Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
KoÄľko krát si toho "usmrkanca", ktorĂ©ho hokejovĂ© nedostatky nie si schopnĂ˝ doteraz napĂsaĹĄ,videl? PodÄľa toho, koÄľko zápasov Columbusu dávali na Galaxii, minimum. A pochybujem, Ĺľe, ak pozeráš cez net, pozeráš zápasy Columbusu. Zato urážaš nádherne.chorche píše:Souray, Koivu a Bergeron uz v NHL nieco dokazali, na rozdiel tamtoho usmrkanca, ved jeho vykony su na draftovu sestku slusne povedane ZUFALE!!!
podle me stlaÄŤit v Columbusu po minulĂ© sezĂłnÄ› statistiky na hodnotu blĂzkou 0 ba dokonce do kladnĂ˝ch mĂst muselo bĂ˝t vela těžkĂ© nic proti Columbusu. a pokud zrovna nehrál v elitnĂm Ăştoku kde se to mimo jinĂ© neporaĹ™ilo ani Nashovi (-8) a ked nechodĂ na pĹ™esilovky jako Ĺľe asi nechodĂ a jestli jo tak me prosĂm opravte tak je to opravdu velmi těžkĂ˝ Ăşkol a proto nezatracujme tohoto hráče budoucnost nám hodnÄ› napovĂ !!!
Doterajšie alternatĂvne logo Columbusu sa stane od budĂşcej sezĂłny logom hlavnĂ˝m. Doterajšie hlavnĂ© logo ide do zabudnutia.
Pravdupovediac som veÄľmi zvedavĂ˝ na kombináciu tohto loga s bielym dresom, ale i tak si myslĂm, Ĺľe tento krok je veÄľmi dobrĂ˝.
Pravdupovediac som veÄľmi zvedavĂ˝ na kombináciu tohto loga s bielym dresom, ale i tak si myslĂm, Ĺľe tento krok je veÄľmi dobrĂ˝.
Máme Voráčka. Čo vy na to? Akosi veľa Čechov. A veľa Európanov (Žerdev, Fjodorov, Svitov, Modin, Lindstrom, Eriksson, Tollefsen, Klesla, Výborný, Novák, Popperle, Voráček, i keď ten neviem, či dostane šancu v prvej sezóne, Maanpaa a Starkov, i keď u nich platà to isté, čo u Voráčka, ), Norrena nerobà dobre.
Z ÄŚechov nemám rada takĂ˝ch, ktorĂ urážajĂş Slovákov, nie všetkĂ˝ch ÄŚechovmt-svk píše:montreal píše:UrÄŤitÄ› jako fanynka mĹŻĹľeš bĂ˝t spokojena a uznej,Ĺľe je uplnÄ› jedno jestli je z ÄŚeska nebo tramtárie!!![]()
Teraz by som vymenila Ĺ˝erdeva za Valábika (hodil by sa ku drobcovi Krisovi Russellovi) , keÄŹĹľe kvalitnĂ©ho pravĂ©ho krĂdelnĂka uĹľ máme. A do bránky buÄŹ Haláka (máte Coryho) alebo Bryzgalova.
DĂşfam, Ĺľe sa chlapec neskazĂ, kaĹľdĂ˝ nemusĂ trÄŤaĹĄ v LA, Anaheime alebo NY
Monty, ja som sa na to povzniesla, spomenula som to pre inĂş vec
. ÄŚo sa tĂ˝ka Jara Haláka, myslĂm si, Ĺľe by ho bolo škoda ako dvojky. A u nás by mohol byĹĄ jednotka. ÄŚo sa tĂ˝ka Valábika, myslĂm si, Ĺľe z neho bude ešte lepšà obranca ako Zdeno Chára (sĂş podobnĂ© typy, ÄŤlánoÄŤek http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=11539). A takĂ˝ by sa Columbusu sekol. Okrem toho, prišiel Voráček, takĹľe šikovnĂ© pravĂ© krĂdlo máme. Okrem toho, ak odĂde Selanne, budĂş maĹĄ aspoĹ
Ja som si nieÄŤo kukla, tu je:
A power forward that protects the puck well… is strong on his skates and has good first step quickness… has good puck skills and is effective in front of the net… has a strong physical presence, but could create more for his teamates.
Ăšdajne pripomĂna Alexandra Radulova, fanúšikovia Columbusu sĂş veÄľmi spokojnĂ:
http://hfboards.com/showthread.php?t=392621
.
A power forward that protects the puck well… is strong on his skates and has good first step quickness… has good puck skills and is effective in front of the net… has a strong physical presence, but could create more for his teamates.
Ăšdajne pripomĂna Alexandra Radulova, fanúšikovia Columbusu sĂş veÄľmi spokojnĂ:
http://hfboards.com/showthread.php?t=392621
Zatiaľ som spokojná, a dúfam, že to takto bude pokračovať, pretože mlaď máme dobrú. Radšej ešte jeden rok bez play-off, ale zapracovať hráčov ako Brule, Brassard, Picard (či bude hrať Voráček, Majorov a Legein neviem), ako kupovať drahých hráčov a nemať istotu play-off. Kto by sa mi páčil, by boli Valábik a Halák.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé