Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Brodeur je na tom tragicky z každého uhla.

Kovaľčuk štatisticky dobre, ale herne ho nevidieť. Zvyšný traja predvádzajú svoj vysoký štandard. Parise síce nedal gól, ale cítim to na ten víťazný so Švajčiarmi. V tretej tretine to príde.
LÓOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D

Tak ja mám asi doma krištálovú guľu.

Slováci vyhrajú nad švédmi.
Marty na olympiádě dochytal si myslím
Kovalčuk je absolutně neviditelný na turnaji... kazí nahrávky nedostává se ke střelám no uvidíme jak tedka bude na tom u náss
a Zach ??? Zach to je jistota :clap: toho kluka bych ani za Ovečkina neměnil
A Eliase si taky zase vemte zpatky. Proti nam v PO by urcite tu sanci dal :cry:
Eliáš mě hodně zklamal což o to :-(
Elias byl vzdycky Flyers Killer. je mu to proste proti nim jde. Jinak ani po prestavce se Martin nepripoji k tymu (na tripu, prvni tri zapasy na zapade) s tim ze se mu ruka uplne nezahojila. coz je tedy vazne blby a mozna bychom mohli ocekavat trejd obrance behem tech tri dnu. Elias a Kovy se k tymu stejne jako ostatni reprezentanti pripoji az v San Jose. (Clarkson se citi 110 % fit)
megaton píše:Elias a Kovy se k tymu stejne jako ostatni reprezentanti pripoji az v San Jose.
Kovy nebyl s tymem? On byl na olympiade? :-O :smile03:
Jojo megatone je to tak ... no už se těším na Clarksona jak cip :)
ještě dodám že McAmmond taky není 100 pro fit
Ještě dodám jak tady hodně píši fandové že chcou aby jejich hráči skončili co nejdřív aby se nezranili tak já naopak chcu at Zach a Jamie mají zlato!!! Přeju jim to a myslím že jsou to oba dva takoví profíci že unava na nich nebude znát ( na Jamiem možná na Zachovi ani náhodou)
Martin #27 píše:Jojo megatone je to tak ... no už se těším na Clarksona jak cip :)
ještě dodám že McAmmond taky není 100 pro fit
Ještě dodám jak tady hodně píši fandové že chcou aby jejich hráči skončili co nejdřív aby se nezranili tak já naopak chcu at Zach a Jamie mají zlato!!! Přeju jim to a myslím že jsou to oba dva takoví profíci že unava na nich nebude znát ( na Jamiem možná na Zachovi ani náhodou)
Co má profesionalismus dělat s tím že zkrátka člověk nemá šťávu nebo že si zpřetrhá vazy v koleni ???? Když Richie a Prongy získají zlato tak jistě budou psychicky nahoře a mohli by PHILLY dotáhnout k výšinám, to jistě, ale zkrátka je to riziko, zvlašť nyní bude to fin s USA mimořádně vyhrocené, já kanadské repre nikdy nefandil, takže se znovu opakuji - škoda že je Rusáci neporazili !!!!
Nemluvím o zranění ale o únavě...po vítězství je unava daleko menší než když se prohraje ( navíc ve finále) moc to Americe přeju !!!
Martin #27 píše:Nemluvím o zranění ale o únavě...po vítězství je unava daleko menší než když se prohraje ( navíc ve finále) moc to Americe přeju !!!
To je nesmysl, je to jen mýtus, možná to občas platí v následujícím matchi, možná 2, ale jistě ne z dlouhodobějšího hlediska. A jelikož zde USA a Kanada odehrají plných 6 matchů tak se domnívám, že např. na konci ZČ to může být znát oproti hráčům kteří si nyní válejí šunky.

Na začátku věty jsi hovořil o zraněních a o fandech kteří si kvůli tomu přáli aby hráči z jejich klubů skončili dříve, mezi ně patřím i já, proto jsem na to také odkazoval !!!!
No jak vidno máme na to každý jiný názor
Ilya Kovalchuk podle prezidenta KHL Alexandera Medveděva dostane v létě mnohem lepší nabídku, než jakou současná kolektivní smlouva NHL umožňuje. Medveděv je zároveň člen představenstva Gazpromu, který sponzoruje SKA Petrohrad. více na stránce NJD (NHLpro.cz)

tak to jsem teda zvědavý jak to s Kovalčukem nakonec bude :|
taky sem to cetl. to je tezko rict. Kovy odmitl 100 milionu dolaru tedy je mozne ze o penize mu az tak nejde a mozna chce vyhrat cup. a nebo je druha moznost. pokud mu nabidnou(mabizeji) 100 mega v rusku tak tam je dan myslim 13% a v americe 45% Je tedy dost mozne ze do ruska opravdu zamiri. Navic Petrohrad je prej krasny mesto a nic by mu tam asi tak nechybelo
ENGLAND-PHILLY píše:
Martin #27 píše:Nemluvím o zranění ale o únavě...po vítězství je unava daleko menší než když se prohraje ( navíc ve finále) moc to Americe přeju !!!
To je nesmysl, je to jen mýtus, možná to občas platí v následujícím matchi, možná 2, ale jistě ne z dlouhodobějšího hlediska. A jelikož zde USA a Kanada odehrají plných 6 matchů tak se domnívám, že např. na konci ZČ to může být znát oproti hráčům kteří si nyní válejí šunky. !!!!
Philly dělal jsi někdy nějaký sport závodně, že tady mluvíš o nějakém mýtu ? Mimo jiné tohle tvrzení by se dalo dokázat i fyziologicky, pokud víš jak funguje CNS a svalstvo... Takže naprosto souhlasím s Martinem, jak z osobní zkušenosti, tak z pohledu fungování organismu...
neis píše:
ENGLAND-PHILLY píše:
To je nesmysl, je to jen mýtus, možná to občas platí v následujícím matchi, možná 2, ale jistě ne z dlouhodobějšího hlediska. A jelikož zde USA a Kanada odehrají plných 6 matchů tak se domnívám, že např. na konci ZČ to může být znát oproti hráčům kteří si nyní válejí šunky. !!!!
Philly dělal jsi někdy nějaký sport závodně, že tady mluvíš o nějakém mýtu ? Mimo jiné tohle tvrzení by se dalo dokázat i fyziologicky, pokud víš jak funguje CNS a svalstvo... Takže naprosto souhlasím s Martinem, jak z osobní zkušenosti, tak z pohledu fungování organismu...
Nejakyho fyzioterapeuta jsem slysel rikat, ze se po vyhre vyplavuji endorfiny a nejak to pomaha regeneraci.. (ale treba jsem to zmotal...)
Máš pravdu, hormonální koktej, který obdží člověk po něčem takovém jako je vítěztví na olympiadě je obrovský a má velmi pozitivní vliv. Je třeba si uvědomit, že limitujícím faktorem není svalstvo ( svaly regenerují extrémně rychle, stačí jim spánek v jednotkách hodin), ale centrální nervová soustava a tu podstatně ovlivňuje psychický stav. Kdybych už šel více do hloubky, tak deprese nebo špatná psychika zrychluje bazální metabolismus, čili živiny, které by šly na regenereci celého těla, jdou vniveč. Myslím, že už jsme dost OT, ale prostě mi to nedalo :D
no Neisi tak nějak jak si to tady popisoval jsem to myslel :) ale jestli England nikdy hokej nebo sport neprovozoval tak ho chápu ale já si za svojim názorem stojím
Co se týče toho Ooff topic tak to neřeš je tady rozjetá nějaká debata tak si rád na to přečtu ostatní názory...stejně je tedka pauza tak aspon se tu něco řeší
Strieborná medaila... ťažká... Ach, Zach... Hral parádne. Po Millerovi najepší hráč USA. Dôležité góly dával a v každom zápase išiel na 120 % (videl som 4 zápasy USA).
Zach ide ¨každý zápass na 120 % ... Zach Miller a Kane nejlepší hráči USA aspon podle mě
Martin #27 píše:Zach ide ¨každý zápass na 120 % ... Zach Miller a Kane nejlepší hráči USA aspon podle mě
Prakticky jsi vyjmenoval všechny velké hvězdy USA ;)
neis píše:
Martin #27 píše:Zach ide ¨každý zápass na 120 % ... Zach Miller a Kane nejlepší hráči USA aspon podle mě
Prakticky jsi vyjmenoval všechny velké hvězdy USA ;)
jj ale neberu je jako hvězdy ale jeko nejlepší hráče .... samozřejmě hráči jako Rafalski, Callahan, E.Johnson,Brown byli taky skvělí :)
no nic tak už nám zase pomalu začíná kolotoč NHL tak po olympiádě se zase těším na ligu :D
Tím jsem jenom chtěl poukázat, že USA mělo prakticky 3-4 hvězdy a ti se vybičovali k parádním výkonům. Když je tým komplet z hvězd, tak většina naprosto zapadne, jelikož na ně nikdo nemaká ;) Jinak se už taky dost těším na ligu, hlavně teďka na TDL ;)
neis píše:
ENGLAND-PHILLY píše:
Ano, závodně jsem hrál tenis, v současnosti hraji všechno možné, nesouhlasím s Vámi, je to otázka psychiky, nikoliv organismu a jeho fyziologického základu !!!!
Philly tady není o čem diskutovat, to jsou holá fakta. Nejde psychickou stránku oddělovat od fyzického stavu, obojí jde ruku v ruce.... Jak jsem psal, svaly extremně rychle regenerují, všechno brzdí jen CNS a ta je úzce spojená s psychikou člověka. Je jasné, že tělo má své hranice přes kterou vlak nejede, ale že psychika ovlivňuje rychlost regenerace, to můžeme dokázat v milionech případů;)
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES