S takovym rybnikovym hokejem bez obrany nemame letos sanci... Katastrofa kolik dir tam mame. jeste aby toho nebylo malo, je to 3-5 a my odvolame golmana, Ovechkin samozrejme najednou neschazi z ledu a vyciha si gol do prazdne...To jsem presne vedel, ze to tak dopadne... Pritom na oslabovky nechodi nikdy a my mu takhle pomahame, i kdyz jasne vidime o co mu jde. A uz bylo jasne, ze za pul minuty dva goly dat nemuzeme. No je to samozrejme vicemene jedno, mluvi ted ze mne emoce protoze Ovieho nemam rad, ale to uz byla samozrejme jen posledni tresnicka na dortu pro Capitals.
Malkin hral vyborne, to je nejvetsi pozitivum zapasu. Uz to vypada, ze je definitivne v pohode. Skoda, taky jsme trefili 2krat brevno. Ale Theodore narozdil od Johnsona mel i nejake velmi dobre zakroky, i kdyz tedy ten prvni gol poradne po*ral. Zapas to byl jinak hezky, totalni hokej, jenomze jen takhle se poradny hokej v NHL hrat neda. B.Johnson dnes taky nebyl uplne ve sve kuzi, pak Guerin velmi slaby vykon. Da se ale rict, ze WSH hral o neco kompaktneji a hlavne nas zarizl co se tyce special teams. Dve vylouceni na nasi strane a 2 goly v nasi siti a co je nejhorsi, tak ti dve PP vyuzili Capitals uplne bez problemu, da se rict s prstem v nosu...
To ze druhe vylouceni nemelo byt je sice podle mne fakt a ten gol nas hodne dorazil, ale bylo by trapne se vymlouvat jen na to. Proste kdyz nejsme schopni ubranit jedine oslabeni, tak nemame narok pomyslet na nejaky vysledek. My jsme meli 4 presilovky a efekt nic moc. Proste nemame obranu, ktera by byla schopna alespon castecne otupit drtivou ofenzivu Capitals. Opet jsem se jen presvedcil ze letos nepatrime mezi spicu Vychodu, kdyz narazime na silneho soupere tak to je vetsinou jedno velke trapeni. Vidim to proto na konecnou ve 2.kole playoffs a i to bude jeste uspech...
Co je akutnejsi, problem na kridle, nebo problem v obrane? Ja ani nevim, proste nam to hori na vice frontech a to je opravdu prusvih. Achboze, to se zas bude krasne usinat...