Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

XruC píše:http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=14847 hmm..nechapem preco Roya potrestali za taku hovadinu..vyzera to tak, ze pojde na kobercek :box:
blbost, ovšem celkem bezvýznamná. raduje se zřejmě Stewart, který byl za něj povolán z farmy.
Jinak další prohraný zápas Lightning. Tampě se nedaří vepředu.
John Tortorella (trenér Tampy Bay): “Nedáváme góly. Padlo to na naše nejlepší lidi.”
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Dobrý výkon podal Picard. ten se mi zatím hodně líbí. Dneska si připsal asistenci a navíc si v každém zápase připíše krásný čistý hit.
Obrázek
Diváci viděli i dva pěstní souboje.
ObrázekObrázek
Na a další od Danyho Boyla od kterého se top nečeká. Zbytečně tak dostal 17 trestných minut. (vyprovokování bitky 2+10 min, vyprovokování bitky, bitka 5 min)
ObrázekObrázek
Dobrý výkon podal Marty Brodeur (22/21).
Zach Parise (útočník New Jersey): “Takových zápasů, kdy Marty nepustí moc gólů a dá nám šanci skórovat, jsme měli hodně. Tohle mužstvo vyhrává podobným způsobem už léta, takže z toho nejsme nervózní.”
ObrázekObrázek
Voní Marty :?: :lol2:
Obrázek
Mi však udělal radost hlavně výkon Rama, který chytal namísto Smithe, který dostal volno.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Z výhry 2:1 v prodloužení se ale radovali Devils.
Obrázek
:cool: právě jsme zjistil že hrajeme už v 20:00 s Blue Jackets. Takže aspoň budu sledovat :cool: Navíc to je HF derby s Martinem a mt-svk :box: Tak uvidíme, ani jednomu týmu už o moc nejde, takže tipuju celkem dobrý hokej, bez nervozity a opatrnosti.
leci: Mam otazku: Kto, popri VInnym a Martym, ma mat este v utoku miesto? Obaja zozeru pekny balik, Bolts mozu byt radi, ze Richards je prec. V obrane je v podstate len Boyle a Paul Ranger. Myslim, ze prave tam su Blesky najcitlivejsie. Prichodom Smitha sa do velkej miery vyriesila aj otazka brankara. Takze nie do utoku, ale do obrany by mali Blesky zainvestovat.
leci píše::cool: právě jsme zjistil že hrajeme už v 20:00 s Blue Jackets. Takže aspoň budu sledovat :cool: Navíc to je HF derby s Martinem a mt-svk :box: Tak uvidíme, ani jednomu týmu už o moc nejde, takže tipuju celkem dobrý hokej, bez nervozity a opatrnosti.
S tím pěkným hokejem si měl pravdu. Zápas byl opravdu velmi pěkný :clap: A ještě k tomu se šťastným koncem pro Blue Jackets :yahoo:
Tolko radosti z takej skaredej veci. :?:
chorche: tak tady bych si dovolil nesouhlasit, útok rozhodně JE potřeba posílit - vždyť odešli 3 hráči z prvních dvou útoků, tzn. půlka! A na produktivitě se to sakra projevilo, za posledních 5 zápasů sme dali jen 7 gólu, za poslední 4 dokonce jenom 4 góly! Tzn. průměr gól na zápas(vstřelený) je myslím žalostný a alarmující. Vinny a Marty sice "zežerou pěkný balík" jak říkáš, ale taky jak jistě vidíš na to sami nastačí (sice mají solidní průměr bodů na zápas, ale na dvou lidech to celé nemůže stát).
Neříkám ale, že obrana je bůhví jaká - všichni co sledujem Tampu to dobře víme - nicméně Boyle, Ranger, Kuba sou kvalitní beci a O´Brien na post 4.beka taky ujde. Navíc Picard se neukazuje špatně. Takže když už beka, tak rozhodně ne někoho za 4-5mil., nejsme Devils a nemáme Martyho abysme mohli hrát zápasy na 1:0/2:1
Taky bych polemizoval nad vyřešením brankářské otázky - ono vsázet na brankáře, který dělal stabilně dvojku a počítat s ním jako s jedničkou - nebo točit ho točit s Ramem, to je jedno - je přinejmenším dost riskantní....(navíc dodnes nechápu, proč odešel Huet prakticky zadarmo do Caps, když tady ho je potřeba daleko víc a jistě by byl jednička :| , ale to je off topic).
A poslední věc, ono neúspěch letos nebyl dán jenom kvalitou kádru, ale nesmírně hloupýma prohrama. Kolikrát sme zápas prohráli v posleních pěti minutách? mockrát! kdo to sleduje, tak musí vědět....mimochodem zrovna jak to píšu, tak se akorát dohrál zápas s Jackets a jak naschvál bohužel potvrdil moji poslední myšlenku: "Zherdev, N. CBJ (PPG, 16:16 in 3rd)", gól na 4:3 ....myslím, že žádný další komentář není třeba :x
mountain: Asi to bude vecernou hodinou, ale: Richards, Prospal, ??? Kto je treti? Dobre, Tampa sa moze smelo posilnit aj vpredu, ale skor by som konecne nieco natlacil dozadu, obrana je oproti zvysku pola...disproporcna. Zda sa mi, ze tam prakticky chyba osobnost. Az na Boyla. Vzadu uz nejaky cas pripominaju Boston Ruins. Preto by som u Bolts uvital obrancu.
chorche: Brad, VinnyP, ano, a nevím jestli si fan Bolts, nebo do jaké míry to sleduješ, ale Hlaváč odehrál většinu zápasů ve druhé lajně - ovšem to, že hráč jako je Hlaváč hrál druhou lajnu s Bradem nechme stranou - nicméně hrál tam.
Jinak platí ten můj obsáhlejší příspěvek výše. Jasně, taky bych uvítal obránce, ale jak sem řekl, ne za cenu opětovného zafláknutí platového stropu, aby pak v první lajně musel hrát Quellet.....jako já osobně v létě očekávám návrat VinnyhoP a pořízení/vyměnění útočníka do 2.lajny a obránce, který má na to hrát dobře 3.-4.beka
Jaj vidis, som aj ale truba.... No, niekedy mi nieco unikne medzi prsty. Bolts mam rad.... Rad ako rad.... Asi tak 3. najoblubenejsi klub, ale nezeriem ich.
Jasně, já tě z toho neviním. Jen sem jaksi chtěl publikovat svůj pohled na věc, který je sice trochu odlišný od tvojeho, ale to nevadí :) Každopádně uvidíme po zbytek sezony co a jak, ostatní přidají konstruktivní názory a pak to pošlem Tortsovi a Feasterovi ať s tím něco dělají :D
Hm, ked sa hovori o Tampe, tak v prvom rade mi napadne veliikansky, no sikovny chlap s menom Lecvalier, toho fakt obdivujem, obdivujem chlapov, co maju aj vela cm i kg, ale zaroven dokazu daco spravit s pukom. Nie len nahadzovat puky a bit sa.
no můj názor je dost podobný mountainovému. Chtělo by to přivézt zpět Prospala+nějakého útočníka ještě do druhé lajny, spolehlivého obránce-Lukowich žalostně zklamal. No a golmanská otázka je snad vyřešená, i dkyž nevím nevím. Věřím že to ale vyjde.
chorche s tvým popsaním Lecavaliera musím souhlasit, skvělý technik, skvělý hráč... :good: Proti Jackets s ekonečně zase trefil, pod dlouhých 12 zápasech z trestného střílení.
Obrázek
No ale jak už bylo psáno, tak to co mě letos nejvíce vytáčí jsou ty konce zápasů. Tolik zápasu sjme tam už posrali že to ani není možné. Nevím čím to může být, neřekl byhc že kondici hráčů, to je pro mě záhada :?: Dneska opět s Jackets.
Zápas se mi děsně sekal a tak jsem jej vypl. Sledoval jsme ale teletext a když jsme viděl že pár minut před koncem je stav 3:3, tušil jsme že to ještě poserou. No a vida. Za chvíli se dívám a 4:3.
Obrázek
Jinak druhý gol Jackets jde na vrub Smithovi. Ten špatně rozehrál za barnkou. Do utkání jsme se ale vrátili. Marty St.Louis dal parádní bombu :cool:
Pochvala musí jít na Jefa Halperna. Ten hraje superně. Dneska 1+1. Jeho stats v tampě jsou skvělé. Je to obraný centr, ale u nás má za 7 zápasů 6 bodů.
Jinak děsné powerplay-7 nevužitých přesilovek!
Halpern zatím hraje super , bohužel pro mě nepochopitelně boduje víc než jeho předchůdce Richards . 2.útok Darche - Halpern - Ouellet se zatím ukazuje ve velmi dobré světle , ale body to bohužel nepřináší . Sekalo se to teda děsně , taky jsem to vzdal , zápasy kolem 8 nemají na Sopcastu cenu
Ked si to tak spocitame, tak vlastne Tampa potrebuje maximalne 1 utocnika. pred sezonou prisla posila z pittsburghu, teraz Halpern, v podstate to chce mozno tak 1 hraca, ten prospal moze byt zaujimavy. Ale inak: Hlavne ta obrana. Diky. Viem, ze Lecavalier sa raz za nejakych 80 zapasov pobije, ale na druhej strane je to fantasticky technik. Je to hora masa. A patri k najlepsim!
chorche píše:Ked si to tak spocitame, tak vlastne Tampa potrebuje maximalne 1 utocnika. pred sezonou prisla posila z pittsburghu, teraz Halpern, v podstate to chce mozno tak 1 hraca, ten prospal moze byt zaujimavy. Ale inak: Hlavne ta obrana. Diky. Viem, ze Lecavalier sa raz za nejakych 80 zapasov pobije, ale na druhej strane je to fantasticky technik. Je to hora masa. A patri k najlepsim!
pravda, když si to vezmu, chce to toho jednoho útočníka. Máme tam ještě Jokinena, který snad má potenciál na druhou lajnu.
Vinny se v této sezoně bil až moc často. Je fajn že občas shodí rukavice, ale v této sezoně to udělal čatsěji než by měl, ten hráč by neměl sedět na trestné, ale hrát!
Tak dnes výhra 8:4 :clap: :) to jsem dlouho nezažil , po delší době se výrazněji prosadil Lecavalier ( 3+0 ) , kdybych to věděl tak se dívám :D

Boyle Dan 0 2 2 0 4 26:57
Darche Mathieu 0 2 2 1 1 21:58
Halpern Jeff 1 2 3 2 1 20:25
Jokinen Jussi 0 1 1 0 3 18:24
Karlsson Andreas 0 0 0 1 1 07:41
Kuba Filip 0 0 0 1 0 24:43
Lecavalier Vincent 3 0 3 0 9 20:10
Lessard Junior 0 0 0 1 1 10:37
Lundin Mike 0 0 0 2 0 12:32
MacDonald Craig 0 1 1 0 4 14:06
O'Brien Shane 0 1 1 2 2 13:50
Ouellet Michel 2 1 3 2 6 17:33
Picard Alexandre 0 1 1 1 2 19:58
Ranger Paul 0 0 0 0 3 20:48
St. Louis Martin 0 2 2 -1 1 20:46
Stewart Karl 0 0 0 1 0 04:57
Tarnasky Nick 1 0 1 1 4 10:49
Ward Jason 1 0 1 0 2 07:40

Pokud dobře vidím , tak z útočníků měl největší ice - time Darche :cool: můj oblíbenec , snad ho Tampa nepustí po sezoně
nevěřím vlastním očím :shock: Parádn výhra Bolts. Už jsem na ní čekal, nedá se pořád prohrávat a konečně přišla taky výhra.

První třetina:

6:51 otevřel skore Ouellet. Byl to gol v přesilovce, asistence Halpern a Boyle. Při golu chyba DiPietra.
12:09 zvyšuje vedení Lightning svým prvním golem Vinny Lecavalier. Asistence St.Louis s Halpernem. Gol v přesilovce 5 na 3.
17:05 Bill Guerin snížil.

Druhá třetina:

24:16 Ruslan Fedotěnko, bývalý hráč Tampy srovnává.
29:00 Vedení Lightning vrací gol Halperna, který dostal krásný pas zpoza branky od Darche. Druhá asistence Ouellet.
34:49 Gol Nicka Tarnaskeho. Asistence MacDonald a O´Brien.
Obrázek

Třetí třetina:

44:58 Gol do branky dotlačil důrazem Vinny Lecavalier. Asistence Boyle s Picardem.
50:22 Islanders hrají powerplay, kterou bleskově využívají. Jmenovitě Walter, který dal svůj první gol v sezoně.

...teď se to rozběhne...

57:43 Hattrick dovřšil Vinny Lecavalier. Trefil se nad lapačku DiPietra. Asistence Jokinen a hlavně St.Louis, který na sebe stáhl dva hráče a předložil Vinnymu nahrávku na hokejku.
58:15 Michael Oullet dává svůj druhý gol. Trefil se téměř na to samé místo kde Lecavalier. Bylo to pouhých 32 sekund po golu Vinnyho. Asistence Darche.
58:25 10 sekund po golu Ouelleta! Trefil se Ward. vybojoval si puk a trefil se tam kde před ním Lecavalier i Ouellet. DiPietro byl dneska na lapčce slabý :thumbsup:
59:23 Islanders upravují stav na konečných 8:4 58 sekund po golu Warda. Gol do Ramovy branky dal Comrie.

Oslava Wardova golu. Ten závěr bvyl vskutku skvělý :good:
Obrázek

Kari Ramo nastoupil v barnce The Bolts a vedl si dobře. Připsal si 20 zákroků, ovšem hlavní je že nás dovedl k vítězství.
Obrázek

Jeff Halpern si dneska připsal 1+2 a nepřestává mě udivovat svou prodkutivitou.
Obrázek

Jasnou 1st star of the game byl Vinny Lecavalier, auotr hattricku. Asi mu pomohlo to, jak jsme ho tady s chorchem před zápasem vychválili :D
Obrázek

Soupeře jsme jasně přestříleli-44:24.
Přesilovky-2/5 využito. U Islanders 1/3.

Jinak produktivita z tohoto utkání se krásně rozložila na více hráčů. Alespoň bod zaznamenalo 12 hráčů. Přesně tohle potřebujeme.
Jinak jsme ale opět dostali gol v poslední minutě, to už není možné :sad2:
Nááádhera, tohle potěší. Z období po tradech plyne aspoň jedno: lajnu Darche-Halpern-Quellet NECHAT a nešahat na to, zatím to jde bezvadně :thumbsup: Do první se vrátí VinnyP, pak další bude Gratton, Jussi, Craig třeba, to se nějak poskládá :)
Sice sem zápas bohužel neviděl, ale jak psal leci ve svém vyčerpávajícím příspěvku, tak Ramo 20/24 není nic moc, ale je třeba asi brát ohled na vývoj zápasu(střelnice) :)
PS: Jakoby bolts četli, jak sem tu nedávno počítal, jak mají žalostný průměr golu na zápas :frajer2:
leci, ty vies lepsie, Halpern mi pripada silne defenzivny. Ouelett je do ofenzivy. Ale predsalen, je pravda, ze jeden utocnik nie je na skodu. Na druhej strane: Do konca sezony maju mladsi sancu presadit sa.
chorche píše:leci, ty vies lepsie, Halpern mi pripada silne defenzivny. Ouelett je do ofenzivy. Ale predsalen, je pravda, ze jeden utocnik nie je na skodu. Na druhej strane: Do konca sezony maju mladsi sancu presadit sa.
Přesně tak chorche, nevím co se to s Halpernem stalo, čekal jsme od nj spolehlivou defenzivu a on přitom sbírá více bodů než tady sbíral Richards! jj teď skoušíme jak by to mělo vypadat příští sezonu. Hlavně bude zajímavé jak si povede Smith, protože zatím to není ono a možná by bylo nutno v létě pořídit nějakou pořádnou jedničku. Do konce sezony uvidíme jak to Smithovi půjde, v posledních zápasech to ale jde dobře Ramovi :thumbsup:
Smith nastoupil poprvé v nové výstroji a masce. Konečně ladí :good: Ráno šoupnu snad nějakou fotku.
Hlavní ale je co předvádí a zatím neinkasoval! Po první třetině vedeme 1:0.
Bruins se dost snaží, ale je jim to prd platné. Už vedeme 2:0, gol dával Karlson,ze samostaného nájezdu, celkem pěkně to vyřešil :good:
No pak se do něj dostal Kessel, Smith ale jej parádně pochytal :cool:
událo s epříjmené překvapení-Tampa vyhrála. Boston měl na konci pořádný tlak, ale věřte nebo ne, neinkasoval jsme a výhru pečetil do prázdné klece Lecavalier :thumbsup:
Nečekaně jsme dneska porazili Bruins :o

1.třetina

7:41 skore otevřel Jeff Halpern, který využil jedinou powerplay Tampy v zápase už po 8 sekundách! Nahrávkou jej našel před bránou Filip Kuba. Druhou asistenci si připsal Boyle.

2.třetina

27:43 navyšuje vedení Tampy krásným golem Andreas Karlsson, když proměnil samostatný brejk na Thomase. Asistence Lundin a Jokinen.
Obrázek

Do stejné šance se pak dostal i bostonský Kessel, ale toho krásně vychytal Smith.

3.třetina

Boston má velký tlak, ale předvším zásluhou Smithe vedení držíme...Boston to tam ne a ne spadnout, pak se jim to ale povedlo:

47:57 tečuje před Smithem puk Kobasew a snižuje na 2:1.

59:52 Vinny Lecavalier dává pojistku do prázdné klece. Asistence St.Louis a Ranger.

Nepříjemné překvapeníé pro mě bylo když jsme viděl počet diváků v Bostonu, na to že Bruins bojují o play-off, přišlo pouchých 13 337 diváků. To Tampa má vše ztracené a chodí na ní 20 000 diváků! :thumbsdown:

Boston nevyužil ani jednu ze tří přesilovek, Tampa využila jednu z jedné :good:

1st star of the game :winner1: byl jasně vyhlášen Mike Smith. To co předváděl v brance bylo neuvěřitelné. Za ten gol Bostonu nemohl, byl před ním tečován, navíc tak tak že to npřesáhlo horní konstrukci brány. Celkem měl 35 zásahů :good:

Filip Kuba si připsal 200.bod v NHL :thumbsup:
Vinny Lecavalier odehrál 700. zápas v NHL-všechny za Tampu :clap:
Během druhé třetiny někam zmizel Halpern. Do konce zápasu už pak nenastoupil :( Snad to není nic vážného a v dalším utkání bude zpět, jelikož jsem si ho oblíbil. Sbírá hodně bodů, do zadu je spolehlivý a jsem s ním zatím velmi spokojený.

Jinak druhá výhra v řadě, to už s enám nepovedlo ani nepamatuju :clap:
hm, co dodat, zly sen..takto pustat dôlezite body :censored: ako som sa uz vyjadril davnejsie, so Smithom to mate do buducna vymalovane..a ten Vas 2 gol stal ozaj za to..
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS