Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

TAMPA BAY-BUFFALO 3:2Obrázek :ejha: :fan: :poklona: :frajer: :taptap:

Ani nevím jak vyjádřit radost :cool: To jsem fakt nečekal(a vymstilo se mi to v tipovačce) Fakt super výkon. I když už to vypadalo zle když se Buffalo dostalo do vedení 2:1 během minuty, dokázali jsme to zvrátit. Tady jsem počítal z prohrou, výhra mě fakt hodně těší. Máme 4 zápasovou serii výher, jen tak dál :cool: Jinak Martin St.Louis si připsal asistenci a bodoval už po 10. v řadě :thumbsup2: Další zápas je s NY Islanders, takže čekám další výhru, lae nesmíme je podcenit.[/img]

Lecavalier:Aj ja sa pripájam ku gratulácii k cennej výhre Tampy, nad silným Buffalom.Síce aj mne sa to v tipovačke vymstilo, ale klobúk pred dnešným výkonom Tampy dolu :pivo2:

vyborne super vyhra nad buffalom .. super :wink: som stastny

Obrázek vs. Obrázek

Takže dneska v hodně příjemném čase :super: hrajeme s NY Islanders. Utkání začíná v 18:00 seč. Myslím že by jsme měli zvítězit, jelikož na Islanders umíme zahrát, devět posldeních utkání jsme je porazili :cool: a Isles mi nepřipadají jako nejsylnější soupeř :hmm: K vítězství by nás měl dovést Martin St.Louis(nejvytíženější utočník v lize)a Lecavalier. Dobře musí zachytat golman a celý tým musí předvést kvalitní výkon. Když dnes vyhrajeme tak prodloužíme serii vátězství na 5 zápasů. Když jsme zvládli Buffalo, Isles by neměli být těžký problem :twisted:

Po první třetině vedeme 2:1 :cool: . Goly padaly zásadně v přesilovkách. Hned v první početní výhodě dal Yashin gol a otevřel skore :( , pak ale dal gol Perrin a srovnal, to hrála Tampa svou první přesilovku. O necelé tři minuty dal gol Richards, opět v přesilovce, tak jsme se dostali do vedení :cool: Potom tempo opadlo. Zatím ale Prospal 0+2 a Perrin 1+1, takže dobrý výkon. Přesilovky máme zatím 100% :cool: Sice oslabení jenom 50% :( ale hlavní je že vedeme, ještě by to chtělo přidat dva a pojistit si vedení.

tak změna: Perrinovi přepsali gol a jako střelec je zapsán Prospal, nahravali Richards a Fedotěnko.

Tak po dvou třetinách už vedeme 3:1 :cool: Martin St.Louis zvýšil náš náskok, nahrávali mu Lecavalier a Pratt. Jinak jsme nedokázali využít tři přesilovky, s toho krátkou 5:3 :( škoda no. Konec třetiny byl hodně divoký. V čase 19:13 byl vyloučen Martin St.Louis a pak dvě vteřiny před koncem Pratt, Perrin a Šatan :shock: Ale myslím že to vedení by už jsme měli udržet 8)

ObrázekvsObrázek 3:4

Po těžkém boji jsme je udolali :taptap: :thumbsup2: :fan: U třetí třetiny jsem se mámel pos*al. Hned na začátku snížili. Potom sice Vinny dal gol a skore bylo 4:2 8) ale Isles ještě dali gol a pak jsme jenom bránil co to šlo. A bez Holmqvista by jsme byli v háji, hodně nás podržel. Takže máme za sebou 5 vítězných utkání, to je nejdelší serie v tehle sezoně :cool: Martin St.Louis a Vinny Lecavalier 2 body, takže si zase přilepšili :cool: a Prospal 1+2, myslím že zase má formu :cool: Zítra nás čeká Toronto, to bude těžký zápas, ale musíme se snažit opět zvítězit a prodloužit serii na 6 víztězství. Jinak všech 5 vítězství bylo gol, jedno až na nájezdy :hmm:

ObrázekObrázek

Obrázek

S tym Buffalom ste ma dost napalili, ale vies, co som povedal: Hlavne je porazit Isles! :cool:

To jsme dali a další dva body jsou naše :cool:

Pekne, pekne, vies, ako ma Tampa hrat. V tejto sezone moze bit, co jej zachuti. Kym mi nepokazi tiket....

chorche píše:Pekne, pekne, vies, ako ma Tampa hrat. V tejto sezone moze bit, co jej zachuti. Kym mi nepokazi tiket....
Proto musíš sázet pořád na Tampu, protože bude pořád vyhrávat :wink:

Ha, nerad by som prisiel o svoje prachy, vsadim na vas len pri zapasoch s Rangers, na tych viete.

ObrázekvsObrázek
Dneska nás čeká těžký souboj, který by jsme docela potřebovali vyhrát. Toronto je konkurent v boji o osmičku a my teď máme formu takže by jsme mohli vyhrát. Zápasy s Torontem jsou v poslední době vyrovnané, a tak se dá očekávat že opět zvítězíme o gol, jako v posledních pěti zápasech. Bude to sice těžké, ale vidím to ny výhru v prodloužení a nebo na samostané nájezdy. K výhře by nám opět měli dopomáhat hlavně tahouni mužstva Lecavalier se St.Louisem a znovuzrozený Prospal. Podržet nás musí golman Holmqvist. Když se k nim připojí další, tím líp. Samozřejmě nemyslím Denise :D ten ať raději sedí na střídačce :)

hrate vsak doma, to by mohlo zabrat, navyse listky nehraju to co sa od nich ocakava, takze ja verim vo vitazstvo Tampy

doufám že vyhrajem, docela by se to hodilo, navíc by dneska mohli konkurenti o play-off klopýtnout, Caps s Ottawou, rangers s Ottawou, Pittsburgh s ostrovany, zítra Boston s Buffalem. 8)

Tak to nvyšlo :( škoda no, neprodloĹľili jsme serii, hodnÄ› mÄ› mrzĂ­ Ĺľe kdyĹľ jsme dvakrát vedli, pokaĹľdĂ© to dokázali Leafs stáhnout a pak nakonec dali vĂ­tÄ›znĂ˝ gol. Do branky pĹ™ekvapivÄ› nastopil Denis, coĹľ nechápu, jelikoĹľ Holmqvist pĹ™edešlĂ© zápasy vyhrál. I kdyĹľ Denis za prohru nemĹŻĹľe. PĹ™edvedl jeden super zákrok v oslabenĂ­, po kterĂ©m se rozjel Vinny a dal gol. TakĹľe myslĂ­m Ĺľe tam chyba nebyla. Jinak jedinĂ© plus vdĂ©m Ĺľe Lecavalier a St.louis opÄ›t bodovali. ZĂ­tra by jsme si to mohli odÄŤinit vĂ˝hrou nad New Jersey Devils, ale bude to těžkĂ˝ zápas, takĹľe mĹŻĹľeme doufat Ĺľe se nám podaří zvĂ­tÄ›zit a opÄ›t zahájĂ­me šĹ

som spokojny, ze si listky odvazaju z Tampy 2 bodiky 8) tabulkovo to prislo velmi vhod a Tampa si mĂ´ze spytovat svedomie, ze tento dobre rozohraty zapas nedoviedla aspon do crtajuceho sa predlzenia = chvalabohu :wink:

ObrázekvsObrázek

Dnes nás ÄŤeká těžkĂ˝ zápas, uvidĂ­me jak si s ďábly poradĂ­me. Je moĹľnĂ© je porazit, ale musĂ­me se snaĹľit. Doufám Ĺľe se hráči Tampy v ÄŤele s Lecavalierem a St.Louisem ukážou a zvĂ­tÄ›zĂ­. VÄ›tšina zápasĹŻ z minul sezony konÄŤila vysokou vĂ˝hrou, jedinou vyjĂ­mkou byl zápas kdy Tampa vahrála 1:0 v prodlouĹľenĂ­. Jinak s Jersey máme vyrovnanou bilanci a bude zajimavĂ© jak zápas dopadne. VÄ›tšina asi bude vĂ­ce věřit Jersey, ale to ještÄ› neznamená prohru. Je naÄŤase znovu rozbÄ›hnout novou aspoĹ

TAMPA BAY-NEW JERSEY 3:2 na nájezdy :taptap:
Brad Richards :taptap:
Byl to zajímavý zápas. Prohrávali jsme, ale dokázali jsme otočit. Brad Richards srovnal po dlouhé příhravce Rangera a potom jsme se dokázali díky Richardsovemu druhému golu dostat do vedení :cool: Pak ještě ale dokázali Jersey srovnat stav. Důležité ale bylo že jsme pak ubránili přesilovku 5:3. Došlo na nájezdy a opět Richards skoroval :fan: ovšem pak už se nikdo neprosadil, ani St.Louis, který opět skoušel svůj nájezd, s kterým rozhodl proti Pittsburghu, ale Brodeur ho vychytal, stejně tak Holmqvist Eliáše. Odvezli jsme si důležité dva body. Martin St.louis opět bodoval, i když jenom jedna asistence :( a Lecavalier dneska bez bodu :( . k tomu všemu Pittsburgh vs Boston remiza :(

A tady ještě fotky:
Obrázek
Obrázek

KHABIBULIN DO TAMPY

Mírně úsměvná spekulace se objevila v deníku St. Petersburg Times. Deník informuje o možném odchodu brankáře Nikolaie Khabibulina do týmu Tampa Bay Lightning. Kdo by byl z týmu Tampy vyměněn právě do Chicaga? Spekuluje se buď o Martinu St. Louisovi nebo Bradu Richardsovi. Nicméně tato spekulace je podávána i veřejnosti jako úsměvná, a tak se dá velmi dobře spekulovat, že to bude „novinářská kachna“.

(St. Louis má ve smlouvě, že nemůže být vyměněn bez jeho souhlasu, či-li tzv. „no-trade“ clause – pozn. redaktora.)

nhlpro.cz

Taky mi to připadá jako hloupost. :)

Z Tampy odešel golman Burke, to mě zas tak nepřekvapuje ani nemrzí :) zatečně nám zabíral místo pod platovým stropem, chytal na farmě a tam taky nic nepředvedl, takže pochybuji že by Kings nějak moc pomohl.

ObrázekvsObrázek

Dneska nás čeká důležitý konferenční souboj s Carolinou. My bojujeme o play-off, takže si nesmíme dovolit strácet body, navíc už pomalu doháníme Carolinu, takže výhrou by jsme se jim hodně příblížili. Ale bude to těžký zápas, Carolina je silný soupeř, lae my máme docela slušnou formu, takže to vidím nadějně. Nemyslím si, že by se opakovalo to, že by nám Brad Richards zařídil výhru, ale bylo by to fajn. I když uplně nejraději bych byl, kdyby nám to vyhrál Vinny. 8) S pomocí St.luoise aby už dohnali crosbyho na čele bodování a v tabulce střelců aby byli vysoko. Jinak dneska hrajeme poslední zápas před All-star game, takže bych si přál, aby jsme ho zvládli, potom totiž budu muset čekat na další zápas Tampy dlouho a určitě mi bude to napětí chybět :(

Devils jste dali dobře, ale nezlobse na mě já to budu přát Carolině, protože bych byl nerad kdyby jste měli před Isles náskok už 6 bodů. :lol:

já bych byl rád kdyby jsme se už před Carolinu dostali proto potřebujem vyhrát 8)

TAMPA BAY-CAROLINA 6:5 na samostatné nájezdy :taptap: :thumbsup2:
Tak to byli nervy :) Celou dobu jsme prohrávali a nakonec jsme dokázali vyhrát na nájezdy. Důležitý zápas jsme zvládli, navíc Boston a Rangers prohráli, takže to vyhovuje :cool: . Ukázal se St.Louis (1+2) a Prospal (1+2 a rozhodujcí nájezd) Tak tyhle body nám fakt dost pomůžou. Sice jsme se ke Carolině až tak nepřiblížili, protože uhrála bod, ale i tak jsme si hodně pomohli :cool:
Fotky k zápasu:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE