu,kedy nahra na palicu su[erovi a potom sa 2 minuty branime,lebo si tam sup[er robi co chce..

Beach je drza maska,ktory sa vie aj pobit a ma aj offensive upside..

Bolland ma tiez p[roblemy na vhadzovania,ale je ako pittbull,ktory sa zahryzie a je sa ho tazko zbavit,ako v poslednych POs,hned som vedel,ze budeme mat velke problemy,lebo ho nema kto nahradit,mame jedineho centra ,ktory dokaze vyhravat dolezite FO-s a tym je Toews a Johnson(ked ma den)po tom je tam velka diera,Bolland,Kopec..
Getzo5 píše:Prečo nehrá miesto Frolíka druhého centra on, to je mi po 4och zápasoch záhadou.
Tak v posledním zápase je napsanej jako centr druhý formace.

First Line:
LW Bryan Bickell, C Jonathan Toews, RW Patrick Kane
Second Line:
LW Tomas Kopecky,C Marcus Kruger, RW Marian Hossa
Third Line:
LW Viktor Stalberg, C Ryan Johnson, RW Michael Frolik
Fourth Line:
LW Troy Brouwer, C Jake Dowell, RW Fernando Pisani
(Yahoo Sports)

Oživení 3.,4. lajny? Tak, kdo hraje blbě, to jsou určitě Brouwer a Pisani. Brouwer rozdá občas nějakej hit, ale jinak posledních 15, 20 zápasů značně zaostává za tím, na co má. O Pisanim se ani nedá říct, že hraje. Taky nevím, co s Frolíkem - u něj je to někdy hrozná smůla a někdy hrozná tužka. Zase v létě bych o něj nerad přišel za nějakou 6. volbu v draftu, kterou nám za něj ostatní týmy max. nabídnou :(

Akorát nevím jestli tohle je cesta z neúspěchu. Jako od toho, co Florida ukončila náš 8 zápasovej streak, podle mě pěkne hnijeme. Třeba poslední zápas - 7 trestů, z toho snad 5 zbytečnejch, máme jediný štěstí, že Jackets jsou takový kopyta, že dali jen jednu přesilovku ze sedmi. Navíc celkově naše hra zase stojí za ho*no. Jeden z mála fakt dobrej zápasů bylo derby s Red Wings. Naopak vůbec se mi nelíbily zápasy s Ducks a Blue Jackets.
brainfck píše:
Getzo5 píše:Prečo nehrá miesto Frolíka druhého centra on, to je mi po 4och zápasoch záhadou.
Tak v posledním zápase je napsanej jako centr druhý formace.

First Line:
Second Line:
Third Line:
Fourth Line:
(Yahoo Sports)

Oživení 3.,4. lajny? Tak, kdo hraje blbě, to jsou určitě Brouwer a Pisani. Brouwer rozdá občas nějakej hit, ale jinak posledních 15, 20 zápasů značně zaostává za tím, na co má. O Pisanim se ani nedá říct, že hraje. Taky nevím, co s Frolíkem - u něj je to někdy hrozná smůla a někdy hrozná tužka. Zase v létě bych o něj nerad přišel za nějakou 6. volbu v draftu, kterou nám za něj ostatní týmy max. nabídnou :(

Akorát nevím jestli tohle je cesta z neúspěchu. Jako od toho, co Florida ukončila náš 8 zápasovej streak, podle mě pěkne hnijeme. Třeba poslední zápas - 7 trestů, z toho snad 5 zbytečnejch, máme jediný štěstí, že Jackets jsou takový kopyta, že dali jen jednu přesilovku ze sedmi. Navíc celkově naše hra zase stojí za ho*no. Jeden z mála fakt dobrej zápasů bylo derby s Red Wings. Naopak vůbec se mi nelíbily zápasy s Ducks a Blue Jackets.
Ano,upne suhlasim K Pissanimu a Brouwerovi by som este pridal aj Bickella,ano dal vcera gol,ale bola taka haluz ,ze dobry den,su to velky chlapi,okrem Pissaniho,malo vyuzivaju svoje postavy,ved to treba hitovat za radom,ja viem ze sa to neda stale,zalezi na hre supera,ale cmon,ked treba tim nakupnut,je potrbene zhodit rukavice :box: dodat timu energiu a co sa tyka vcerajsieho zapasu :hroza: mali sme stastie.

Pissani je BUST :!:
Frolik ma podla mna miesto v nasej zostave aj na rok,no uvidime,chlapec vie davat goly :hmm: teda vedel
brainfck píše:Tak v posledním zápase je napsanej jako centr druhý formace.

First Line:
Second Line:
Third Line:
Fourth Line:
(Yahoo Sports)
No...a teraz sa pýtam. Prečo sa pri zranení Sharpa nehrá:

Stalberg-Toews-Kane, Frolík-Kruger-Hossa, Bickell-Johnson-Kopecký, Brouwer-Dowell-Pisani? Minimálne takto by to vyzerať malo. :sad2:

Povolať dajme tomu Beacha a Taffeho a je hotovo.
...predsa mi nikto nemoze povedat,ze Eager a Burish sa nedaju nahradit...
No spíš bych to viděl, že nám chybí Versteeg, Ladd, Madden, Byfuglien (aneb to, co říká každej a bohužel to je nejspíš pravda). Burish odehrál jen pár zápasů a Eager třeba míň než Fraser. Navíc ve 3. a 4. lajně byla mnohem větší konkurence, takže každej nechal na ledě všechno jenom, aby mohl hrát další zápas. Kdo uměl hrát hokej, hrál hokej, kdo ne, tak aspoň třískal protihráče.

Ale jinak je pravda, že se necháváme vyhitovávat skoro každej zápas. Pak se poperou Dowell a Seabs, a potom chybí na PK...
Dvojku taky nemáme. Turco je totální poděs, navíc na farmě akorát nula Toivonen :S
Getzo5 píše:
brainfck píše:Tak v posledním zápase je napsanej jako centr druhý formace.

First Line:
Second Line:
Third Line:
Fourth Line:
(Yahoo Sports)

Stalberg-Toews-Kane, Frolík-Kruger-Hossa, Bickell-Johnson-Kopecký, Brouwer-Dowell-Pisani? Minimálne takto by to vyzerať malo. :sad2:

JJ ,tak nejak by som si to predstavoval aj ja...Ale prva lajna a druha v zapase s Bostonom sklamala,takze sa zase menilo :hroza:

Stalberg-Toews-Kane, Frolík-Kruger-Hossa, Bickell-Johnson-Kopecký, Brouwer-Dowell-Pisani? Minimálne takto by to vyzerať malo.

Tak to já nevím, zeptej se trenéra :D Ale taky mi příjdou ty naše lajny dost často na ho*no :(

Prostě bych to dal tu kostru asi takhle:

(Brouwer/Stalberg)-Toews-Kane
Frolík-Kruger-Hossa
Bickell-Johnson-X
X-Dowell-X

Ať trenér klidně trochu míchá, ale nechával bych tomu nějakej řád. Prostě: 1.,2.lajna = ofenzivní hráči, necpat Frolíka na centra a neprotěžovat Bickella tolik - i když to je asi můj subjektivní názor.
Btw jsem rád, že Hejda dostal disciplinární trest ( 2 zápasy) za ten loket na Marcuse Krügera. Bylo to hodně zbytečný ten zákrok.
brainfck píše:Btw jsem rád, že Hejda dostal disciplinární trest ( 2 zápasy) za ten loket na Marcuse Krügera. Bylo to hodně zbytečný ten zákrok.
Hlavne,ze je Kruger ok :hroza:

Btw,dalsi cesky hrac,najprv to bol Kubina a teraz Hejda :sarcasm:
Popradcan píše:Btw,dalsi cesky hrac,najprv to bol Kubina a teraz Hejda :sarcasm:
To víš Češi jsou národ, co nedokážou uznat něčí úspěch a závidí mu ho :giggle: U Slováků mám pocit, že závidí jenom Čechům (naštěstí my nejsme moc často úspěšní) :D
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS