Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Co jsme tak porovnával Murraye a Dumbu, tak Murray je asi upředňostňován skrz své fyzické parametry. A taky vlastnost, že se jeví spíše jako Two-Way obránce kdežto, Dumba jen jako ofenzivní obránce. Zde by mohla být velká vhoda při užití tsakového obránce ve vícero různch situacích. Murray se mi taky jeví na svou výšku jako velmi dobrý bruslař. No ještě se uvidí, ale možná bych nakonec, jak jsem si dříve přáp Pick neměnil, ale vyměnil jej s Columbusem a fakt toho Murraye draftoval, jeví se mi moc dobře.

Ještě dodám videa..

Murray

Dumba
tak ja musim zas povedat, ze mne sa pac viac Dumba, ako z osobneho pohladu, velmi nadseny pre hru, drzy, neboji sa a mne sa toto na ludoch obzvlast paci take nadsenie pre hru, Murrayho styl mi zas neni velmi sympaticky...
Edmonton Journal:

Tak Oscar Klefbom nakonec ještě jednu sezónu zůstane ve Švédsku. Informoval dnes o tom deník Edmonton Journal. Klefbom letos v 33 zápasech za Farjestads vstřelil 2 góly. V tabulce pravdy skončil na -1. Vlastně se to dalo čekat, nuže, tak hodně štěstí a snad za rok. :)
Sportsnet.ca:

Brandon Davidson, zadák Reginy z WHL (Odtud jsou např. mimojiné Eberle a Teubert) podepsal kontrakt s Oilers. Letos si připsal v 69 zápasech 13 branek a 36 přihrávek. V tabulce pravdy měl dobrých +26. Očekává se, že si příští sezónu odbude na farmě.
Tak dneska podepsal Vokoun u Pens.. strasliva skoda, tak trosku jsem doufal, ze by jsme ho mohli ziskat my :(. Se vsi uctou k Dubnykovi ho nevidim jako jednicku, ktera by nas mela dostat do playoff...

K draftu, doufam, ze 1. pick vyuzijeme rozumne = nedraftovat obrance (je to sice paradoxni, kdyz je to jedno z nasich nejpalcivejsich problemu, ale neverim, ze cerstve draftovany bek muze hned pravidelne nastupovat v prvnim tymu - ikdyz zrovna Murray by to asi zvladl :D). Ac mam Yakupova rad a dovedl bych si ho predstavit v tymu, tak se priklanim rovnou k vymene prvni volby za solidniho ofenzivniho obrance (jenze koho :neviem: )

Neco jsem tu cetl o snaze ziskat Jordana Staala - to by byla pecka. Jeden z mych oblibenych hracu a naprosto dokonalej centr do druhe lajny. Nicmene jeho ziskani nevidim realne, na jednom zahranicnim foru jsem cetl spekulaci o trejdu Hall <-> Staal (pravdepodobne jeste neco navic), ale tomu se mi moc nechce verit.

Doufam, ze v dalsi sezone se zvedna Paajarvi - muj veliky oblibenec, ale ve druhe sezone vetsi zklamani (i nez celkovy dojem Omarka). Preju si aby zustal Ales Hemsky, ale musi se herne zvednout, respektive se prizpusobit. Hemak ma super hokejovy mysleni, ale to neni vsechno, chce to i to srdce. Pro dalsi sezonu bych podepsal Pettrela, imo vynikajici hrac do 4. lajny.

Jinak si nejsem jistej, komu vsemu konci smlouva, ale vetsinu ze soucasnych hracu bych se snazil podepsat...

Jen toho Horcoffa se asi nezbavime :D
pitak píše:Tak dneska podepsal Vokoun

Neco jsem tu cetl o snaze ziskat Jordana Staala - to by byla pecka. Jeden z mych oblibenych hracu a naprosto dokonalej centr do druhe lajny.
Ideálny center do 2.lajny ? Mať takého v 2.lajne je aj luxus by som povedal, vo veľa tímoch by hral v 1.útoku, dokonalý kompletný center, čo vie všetko. Tvoriť hru, strieľať góly, hrať na PP a na PK. Dokonalý two-way forward ako má byť.
zelanie draftovat Dumbu je zrejme len mojim zboznym prianim a tak ked nie on nech draftuju toho Murrayho, Yakupov sa mi sem vobec nehodi... :pray:
Pasha píše:
Jordana Staala
Ideálny center do 2.lajny ? Mať takého v 2.lajne je aj luxus by som povedal, vo veľa tímoch by hral v 1.útoku, dokonalý kompletný center, čo vie všetko. Tvoriť hru, strieľať góly, hrať na PP a na PK. Dokonalý two-way forward ako má byť.
No a prave tak jak to ty popisujes si ja predstavuju centra do druhe lajny. Ale samozrejme i ve te prvni by se neztratil.

Tak ci tak, nejsem si uplne jistej, jestli se tento trade uskutecni (ikdyz na druhou stranu, staal ten trejd potrebuje - aby hral ve treti formaci je docela silny kafe:))
Pasha píše:

Neco jsem tu cetl o snaze ziskat Jordana Staala - to by byla pecka. Jeden z mych oblibenych hracu a naprosto dokonalej centr do druhe lajny.
Luxus je i Kesler jako druhý centr.. V tom je ta síla.
Edmonton Oilers:
"Darcy Hordichuk věří, že by mohl setrvat u Oilers.."

Nechci mu brát iluze, ale Eager je dle mého lepší hráč, co se šikovností týče. Navíc se umí také stylově poprat. No uvidíme :neviem:
Reeper.89 píše:Edmonton Oilers:
"Darcy Hordichuk věří, že by mohl setrvat u Oilers.."

Nechci mu brát iluze, ale Eager je dle mého lepší hráč, co se šikovností týče. Navíc se umí také stylově poprat. No uvidíme :neviem:
Veriť môže koľko chce. Eager je určite kvalitnejší ako Darcy Hordichuk, už len samotné stats hovoria za seba. Eager mimo toho, že vie hrať fyzicky, dokáže streliť aj gól.
MacT novy viceprezident hockey operations. Dobry tah ale mali ho dat namiesto Lowa prezidentom.
Thank you Mitch za info s MacT. :)

Já dodám, že na offiko stránkách Oilers dnes bylo oficiálně oznámeno, že Oilers podepsali vstupní nováčkovský kontrakt s Oscarem Klefbomem. "We look forward to Oscar Klefbom wearing an Oilers uniform for years to come.". I tak se ale počítá s tím, že minimálně příští sezónu ještě zůstane ve švédské nejvyšší soutěži. :)
Skusim tipnut moznosti Edmontonu na drafte:
1. draftovat Jakupova a vymenit niekoho z dvojice Paajarvi/Gagner, pripadne oboch za obrancu,
2. draftovat ako cislo jedna Murraya,
3. vymenit miesto s inym timom, kde by v balicku bol obranca, pripadne brankar,
4. mozna vymena picku s Pens za Staala, plus dalsi hraci, tu si ale netrufnem tipnut kto by tam mohol byt.

Poviem to uprimne, netrufnem si tipnut, ktora z tychto moznosti je najrealnejsia, mozu byt sice zarucene spravy, ale ako to nakoniec dopadne vie len Boh... :)
no a prave preto je to zaujimave, toto obdobie :wink2: ...z moznosti ktore napisala mt-svk sa mi najviac pozdava 4., to by bolo naozaj super, tato moznost by bola jednoznacne najlepsia, Jordy a nejaky obranca, no ale teraz ze ktory? :D v tej obrane by potrebovali totiz posilnit aj Pens, tak neviem...Letang? :giggle: asi nie, mate nejake tipy kto by mohol ist s Jordym?
tak jsem zvědavý koho pickne z 1 místa Yakupov nebo Murray.Podle me pokud bude GM EDM rozumny,tak zvolí Murrayho(videl jsem ho hrat na mS a nehral tak zas spatne jen malo IT mel no),protože další utocnik myslim zbytecne ,nebo ze by mel v planu nekoho vytrejdovat :bee:

Kód: Vybrat vše

Edmonton Oilers oficiálně oznámili, že jedničkou letošního draftu zvolí jednoho z trojice mladíků: Nail Yakupov, Ryan Murray, Griffin Reinhart.  @nhlpro.cz
Ono je to pro GM strasne slozite, kdyz Yakupova nevezme a z nej se skutecne do par let snate "novy Stamkos" tak se o tom vyberu z prvniho mista bude hodne diskutovat jako o promarnene sanci...

Muze ze sebe GM udelat trosku alibistu a prvni pick vymenit s nekym jinym (imo 1.-5. volba je porad v poradku a letos myslim, ze i TOP 10 bude silny...)
Lennart Petrell prodloužil o rok.. Dle mého je to poleno ale, dejme tomu..
Ja jsem za Petrella rad :)
Tak mame Yakupova, jsem zvedavej co se bude dit... jestli bude vymenen on, anebo jestli poslou pryc treba Hemaka... (snad ne eberleho, to by udlela snad jen blazen ne?)
pitak píše:Tak mame Yakupova, jsem zvedavej co se bude dit... jestli bude vymenen on, anebo jestli poslou pryc treba Hemaka... (snad ne eberleho, to by udlela snad jen blazen ne?)
preco by mali poslat Eberleho? to by bola najvacsia sprostost aku mozu urobit...ja verim ze ho vymenia :yes:
dyt pisu, ze by to udlela jen blazen.. a pisu to proto, ze Yakupov, Hemsky a Eberle v jednom tymu asi uciite neubdou :)
pitak píše:dyt pisu, ze by to udlela jen blazen.. a pisu to proto, ze Yakupov, Hemsky a Eberle v jednom tymu asi uciite neubdou :)
Mluví se, že by měl Yakupov hrát v první sezóně ve 3. lajně s Gagnerem/Horcoffem a Paajarvim, aby spíše sbíra zkušenosti, jak body. Ještě tu byla varianta rozdělit kdysi úspěšnou lajnu Hemský-Horcoff-Smyth a udělat z ní Yakupov-Gagner-Hemský (Za předpokladu, že Gagner podepíše). Ale podle posledních zpráv by měl podepsat smlouvu na 4 roky za cca 3 mega. No uvidíme..
takze Yakupova chcu ponechat? :sok:
Tambellini už před draftem řek, že pokud nepřijde opravdu velice dobrá nabídka, tak si jej (1. volbu) ponechá. A už se i plánuje, že se přesune z RW na LW, aby mohl hrát s Hemským v druhé PP. Ale uvidíme, tohle jsou jen předsezonní drby profesionálních pisálků o Oilers. :)
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS