Dle mého názoru má to jestli vyhraji nebo prohraji na to jestli to ze sebe rychleji seklepu asi takový, jako když zbývá do konce zápasu 5 min. a ten zbývající čas utíká týmu který prohrává "rychleji", tomu co vyhrává naopak "pomaleji" - tedy čistě psychika potažmo relativní vnímání času. Každý na to koukáme jinak a tak to asi také má být !!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pravdou je, že jsem vystudoval vysokou školu s krapet jiným zaměřením než-li řekněme medicínu, mám titul Mgr., nikoliv MUDr., takže tu nebudu vystavovat svůj názor jako jediný pravdivý a vykládat Vám jak jsem sežral všechnu moudrost světa, ale zkrátka z mé zkušenosti a z toho co jsem za ty roky vysledoval tak nějak celkově to vidím takto, jestli Neis má přístup k nějakým studiím nebo třeba i diplomce či dizertačce na podobné téma, rád se nechám obohatit, to myslím vážně !!!!
tak olympiada skoncila pro me zklamanim (na druhou stranu zlato ziskal i Marty a nemalou merou se na nem podilel i Lemaire) a Marty navic ted bude nabuzenej a bude chtit ukazat kanade a vsem ostatnim ze je porad no1. Navic je odpocatej takze pro nas to dopadlo relativne dobre(je fakt ze Zacha a Jamieho je mi teda velmi lito, ale casem urcite oceni i to strbro) a je cas se soustredit na NHL. Pry mame zajem o obrance a vyloucen neni ani prichod praveho Niedermayera
stř 03. bře 2010 12:12
San José porazené. Napriek tomu prísť o vedenie 4:0 a za 5 min dostať 3 góly v tretej tretine je zdvihnutý prst.
Jo hodně cenné vítězství nad Sharks .. Sledoval jsem jenom průběžně výsledek za stavu 4:0 jsem si řekl že zápass je pod kontrolou a pak přijdu a 4:3 no nakonec se to udrželo tak jedeme dál
Clarkson je zpátky!! a jeho nahrávka na Fraserův gol byla krásná ale zchytal jeden nepřijemný hit kdy letěl hlavou na mantak ale vypadá to že je vše ok
Jedeme dál borci :wawe:
jj Martin se na tripu ještě nepřipojí...je to divné....nevím proč se vrátí tak pozdě když už měl být zpátky před olympiádou ( asi máme špatné doktory
)
Clarkson je zpátky!! a jeho nahrávka na Fraserův gol byla krásná ale zchytal jeden nepřijemný hit kdy letěl hlavou na mantak ale vypadá to že je vše ok
Jedeme dál borci :wawe:
jj Martin se na tripu ještě nepřipojí...je to divné....nevím proč se vrátí tak pozdě když už měl být zpátky před olympiádou ( asi máme špatné doktory
jak jsem tak sledoval ten Martinuv pripad tak je to dost komplikovane a asi tam byla i chyba managementu ale to se ted tezko hodnoti. Nejdriv mel jen zlomenou ruku a rozhodlo se ze se to necha srust bez operace. kdyz to srostlo tak se zjistilo, ze blbe a ze bude potrebovat operaci kde mu voperovali desticku, tedy mu zlomilu znova ruku a tim se to protahlo, ale navic se mu to jeste spatne hoji tak se to cele prodlouzilo. Martin byl po operaci dost nasranej pac tam byla asi mesic pred olympiadou a bylo temer jasny (s rychlosti jakou Martin regeneruje) ze olympiadu nestihne. Kdyby se operoval hned tak by to asi byly jen tech 4 az 6 tydnu v Martinove pripadu mozna 8, pravdepodobne by vsak stihl olympiadu.
stř 03. bře 2010 17:27
Nuž nie je to kyborgmegaton píše:jak jsem tak sledoval ten Martinuv pripad tak je to dost komplikovane a asi tam byla i chyba managementu ale to se ted tezko hodnoti. Nejdriv mel jen zlomenou ruku a rozhodlo se ze se to necha srust bez operace. kdyz to srostlo tak se zjistilo, ze blbe a ze bude potrebovat operaci kde mu voperovali desticku, tedy mu zlomilu znova ruku a tim se to protahlo, ale navic se mu to jeste spatne hoji tak se to cele prodlouzilo. Martin byl po operaci dost nasranej pac tam byla asi mesic pred olympiadou a bylo temer jasny (s rychlosti jakou Martin regeneruje) ze olympiadu nestihne. Kdyby se operoval hned tak by to asi byly jen tech 4 az 6 tydnu v Martinove pripadu mozna 8, pravdepodobne by vsak stihl olympiadu.
skodabegbeee píše:Nuž nie je to kyborgmegaton píše:jak jsem tak sledoval ten Martinuv pripad tak je to dost komplikovane a asi tam byla i chyba managementu ale to se ted tezko hodnoti. Nejdriv mel jen zlomenou ruku a rozhodlo se ze se to necha srust bez operace. kdyz to srostlo tak se zjistilo, ze blbe a ze bude potrebovat operaci kde mu voperovali desticku, tedy mu zlomilu znova ruku a tim se to protahlo, ale navic se mu to jeste spatne hoji tak se to cele prodlouzilo. Martin byl po operaci dost nasranej pac tam byla asi mesic pred olympiadou a bylo temer jasny (s rychlosti jakou Martin regeneruje) ze olympiadu nestihne. Kdyby se operoval hned tak by to asi byly jen tech 4 az 6 tydnu v Martinove pripadu mozna 8, pravdepodobne by vsak stihl olympiadu.![]()
ale mame Skoulu
Tak Skoulou to mozna necekane skoncilo ale je treba si uvedomit ze nejvetsi ryba byla chycena uz pred olympiadou a uvazla v nasi siti. Pak taky se vrati Martin (na Rangers jeste ne, pry snad na Boston coz je docela pozde) ale na druhou stranu celou sezonu hrajeme bez nej tak to snad jeste vydrzime. Skoula prisel prakticky zadarmo a jen zvysil konkurenci v obrane coz je dobre a navic je to udajne Lemairuv oblibenec tak z nej snad dostane to nejlepsi a bude znat system (obavam se opakovani pripadu Rolston) Na druhou stranu je fakt ze jak pitt tak Wash posili asi vice ale wash porad nema golmana.
Tak Pittsburgh posilil uplne optimalne, ja to vidim velmi dobre a budeme hodne silni. A WSH taky, hlavne ten Corvo se jim prida. A nemyslim, ze by meli Caps takovou slabinu v brane, oni maji hned 3 schopne golmany, jen neni zadny, na ktereho by se mohli uplne 100-procentne spolehnout. Ale zatim i Theo chyta dobre a Varlamov je velky talent. Bylo jasne, ze nebudou privadet dalsiho konkurenta. Urcite to maji v brane mnohem lepsi nez Flyers, kteri jsou cisti sebevrazi.
A Devils kdyz uz privedli Kovyho tak mohli to necim korunovat, Skoula neresi vubec nic, to je jasne. To alespon takovy Leopold, ktereho jsme ziskali my... Takove neco se i k vam primo nabizelo, no nestalo se a to je jenom stesti pro ostatni tymy.
No uvidime, bude to kazdopadne zajimave, jak v souboji o prvenstvi v divizi, tak hlavne v samotnem playoffs.
A Devils kdyz uz privedli Kovyho tak mohli to necim korunovat, Skoula neresi vubec nic, to je jasne. To alespon takovy Leopold, ktereho jsme ziskali my... Takove neco se i k vam primo nabizelo, no nestalo se a to je jenom stesti pro ostatni tymy.
No uvidime, bude to kazdopadne zajimave, jak v souboji o prvenstvi v divizi, tak hlavne v samotnem playoffs.
čtv 04. bře 2010 18:10
Budem reagovať na viaceré príspevky nado mnou.
a) Devils spravili najväčší preduzávierkový trejd len ho nespravili pred TD, ale pred olympiádou. Žiadny iný trejd čo do váhy sa Kovy-mu nevyrovná. Možno tak Višňovský s prižmúreným okom. Ponikarovsky určite nie.
b) Martin ako náš najlepší obranca sa vráti po dlhej absencii a keďže mužstvo šlapalo aj bez neho, mal by jeho príchod team naboostovať.
c) Škoula je len taká záplata, znamená akurát širší káder - "more depth" však áno - a to sa môže tiež hodiť... Uvidíme.
d) Pens asi nielenže zbrojili na playoff, zdá sa mi, že chcú ešte poriadne zabojovať o divízny titul.
a) Devils spravili najväčší preduzávierkový trejd len ho nespravili pred TD, ale pred olympiádou. Žiadny iný trejd čo do váhy sa Kovy-mu nevyrovná. Možno tak Višňovský s prižmúreným okom. Ponikarovsky určite nie.
b) Martin ako náš najlepší obranca sa vráti po dlhej absencii a keďže mužstvo šlapalo aj bez neho, mal by jeho príchod team naboostovať.
c) Škoula je len taká záplata, znamená akurát širší káder - "more depth" však áno - a to sa môže tiež hodiť... Uvidíme.
d) Pens asi nielenže zbrojili na playoff, zdá sa mi, že chcú ešte poriadne zabojovať o divízny titul.
Je to tak Atlantiku, stále jsem to ještě nezkousl že nikdo nepřišel. Beru to z různých úhlů pohledu, ale stále to nechápu. Jediné v co mi zbývá doufat je to, že Holmy jakožto skvělý GM prostě ví, že Leightoňák to PO zkrátka zvládne, jiného východiska není !!!!Atlantik píše:Urcite to maji v brane mnohem lepsi nez Flyers, kteri jsou cisti sebevrazi.
no tak Megatone pozor! Theo se tedka parádně rozchytal !!! v posledních zápasech chytá tak jak by zkušený golman chytat měl ( žádný pohyb navíc,chytá s přehledem) ... Myslím si že jestli bude tak pokračovat tak v PO bude ku*va oporou ....megaton píše:Na druhou stranu je fakt ze jak pitt tak Wash posili asi vice ale wash porad nema golmana.
PS: Leightonovi vůbec nevěřím sorry Englande
dneska prohra v Calgary...škoda .
Marty zase nějake goly mohl mít no doufám že se jenom šetří na PO
za ten námaz Kovalčuka při přesilovce kdy ujel Glencross být Lemairem tak ho zdupu jak psa
tohle se nedělá aby poslední hráč na modré kličkoval když má na mantinelu volné hráče ( jediný kdo muže kličkovat na modre je Kovalev
)
Radost mi udělal samozřejmě ZACH
a muj miláček Clarkson když vyhrál 2 bitky
Marty zase nějake goly mohl mít no doufám že se jenom šetří na PO
za ten námaz Kovalčuka při přesilovce kdy ujel Glencross být Lemairem tak ho zdupu jak psa
Radost mi udělal samozřejmě ZACH
tak kovalchuk mal byt zdupany ak pes uz po prvom jeho striedani v zapase,ked sa vybral na solo a zacal si ho v obrannom pasme tiez kluckou(ktora mu vysla).mozno by si potom nedovolil tu klucku v pp..brodeura by som nevinil aj ked formu rozhodne nema..vsetky goly az na brejk boli z pred brany co mali mat pod palcom obrancovia,ktorí ako som videl hraju mizerne.najma vrazedne duo mottau white.tí sa vznasali v okoli branky ako autisti po tripe a salvadore sa pri tretom gole zahral na hokejkou mavajucu kuzelku,ked predtym greene prehral suboj o icing..verim ze s navratom martina to bude lepsie..títo hraci dostanu menej minut, budu pod mensim tlakom a snad nebudu vyrabat tolko chyb.. parise ako obvykle dominantny hrac na lade
clarkson tesi nielen 2 bitkami ale ked to dunelo pri mantineloch tak tam bol obcas pricapeny aj súper
a posadit rolstona.ten evidentne uz nedokaze zapnut na vyssie obratky..sebci,pomaly je,branit nevie,uz sa ani len k strelam nedostane a v subojoch bud šmrtká hokejkou alebo radsej otrci rit..uplne nanic.. preco len lou nezavolal pred TD do tampy??? lawton tam nebude vecne..
pon 08. bře 2010 09:37
Prehra s Edmontonom ešte aj potom čo spravil výpredaj???
Sakre niečo je zhnité v štáte Newark
Sakre niečo je zhnité v štáte Newark
edmontonu stacilo korculovat ,napadat nasu rozohravku a prehustovat stredne pasmo...oni nas jednoducho prekorculovali..kovalchuk nedal 3 golovky za stavu 1:0 a vobec sa nevracal do zadu.brodeur tentoraz podrzal a daval timu sancu na vyrovnanie,len hraci si neboli schopni prihrat do sance a zas tie kiksy v obrane-daco neskutocne(mottau tentoraz nas najlepsi bek-aby som bol k nemu ferovy)..ak sa aj dostali do pasma tak sa len tocili po mantineloch a za branou..ziadna presna prihravka pred branu ci nebezpecna strela neprisli...a zas k petersovi..stortini nam zrani McAmmonda a on miesto toho aby robil co ma tam stucha do whitneyho,mava ruckami jak sliepocka az ho vylucia do konca zapasu..cisty saso
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé