Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vcera sa v pripravnom zapase dobre pomarovali. DiPietro Montoyovi docela drzo nakladal ked bol uz Montoya na zemi. http://www.youtube.com/watch?v=NFcMtIHD-Gw

jj supli sme to hned z rana do topicu Video Galeria c.
celkem překvapení že porazili Buffalo 6:4, ukázali se nové posily Ostrovanů. exTampský Fedotěnko a Guerin získali po třech bodech.
hmm, kdo by čekal že na čele silné Atlantické divize budou Islanders :shock: ? Nečekám že tam dlouho vydrží, ale dost mě překvapuje už to, že dvakrát porazili Buffalo. Hodně jim to tahají hráči Comrie, Fedotěnko a Guerin
Tak dnes dotahali :wink: , ale jinak máš pravdu, start mají skvělý........... !!!!
Ostrovani sa spamätali rýchlo a pokračujú dalej,dnes porazili v derby NYR na vlastnom lade 2:1, zaujímavé je to že nedávno NYI niekoho uvolnili aby mohli podpísať Berarda a ten hned v prvom svojom zápase dal víťazný gol,ale velkú rolu zohral aj DiPietro,ktorý zastavil 37 striel :thumbsup:
tak Ricki sa oproti poslednemu zapasu zda sa zdravo vyhecoval (darmo, derby je derby) a polozil zaklady uspechu domacich..Berardovi velmi fandim..tento nestastnik ma uz za sebou 7 operaciu zraneneho oka..drzim mu palce, aby mu to takto slapalo aj nadalej!
koskso ale tie goly čo padli...to boli ine šupi...take presne šibenice...mohol to byť tradične velmi dobrý duel..sa pamatam naposledy ked hrali NYR a NYI teda neviem či to hrali naposledy v sezone minulej alebo hrali potom ale ja som to derby videl naposledy tak tam mal Dipi niečo cez 50 iat zakrokov tam sa bolo na čo pozerať...no Islandaci prehrali po predlžení 2:1...
Na lavičke NYI sa dnes objavil legendárny kouč Al Arbour aby si odkoučoval svoj 1500-tý zápas v NHL,s NYI vyhral 4 Stanley cupy.S novým tímom mu pomáhal Ted Nolan.
Spoločne nakoniec doviedli ostrovanov k víťazstvu 3:2 aj ked po prvej tretine prehrávali už 0:2. Zvrat završil svojim druhým golom v zápase 2 a pol minuty dokonca Miro Šatan.
Zápas nedochytal DiPietro,ale aj Dubielewicz chytal slušne.
Obrázek
Lets go ISLANDERS !!! Satan to tam niako musi potiahnut :)
Budaj1992 píše:Lets go ISLANDERS !!! Satan to tam niako musi potiahnut :)
To ale budú musieť podávať iné výkony, ako v minulom zápase proti Rangers, ked prehrali 4:2 a aj dnes ,keď si pripísali 2 prehru po sebe s Atlantou, na domácom ľade prehrali 0:4. :wink:
no tak dnes zas prehrali NEW YORK ISLANDERS s Bostonom 1:3 neviem co sa to deje snimi ale neni to dobre musia sa viac znazit ved maju dobry team
ostrovania po 5porazkach za sebou poznali zase chut vitazstva na lade tampy bay kde vyhrali 3:2 po predlzeni :frajer2:
Kriplanders slapu a netaha ich Guerin, na druhej strane poskytuje mimoriadne trefne hlasky mediam....
Simon zas vyvadzal tentoraz nieco spravil ruutuuovi ale z videa nie je presne vidiet co. Uz sa ho chcu aj fans zbavit ako tak citam. ja by som ho bral ale musel by si byt vedomy dost nizkeho icetimu.

http://www.youtube.com/watch?v=o12EfNKabgU

lepsi pohlad http://www.youtube.com/watch?v=36d6H92ADDc
Brat Simona znamena brat PROBLEMY! ten hlupak sa nepouci. Pobyt v napravnovychovnom zariadeni by mu vyrazne pomohol....
Az ted jsem si vsiml, ze Satan ma na konte 666 bodu. :twisted:
Islanders dnes vyhráli proti Torontu 4:3 po prodloužení, takže důležité dva body zajistil Ostrovanům 10 sekund před koncem prodloužení Mike Comrie
Do pekla s nim aj s jeho 666 bodmi! :bitka3: :box: :bitka3:
Obrázek 2 :box: 5 Obrázek
Islanders dnes vyhráli proti New Jersey 4 zápas ze 4 v této sezóně. Vítězství je o to cennější, že přišlo proti rivalovi ze stejného města. Devils se proti Islanders a Rangers vůbec nedaří, všechny zápasy prohráli, bylo jich přesně osm, získali během nich ale aspoň 3 body. Příští zápas je čeká až v novém roce, přesně 2. ledna proti Floridě na domácím ledě.
A já vůl jsem tam dal 2ku na výhru Ďáblů :? Kluci z Ostrova mě ale potěšili a Ďáblíky vyklepli!Každá jejich porážka,mi udělá alespoň malinkou radost,takže :clap: :yahoo:
DPC! Uz aj cu*ak Brylin mi je milsi, nez ti zebraci z Ostrova! Ako som sa vyjadril inde, kto porazi Kriplanders, stava sa na jeden den mojim oblubencom.
Podme ostrovania dotoho, dnes to chce poriadnu vyhru.
debil píše:Podme ostrovania dotoho, dnes to chce poriadnu vyhru.
presne tak debil dnes maju sancu vyhrat nad coloradom lebo colorado bez Sacika a Smytha nemaju sancu vyhrat :frajer2:
Tak dnes zapas ktory musia vyhrat Islanders nehovorim ze to tak aj bude ale ak chcu body budu musiet hrat v utoku sa mi tak zda ze im chyba riadny lider utocnych formaci nieco ako Thornton alebo Savard lebo body sa inak ziskavat nedaju a su presne na tom tak ako Olejari nemaju riadneho kanoniera,tak sa nehajme prekvapit.
Trpka prehra proti Edmontonu je to jasne vidim cely tym ako krizu a to uz vidim na nejaku posilu a riadneho kanoniera do utoku.
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG