od zmazany_uzivatel » sob 02. dub 2011 20:17
Getzo5 píše:Že hrá niekto 3tiu lajnu neznamená, že je to shutdown center

Prečo nehrá miesto Frolíka druhého centra on, to je mi po 4och zápasoch záhadou. Jasné, začať sa musí nižšie, ale za skúšku nič nedáš. Na vhadzovania nie je Frolík o nič lepší a shutdown C je Bolland, tak to proste je. Na PK nie? Kto je second unit? Prvá je Hossa-Tazer. Beach je PF, ale stále mlaďas, mohol by aj do druhého pokojne. Načo vôbec 3/4. potrebuje oživiť?
Proste neviem čo chceš, píšeš to tak nesúrodo

(o použití Taffeho žádná, je to myslím center - čudujem sa inu)
V prvom rade treba vidiet chlapca na lade a potom to mozme rozoberat dalej

,po tom co som ja videl,by som ho na PK urcite nedal
Frolik hmmm,este by som nad nim palicu nelamal,ked sa dostaneme do POs moze byt pre nas ciernym konom,aspon mam taky pocit :ja_neviem:
Preco ozivit 3-4 lajnu,len pre porovnanie s poslednym rokom je to velky rozdiel,predsa mi nikto nemoze povedat,ze Eager a Burish sa nedaju nahradit,malo hitujeme,chyba nam instigator,ktory sa neboji zhodit rukavice,v kazdom zapase nas otlkaju ,ako male deti a potom sa do bitky musi pustit Seabrook.Mame Scotta,ale toho ked vidim v obrane,trpne mi cele telo od strachu,kedy nahra na palicu su[erovi a potom sa 2 minuty branime,lebo si tam sup[er robi co chce..
Beach je drza maska,ktory sa vie aj pobit a ma aj offensive upside..
Bolland ma tiez p[roblemy na vhadzovania,ale je ako pittbull,ktory sa zahryzie a je sa ho tazko zbavit,ako v poslednych POs,hned som vedel,ze budeme mat velke problemy,lebo ho nema kto nahradit,mame jedineho centra ,ktory dokaze vyhravat dolezite FO-s a tym je Toews a Johnson(ked ma den)po tom je tam velka diera,Bolland,Kopec..