Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Lukas33 píše:Zatiaľ som ešte ani ja nič nezisťoval, ohľadom lístkov. A to čo zase porobili na lakings.com, teraz mi to 300 vecí načítava a je to neprehľadné, aspoň na prvý pohľad.
Jack Johnson ide na MS.
Od neho som to aj čakal, on je desný patriot :good: Ale táto informácia má byť v topicu "Zaujímavé mená" na MS, nie tu! :dup: :sarcasm:
Getzo5 píše:Od neho som to aj čakal, on je desný patriot :good:
Obrázek :-D
Tak som sa pozrel iba tak zbežne na tie lístky.
Štokholm :arrow: http://www.ticnet.se/event/New-York-Ran ... r/1007NHLG" onclick="window.open(this.href);return false;
Berlín :arrow: http://www.o2world.com/event/tickets/NH ... s/1208.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ešte som to podrobne nepozeral, ale asi by bolo dobré rozhýbať sa čo najskôr. V Berlíne ani nejdú kupovať, teraz neviem či je to dočasne zastavené, alebo už vypredané. :|
Oscar Möller možná bude příští sezónu nastupovat ve švédské lize, měl snad už i podepsat dvouletý kontrakt. Nicméně kontrakt má obsahovat i "výstupní doložku", která by mu umožňovala v případě zájmu návrat do NHL. Kings nemají s jeho odchodem do Švédska problém, spíše kvitují možnost, že Möller bude hrát proti starším spoluhráčům a nabere potřebné zkušenosti a fyzickou kondici.
sidney77 píše:Oscar Möller možná bude příští sezónu nastupovat ve švédské lize, měl snad už i podepsat dvouletý kontrakt. Nicméně kontrakt má obsahovat i "výstupní doložku", která by mu umožňovala v případě zájmu návrat do NHL. Kings nemají s jeho odchodem do Švédska problém, spíše kvitují možnost, že Möller bude hrát proti starším spoluhráčům a nabere potřebné zkušenosti a fyzickou kondici.
Skoda ho ale Loktionov a Schenn budou asi lepsi :)
U Miša Handzuša to bolo jasné už dávnejšie, pre Kings je drahý. Možno bude musieť výrazne zľaviť, ak bude chcieť ostať v NHL. Ak nie, tak :arrow: Európa :ja_neviem:
Lukas33 píše:Tak som sa pozrel iba tak zbežne na tie lístky.
Štokholm :arrow: http://www.ticnet.se/event/New-York-Ran ... r/1007NHLG" onclick="window.open(this.href);return false;
Berlín :arrow: http://www.o2world.com/event/tickets/NH ... s/1208.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ešte som to podrobne nepozeral, ale asi by bolo dobré rozhýbať sa čo najskôr. V Berlíne ani nejdú kupovať, teraz neviem či je to dočasne zastavené, alebo už vypredané. :|
ja tedy nemcinu neovladam temer vubec, ale zda se mi za na durhej mac jsou, doufejme ze zatim, jen nejdrazsi listky, rekl bych ze to budou postupne uvolnovat. chce to hlidat.

edit: tak se zda ze je vyprodano, alespon podle diskusi na netu. jeste jsou volne listky za 300+ Euro, ale na to pecu. Kua to me sere. jsem chtel jet.
Tady je to co mi napsali
we have some tickets left. The tickets that we have are for 189,00€ or 149,00€ each ticket. So if you want to buy tickets please send us a email with your address and your Credit Card number than we can make an order.

If you have more question, please call us our number is 030 20 60 70 8899

Thank you very much for your offer.
hmm. takze asi beze me.
:? To bolo to Nemecko, hej? Ešte zistím ako to vyzerá vo Švédsku. Teraz by som to aj tak nemal ako zaplatiť, robím nejaké čachre machre s mojim účtom.

Dustin Brown je v nominácii na nejakú NHL FOUNDATION AWARD. :ja_neviem: Spolu s Greenom a Sedinovcami. Mám silný pocit deja vu, že už som to sem písal.
Podle TSN se chce Ryan Smyth vrátit do Edmontonu. Podle svých slov sám ale nepožádal o trade. Nicméně údajně nějaké hovory mezi Kings a Oilers už snad proběhly, byť s žádným hmatatelným výsledkem. Smyth má uzavřený kontrakt ještě pro následující sezónu, cap-hit je 6,25 milionu (skutečný plat je 4,5 milionu), což není úplně nejlepší cena pro možný obchod. Určitou možnost představuje buy-out, což by ovšem pro Kings příliš výhodné nebylo.

Doughtymu byl v uplynulých dnech nabídnut dlouhodobý kontrakt a Lombardi by rád smlouvu uzavřel do draftu, to z důvodu možného offer-sheet ze strany jiného týmu.
Kvalitných krídel nemáme zrovna na rozdávanie, navyše Smythove kvality pri PP. Ale, ak by veľmi chcel a Edmonton by ho tiež veľmi chcel, prečo nie? Napríklad Pääjärvi + Eberle? :lol: Aby ho Deano nakoniec netrejdol za Souraya. :D
Lukas33 píše:Kvalitných krídel nemáme zrovna na rozdávanie, navyše Smythove kvality pri PP. Ale, ak by veľmi chcel a Edmonton by ho tiež veľmi chcel, prečo nie? Napríklad Pääjärvi + Eberle? :lol: Aby ho Deano nakoniec netrejdol za Souraya. :D
Dostanete za něj leda pytel puků + draft :D , Buďte rádi, že je někdo, kdo se té smlouvy chce chopit a vy dostanete prostor na podpis Brada Richardse. :good:
Asi tak, nemám nic proti Smythovo odchodu, pokud uvolněného prostoru dokáže Lombardi pořádně využít (Richards). Jen aby to nedopadlo jako loni v případě Frolova, kdy adekvátní náhrada nepřišla (Ponikarovsky nemohl být brán jako náhrada už tehdy a jen to potvrdil).
A máme tu už i předsezóní program:

Wednesday, Sept. 21 vs. Phoenix at Jobing.com Arena, 7 p.m. (split-squad)
Wednesday, Sept. 21 vs. Phoenix at Staples Center, 7:30 p.m. (split-squad)
Sunday, Sept. 25 vs. Anaheim at Staples Center, 6:30 p.m.
Tuesday, Sept. 27 vs. Pittsburgh at Sprint Center in Kansas City, 5 p.m.
Wednesday, Sept. 28 vs. Colorado at Pepsi Center, 6 p.m.
Friday, Sept. 30 vs. Anaheim at Honda Center, 7 p.m.
Saturday, Oct. 1 vs. Colorado at MGM Grand in Las Vegas, 6 p.m.

Potom Kings odlétají do Evropy a po jednom přípravném zápase v Hamburgu 4. října/októbera s místními Freezers začínají sezónu 7. října/októbera ve Stockholmu s NY Rangers a 8. října/októbera v Berlíně s Buffalem Sabres.
Že vraj Colorado má záujem o Berniera.
Dokázal bych si představit Berniera jako součást nějakého balíku za skutečně top útočníka.

Obecný předpoklad je, že ještě v této sezóně si to rozdají oba Jonathanové mezi sebou a jeden z nich buď po sezóně nebo při TDL odejde. Lombardi musí ještě vidět, čeho je Bernier schopen a podle toho se potom rozhodnout. Quick zatím překonává očekávání, slabších chvil měl letos mnohem méně než sezónu předtím a pokud se ještě zlepší, Kings nemají problém a nemusí riskovat sázku na neprověřeného Berniera.
sidney77 píše:Dokázal bych si představit Berniera jako součást nějakého balíku za skutečně top útočníka.

Obecný předpoklad je, že ještě v této sezóně si to rozdají oba Jonathanové mezi sebou a jeden z nich buď po sezóně nebo při TDL odejde. Lombardi musí ještě vidět, čeho je Bernier schopen a podle toho se potom rozhodnout. Quick zatím překonává očekávání, slabších chvil měl letos mnohem méně než sezónu předtím a pokud se ještě zlepší, Kings nemají problém a nemusí riskovat sázku na neprověřeného Berniera.
Myslím, že počas sezóny sa rozlúči Lombardi s Bernierom :yes:
OndroNR píše:
sidney77 píše:Dokázal bych si představit Berniera jako součást nějakého balíku za skutečně top útočníka.
Myslím, že počas sezóny sa rozlúči Lombardi s Bernierom :yes:
S tým súhlasím Ondro, Quick podľa mňa už dokázal, že je výnimočne pracovitý a kvalitný, takže Berniera vidím na obchod. Je to môj obľúbenec, takže ja sa tomu nebránim, chcem aby chytal. Každopádne sa musím pozastaviť pri sidneyho výroku... Nemaj veľké oči Sid, brankári momentálne idú pod cenu vo veľkom, ten balíček môže pokojne vyzerať pick+Voynov+Bernier aby sa niečo podobné podarilo. Just sayin`.
Getzo: S podobný balíkem bych právě i počítal, pokud by se jednalo o top útočníka s několikaletým přijatelným kontraktem. Nejdřív jsem psal, že v Coloradu není nic, co by Kings mohlo zajímat, ale co Stastny? Straší mě jeho 6,6 milionu ročně, ale jinak by to mohl být ten pravý 2. centr, kterého Kings tak potřebují. Ale stejně si myslím, že Bernier zatím nikam nepůjde.
sidney77 píše:Getzo: S podobný balíkem bych právě i počítal, pokud by se jednalo o top útočníka s několikaletým přijatelným kontraktem. Nejdřív jsem psal, že v Coloradu není nic, co by Kings mohlo zajímat, ale co Stastny? Straší mě jeho 6,6 milionu ročně, ale jinak by to mohl být ten pravý 2. centr, kterého Kings tak potřebují. Ale stejně si myslím, že Bernier zatím nikam nepůjde.
To by bol, ale kontrakt a...Schenn? :ja_neviem: Na druhú stranu, síce nezažiaril v sezóne, keď sa potopil celý tím, ale stále ho považujú za budúceho kapitána, ak sa nič nezmenilo. Plus, ja by som ho za to nevinil a nemyslím ani, že oni myslia inak, inu trejdnúť ho asi chcieť nebudú. Ak majú možnosť ísť po Enrothovi, prečo by mali. A tých gólmanov je viac. WSH, VAN, BUFF, všetko potencionálni partneri. Kto vie...
Myslíš tím, že by případně Stastny zabíral prostor Schennovi? Schenn nebude 2. centr, to bych spíš tipoval Loktionova, který už má aspoň něco odehráno. Byl bych moc rád, kdyby se Schenn chytil, ale vsadil bych si, že ho spíš nechají ještě sbírat zkušenosti v Monarchs. Případně půjde na levé křídlo, kde mají Kings také díru (pokud Smyth odejde). Navíc Schenn je sice hodně produktivní, ale stejně je spíše projektovaný na pozici 3. centra. Ve zkratce, Schenn může letos jen příjemně překvapit, ale na top 6 může zatim jen těžko pomýšlet.
sidney77 píše:Myslíš tím, že by případně Stastny zabíral prostor Schennovi? Schenn nebude 2. centr, to bych spíš tipoval Loktionova, který už má aspoň něco odehráno. Byl bych moc rád, kdyby se Schenn chytil, ale vsadil bych si, že ho spíš nechají ještě sbírat zkušenosti v Monarchs. Případně půjde na levé křídlo, kde mají Kings také díru (pokud Smyth odejde). Navíc Schenn je sice hodně produktivní, ale stejně je spíše projektovaný na pozici 3. centra. Ve zkratce, Schenn může letos jen příjemně překvapit, ale na top 6 může zatim jen těžko pomýšlet.
To máš odkiaľ? :shock: Je najvyššie hodnotený prospekt súčasonosti a od draft year projektovaný ako prototyp 2.centra a má na to aj čísla. :ja_neviem: A samozrejme sa bavím do budúcna, nielen či by mu/alebo dajme tomu Loktionovi/ zaberal flek v budúcej sezóne...a Schenna je na krídlo škoda, to by ma ani nenapadlo. :ja_neviem:
Getzo5 píše:
sidney77 píše:Myslíš tím, že by případně Stastny zabíral prostor Schennovi? Schenn nebude 2. centr, to bych spíš tipoval Loktionova, který už má aspoň něco odehráno. Byl bych moc rád, kdyby se Schenn chytil, ale vsadil bych si, že ho spíš nechají ještě sbírat zkušenosti v Monarchs. Případně půjde na levé křídlo, kde mají Kings také díru (pokud Smyth odejde). Navíc Schenn je sice hodně produktivní, ale stejně je spíše projektovaný na pozici 3. centra. Ve zkratce, Schenn může letos jen příjemně překvapit, ale na top 6 může zatim jen těžko pomýšlet.
To máš odkiaľ? :shock: Je najvyššie hodnotený prospekt súčasonosti a od draft year projektovaný ako prototyp 2.centra a má na to aj čísla. :ja_neviem: A samozrejme sa bavím do budúcna, nielen či by mu/alebo dajme tomu Loktionovi/ zaberal flek v budúcej sezóne...a Schenna je na krídlo škoda, to by ma ani nenapadlo. :ja_neviem:
Ja si myslím, že Schennova chvíľa ešte príde :) Rok až dva :yes:
Getzo5 píše:To máš odkiaľ? :shock: Je najvyššie hodnotený prospekt súčasonosti a od draft year projektovaný ako prototyp 2.centra a má na to aj čísla. :ja_neviem: A samozrejme sa bavím do budúcna, nielen či by mu/alebo dajme tomu Loktionovi/ zaberal flek v budúcej sezóne...a Schenna je na krídlo škoda, to by ma ani nenapadlo. :ja_neviem:
Mám ho tak zařazeného právě od draftu, to mi zůstalo v hlavě z různých hodnocení, co jsem kde různě přečetl. Proto byly pro mě (a nejenom pro mě) i překvapením jeho výkony z juniorského MS. Opravdu nečekám, že se letos prosadí přes Stolla, Lewise, Richardsona nebo Loktionova na centra. Proto si myslím, že by mu prozatím to křídlo s větším počtem minut na sbírání zkušeností neuškodilo. Za rok za dva to bude snad už jiná písnička, jak píše Ondro.
sidney77 píše:Mám ho tak zařazeného právě od draftu, to mi zůstalo v hlavě z různých hodnocení, co jsem kde různě přečetl. Proto byly pro mě (a nejenom pro mě) i překvapením jeho výkony z juniorského MS. Opravdu nečekám, že se letos prosadí přes Stolla, Lewise, Richardsona nebo Loktionova na centra. Proto si myslím, že by mu prozatím to křídlo s větším počtem minut na sbírání zkušeností neuškodilo. Za rok za dva to bude snad už jiná písnička, jak píše Ondro.
No a od draftu bol práveže stále formovaný ako druhý center a jeho výkon na WJC ma neprekvapil vôbec. :ja_neviem: Preto som tak šokovaný, kde na to chodíš...Letos nie, ale budúci rok už mu verím. A to krídlo - len aby hral, to si nemyslím, žeby bolo dobré. On proste na centra pasuje ako riť na šerbeľ.
2981 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS