mmm..tak vcera som pisal, ze by mi nevadilo, ani keby sa zranil Oveckin a stalo sa
Len dufam, ze to niebude nic vazne..teda dufam, ze nie koniec sezony, lebo daco podobne postretlo Hemu a tusim este niekoho s Col, cize ak by sa vratil aj po mesiaci, je to ok, len nech to nieje nieco na 4 mes a operaciu. Predbezne spravi hovoria, ze by to nemalo byt dlhodobe, ale tomu moc neverim, lebo sa nerobili este ziadne vysetrenia. Treba nutno dodat, ze si za to Ovca moze sam, mozno bude aj daky distanc. Osobne neviem ci to bol umysel, lebo hrac tesne predtym zmenil smer, ale hadat sa nebudem, ani tvrdit, ze to bolo ciste.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No co k tomu rict... Tohle je vizitka MVP hrace? 2 tresty do konce utkani, neni toho nejak prilis?? Takove zakroky mu rozhodne dobre jmeno neudelaji. Jinak si myslim, ze tohle nebyl umysl(zakrok v PO na Gonchara se mi zdal horsi), to je proste Alexova "hra". Mel by se ale nad sebou zamyslet, proboha vzdyt nemusi hrat porad jak kdyby slo o zivot. V playoffs by jsem takovy styl jeste pochopil, mozna... Takze muj nazor je, ze Oveckin sice neni zadny typ zakerneho hrace, presto je ale jeho styl jako stvoreny na to, aby prinasel zraneni... A on se nedokaze kontrolovat a hraje jak kdyby byl nadopovany. Ted zauradovala spravedlnost a doplatil na to sam. Dlouhodobe zraneni mu ale nepreju, snad se ale za tu dobu co bude chybet nad sebou alespon trochu zamysli...
Ja ho tu teraz neobhajujem, moj nazor je taky, ze to faul bol, na faul sa nepozera, ci je umyselny, alebo nie, skratka faul to bol, ovca dostal druhy x DKZ, co znamena, ze minimalne dostane jednozapasovy distanc, ale osobne si tiez myslim, ze tam nebol umysel, keby to chcel spravit umyselne, tak to koleno si na to pripravy a jemu by sa nic nestalo, skor by nedohral ten druhy. Bohuzial pred tym narazom spravil ten hrac prudky pohyb, cital som aj vyjadrenia trenera, obaja hovorili, ze tam spravil ten hrac pohyb, samo, ze Floridsky hovoril ze to bolo nebespecne, co isto bolo, ako povedal, pre obe strany. Atlantik ale aspon vidis, ze co sa tyka Ovce a WSH nikto na nich nijak zvlast nepozera, keby sa tak piskalo pre vsetky hviezdy, bol by som spokojny.
No na zaver by som dodal, ze uz sa tesim, ako sa s tym tim popasuje..uz proti FLO by sa mal vratit Semin a deviateho Knuble..hraci uz nebudu moct hrat taky "hura" hokej, snad sa naucia viac vychadzat zo zabezpecenej obrany, budu hrat trochu agresivnejsie a dostanu viac sancu menej vyuzivani hraci. Pri minulej absencii Ovca sa nam darilo vyborne, sam som bol z toho prekvapeny, najviac ziaril Flesh, ktory po navrate Alexa opet trochu zhasol, no tak bude moct opat ukazat, co v nom je
Moj nazor je taky, ze az sa tento tim nauci vyhravat zapasi proti Phi, Bos ci NJD bez Alexa, co znamena ze si viac osvoji prvyk ktore som popisal vyssie, az potom bude mat samozrejme aj s nim v zostave realnu sancu vyhrat SC. Proste toto je skvela prilezitost naucit sa hrat so zabezpecenej obrany, nemysliet furt len na utocenie a hrat daleko agresivnejsie + to preveri aj menej vytazovanych hracov.
No na zaver by som dodal, ze uz sa tesim, ako sa s tym tim popasuje..uz proti FLO by sa mal vratit Semin a deviateho Knuble..hraci uz nebudu moct hrat taky "hura" hokej, snad sa naucia viac vychadzat zo zabezpecenej obrany, budu hrat trochu agresivnejsie a dostanu viac sancu menej vyuzivani hraci. Pri minulej absencii Ovca sa nam darilo vyborne, sam som bol z toho prekvapeny, najviac ziaril Flesh, ktory po navrate Alexa opet trochu zhasol, no tak bude moct opat ukazat, co v nom je
No my jsme si taky te spravedlnosti letos "uzili" pozehnane. Uz jsem si pomalu myslel, ze je na nas uvalena nejaka kletba, ted jsme ovsem opet v maximalni pohode na cele s Crosbym
. A nemej strach, letos si v PO dame odvetu a budete mit tedy sanci vzit spravedlnost do svych rukou. No uvidime jestli to bude ve vasich silach...
Ovechkinova odusevnenost, pre niekoho "krvilacny zapal pre hru" ma svoje hranice...Alex ju uz ponekud prekrocil...

byt na mieste trenera Caps, Alexovi poriadne prehovorim do duse...samozrejme, je tazke hrat na pol plynu, ale ak mam v time klucoveho hraca a riesi taketo zranenia volajuce zrazky, to by sa mi ako trenerovi moc nepozdavalo....

byt na mieste trenera Caps, Alexovi poriadne prehovorim do duse...samozrejme, je tazke hrat na pol plynu, ale ak mam v time klucoveho hraca a riesi taketo zranenia volajuce zrazky, to by sa mi ako trenerovi moc nepozdavalo....
K markize sa je zbytocne vyjadrovat, este pri tom pripade Kaletu dali ukazku ako Ovca chytil Crosbbyho, s komentarom "uz zautocil aj na Crosbyho" esteze vystrihli tu cast, ako ho Crosby prehodil cez mantinel..oni fakt hrozne dristaju. Cepi..a co mal v tej chvili robit? Ked sa nanho rutil a ten hrac zmenil smer? Vecer som si to pozrel, on tam tie nohy fakt nechal, ako faul to bol..netvrdim ze nie, ale v tej chvili s tym mohol uz len tazko daco spravit. Takych hitov Ovci v utocnom pasme som videl stovky, no smola ze tam tentokrat zostali nohy, dajme mu trest na 3-4 zapasi, ale hovorit, ze by mal zvolnit, alebo prestat hrat naplno je ulet.
ja to beriem, Markiza, ci JOJka to akoby som cital dristy z Noveho neCasu...chcel som tym povedat len tolko, ze Ovie by mohol trosku ubrat...niekedy az moc tlaci na pilu....riesi môj tim, tak som na neho vytoceny len z toho dôvodu, ze podobnymi zrazkami oslabuje kolektiv...ja viiem, je tazko uberat, ak sa uz niekto takto "narodil"...vysvetlim
beriem to zo svojho pohladu, som po plastike kolena, mal by som sa krotit, resp. vynechavat take tie osobne suboje, ale ked som v zapale boja, nedokazem uhnut, polavit, pricom som si vedomy ze riskujem, ale v tom zapase, zapale na to clovek akoby zabuda... :ja_neviem: jeho najväcsim trestom za spominany zakrok, nebude trest od discilplinarky, ale injury...no neviem, podla mna to nebude vyzerat na DTD...edit: nakoniec mal predsa len stastie...uz len ta disciplinarka
naprostý souhlass chlapeXruC píše:K markize sa je zbytocne vyjadrovat, este pri tom pripade Kaletu dali ukazku ako Ovca chytil Crosbbyho, s komentarom "uz zautocil aj na Crosbyho" esteze vystrihli tu cast, ako ho Crosby prehodil cez mantinel..oni fakt hrozne dristaju. Cepi..a co mal v tej chvili robit? Ked sa nanho rutil a ten hrac zmenil smer? Vecer som si to pozrel, on tam tie nohy fakt nechal, ako faul to bol..netvrdim ze nie, ale v tej chvili s tym mohol uz len tazko daco spravit. Takych hitov Ovci v utocnom pasme som videl stovky, no smola ze tam tentokrat zostali nohy, dajme mu trest na 3-4 zapasi, ale hovorit, ze by mal zvolnit, alebo prestat hrat naplno je ulet.
tak ted jsem se celkem zasmál abych řekl pravdumt-svk píše:Myslím si, že by mal Ovca zlepšiť svoju techniku bodyčekovania, niekedy mi to pripadá ako hurá, idem nabrať súpera (čisto).
Udělat to Crosby, tak už nadáváte jakej je to zákeřnej zm*d, že?Martin #27 píše:já to vidím taklhe že Ovca chtěl Gleasona trefit ale ten mu uhnul ale nohy tam nechal...rozhodně v tom nevidím umysl Ovcy ho zranit.... z vlastní zkušenosti vím že při takových situacích tam ta noha prostě zůstane
Neviem ako ostatní, ale ja určite nie. Ak si pozrieš moje komentáre na adresu Cooka po podobnom faule na. myslím, Staala (a to Cooke nebodyčekoval, ale zdá sa mi, źe sa o jedno koleno opieral o ľad, ale nie som si istá), uvidíš, že som sa ho, na rozdiel od ostatných, zastávala. Podľa môjho názoru nijaký hráč nebude schválne triafať koleno o koleno, najmä keď je protihráč/on, prípadne obaja v rýchlosti. Takže si buď istý že podobne ako som chytila stranu či Ovci, alebo Cookemu, chytila by som stranu, napriek tomu, že ho v trikrát nemusí, Crosbymu.
Washington v pohode prevalcoval Floridu a vyhral 6:2.
Mna ale teší hlavne 3 bodový (1+2) zápis Brendana Morrisona. Som rád že po tej nepodarenej sezone v Dallase sa znovu dostáva do formy a dúfam že bude v týchto výkonoch pokračovať. Dnes to bol jeho 28. zápas sezony a na konte má už 22 bodov.
Mna ale teší hlavne 3 bodový (1+2) zápis Brendana Morrisona. Som rád že po tej nepodarenej sezone v Dallase sa znovu dostáva do formy a dúfam že bude v týchto výkonoch pokračovať. Dnes to bol jeho 28. zápas sezony a na konte má už 22 bodov.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé