Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No pokud nepodepíšeme Stralmana tak to jen tak nerozdýchám. Doufám, že Howson už na tom pracuje.

Jak jsem psal již dříve. Začíná nová éra klubu a tyto kroky to jen podtrhují.

Celkově jsem zvědavý co se bude dít v létě a jestli jsou v plánu nějaké trady a lov na volné hráče. Uvidíme, uvidíme. Každopdáně na novou sezónu se těším dost. Ale nepředbíhejme. :) Momentálně je na pořadu dne draft.
Keď tak nad tým uvažujem, bolo by dobré draftovať Brandona Gormleyho.
mt-svk píše:Keď tak nad tým uvažujem, bolo by dobré draftovať Brandona Gormleyho.
To ano. Brandona Gormleyho bych bral taky, ale kdyby na nás zbyl Cam Fowler tak chci jeho.

Vynikající útočný obránce, který by se mohl podobat Scottu Niedermayerovi. Jeho předností je perfektní bruslení a vedení puku. Má velice dobrý smysl na přihrávku a úžasné instinkty. Na druhé straně fyzická hra mu moc neříká. Ale jeho budoucnost je ohromná a bude z něho hráč světového klaibru. Dle mého lepší ofenzivní bek na draftu není.

Naopak Brandon Gormley je velice všestranný obránce. Ve svém obranném pásmu hraje vždy bezpečnou hru a jeho velké plus je výška. Držení těla je u něho velice dobré a též jeho smysl je vynikající. Vždy dokáže rozpoznat kdy má čas a kdy ne. Prý by to mohl být takový Nick Lidström. Také jeho velké pozitivum je jeho střela, která je přesná a svižná. Takže tu je další bek, který bude prvotřídní.

Takže tedy oba mají úžasné reference, ale já bych se přiklonil na stranu Fowlera. Ale je pravda, že kdybychom sáhli po Gormley tak by to byla taky vynikající volba. Zkrátka je to těžké rozhodování komu dát přednost, ale Florida to vyřeší za nás. Takže se spíše nabízí otázka - Kdo na nás z těchto dvou zbude?
[quote="Dawe4"][quote="mt-svk"] Prý by to mohl být takový Nick Lidström.
Chlapci musím vás sklamať, Nick Lidstrom je len jeden, toho tak ľahko nikto nenahradí :cinka: :box: :smile03: :yes:
Dawe4 píše:
mt-svk píše:Keď tak nad tým uvažujem, bolo by dobré draftovať Brandona Gormleyho.
To ano. Brandona Gormleyho bych bral taky, ale kdyby na nás zbyl Cam Fowler tak chci jeho.

Vynikající útočný obránce, který by se mohl podobat Scottu Niedermayerovi. Jeho předností je perfektní bruslení a vedení puku. Má velice dobrý smysl na přihrávku a úžasné instinkty. Na druhé straně fyzická hra mu moc neříká. Ale jeho budoucnost je ohromná a bude z něho hráč světového klaibru. Dle mého lepší ofenzivní bek na draftu není.

Naopak Brandon Gormley je velice všestranný obránce. Ve svém obranném pásmu hraje vždy bezpečnou hru a jeho velké plus je výška. Držení těla je u něho velice dobré a též jeho smysl je vynikající. Vždy dokáže rozpoznat kdy má čas a kdy ne. Prý by to mohl být takový Nick Lidström. Také jeho velké pozitivum je jeho střela, která je přesná a svižná. Takže tu je další bek, který bude prvotřídní.

Takže tedy oba mají úžasné reference, ale já bych se přiklonil na stranu Fowlera. Ale je pravda, že kdybychom sáhli po Gormley tak by to byla taky vynikající volba. Zkrátka je to těžké rozhodování komu dát přednost, ale Florida to vyřeší za nás. Takže se spíše nabízí otázka - Kdo na nás z těchto dvou zbude?
No, ak sa Florida rozhodne pre útočníka, alebo Gudbransona, moc nám to v rozhodovaní nepomôže. :D

Práve pre tú všestrannosť by som preferovala Gormleyho. Fowler mi pripomína Coffeyho. Útok výborný, defenzíva horšie, hra do tela nulová.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:

No, ak sa Florida rozhodne pre útočníka, alebo Gudbransona, moc nám to v rozhodovaní nepomôže. :D

Práve pre tú všestrannosť by som preferovala Gormleyho. Fowler mi pripomína Coffeyho. Útok výborný, defenzíva horšie, hra do tela nulová.
No uvidíme, uvidíme jak to celé dopadne. Na nás nezáleží. :) Nechme se překvapit.
Jinak nakonec možná ani nebudeme řešit koho draftovat. :smile03: Určitě si slyšela o spekulaci, která se mi moc, ale nelíbí.

Pokud doopravdy Howson přemýšlí o možné výměně s Bruins (Blake Wheeler + Marc Savard za náš první pick) tak si myslím, že je idiot.
Ano potřebujeme kvalitního prvního centra, ale osobně si myslím, že je hloupost jít po Savardovi. Za prvé jeho zdraví je velice křehké a svůj věk už má též. To ať zkusí získat Bergerona z Bostonu, ale Savarda? O toho opravdu nestojím. Takže tedy můj názor na tu výměnu je vcelku negativní.

Celkově bych se nerad zbavil čtvrté volby. Ano je to momentálně to nejlepší co můžeme nabídnout pokud nechceme sahat do kádru po mladých. Ale je dobré si uvědomit, že mi potřebujeme i nutně obránce, kterého získáme právě na tom draftu.

Takže kdybych já byl GM pokusil bych se podepsat Marleaua nebo i třeba Plekance a tím pádem bych vyřešil oba naše problémy. Získal bych tolik potřebného obránce, ale i špičkového prvního centra a nestálo by mě to nic.

Druhou možností by mohl být mnou již o pár příspěvků zmiňovaný Spezza nebo třeba Carter za ten čtvrtý pick.

Zkrátka možností je dosti a zrovna Savard je dle mého ta nejhorší možná volba.

Co ty mt-svk? Jaký máš názor na můj příspěvek? Předpokládám, že se neshodneme. :D :smile03: Protože máme vcelku rozdílné pohledy na události v klubu. :D :smile03:
Tak Spezzu si na západě asi představit nedokážu, ten chodí do rohů asi jak rom do práce, i když je pravda že je v nejlepších letech a bodů dělá dost, a vedle Nashe... mmmmmm :)
Marleau asi nikam nepujde, ten chce zůstat v San Jose, takže by nejspíš i zmírnil nároky na smlouvu, jako druhá volba pro něj jsou Kings.
Pravděpodobnější je ten Carter z Flyers bych řekl, tam by mohla Philla za ten 1st pick přidat i Coburna a nějaký prospect.
Jinak co tak nějak na netu čtu, dobrým kandidátem na centra k Rickovi by byl Plekanec. Pokavad se Habs nepodaří ho podepsat, mohli by to Jackets zkusit.
Každopádně pokavad by byl Savard zdravej, mohl by s Nashem řádit, ale na západě nvm nvm, dostane jeden big hit a můžete ho slepovat jak lego :D
PainKiller píše:Tak Spezzu si na západě asi představit nedokážu, ten chodí do rohů asi jak rom do práce, i když je pravda že je v nejlepších letech a bodů dělá dost, a vedle Nashe... mmmmmm :)
Marleau asi nikam nepujde, ten chce zůstat v San Jose, takže by nejspíš i zmírnil nároky na smlouvu, jako druhá volba pro něj jsou Kings.
Pravděpodobnější je ten Carter z Flyers bych řekl, tam by mohla Philla za ten 1st pick přidat i Coburna a nějaký prospect.
Jinak co tak nějak na netu čtu, dobrým kandidátem na centra k Rickovi by byl Plekanec. Pokavad se Habs nepodaří ho podepsat, mohli by to Jackets zkusit.
Každopádně pokavad by byl Savard zdravej, mohl by s Nashem řádit, ale na západě nvm nvm, dostane jeden big hit a můžete ho slepovat jak lego :D
Jasný. Tak já jsem vypsal jen možné volby o které bych se já osobně pokusil. Neříkám, že každá je reálná.
Toho Plekance jsem tam psal taky a popravdě ten by se mi líbil převelice. Ale nejraději bych tady viděl Cartera. To by byla velikánská jízda s Nashem. :yes:
Ale bohužel to jsou asi jen mé sny. :) Sakra kdybych byl GM už bychom měli SC. :D Berte to jako velký vtip. :D Vím, že to není jednoduché někoho přivést a provést výměnu.
Každopdáně Savarda prostě nechci a pokud se ta výměna s Bosotnem uskuteční budu spokojen jen s půlky. Protože Wheeler je přeci jen kvalita, která se neodmítá. :) A on ten Savard taky, ale nějak mi k nám jednoduše nepasuje. :ja_neviem:
Ja ako fanusik Flyers predpokladam, ze ak bude Carter vymeneny, tak za brankara, urcite nie za vyber v drafte
Carter by byl sakra dobrej, Pleky taky, ale tam je vysoká pravděpodobnost, že podepíše novou smlouvu s Montrealem, nebo leda že by byl GM Habs zase nalitej (jako v případě Haláka) a vyměnil Plekyho do CBJ za Commodora :D Tak nebo tak, Nash by si už konečně zasloužil top centra :)

FF: Carter + Leighton + Coburn + prospect <-> 1st pick + Mason :D
Dawe4 píše:Jinak nakonec možná ani nebudeme řešit koho draftovat. :smile03: Určitě si slyšela o spekulaci, která se mi moc, ale nelíbí.

Pokud doopravdy Howson přemýšlí o možné výměně s Bruins (Blake Wheeler + Marc Savard za náš první pick) tak si myslím, že je idiot.
Ano potřebujeme kvalitního prvního centra, ale osobně si myslím, že je hloupost jít po Savardovi. Za prvé jeho zdraví je velice křehké a svůj věk už má též. To ať zkusí získat Bergerona z Bostonu, ale Savarda? O toho opravdu nestojím. Takže tedy můj názor na tu výměnu je vcelku negativní.

Celkově bych se nerad zbavil čtvrté volby. Ano je to momentálně to nejlepší co můžeme nabídnout pokud nechceme sahat do kádru po mladých. Ale je dobré si uvědomit, že mi potřebujeme i nutně obránce, kterého získáme právě na tom draftu.

Takže kdybych já byl GM pokusil bych se podepsat Marleaua nebo i třeba Plekance a tím pádem bych vyřešil oba naše problémy. Získal bych tolik potřebného obránce, ale i špičkového prvního centra a nestálo by mě to nic.

Druhou možností by mohl být mnou již o pár příspěvků zmiňovaný Spezza nebo třeba Carter za ten čtvrtý pick.

Zkrátka možností je dosti a zrovna Savard je dle mého ta nejhorší možná volba.

Co ty mt-svk? Jaký máš názor na můj příspěvek? Předpokládám, že se neshodneme. :D :smile03: Protože máme vcelku rozdílné pohledy na události v klubu. :D :smile03:
V tomto s tebou súhlasím, nech Howson nevymýšľa žiadne výmeny zamerané na prítomnosť. Savarda mám rada, ale nemienim zaň obetovať tak vysoký draftový pick.
PainKiller píše:Carter by byl sakra dobrej, Pleky taky, ale tam je vysoká pravděpodobnost, že podepíše novou smlouvu s Montrealem, nebo leda že by byl GM Habs zase nalitej (jako v případě Haláka) a vyměnil Plekyho do CBJ za Commodora :D Tak nebo tak, Nash by si už konečně zasloužil top centra :)

FF: Carter + Leighton + Coburn + prospect <-> 1st pick + Mason :D
Objasni mi, kto bude v bránke? Myslíš si, že si Leighton (odhladnuc od toho, že má svoj vek) udrží svoj štandart? O Coburna nestojím. Cartera mám rada. Len si neviem predstaviť, ako budeme neskôr podpisovať Voráčka, Filatova a Russella (zase až tak dlhú zmluvu nemá). Iba ak by sa zvýšil platový strop. Nadôvažok, potrebujeme obrancu, nech môžeme obrancov ako Commodore, Klesla, Methot či Ťjutin poslať preč. Radšej hodím mladíkov do vody s tým, nech sa nenervujú ale kľudne hrajú svoju hru a oželiem sezónu, ako so skúsenými "rýchlikmi" tesne prekĺznuť do PO. A tam vyhorieť, pretože tie "rýchliky" predbehne aj vlastný tieň.
To byl samozřejmě for, jako reakce na Flyers Fana :wink:
PainKiller píše:Tak Spezzu si na západě asi představit nedokážu, ten chodí do rohů asi jak rom do práce, i když je pravda že je v nejlepších letech a bodů dělá dost, a vedle Nashe... mmmmmm :)
neviem, neviem, nepáčilo by sa mi mať v tíme toľko hráčov jednej neseveroamerickej krajiny. AKEJKOĽVEK, aj Slovenska, či Ruska. No a keďźe Čechov máme habadej: Voráček, Hejda, Klesla (toho ale snáď vymenia), Kubalík, Káňa, ich počet by sa mohol ukončiť. Ale... ak by vymenili Kleslu, a jedného z dvojice Káňa-Kubalík... situácia by sa zmenila. :yes:

Savarda nie, Západ nie je Východ, tu sa v rukavičkách nehrá, Caps by nestačili zliepať. :D

Spezza by nás vyšiel príliš draho, okrem toho je podľa mńa preceňovaný. pritom, obrana mu nič nehovorí, práca v rohoch detto, chýba mi u neho zaujatie pre hru. A Ottawa by si zaň nevypýtala málo. Nadôvažok, má eśte vyšší plat ako Carter a len Boh vie, ako by sme podpisovali iných hráčov. Takže sa treba pustiť cestou Nashville a trpezlivo skladať kusy skladačky z vlastných radov. Mladých hráčov na to máme.

Painkileller, s radosťou ti vymením Commodoreho, Kleslu a Ťjutina, stačí mi jediné miesto v druhom kole draftu a vrece pukov. :D
Sú úvahy o tom, že by sme mohli ťahať Bretta Connollyho, je moźný aj Ryan Johanssen.
Žeby budúca zostava:

Huselius - Vermette - Nash
Filatov - Brassard - Voráček
Umberger - Johansen - xxx
Dorsett - Pahlsson - Boll

:?:
Tak a je to. První den draftu jsme se do žádné výměny neodhodlali, ale já osobně očekávám trade dnes. No uvidíme.

První kolo je za námi a co k němu říci? Já jsem tedy překvapen a to převelice. Za prvé mí favoriti Gormley a Fowler, které jsem očekával v první pětce jsou až v druhé desítce a celkově dost jmen mě zarazilo, že byly vybráni tak brzo.

A tím je i náš kůň Johansen. Jako nevím co si o tom mám myslet. To je podle mě risk jak prase. A pokud Howson takto vyřešil náš problém se špičkovým centrem tak to potěš pánbůh. Vždyť Ryan bude moc začít v NHL hrát tak nejdříve za 2 roky. Opravdu mám rozporuplné pocity. Také je tu druhá možnost - V nejbližších dnech bude vyměněn (ale tomu nevěřím).

Podívejme se nejdříve jak Ryana tipovali před draftem: Central Scouting 10th, International Scouting Service 17th, FanHouse 16th, The Hockey News 12th, Hockey Writers 8th, Morreale 16th, Roarke 18th, Raimondi 17th a najednou je z něho čtyřka. I přes to, že v podledních letech šel dost rychle nahoru je to zajímavé, ne?

Je to prostě risk. Obrana mu moc neříká, ale v útoku je dobrý. Prý má myšlenku a je neuvěřitelný v přecházení jednoho na jednoho. Dobře umí podržet puk a jeho přihrávky prý mají oči. Vhazování mu také jdou slušně. Zkrátka se o něm říká, že by to mohl být budoucí lídr. Ale tady to prostě chce, aby nabral sílu (přibral). Pokud tak neučiní nikdy na NHL mít nebude. Pokud přibere může z něho být kompletní hráč.

Zkrátka a jednoduše. Moc spokojen nejsem. Za prvé jsem čekal obránce a za druhé Johansen se mi moc nelíbí. Ale doufejme, že lidi v klubu ví co dělají. I když teď o tom dost pochybuji. No už to nebudu řešit. Protože až čas ukáže jestli to byla správná volba nebo krok vedle.

Jinak jsem zvědavý koho vytáhneme v kole druhém. Stále tam jsou velice zajímavý hráči, ale kdo ví co Howson zase provede. Na druhé kolo tu nejsem přijedu až v neděli večer tak se k našim dalším budoucím hráčům vyjádřím později.
Johansen by sa mal naučiť brániť, hrať viac do tela a pracovať pri mantineli, či v rohoch. No a samozrejme zmocnieť. Na druhej strane má Ryan vysokú pracovnú morálku.
Uplnej Spezza :D
The Hockey Spy’s 2010 NHL Entry Draft Preview – Ryan Johansen

Čím ďalej nad ním uvažujem, tým som si istejšia, źe sme urobili dobre. Ryan sa rýchlo zlepśuje, maká na sebe, stačí sa pozrieť na jeho hodnotenia v minulosti, prípadne skautské prognózy pred, poćas a na konci sezóny. Nesmieme zabúdať, že mnohí juniori sa vyvíjajú pomalšie. Taktiež je potešiteľné, že v PO začal hrať viac fyzicky. Nadôvažok bol najproduktívnejším nováčikom v PO vo WHL. Podľa môjho názoru túto sezónu ešte odohrá v junioroch, kde bude naberať svalovú hmotu. V sezóne 2011/12 bude hrať v prvom tíme.

Mimochodom, Johansen je prirovnávaný nielen ku Spezzovi, ale aj k E. Staalovi, prípadne R. Getzlafovi (ak by sa zlepšil vo fyzickej hre, čo sa už deje). Ćo je pekná predstava.

Ešte tak získať Jordana Weala a som spokojná.
Tak jsem zpět a koukám, že tedy během draftu jsme nevyměňovaly. Osobně mi to nevadí, ale přesto nějaký pořádný centr a obránce by se získat měl. A volný trh bohatý zrovna není. No uvidíme.

Co se týče zbytku draftu tak popravdě Smitha neznám a i jako v kole prvním zde jsem očekával tak trochu jiné jméno. Ale tak až čas ukáže. Jinak naše 55 volba mě náramně potěšila. O Strakovi jsem zde před nějakým měsícem psal, že bych ho picknul a heleďme máme ho tady. Po Tomáši Kubalíkovy máme další mladý talent z Plzně. Straka by se v NHL mohl chytnout a pokud na sobě bude makat na kvalitního hráče druhé lajny mít bude. A rozhodně nesouhlasím, že velký počet hráčů z jedné země dělá neplechu. Ostatní výběry v kolech dalších též hodnotit nebudu protože o těch mladících nemám ani páru.
K Ethanovi. S jeho príchodom som spokojná, taký tip hráča sa nám do štvrtého útoku hodí. Nadôvažok, môźe zaskočiť v treťom, prípade na centri (zdá sa mi, že bol pôvodne center). V čo ale dúfam, je výmena Clarka, ktorého v Columbuse nechcem :!: :!: :!:
No ja nevím tedy. S příchodu Ethana moc nadšený nejsem. Absolutně netuším k čemu nám bude. A nechápu tvé trzení, že se nám hodí. Jenom by mě velice zajímalo co je to podle tebe za typ hráče. Dle mého naprosto zbytečný příchod. Třetí i čtvrtý útok máme i bez něho zaplněný a tak nevím, no. Zkrátka zbytečný dědek, kterého budeme jen živit a on nám nic nepřnese.
Nemyslím, Ethan vie dobre brániť, má vodcovské schopnosti, až tak neproduktívny nie je. Kto mi skutočne vadí, je Clark.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS