Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kdyz zbyvalo dnes 5 minut do konce, rikal jsem si, prosim, zadne vylucovani, at to pekne v klidu fer dohrajou, a pripadne at rozhodne prodlouzeni.

Kdyz vyloucili za vyhozeni puku rikal jsem si, at se to nesnazi kompenzovat, dyk my za to nemohli, ze to vyhodil. Samozrejme pak prijde takovahle sracovina (detaily si jeste dneska prohlidnu...) a samozrejme z toho daj viteznej gol par vterin pred koncem.

Proc je proboha nezadupem za 60 minut do ledu!!??

Jakou cenu maj nase zapasy k dobru kdyz jsou ke zlu?

Ma cenu vubec ztratit celou noc jak trotl? (nema)

Jdete uz do :v_hajzli:
Koho jiného by už chtěli porážet když ne takové trotly. Ten konec zápasu není omluva. Měli jim tam nasázet už 4 góly před tím a nebylo co řešit. :bitka3:
dejf píše:Koho jiného by už chtěli porážet když ne takové trotly.

Ale no tak dejfiku,není to hezké takto častovat Oilers,mají teď sice sezonu na ho*no,
ale jsou tu jejich fandové a těm to jistě není vůbec příjemné........ :roll:

Ztráta povinných 2bodů je těžko omluvitelná a tak s těmi výkony jak na houpačce,to bude o vysněné play-off,ještě tuhý boj :povzbudzovanie: :cinka:

sranda je,že to rozsekl zrovna Ryan,můj oblíbenec ještě z dob,co hrál u Flyers.... :hroza:
Edm jsou letos haluzáci největší, prohrát tímto způsobem fakt dost bolí :verysad: :verysad: !!!!

Neis: Nevím jestli myslíš ten samý, ale na nhl.com je takový kvízeček 3 osobností a 1 z nich, M. Peca tipuje že Kovy půjde k nám, máme za něj co nabídnout a hlavně toužíme vyhrát SC jako nikdo jiný. Za předpokladu že by to s ním dopadlo jako s Prongym, tzn. že by ihned s námi podepsal dlouhodobý kontrakt tak jsem určitě pro, Coburn by byl jistě 1. na řadě v tom balíčku !!!!
Ahoj zdravim vsechny jsem tu novacek.

Jsem fanda Flyers a jen bych se chtel vyjadrit ze doufam ze kovalcuka se nebude philly snazit ziskat podle meho nazoru by byla chyba zbavit se mladych nadejnych hracu.Jediny koho ja bych byl ochoten objetovat je Briera jeho podpis byl velkou chybou a to jsem tvrdil uz v dobe kdy ho ziskali.
Naopak získaní Prongera byl velice dobry kauf za vybornou cenu nezalezi na sympatiich nebo antipatiich k hraci ale je fakt ze je to vitezny hrac a skveli obrance ktereho philla potrebovala jako sul.
Tak tě mezi náma vítám :wink:
Anger píše:Ahoj zdravim vsechny jsem tu novacek.

Jsem fanda Flyers a jen bych se chtel vyjadrit ze doufam ze kovalcuka se nebude philly snazit ziskat podle meho nazoru by byla chyba zbavit se mladych nadejnych hracu.Jediny koho ja bych byl ochoten objetovat je Briera jeho podpis byl velkou chybou a to jsem tvrdil uz v dobe kdy ho ziskali.
Naopak získaní Prongera byl velice dobry kauf za vybornou cenu nezalezi na sympatiich nebo antipatiich k hraci ale je fakt ze je to vitezny hrac a skveli obrance ktereho philla potrebovala jako sul.
Briere ma ve smlouve zakaz vymeny, musel by to odvolat. Jediny, kdo prichazi v uvahu je Carter, potazmo Giroux (to bych ale myslel, ze se zblaznil). Carter podle slov vedeni ale taky vymenen nebude. Takze opravdu nevim, jak bychom Kovalcuka dostali pod strop

Cena za Prongera byla pomerne vysoka predevsim v prednich kolech draftu. Takze v naseldujicich letech zadnou velkou posilu v novaccich necekejme...
Nejprve bych s Kovalčukem podepsal smlouvu o smlouvě budoucí a pak bych do Atl za něj poslal Coburna, Girouxe, případně nějaký ten draftík !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Nejprve bych s Kovalčukem podepsal smlouvu o smlouvě budoucí a pak bych do Atl za něj poslal Coburna, Girouxe, případně nějaký ten draftík !!!!
bez Cartera se vymena neobejde, udajne chce Waddel jiz ozkouseneho a kvalitniho hrace nejlepe hvezdnych parametru
A taky nějaké dohody předem Waddel zakázal . Ten chlap je fakt arogatní zm*dek. Doufám, že Ilju nikdo nekoupí za ty jeho přemrštěné nároky a že bude po sezoně za cypíska a Atlanta na chvostu ligy...
Nakonec jsem docela rad ze Philly nevsadila na momentalni uspech (kovalcuk) a ma prostor na to vychovat si svoje hrace misto aby se nekoho nadejneho (Carter,Giroux) zbavili.

Verim ze nas klub ma do budoucna obrovsky potencial ale porad je tu velka nevyrovnanost vykonu z ktere musi hraci dozrat.
To je sice rozumná myšlenka, ale je to jen 1 strana mince - ta 2. je taková, že již zkrátka potřebujeme úspěch, potřebujeme min. to fin SC. Kdo nám zaručí že Girouxe nakonec po vypršení nováčkovské smlouvy podepíšeme my, kdo nám zaručí že Carter po příštím roce zůstane atd. Nevím co Waddell po Holmym za Kovalčuka chtěl, ale jsem každopádně velmi zklamán že k nám nepřišel. Osobně bych oželel Girouxe a Coburna + ten draft, to je myslím při vší úctě k Odu a Ber více než-li dalo NJ, holt pro Holmyho to asi bylo nepřijatelné. Ale co, již to nemá cenu řešit, je to pryč, ale stejně se domnívám že před TDL se u nás uděje něco většího !!!!
Tak dnes doufám odčiníme předešlou střeleckou nemohoucnost ze zápasu s Edm, předpoklad k tomu máme, v brance Wild bude poprvé od začátku chytat v NHL Kazach Chudobin, tak snad mu tam pár chudobek do kisny šoupneme. Poté nás čeká dvojzápas s NJ na které mám v poslední době slušnou pifku tak ať jsme psychicky hore !!!!
Takže Ville Leino z DETROITU ve Phillce...... no parádička,to je sakra dobrá posila... :good: :clap: :good:
baffy co by jsi mohl k leinovi říct? Nic o něm nevím, jedině to , že jeho jméno velmi připomíná exkremet :D Doufám že tak za nás nebude hrát ;) Jinak jsem rád, že byl Ole vyměněn, pro mě byl obrovkým zklamáním ...
neis píše:baffy co by jsi mohl k leinovi říct? ...
Vždyť píšu...........super kauf,když trochu přeženu,tak bych Villeho přirovnal ke krajanovi Flipovi(Filppula),výborný bruslař a technik,orientuje se dobře před bránou,pokud dostane šanci,tak věřím,že bude výraznou posilou Letců ............. :cinka: :cinka: :cinka:
Doprdele, Chudobin se ukázal jako pěkný čarák, tolik střel a zase naprd. Koukám že v tom Kazachstánu se rodí pěkná brankářská hovada (myšleno kladně), Nabokov, teď tento čaráček :? :? .

Neis: To by mě zajímalo co jsi tedy od Oleho čekal, hrál u nás přesně to co umí, jen ho limitovala ta jeho zranění.

No nevím tedy v čem nás Hovňous jako přesně má posílit, nechám se překvapit, ale každopádně lepší konkurence do útoku, než-li Tol který po příchodu Lukáše o 1. tým def. přišel.

No nic - teď nás čeká dvojzápas na který jsem docela solidně nažhavený, tak pojďme kluci NJ krapet podrtit !!!!
Tak hosi, koukam ze jeste porad to z vasi strany neni ono, nejake suchoty v EDM a MIN... Playoffs porad nejiste, no nevim co k tomu rict...
Kazdopadne, kdyz uz jsem dnes zazil neskutecny infarktovy hokej WSH-PIT, ktery byl fakt spickovy ale nakonec s ne moc hezkym koncem, tak jedine co by mne mohlo poradne naladit by byla nadvlada Letcu nad Devils. Jak rika Philly, chtelo by to opravdu zabrat naplno v techto zapasech, ja vam verim, ze to date! PROSTE MUSITE!!!
Proto je jen jedno synonymum koncovka.... nevím proč máme serie kdy šupem gol za golem a potom takové sucha.
Za stavu 2:0 jsem při naši střelecké nemohoucnosti už moc nevěřil, ke všemu takový haluz gol. Ještě, že dal gola JVR a nastartoval obrat ;) Dneska se těším na stránky o NHL nebo i reakce zdejších fans NJD, kde zase budou z Philly dělat hovada, po naprosto čistém bighitu Cartera, jen škoda že nepřišel o sekundu dříve :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mf4BoCP26rM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mf4BoCP26rM&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
neis píše:Za stavu 2:0 jsem při naši střelecké nemohoucnosti už moc nevěřil, ke všemu takový haluz gol. Ještě, že dal gola JVR a nastartoval obrat ;) Dneska se těším na stránky o NHL nebo i reakce zdejších fans NJD, kde zase budou z Philly dělat hovada, po naprosto čistém bighitu Cartera, jen škoda že nepřišel o sekundu dříve :D
No čo už :D
Co k tomu říct snad jen poblahopřát Philly a těšit se že vám to zítra vrátíme. Zápas jsem neviděl tak nemužu nějak soudit ale Carter si na Anssiho pěkně najel což o to :)
PS: Salvador trochu zmasil Carcilla ( tak to má být :box: )
Martin #27 píše: PS: Salvador trochu zmasil Carcilla ( tak to má být :box: )
:ferovka:
Parada hosi :clap: , zapas jsem videl cely a oplatilo se! Hezky obrat a v zaverecne tretine jste dali Devils poradnou lekci z toho jak se ma hrat presilovka, protoze oni to zjevne nevedi. Kovalcuka tam maji na lede porad, az se divim jak ho pretezuji, ten pak bere na sebe kvantum zodpovednosti a kazi temer vse ceho se chyti... Kovalcuk vcera odehral jeden velmi spatny zapas, at se na mne nikdo nezlobi, ja proti nemu nemam nic, ale on opravdu zvoral co se dalo. To ze mel 9 strel neni omluva, vzdyt odehral celych 12 minut na presilovkach a snad 20krat jeste netrefil branu krome toho. Leighton paradne podrzel po sancich Eliase, kde se to v nem bere? Tak a ted jeste v odvete s NJD hosi si to zopaknout a bude to uplne OK :D
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS