Hm, tak to je asi nejpravdivější analýza hry našeho týmu, co jsem tuhle sezónu slyšel. Ale už se zvedáme
Popradcan píše:Ja som vedel ,ze sa prebudi,videl som tie jeho sance,vie sa natlacit pred branu,prihrat,vracia sa,hra velmi dobre pozicne,ma perfektnu strelu,proste od prveho dna som nemal voci nemu absolutne nic,vedel som ze to pride,vid moje starsie prispevky.Getzo5 píše:Frolik :juchu: Konečne zahral Popi, prečo nejasáš? Možno sa čoskoro chytí na centri, veď tam ešte riadne ani nehral a to je v lige už vyše dva roky. Tak či onak, trejdom Skilleho ste zarobili, Frolík je lepší, len otázka času kedy to aj tebe dokáže.
Vcera dostal aj sancu v prvej,druhej lajne a hlavne na konci od trenera ako odmenu v poslednych sekundach zapasu,ked mal sancu do prazdnej,ta jeho prihravka Hossovi si urcite ziskala vela chlapcov v satni![]()
Som bol strasne rad ,ze mu to tam padlo,vidiet ,ze ma dobry charakter,prisla mu aj rodina ,takze im prajem prijemny pobyt tu v Chicagu,nech si to uziju
Taky mám radost z Frolíka, že konečně aspoň nějaký body udělal, protože celou dobu u nás docela pěkně makal a nic z toho neměl. Jinak mám pocit, že kdyby nepřihrál Hossovi, tak v dalším zápase je healthy scratch, páč u nás do prázdný zásadně zametá Hossa (většinou z metru)
Ale ne i Hossa se do toho poslední dobou dostává, líbí se mi jak hraje - je dost dynamickej a dostává se do šancí, zasloužil by si asi i víc bodů. Jinak mě kluci fakt překvapili, proti Flames jsem to viděl bledě potom, co vypráskali Blues 6:0.
A Johny Toews ten je seriously awesome jako vždycky, akorát teď trochu víc
Doufám, že Crawford neztratí v týhle části sezóny formu, to by asi s Turcem jako dvojkou dost zabolelo, ještě nic nemáme jistý...
Uvidíme jestli budeme vyhrávat i dál, Carolina a Toronto jsou dost nevyzpytatelní soupeři, ale jestli budeme hrát jako posledních pár zápasů a ještě vypilujeme ty 3. třetiny, tak se snad není čeho bát.

To fakt nie leo... Inak tipol by som to na Lidasa aj keď Yandle má slušnú sezónu, tak nejak to cítim, že to radšej dajú dedulovi ako uchu, ktoré ešte nemalo nomináciu. Škoda Doughtyho, tento rok to už mohol mať v suchu. Inak súhlas prakticky so vśetkým.