od
Dawe4 » sob 26. čer 2010 07:58
Tak a je to. První den draftu jsme se do žádné výměny neodhodlali, ale já osobně očekávám trade dnes. No uvidíme.
První kolo je za námi a co k němu říci? Já jsem tedy překvapen a to převelice. Za prvé mí favoriti Gormley a Fowler, které jsem očekával v první pětce jsou až v druhé desítce a celkově dost jmen mě zarazilo, že byly vybráni tak brzo.
A tím je i náš kůň Johansen. Jako nevím co si o tom mám myslet. To je podle mě risk jak prase. A pokud Howson takto vyřešil náš problém se špičkovým centrem tak to potěš pánbůh. Vždyť Ryan bude moc začít v NHL hrát tak nejdříve za 2 roky. Opravdu mám rozporuplné pocity. Také je tu druhá možnost - V nejbližších dnech bude vyměněn (ale tomu nevěřím).
Podívejme se nejdříve jak Ryana tipovali před draftem: Central Scouting 10th, International Scouting Service 17th, FanHouse 16th, The Hockey News 12th, Hockey Writers 8th, Morreale 16th, Roarke 18th, Raimondi 17th a najednou je z něho čtyřka. I přes to, že v podledních letech šel dost rychle nahoru je to zajímavé, ne?
Je to prostě risk. Obrana mu moc neříká, ale v útoku je dobrý. Prý má myšlenku a je neuvěřitelný v přecházení jednoho na jednoho. Dobře umí podržet puk a jeho přihrávky prý mají oči. Vhazování mu také jdou slušně. Zkrátka se o něm říká, že by to mohl být budoucí lídr. Ale tady to prostě chce, aby nabral sílu (přibral). Pokud tak neučiní nikdy na NHL mít nebude. Pokud přibere může z něho být kompletní hráč.
Zkrátka a jednoduše. Moc spokojen nejsem. Za prvé jsem čekal obránce a za druhé Johansen se mi moc nelíbí. Ale doufejme, že lidi v klubu ví co dělají. I když teď o tom dost pochybuji. No už to nebudu řešit. Protože až čas ukáže jestli to byla správná volba nebo krok vedle.
Jinak jsem zvědavý koho vytáhneme v kole druhém. Stále tam jsou velice zajímavý hráči, ale kdo ví co Howson zase provede. Na druhé kolo tu nejsem přijedu až v neděli večer tak se k našim dalším budoucím hráčům vyjádřím později.