Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nemyslim ze by LA malo nejaku velku podporu takych tych hura fanusikov. To by museli byt aspon dvaja-traja slovaci ako ked tam hral este aj palffy a stumpel.

debil píše:Nemyslim ze by LA malo nejaku velku podporu takych tych hura fanusikov. To by museli byt aspon dvaja-traja slovaci ako ked tam hral este aj palffy a stumpel.
spominam si ked sa tam dokonca crtala cela patka slovenska: Stumpel, Palffy, Bartecko, Visnovsky, Strbak. Ale nakoniec z toho nic nebolo.

:backtotopic:

zatial som jediny fanusik Edmontonu, nikoho ineho na SVK a CZE nepoznam :haha:

Pitkkanena chcu Oilers uz davno. A jedneho fanusika Edmontonu poznam uz 8 rokov, arek, ved vies, som Ti pisal na ICQ. Visna je nepohnutelny, kam by siel, ved prakticky nieto adekvatnej nahrady. Iba ak by Montreal pustil Sheldona Souraya.

To nepomoze. Do Edmontonu ziadna velka posila nepride. Budu s musiet spolahnut na draft....

Brian Rafalski a Roman Hamrlik su hlavni kandidati na posily po ktorych tim pojde uvadza edmonton Journal.

No nech si vezmu Hamrlika. Bude to vypadat podla toho ako sa Roman vyspi. Ked sa roman dobre vyspi tak budu hrat o pohar a ked sa zle vyspi tak to bude ako tento rok.

Rafalskeho by som bral radsej.

O Pitkanenovi prebiehaju rokovania a nastol padlo meno Raffi Torresa ako sucast vymeny. Klebeta je od TFP co je celkom slusny zdroj nie ako niektore stranky co su masiny na nepravdive klebety (ze Eklund?).

Rafalski bezesporu velká posila ked by dorazila a Pitkanen nevím myslím že ho Philla nepustí i když tam je přetlak je to jejich budoucnost

chcem Rafalskeho, ale nechcem aby odisiel Raffi :(
A Hamrlik? Hracov z Calgary nepotrebujeme :beee:

jj taky si řikám že Hamrlíka as nepotřebujete nj Raffi by byla velká škoda je to hráč kterej má budoucnost a to by se melo obzvláště v Edmontonu cenit :cool:

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Milan Kytnar z topolcian v piatom kole do Oilers. Tak nech sa dari.

Checkuj jeho cisla z topolcianskej juniorky tento rok:

Games : 53
Goals : 37
Assists : 54
+/- : +78

:o

tak som velmi stastny ze do EDM ide konecne nejaky Slovak. Podrobne rozoberiem draft neskor.

SAM GAGNER
Obrázek
-6. miesto v drafte
-Centre/Wing
-shoots right
-Born: August 10, 1989 in London, Ontario
-tvorivy hrac
-syn byvaleho utocnika NHL Davea Gagnera
"Uslyšet svoje jméno, zvláště od Edmonton Oilers, je jedinečný pocit,"řekl Gagner. "Jsem velice šťastný."

Season Team League GP G A PTS PIM
2006-07 London OHL 53 35 83 118 36

-------------------------------------------

ALEX PLANTE
Obrázek
-15. miesto v drafte
-Defence
-shoots right
-Born: May 9, 1989 in Brandon, Manitoba
-mohutny obranca
-Skauti ho porovnavaju s obrancom Kylom McLarenom

2006-07 Calgary WHL 58 8 30 38 81

RILEY NASH
Obrázek
-21. miesto v drafte
-Center
-shoots right
-Born: May 9, 1989 in Consort, Alberta
-defenzivny utocnik
"Chtěl jsem, aby si mě vybrali Canucks, ale i Oilers jsou dobrá volba,"řekl Nash.

2006-07 Salmon Arm BCHL 55 38 45 83 87

a komu by sa nezdalo....povodne sme mali vyberat z 30. pozicie (od Anaheimu), ale vymenili sme nasu 30. a 36. poziciu za 21. od Phoenixu.

DALSIE KOLA DRAFTU:
-v dalsich kolach sme si vybrali uz len Europanov / v prvom kole len Kanadanov
-v dalsich kolach sme si vybrali uz len lavakov / v prvom kole len pravakov

2. KOLO - Oilers nemali vyber v tomto kole
3. KOLO - Oilers nemali vyber v tomto kole
4. KOLO - LINUS OMARK
5. KOLO - MILAN KYTNAR
6. KOLO - WILLIAM QUIST

-----------------------------------------

LINUS OMARK
Obrázek
-97. miesto v drafte
-Wing
-shoots left
-Born: February 5, 1987 in Overtornea, Sweden

2006-07 Lulea SWE 50 8 9 17 32
2007 Sweden WJC 7 2 3 5 4

MILAN KYTNAR
-127. miesto v drafte
-Center
-shoots left
-Born: May 19, 1989 in Topolcany, Slovakia

2006-07 Topolcany SVK-2 22 4 7 11 53
2007 Slovakia WJC-U18 6 2 5 7 10

WILLIAM QUIST
-157. miesto v drafte
-Wing
-shoots left
-Born: July 31, 1989 in Nybro, Sweden

Tingsryds AIF J18 Allsvenskan 4 0 0 0 6
Tingsryds AIF J20 Elit (SWE) 20 8 15 23 72
Tingsryds AIF Division 1 (SWE) 7 0 0 0 0

arek píše:SAM GAGNER
-syn byvaleho utocnika NHL Davea Gagnera

RILEY NASH
"Chtěl jsem, aby si mě vybrali Canucks, ale i Oilers jsou dobrá volba,"řekl Nash.

2006-07 Salmon Arm BCHL 55 38 45 83 87
Toho Gagnera poznám ešte z Floridy,uvidíme či bude syn lepší ako on...
A ten Nash-no to by chcel každý aby ho vybral Vancouver,no čo už splní sa to len vyvoleným...

Vedení Edmontonu učinilo kvalifikační nabídky třem hráčům. Minimální nabídku platu obdržel mimo jiné křídelní forvard Raffi Torres, jenž v uplynulé sezóně odehrál všech 82 utkání a na své konto si připsal 15 branek a 19 asistencí. Dalšími hráči, s nimiž Oilers počítají, jsou zadáci Matt Greene a Mattieu Roy. Bez nabídky zůstal křídelní forvard Brad Winchester.
nhl.cz

Ten Torres je šikovný klučina, nedivím se, že by si ho rádi ponechali....... :wink: !!!!

:( Hoši dnes nenĂ­ jednoduchĂ© fandit Edmontonu,Ĺľe?PĹ™iznám se,Ĺľe jsem malinko na Edmonton fixovanĂ˝ ještÄ› z doby Wayna Gretzkyho,kdy byl tento klub tĂ©měř neporazitelnĂ˝ a taky Zac Stortini bojoval za Bulldogs o Calder Cup.Já nezapominám :!: .NavĂ­c naše kluby si zĹ™ejmÄ› rozumĂ­ o ÄŤemĹľ svÄ›dÄŤĂ­ pozvánka na zápas z pĹ™edloĹ

Edmontonu nejak unikaju potencialne posily. S Phillou mali byt najvaznejsim kandidatom na velky nakup. Hlavny ciel puck-moving dman, uz aj rafalski vypada byt pase, este je v hre z velkych mien Souray ale toho neviem ci chcu.

Cez draft sa cakala nejaka vymena za draft a nic.

:) Pane kolego debil ty mě trápíš :) .Bohužel máš asi pravdu.1.7. přede dveřmi a ani náznak,že by Montreal chtěl Souraye podepsat :( .I kdyby byl eventuelně volný pochybuju,že by Edmonton tohoto ne zcela levného hokejistu ulovil do svých řad.Na tuto kořist jsou připravení jiní dravci.Na fanouškovském foru San Jose Sharks již o něm fanoušci živě debatovali jako o možné posile :evil: .Já jen vím,že před časem se mu stýskalo po sestře na Floridě :( .Toho se bojim víc :!: .Ženský umějí dělat divy :? .Kde nakonec bude hrát nám zřejmě objasní příštích pár dní.Ale uznej.S Phillou se dravostí a finančními možnostmi kanadský klub nemůže rovnat.Tady nemůžou vyhodit pár milionu s tim,že to byl omyl.Proto musíme počkat do léta :!:

na fore Oilers diskutuju o Nickovi Boyntonovi, ktoreho PHX vraj umiestnil na waiver listinu. No, toho obrancu sa najprv zbavil Boston, teraz aj Phoenix. Statistiky nema oslnive. Dufam ze Lowea nenapadne podpisat ho :?

ou boyton to by byla taká posila neposila zajíc v pytli :cool:

A mÄ› se zrovna Nick jako bek docela lĂ­bĂ­........ :shock: :wink: 8) !!!!

Novinka:
Jussi Markkanen v Edmontone pravdepodobne nezostane. Bude sa hladat nova dvojka pre Roliho 8) . Hmm Denis by bol celkom dobra dvojka :)

to jo to by byl ale vela drahá dvojka 2,8 a v následující sezóně dokonce 3,0M a já se ptám může si Edmonton dovolit takovéhle plýtvání ??? nepotřebuje posílit na jiných postech ??, :wink:
3193 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES