Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hm, tak to je asi nejpravdivější analýza hry našeho týmu, co jsem tuhle sezónu slyšel. Ale už se zvedáme :-)
Popradcan píše:
Getzo5 píše:Frolik :juchu: Konečne zahral Popi, prečo nejasáš? Možno sa čoskoro chytí na centri, veď tam ešte riadne ani nehral a to je v lige už vyše dva roky. Tak či onak, trejdom Skilleho ste zarobili, Frolík je lepší, len otázka času kedy to aj tebe dokáže.
Ja som vedel ,ze sa prebudi,videl som tie jeho sance,vie sa natlacit pred branu,prihrat,vracia sa,hra velmi dobre pozicne,ma perfektnu strelu,proste od prveho dna som nemal voci nemu absolutne nic,vedel som ze to pride,vid moje starsie prispevky.

Vcera dostal aj sancu v prvej,druhej lajne a hlavne na konci od trenera ako odmenu v poslednych sekundach zapasu,ked mal sancu do prazdnej,ta jeho prihravka Hossovi si urcite ziskala vela chlapcov v satni :yes:

Som bol strasne rad ,ze mu to tam padlo,vidiet ,ze ma dobry charakter,prisla mu aj rodina ,takze im prajem prijemny pobyt tu v Chicagu,nech si to uziju :)

Taky mám radost z Frolíka, že konečně aspoň nějaký body udělal, protože celou dobu u nás docela pěkně makal a nic z toho neměl. Jinak mám pocit, že kdyby nepřihrál Hossovi, tak v dalším zápase je healthy scratch, páč u nás do prázdný zásadně zametá Hossa (většinou z metru) :D

Ale ne i Hossa se do toho poslední dobou dostává, líbí se mi jak hraje - je dost dynamickej a dostává se do šancí, zasloužil by si asi i víc bodů. Jinak mě kluci fakt překvapili, proti Flames jsem to viděl bledě potom, co vypráskali Blues 6:0.

A Johny Toews ten je seriously awesome jako vždycky, akorát teď trochu víc :D
Doufám, že Crawford neztratí v týhle části sezóny formu, to by asi s Turcem jako dvojkou dost zabolelo, ještě nic nemáme jistý...

Uvidíme jestli budeme vyhrávat i dál, Carolina a Toronto jsou dost nevyzpytatelní soupeři, ale jestli budeme hrát jako posledních pár zápasů a ještě vypilujeme ty 3. třetiny, tak se snad není čeho bát.
:?: Možná je to trochu předčasný a optimistický, ale jak to vidíte s šancí Toewse vyhrát Selke Trophy? ( Nebo popřípadě někoho jinýho od nás na jakoukoliv trofej, ale tohle mi přišlo takový nejreálnější)

Já osobně si myslím, že aspoň do nominace by se mohl dostat, ikdyž to asi letos daj Malhotrovi, kterej je přece jenom víc defenzivní, než Tazer. :thumbsdown:

Možná kdyby se mu dál dařilo stejně jako minulej měsíc, tak by mohla přijít i nominace na Hart Trophy, ale tam se mi zdá, že se kouká hlavně na body a Jonathan asi lepší než 8-10 nebude.

Potom bych řek, že jistou šanci na nominaci na Calder Trophy má Corey Crawford, ale když to vyhraje Skinner, tak se taky zlobit nebude, protože se mi libí, jak hraje.
William Jennings Trophy: Tim Thomas

Maurice Richard Trophy:Steven Stamkos

Frank J. Selke Trophy :Ryan Kesler

Lady Byng Trophy : Martin St. Louis

Jack Adams Award : Dan Bylsma

Vezina Trophy : Tim Thomas

Calder Trophy:Corey Crawford

Art Ross Trophy : Daniel Sedin

James Norris Trophy : Keith Yandle

Hart Trophy :Jonathan Toews
Popradcan píše:William Jennings Trophy: Tim Thomas

Zajímavý, akorát tu Hart Trophy to nevim. Já bych mu jí dal, ale je to můj nejoblíbenější hráč a navíc jsem fanda Hawks, takže těžko můžu bejt objektivní :D Přínos pro tým má obrovskej, prostě když hrajeme bez něj, většinou prohrajeme.
brainfck píše:

Zajímavý, akorát tu Hart Trophy to nevim. Já bych mu jí dal, ale je to můj nejoblíbenější hráč a navíc jsem fanda Hawks, takže těžko můžu bejt objektivní :D Přínos pro tým má obrovskej, prostě když hrajeme bez něj, většinou prohrajeme.

:D Ja tiez nie som moc objektivny v tomto,ale pevne verim,ze sa mu to podari,Crosby je out,potom by mal podla mna sancu este Thomas,asi Iginla..........uz ma nikto iny nenapada :beee:
Popradcan píše:
brainfck píše:

:D Ja tiez nie som moc objektivny v tomto,ale pevne verim,ze sa mu to podari,Crosby je out,potom by mal podla mna sancu este Thomas,asi Iginla..........uz ma nikto iny nenapada :beee:
Nezapomínal bych taky na Stamkose, přece jenom jestli se mu podaří vyhrát bodování nebo bejt jen vo ten bod, dva za Sedinem, tak těch jeho 50-60 branek (jestli to nastřílí) bude mít taky svou váhu. A při vší úctě nemyslím si, že H.Sedin byl minulej rok nejužitečnější hráč soutěže, prostě měl nejvíc bodů.

Thomas by si jí bezesporu zasloužil, protože zatím chytá fenomenálně a Iginla má šanci jedině, když protlačí Flames do play off. Každopádně to letos bude zajímavý, protože bych řekl, že do nominace se nedostane ani Crosby ani Ovečkin.
:ja_neviem: Jsem myslel, že jsme si z Ottawy přetáhli Chrise Campoliho a ne Mika Greena. Bod na zápas a net presence jako sv*ně, to nemá jen tak někdo :clap:

Ale v tom zápase jsme měli místama štěstí jako sv*ně, docela to tam borci z Caroliny netrefovali :). Kdyby Johnson nedal tu haluz vo brusle, tak teda nevim.
brainfck píše:Nezapomínal bych taky na Stamkose, přece jenom jestli se mu podaří vyhrát bodování nebo bejt jen vo ten bod, dva za Sedinem, tak těch jeho 50-60 branek (jestli to nastřílí) bude mít taky svou váhu. A při vší úctě nemyslím si, že H.Sedin byl minulej rok nejužitečnější hráč soutěže, prostě měl nejvíc bodů.

Thomas by si jí bezesporu zasloužil, protože zatím chytá fenomenálně a Iginla má šanci jedině, když protlačí Flames do play off. Každopádně to letos bude zajímavý, protože bych řekl, že do nominace se nedostane ani Crosby ani Ovečkin.
Divil jsem se kdyz Hartovu trofej vyhral Hank...Ja bych mu ji nedal a to jsem fanda Canucks prosim :yes:

Maurice Richard Trophy: Steven Stamkos

Frank J. Selke Trophy : Ryan Kesler

Jack Adams Award : Alain Vigneault

Calder Trophy: Jeff Skinner

Hart Trophy : Tim Thomas
leo píše: Divil jsem se kdyz Hartovu trofej vyhral Hank...Ja bych mu ji nedal a to jsem fanda Canucks prosim :yes:

Tak jsem se díval na tu Norris Trophy, kdo by to mohl vyhrát kromě Yandla (nikdo jinej kromě Lidströma mě ani nenapadl) a docela mě překvapilo, jak jsou všichni ti top obránci na 0 nebo v mínusu, co se týče +/- :-O . To je docela změna proti loňsku, finalisti loni měli +20 až +40.

:!: Yandle loni +16, letos +1

:!: Lidström loni +22, letos -2

U Yandla budiž, Yotes šli trochu dolů potom, co loni asi všechny šokovali. Ale u Lidströma to je trochu zvláštní, Red Wings hrajou celou sezónu v pohodě mezi top 5 týmama, navíc proti minulejm ročníkům docela zásadní změna, to se držel konstantně na +30 a víc.

Takže, když to shrnu, tak favorit je u mě pořád asi Yandle, ale nevylučuju nějaký překvapení.
brainfck píše:
leo píše: Divil jsem se kdyz Hartovu trofej vyhral Hank...Ja bych mu ji nedal a to jsem fanda Canucks prosim :yes:

Tak jsem se díval na tu Norris Trophy, kdo by to mohl vyhrát kromě Yandla (nikdo jinej kromě Lidströma mě ani nenapadl) a docela mě překvapilo, jak jsou všichni ti top obránci na 0 nebo v mínusu, co se týče +/- :-O . To je docela změna proti loňsku, finalisti loni měli +20 až +40.

:!: Yandle loni +16, letos +1

:!: Lidström loni +22, letos -2

U Yandla budiž, Yotes šli trochu dolů potom, co loni asi všechny šokovali. Ale u Lidströma to je trochu zvláštní, Red Wings hrajou celou sezónu v pohodě mezi top 5 týmama, navíc proti minulejm ročníkům docela zásadní změna, to se držel konstantně na +30 a víc.

Takže, když to shrnu, tak favorit je u mě pořád asi Yandle, ale nevylučuju nějaký překvapení.
Poukázal by som na štatistiku trestných minút :
Yandle 66 TM
Lidstrom 16 TM

snáď aj toto zohľadnia, a určia víťaza správne :cinka:
Moj favorit je samozrejme Lidas
Alain Vigneault :rofl: To fakt nie leo... Inak tipol by som to na Lidasa aj keď Yandle má slušnú sezónu, tak nejak to cítim, že to radšej dajú dedulovi ako uchu, ktoré ešte nemalo nomináciu. Škoda Doughtyho, tento rok to už mohol mať v suchu. Inak súhlas prakticky so vśetkým. :yes:

Tento rok by som Norris nedal NIKOMU :!: bohužiaľ, to možné nie je.
Samozrejme, že Lidström si NT nezaslúži a už vôbec nie pre počet TM. Nechceš hodnotiť aj úspešnosť na buly, veď Letang ju má stopercentú z toho jedného pokusu => zaslúži si NT.

Podľa mńa je neakceptovateľné ak má Lidström -2 a napr. taký Enström -3 a pritom sa Tobias nejako zabúda v nomináciach na NT. Lidströma tie -2 vcelkuv ystihujú, v obrane fakt už nestíha.

Najlepšie by bolo keby sa o NT pobili Yandle a Enström, tí si to najviac zaslúžia. Ale, nepredpokladám, že sa to stane. Samozrejme NHL bude onanovať nad Pittsburghom, takže medzi nominantmi bude Letang a obávam sa, že i Lidström, hoc si to nezaslúži. No a ten tretí? Asi Yandle kvôli pozícii Phoenixu v tabuľke. Ak by bola takáto trojica tak hocikoho iného víťazstvo ako Yandleove, by bolo výsmechom.

Btw, ten Hart Thomasovi je super voľba a beriem ho všetkými desiatimi. Pri zvyšku vidno, že toz ostavoval fanúšik Vancouveru.
Jack Adams Award : ak postúpime do PO tak Scott Arniel, ak nie, tak asi Guy Boucher

viac si netrúfnem. ;)
Arniel určite nie. Lemaire, Tortorella, Boucher to vyzerá celkom reálne. Ak by sa udržal Dallas, tak na západe len Crawford, na to stavím boty.
Boucher, Lemaire, Tortorella vyzerá solídne, ja by som eštem ožno Tortsa nahradil Trotzom. Tiež neverím Arnielovi.
nechapem preco by akukolvek trofej okram Lady Bing mal dostat niekto z notoricky slabej vychodnej konferencie.
Preco si myslim,ze Hart Trophy vyhra Toews?

Vyhrava vhadzovania,chodi na PK,PPs,dava goly,asistencie,+/- 23,Kapitan a ked sa dostaneme do POs,nebude mat konkurenciu,Johnny robi vsetko :!:

Jeho najvacsim konkurentom moze byt jedine Thomas.

Ostatny kandidati ,ako Datsyuk(marodoval),Stamkos(goly ,nic viac no PKs,vhadzovania,+/-9) no a potom tu mame Sedinovcov,ale k nim sa nebudem vyjadrovat,lebo hraju vo VAN a tych ja nemusim :hufi: :beee:
Popradcan píše:Preco si myslim,ze Hart Trophy vyhra Toews?

Vyhrava vhadzovania,chodi na PK,PPs,dava goly,asistencie,+/- 23,Kapitan a ked sa dostaneme do POs,nebude mat konkurenciu,Johnny robi vsetko :!:
iginla ma o bod viac ako toews. podla mna to vyhra iginla.
A co sa tyka Jack Adams Award,moji kandidati su Trotz, Lemaire ked sa dostanu do POs a Bylsma.

Preco by napriklad nemohol vyhrat,alebo byt aspon nominovany aj nas JQ??? vyhral Cup,2 roky po sebe sa dostal z mladym timom aspon do druheho kola POs ?,alebo Babcock?
mitch píše:

To snad nemyslis vazne :?:
OndroNR píše:
Poukázal by som na štatistiku trestných minút :
Yandle 66 TM
Lidstrom 16 TM

snáď aj toto zohľadnia, a určia víťaza správne :cinka:
Moj favorit je samozrejme Lidas
Možná kdyby Lidström udělal o těch 25 faulů víc tak by měl o 25 plus bodů víc a byl by jasnej favorit. Tahle kategorie podle mě není moc směrodatná.
Getzo5 píše:Alain Vigneault :rofl: To fakt nie leo... Inak tipol by som to na Lidasa aj keď Yandle má slušnú sezónu, tak nejak to cítim, že to radšej dajú dedulovi ako uchu, ktoré ešte nemalo nomináciu. Škoda Doughtyho, tento rok to už mohol mať v suchu. Inak súhlas prakticky so vśetkým. :yes:

Tento rok by som Norris nedal NIKOMU :!: bohužiaľ, to možné nie je.
Absolutní souhlas :thumbsup: - nezaslouží si jí pořádně nikdo, škoda, že to tak nejde nechat. Předpokládal jsem před sezónou, že letošní finalisti budou Doughty, Keith/Seabrook, Pronger, a že Doughty vyhraje na celé čáře - letos docela zklamání a to ode všech, co jsem vyjmenoval.

Nejvíc "obráncovsky" se mi jeví letos Zdeno Chára - vůdce týmu, slušná defenziva, +/-, dokáže se zastat spoluhráče :box: , má respekt :cinka: , akorát dopředu nic moc. To jsem čekal, že okamžitě zlepší příchod Kaberleho k Bruins, a že to tam začne milej Zdeno hrnout a nic.

Takže zůstávám u dvojice Yandle, Lidström, přičemž Nik by to měl dostat jako odstupný do důchodu jedině.
Popradcan píše:
mitch píše:

To snad nemyslis vazne :?:

Tak já bych byl rozhodně radši, kdyby to vyhrál dříč a srdcař jako Iginla nebo Toews, než nějákej "bodovač" (sry Twins) z top týmu. Stamkose bych ještě přežil, protože to je asi jedinej čistokrervnej kanonýr v lize.
Getzo5 píše:Alain Vigneault :rofl: To fakt nie leo...
Abyste se nedivili :-) V ankete na NHL.com jasne vedl :yes: A myslim ze za svou praci si to zaslouzi.5 let u Canucks,4 divizni tituly,4x aspon 100 bodu.PO?V tom 1. nas vyradili konecni vitezove SC,v poslednich dvou Chicago na ktere to proste neumime a letos se konecne ukaze kam az sahaji nase sily :wink2: Kdyz se mu povede PO a nevyhorime neni co resit!Ale jsou tu i jini kandidati jako Boucher nebo Lemaire.
Pravdupovediac,by som bol rad aj za bod,mali sme zapas v nohach s Carolinou,takze by sa nedalo nic nasim vytknut,do Toronta sme prisli rano o 3am,takze na spanie moc casu nebolo a v tretej tretine sme mleli z posledneho,nastastie sme mali dost vysoky golovy naskok a mlady Crawford podrzal ,takze spokojnost..

Teraz si treba na Floride odychnut niekde na plazi v teplucku,zregenerovat..

Btw,Keith dostal ranu pukom do ruky,ked blokoval shot,taktiez ranu laktom do hlavy,dufam,ze to nebude nic vazne a ziadny otras mozgu :hroza:. :modlenie:

Also, it was noted that Coach Q & Mike Kitchen skipped the morning skate yesterday morning to drive 2.5 (x2) hours to Kingston, ON (& back) and visit Rob Ramage in jail. Ramage, serving a 4 year sentence for impaired driving that caused the death of Keith Magnuson, was denied his request for day parole in a hearing on Friday.]

Rob Ramage
Obrázek
Keith Magnuson
Obrázek

Kto bol Keith Magnuson nemusim Hawks fans vysvetlovat ...
20 golov v poslednych 4roch zapasoch :D
Popradcan píše:Pravdupovediac,by som bol rad aj za bod,mali sme zapas v nohach s Carolinou,takze by sa nedalo nic nasim vytknut,do Toronta sme prisli rano o 3am,takze na spanie moc casu nebolo a v tretej tretine sme mleli z posledneho,nastastie sme mali dost vysoky golovy naskok a mlady Crawford podrzal ,takze spokojnost..

Teraz si treba na Floride odychnut niekde na plazi v teplucku,zregenerovat..

Btw,Keith dostal ranu pukom do ruky,ked blokoval shot,taktiez ranu laktom do hlavy,dufam,ze to nebude nic vazne a ziadny otras mozgu :hroza:. :modlenie:
Zas tolik volnosti bych jim nedával nebo Kane zase zbije nějákýho taxikáře a nechá se vyfotit s místníma děvkama :oslava:

:hehe:

Doufám, že Keith bude v pohodě docela se rozehrál na úroveň jakou měl loni, takže by to byla velká ztráta. Byl na lavičce při zápase, což je pozitivní, co jsem viděl ze záběrů, tak ten prst nevypadal nějak hrozně. S otřesem mozku by to bylo horší :verysad:

Výhra to byla ale zasloužená, vlítli jsme na ně a rychle udeřili, ikdyž Toronto se drželo celej zápas - dobrá hra z obou stran. Uvidíme jak nám to půjde dál. Nechat body na Floridě by byla škoda a menší krize Lightning by nám taky mohla dopomoct ke 2 bodům, s Caps to asi bude už problém, ale to je ještě daleko :)
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS