Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja by som tiež menil a keď už Sida nedáte... Juj nebola by to parádna výmena Malkin <-> Kovaľčuk...? :hmm:
To by podle mě Pens prodělali a pochybuju, že by Malkin chtěl do Atlanty, předpokládám že má no-trade klauzuli...
Pens by prodělali?? tak to nevím kámo :D
neis píše:To by podle mě Pens prodělali a pochybuju, že by Malkin chtěl do Atlanty, předpokládám že má no-trade klauzuli...
Si predstav to duo Crosby - Kovaľčuk... Určite by to zlepšilo silu teamu.
Ja si nemyslim, ze by jsme na tomhle hypotetickem trejdu prodelali. Kovalcuk je kridlo a dvojice Crosby-Kovalcuk(i kdyz se tedy moc v oblibe nemaji, ale to by postupem casu nebyl vubec zadny problem si myslim), tak to by bylo neco brutalni! Malkin je v teto sezone poradny odvar toho zaniteneho hrace napr. z minuleho roku...
Ale objektivne je asi Malkin hodnotnejsi, mladsi a komplexnejsi hrac nez Ilja, jen nase koncepce mu proste nepasuje. Napriklad ale vymena Malkin za Kovalcuka a Armstronga by me osobne potesila. Jen samozrejme Kovalcuk by nemohl chtit 11 melonu...
Tak neidelanější by pro nás fans Flyers bylo, kdyby jste vyměnili Malkina za Kovyho, který by vás potom vypekl jako Hossa a odešel na západ, nebo do Ruska :D
Tak jo kontrakty, to uz je jina vec... Pokud ale uvazujeme jen ciste z hlediska okamziteho dopadu na team, tak si myslim ze by Kovalcuk daleko vic pasoval do naseho systemu. My ale hlavne musime resit otazku "co s Malkinem, aby zacal hrat?" a ne "kam s Malkinem" nebo "co za Malkina".

Dnes v Edmontonu si na Gena specialne posvitim a budu sledovat kazdy jeho pohyb na lede, jsem zvedavy k cemu dospeju :D
Tak super výhra nad Plameňmi.Inak dúfam,že k žiadnej výmene nedôjde a že Malkin bude hrať tak ako minulú sezónu.
Atlantik vďaka za tvoje príspevky,to mám pocit ako keby som ten zápas videla :thumbsup:
Dik no, kdyz to tak prozivam, jde to samo :)
Tak dnes jsme hrali 2 tretiny uplnou nulu... Zacalo to nasimi 4mi vyloucenimi v rade, z toho dokonce 5 na 3 na 2 minuty pro Oilers. Edmonton 2 presilovky vyuzil a zdalo se, ze kontroluje hru. Na zacatku 3.tretiny nas mohli Oilers dorazit, meli tam 2 najezdy. Pak ale zabojovali nasi borci z 3.formace na cele se Staalem. Nejdriv novacka v brane Oilers - Dubnyka - prekonal trosku se stestim Tyler Kennedy, pak Cooke dorazil strelu Staala a hned na to Dupuis vjel do brankoviste, kde ho nalezl Staal a bylo 3-2. Tomu se rika efektivita! Zadny drtivy tlak, ale co sance to gol a za dva dny jsme triumfovali i v Calgary i v Edmontonu.

Crosby dnes nebyl az tolik videt, jeho nejlepsim momentem bylo pekne vysunuti Guerina do brejku v 2.tretine. Malkin hral dobre, byl silny na puku, pripravoval sance, byl videt. Jen opet mu to tam nepadlo, nicmene, takhle kdyz bude hrat, tak se vysledek musi dostavit.

jeste nas ceka posledni zapas tezkeho tripu ve Vancouvri, to kdyby jsme vyhrali, bylo by to skvelych 4 z 5, kazdopadne uz ted jsou ty 3 vyhry OK! Rozdil oproti te krizi je ale hlavne ve vykonech Fleuryho, opet se zda se dostal do pohody.
pěkně!! :clap: prvně nečekaná výhra proti Flames, a pak
vyhrát prohranej zápas 3:2,paráda! :thumbsup: jen tak dál!!! :povzbudzovanie:
Čo za brankárov ste to k nám priviezli? (Fleury je zranený a čo je s Johnsonom?) Postaviť Curryho ako jednotku nebola štastná volba a za necelých 25 min skončilo za ním 5 pukov zo 14 pokusov. Po Mitchellovom gole na 5:1 ho vystriedal pre mňa ešte menej známy Pechurski :? ...
Zatial zápas celkom ide Henrikovi, najskôr so štastím vyrovnával na 1:1 a potom pripravil dalšie 2 goly pre svojich spoluhráčov. Na konci prvej tretiny strelil Burrows dokonca gol v oslabení :yahoo: .
V polovici zápasu znížil ex-canuck Cooke na 5:2, ale už o 2 minuty nám vrátil 4 golové vedenie Kesler.
Z higlightu mi prislo, ze krome prvniho golu to s brankarem nemelo nic spolecneho... (coz davalo stav 1:1, takze nic rozhodujiciho)
Fleury i Johnson jsou zraneni, Curry je prumerny brankar AHL, Pechurski je amater z WHL, ktery byl podepsan z nouzovych duvodu specialne na tenhle zapas :D . Vancouver hral vyborne a vyslo mu vsechno na co sahli... Kazda tec, kazdy odraz...

Brankar Curry dostal blby 1.gol, pak uz se to vezlo s celym nasim tymem. Do stavu 1-1 jsme byli lepsi, pak jste nas rozebrali. Nechci se vymlouvat, asi by jste to dnes vyhrali stejne, ale projevilo se tam toho vic. Unava po narocnem tripu, tezke cestovani, slabsi golman a taky neduvera obrany v neho, to se hraje jinak...

Ale nevadi, ja jsem nedaval do tohodle zapasu nadeje vzhledem na okolnosti, z tezkeho tripu mame 3 vyhry coz je OK. A Ohlund to odhadl uplne presne, ze vy nam porazte Calgary a i Edmonton, pak ale na Canucks uz stacit nebudete a tak to i bylo... Tak a ted by jsme uz meli hravat vice zapasu doma az do konce ZC, takze snad to nejak vyuzijeme.
Fleury bude ako dlho mimo? :?
Nemelo by to byt nic vazneho, ale mozna tak do konce tydne. Momentalne ale fakt nevim, jak bude vypadat nase brankarska sestava v zitrejsim zapase s Islanders. Asi opet Curry...achboze, ale trenoval uz i Johnson, Fleury taky trosku...
No uvidíme,ak by chytal Curry,tak snáď sa mu bude dariť.Ale Johnson by bol lepší :)
Pittsburgh 6-4 Islanders

Smisene pocity,
Kdybych to mel objektivne zhodnotit, bylo v tomhle zapase hodne pozitivniho, ale i hodne chyb. Napriklad presilovky 4 ze 6, ale pocas jedne z nich chytil Johnson 3 najezdy Okposa!!! Johnson byl zakladem naseho uspechu, protoze obrana dnes z nasi strany opet neexistovala. Vedli jsme 4-1 a pak jsme nepochopitelne vypli a bylo 4-4... Isles se ukazali jako velmi sebevedomy a neprijemny souper. Ale nasi ofenzivu tahli Crosby s Malkinem v plne parade... Malkin hattrick, uz posledne proti Vancouveru hral velmi dobre, hodne mu pomohla zmena mista na presilovkach, kde mu Crosby uvolnil svoji oblibenou pozici. A Geno je opet ten stary Geno jakeho zname a jakeho chceme videt, tak snad mu to vydrzi! A co dodat ke Crosbymu... Sid hraje tuhle sezonu paradne, dnes bilance 2+4, navic v tak tezkem zapase. No je to proste pravy kapitan a lidr tymu a pro mne naprosto naprosto neuveritelny hrac!

Dnes jsme tedy videli, ze i dva hraci, resp. tri i s Johnsonem, muzou porazit jeden kvalitni tym! No ale nemuzeme se spolehat na takovehle zazracne kousky Crosbyho a Malkina porad, s tou defenzivou se musi neco delat...

No a priste Capitals, to muze byt zajimava kovbojka :D
Atlantik píše:No a priste Capitals, to muze byt zajimava kovbojka :D
Obrázek
Ja nemám slov :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap: :clap: :scare: :scare: :scare:
Dnes se uskuteční dlouhodobě očekávaný zápas mezi Caps a Pens!...Poprvé proti sobě nastoupí Ovie se Sidem jako kapitáni svých týmů!...Oba budou chtít uspět a toho druhého pokořit!...Už s nemůžu dočkat!...Obzvlást pak na kyselý obličej Crosbyho po prohraném zápase! :razzi:
No bude to asi zapas jako lusk...

Bohuzel nas tenhle prestizni duel nezachytil v uplne optimalni situaci, nejak se nam nakopilo hodne zraneni, opet :evil:

Kunitz se vrati asi az po olympiade.
Fleury tam ma porad problemy s prstem, ted mu zkouseji najit nejakou lepsi lapacku, na start to ale nevypada. Johnsonovi ale verim...
Po zapasu s Islanders se zranili Talbot a Dupuis. Ne ze by to byli pro nas klicovi hraci, ale urcite problemy to samozrejme zpusobuje, o to vic ze jsou to kridelnici a tam nas boli kazda ztrata...
No a pak jsou tady opet problemy Gonchara, to nastreleni pukem ze zapasu s NJD je pry jeste porad citit a jeho start proti WSH je ve hvezdach...

Z farmy byl povolan nas nejlepsi hrac WBS, 21-lety Dustin Jeffrey a spolu s nim nejaky Nick Johnson(24), toho tedy neznam a odehraje sve prvni utkani v NHL vubec.

No nevim nevim, dnes to budeme mit velmi tezke...
S takovym rybnikovym hokejem bez obrany nemame letos sanci... Katastrofa kolik dir tam mame. jeste aby toho nebylo malo, je to 3-5 a my odvolame golmana, Ovechkin samozrejme najednou neschazi z ledu a vyciha si gol do prazdne...To jsem presne vedel, ze to tak dopadne... Pritom na oslabovky nechodi nikdy a my mu takhle pomahame, i kdyz jasne vidime o co mu jde. A uz bylo jasne, ze za pul minuty dva goly dat nemuzeme. No je to samozrejme vicemene jedno, mluvi ted ze mne emoce protoze Ovieho nemam rad, ale to uz byla samozrejme jen posledni tresnicka na dortu pro Capitals.

Malkin hral vyborne, to je nejvetsi pozitivum zapasu. Uz to vypada, ze je definitivne v pohode. Skoda, taky jsme trefili 2krat brevno. Ale Theodore narozdil od Johnsona mel i nejake velmi dobre zakroky, i kdyz tedy ten prvni gol poradne po*ral. Zapas to byl jinak hezky, totalni hokej, jenomze jen takhle se poradny hokej v NHL hrat neda. B.Johnson dnes taky nebyl uplne ve sve kuzi, pak Guerin velmi slaby vykon. Da se ale rict, ze WSH hral o neco kompaktneji a hlavne nas zarizl co se tyce special teams. Dve vylouceni na nasi strane a 2 goly v nasi siti a co je nejhorsi, tak ti dve PP vyuzili Capitals uplne bez problemu, da se rict s prstem v nosu...

To ze druhe vylouceni nemelo byt je sice podle mne fakt a ten gol nas hodne dorazil, ale bylo by trapne se vymlouvat jen na to. Proste kdyz nejsme schopni ubranit jedine oslabeni, tak nemame narok pomyslet na nejaky vysledek. My jsme meli 4 presilovky a efekt nic moc. Proste nemame obranu, ktera by byla schopna alespon castecne otupit drtivou ofenzivu Capitals. Opet jsem se jen presvedcil ze letos nepatrime mezi spicu Vychodu, kdyz narazime na silneho soupere tak to je vetsinou jedno velke trapeni. Vidim to proto na konecnou ve 2.kole playoffs a i to bude jeste uspech...
Co je akutnejsi, problem na kridle, nebo problem v obrane? Ja ani nevim, proste nam to hori na vice frontech a to je opravdu prusvih. Achboze, to se zas bude krasne usinat... :thumbsdown:
Atlantik píše:
To ze druhe vylouceni nemelo byt je sice podle mne fakt a ten gol nas hodne dorazil, ale bylo by trapne se vymlouvat jen na to. Proste kdyz nejsme schopni ubranit jedine oslabeni, tak nemame narok pomyslet na nejaky vysledek. My jsme meli 4 presilovky a efekt nic moc.
Tenhle postoj ti zavidim. Fakt. :oops:

Ja se pres takovyhle veci prenest nedokazu.
Co ja viem ci to druhe vylucenie byt nemalo? Na Ovcu tam bolo viac takych zakrokov a jeden z toho zapiskal. Ked sa to scita, tak rozhodne spravne vylucenie..inak som si vsimol nejaky novy trend..caps hravaju v zapasoch 1-2 presilovky, co je nato, ako hrame utocne a natlakovo pomerne malo a vzdy sa najde niekto komu to vadi...napisem to takto, myslim si, ze v kazdom zapase sa na nas spravia aspon tie 1-2 usmudlane fauly (ked uz rozhodcovia prehliadnu tie ostatne)..Len ked sa na to pozrem, tak ma zamrzi, ako ti pi*usi piskali to PO, mali by sme rozhodne sancu. :-(
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Selly8
2012 LOS ANGELES KINGS