Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Radsej nech hrame to,co mame na farme,tuto sezonu mozno nepojdeme moc hlboko v POs {ked sa tam vobec dostaneme},nasa hra daleko zaostava,nech ziskavaju skusenosti mlady z Farmy...

Som dost znechuteny nasou hrou,takze ma berte s rezervou :wink:
Iba z jednou lajnou sa vyhravat neda...

Vcera som uz stratil trpezlivost,stale tie iste chyby,okrem prvej lajny sme boli neviditelny :!:
Ked som videl Kopeckeho na presilovke,skoro som zinfarktoval,ja uz neviem,ten chlap zj*be co sa da,Hossa ide striedat a ho vobec nezaujima,ze z toho vznikne situacia 2 na 1,to je katastrofa,sa mi zda,ze mame v satni skupinky,Bolland vobec hral?? :hroza: a 3-4 lajnu som ani nezaregistroval..

Tento team nema ziadny naboj,rytmus,absolutne nic,pozerat sa na ich hru je to iste,ako pred 3-4 rokmi,ked som si radsej prepol na AHL Wolves..

Mi je luto Frolika,na Floride aspon dostaval dostatok casu ci v prvej lajne,alebo na PP v prvom unite,tu u nas som ho este na PP nevidel ani raz,mozno na par sekund..
Neviem naco ho sem tahali,ked druha lajna NEMA centra a tym padom je neviditelna pi*e,Bolland neni center do druhej lajny a o tom sa vie uz par rokov .

Som totalne znechuteny,teraz som uz presvedceny,ze POs nezrobime..rad by som sa mylil,ale to co predvadzame na lade,nema sancu uspiet Hossa to ma u nas asi spocitane tiez..hraje velku konovu ****.
Cítim s tebou, ale teším sa na hráčov na MS :giggle: Hossa :hmm: A tak skvelo ten ročník začal. On je typ, ktorý aj keď neboduje, je prospešný. Teraz už ani to? Chce to zmenu tak rýchlo? To si už možno aj zvykol odchádzať po roku :D
Getzo5 píše:Cítim s tebou, ale teším sa na hráčov na MS :giggle: Hossa :hmm: A tak skvelo ten ročník začal. On je typ, ktorý aj keď neboduje, je prospešný. Teraz už ani to? Chce to zmenu tak rýchlo? To si už možno aj zvykol odchádzať po roku :D
Ono to tak vyzera,ze uz aj na to pomaly kasle,vcera urobil fatalnu chybu,po prichode Frolika sa rozpadol nas 2 utok,aj to malo chemistry co mali sa vytratilo,neviem aky to malo zmysel,jedine ze by to mal byt ako navnada na dalsi trejd,inac si to neviem vysvetlit.. :hroza:

Pacila sa mi prva lajna a potom v prvej tretine aj nasa 3 lajna,ostane to bolo katastrofa..
Hossa uz z frustracie vyhadzuje puky,ktorymi netrafil branu ...triafa brankarov,alebo vedla atd...na lavicke sedi ako bez zivota,zobrali mu Kopeckeho tak zacal trucovat?..tak to vyzera,ja som nikdy nebol a nebudem zastancom europskych hracov v nasom klube,ja ich nemam rad,su to strasne makky hraci,naladovy...
Musíš mať tých správnych :good:
Getzo5 píše:Musíš mať tých správnych :good:
To treba povedat nasmu GM,sklamal na celej ciare,ale este neni koniec,este ma na to par dni..
WOW My sme vyhrali :shock: :D

Hossa mal dnes vynikajuci zapas,isiel na 100%,sa to podobalo na zaciatok sezony,ked hral naozaj dobre.

Zase gol v tretej tretine...

No co uz,2 body su doma,treba sa este takto trapit az do konca zapas za zapasom..

hmm..
Turco :cool:
Frolík se zatím moc dobře neuvedl. 6 zápasů, 0 bodů a v kolonce pravdy - 3! Začínám o jeho potenciálu do budoucnosti pochybovat! Když vstupoval do NHL, čekal jsem od něho víc!
Joe_B píše:Frolík se zatím moc dobře neuvedl. 6 zápasů, 0 bodů a v kolonce pravdy - 3! Začínám o jeho potenciálu do budoucnosti pochybovat! Když vstupoval do NHL, čekal jsem od něho víc!
Taky taky :-(
Joe_B píše:Frolík se zatím moc dobře neuvedl. 6 zápasů, 0 bodů a v kolonce pravdy - 3! Začínám o jeho potenciálu do budoucnosti pochybovat! Když vstupoval do NHL, čekal jsem od něho víc!
Frolikovi treba dat podstatne viac casu,aby sa aklimatizoval,zatial sa mi paci,vcera mal vynikajucu sancu na skorovanie,raz mu to tam padnut musi ;-)
Popradcan píše:
Frolikovi treba dat podstatne viac casu,aby sa aklimatizoval,zatial sa mi paci,vcera mal vynikajucu sancu na skorovanie,raz mu to tam padnut musi ;-)

Souhlasim, chce to čas. Třeba v prvním zápase, co za nás hrál jsem ho ani nezaregistroval, asi až ve třetí třetině mi došlo, že ta nová 67 je asi von :D Potom už to bylo lepší a hlavně začal pořádně makat a z toho vyplynulo pár šancí. Doufám, že až mu to tam spadne, tak chytne fazónu a začne dělat bod na zápas, tak jak mu bylo předpovídáno. Protože, co se týče Hossy, tak ten se do toho letos prostě nemůže dostat a mám pocit, že v dost zápasech odvede jenom tu defenzivní složku svý práce.
brainfck píše:Protože, co se týče Hossy, tak ten se do toho letos prostě nemůže dostat a mám pocit, že v dost zápasech odvede jenom tu defenzivní složku svý práce.
ale tak pomaly sa uz dostava do svojej formy, nie? Dnes ten unik a to zakoncenie boli :cool:
arek píše:
brainfck píše:Protože, co se týče Hossy, tak ten se do toho letos prostě nemůže dostat a mám pocit, že v dost zápasech odvede jenom tu defenzivní složku svý práce.
ale tak pomaly sa uz dostava do svojej formy, nie? Dnes ten unik a to zakoncenie boli :cool:

Přál bych si, aby zase hrál jako na začátku ročníku. Jenže letos odehraje 2 dobrý zápasy, kdy už to vypadá nadějně a pak 3 zápasy nic, občas ho srazí náš otřesnej výkon. Je to škoda, protože když je ve formě, tak je to jeden z nejlepších a nejužitečnějších hráčů na světě.
Taky by nad ním nelámal hůl. Někteří hráči se aklimatizují ihned, jiným (hlavně mladým)to trvá i 20 zápasů i více,pokud přestoupí v průběhu sezony...
hmmm, tak seabrook uz udajne podpisal extension na 5 rokov za nieco pod 30 mil...

holy cow, necakal som ze si trufnu na dalsiu taku mamutiu zmluvu... jedine ze by sa im podarilo vymenit campbella :-P (good luck)
nielenze by mal seabrook pri takej zmluve vyssi cap hit ako keith, ale znamenalo by to ze hawks by do 9 hracov (toews, kane, hossa, sharp, bolland, campbell, seabrook, keith, hjalmarsson) mali viazanych cca 47 mil :hroza: a to stale bez brankara. navyse zo vsetkych tychto hracov iba sharp bude UFA skor ako v roku 2015...
no neviem neviem, aby neskoncili ako jersey na zaciatku tejto sezony s 15 hracmi na striedacke :D
petrik píše:hmmm, tak seabrook uz udajne podpisal extension na 5 rokov za nieco pod 30 mil...

holy cow, necakal som ze si trufnu na dalsiu taku mamutiu zmluvu... jedine ze by sa im podarilo vymenit campbella :-P (good luck)
nielenze by mal seabrook pri takej zmluve vyssi cap hit ako keith, ale znamenalo by to ze hawks by do 9 hracov (toews, kane, hossa, sharp, bolland, campbell, seabrook, keith, hjalmarsson) mali viazanych cca 47 mil :hroza: a to stale bez brankara. navyse zo vsetkych tychto hracov iba sharp bude UFA skor ako v roku 2015...
no neviem neviem, aby neskoncili ako jersey na zaciatku tejto sezony s 15 hracmi na striedacke :D
Tak Seabrooka by bylo fajn udržet, ale ten cap hit 6 mil. je docela hodně - doufám, že se bude ještě zlepšovat, aby ty prachy fakt stály za to. Co se týče další sezóny, tak nemám páru jako to chtěj udělat. Frolík a Crawford si řeknou určitě o mnohem víc, Brouwer asi taky, takže pokud nechceme bejt jako Rangers (Hasta la vista Briane, padej na farmu), nejspíš musí jít nějaká velká ryba z kola ven. Vidím to asi tak, že na draftu budeme hodně aktivní, abysme z toho aspoň něco vytřískali.

Přesun Campbella na farmu mě příjde dost nefér, protože pořád hrál celkem obstojně a letos hraje fakt dobře, akorát je to drahej špás no :D
Na druhou stranu letos máme největší šanci ho vyměnit ( asi 0,2% ;) ), ale kvůli tý jeho NTC to asi fakt nepude.
Btw co si myslíte o umístění Boyntona na waiver a jeho odchod k Flyers?

Podle mě už musí bejt domluvená nějaká defensivní posila, protože pokud se nám někdo z obránců zraní, tak ho nemáme čím osvědčeným nahradit. Cullimore je imho už moc old a old-school, i když letos nehrál nejhůř. A kdo by se vám jako posila líbil? (reálně :D )
Bowman vcera povedal,ze chce este centra a obrancu,podla mna pojde Hjalmarson a jeho 3 mil plat mozno aj Bolland, mame 2 mil pod capom,takze nemozno ocakavat nejake velke ryby :-) .

Seabrook,aj ked mal slabu sezonu spolu s Keithom ,je jeden zo zakladnych kamenov nasho timu,naopak,Hjalmarsson sklamal,stal sa z neho druhy Barker,Leddy sa hlasi o slovo,je to velmi sikovny mlady obranca,ktory ma dobru strelu,vie rozohrat s chladnou hlavou..

Kto ostane a kto pojde cez leto,respektive pred novou sezonou neviem,bude zalezat ako dohrame tuto a moc by som sa tym netrapil,jedno som si isty,ze po podpise Seabsa,treba podpisat aj Brouwera :!: a potom doplnit tim farmou.

Uz sa nemozem docakt,kedy sa nam vrati Krueger na buducu sezonu a tiez velmi talentovany cesky brankar Salak, budeme mat brankarsky tandem Crawford-Salak?,na trhu je a bude vela lacnych golmanov..

Podla mna hraci na trade: Hjalmarsson,Bickell,Stallberg
brainfck píše:Btw co si myslíte o umístění Boyntona na waiver a jeho odchod k Flyers?

Podle mě už musí bejt domluvená nějaká defensivní posila, protože pokud se nám někdo z obránců zraní, tak ho nemáme čím osvědčeným nahradit. Cullimore je imho už moc old a old-school, i když letos nehrál nejhůř. A kdo by se vám jako posila líbil? (reálně :D )
Boynton je stroj na "turnovers" "giveaways" pomaly,nepresne prihravky,slaba strela....,ale vo finale POs bol jeden z naj v obrane u nas proti Flyers..to mu vyslo..

Prajem mu vela stastia u Flyers ;-)
Popradcan píše:Bowman vcera povedal,ze chce este centra a obrancu,podla mna pojde Hjalmarson a jeho 3 mil plat mozno aj Bolland, mame 2 mil pod capom,takze nemozno ocakavat nejake velke ryby :-) .

Seabrook,aj ked mal slabu sezonu spolu s Keithom ,je jeden zo zakladnych kamenov nasho timu,naopak,Hjalmarsson sklamal,stal sa z neho druhy Barker,Leddy sa hlasi o slovo,je to velmi sikovny mlady obranca,ktory ma dobru strelu,vie rozohrat s chladnou hlavou..

Kto ostane a kto pojde cez leto,respektive pred novou sezonou neviem,bude zalezat ako dohrame tuto a moc by som sa tym netrapil,jedno som si isty,ze po podpise Seabsa,treba podpisat aj Brouwera :!: a potom doplnit tim farmou.

Uz sa nemozem docakt,kedy sa nam vrati Krueger na buducu sezonu a tiez velmi talentovany cesky brankar Salak, budeme mat brankarsky tandem Crawford-Salak?,na trhu je a bude vela lacnych golmanov..

Podla mna hraci na trade: Hjalmarsson,Bickell,Stallberg
Hjalmarssona bych ještě úplně nezatracoval přece jen obránce v tomhle věku ještě zraje, ale je pravda, že hraje za hodně a vyniká v podstatě jen v blokování střel. Ofenziva od něj žádná a slov "bod" nebo "gól" se bojí jako čert křiže. Takže vyměnit, ale jen za dobrou cenu.

Bolland taky neni marnej, ale na centra 2. formace asi nemá a na centra 3. formace je zase moc drahej. Kdyby hrál tak jako loni v play off i letos, tak to je jiná. Výhoda může bejt, že by se asi i dal vyměnit.

Jinak moc se mi nelibí spolupráce Leddy a Keith, protože se bojim, že se od Duncana naučí ty jeho letos "excelentní" zadovky a drop passy, co nás dostávaj pod tlak. Zase chápu, že jde těžko ho k někomu jinýmu šoupnout. Snad si od něj vezme jen to nejlepší.

Těžko říct, co má Bowman připravený, ale už při výměně Skilleho překvapil. Rozhodně by neměl odcházet nikdo z jádra týmu ( Někde jsem se dočetl, že prej se spekuluje o výměně Kane za Millera, tak doufám, že to byl jen nějákej výplod fantazie :) ).
Frolik :juchu: Konečne zahral Popi, prečo nejasáš? Možno sa čoskoro chytí na centri, veď tam ešte riadne ani nehral a to je v lige už vyše dva roky. Tak či onak, trejdom Skilleho ste zarobili, Frolík je lepší, len otázka času kedy to aj tebe dokáže.
Chcel by som sa verejne podakovat klubu STL Blues ,za nastartovanie nasich chlapcov a tiez klubu Calgary Flames za nastartovanie Frolika a tzv 3 lajny :poklona2: :poklona2: :poklona2:

Posledne zapasy sa uz zacinaju podobat na Hawks s pred roka,tretie tretiny nam stale este nejdu,vcera sme UPLNE zbytocne vypli uz na zaciatku 3 tretiny a dostali sme 2 goly,potom trebalo zase nastartovat a bol klud,ale naco tie zbytocne nervaky :!:

Crawford mal vcera velmi zly den "ala" Turco :hroza:

Campoli hral ok,aj ked sa viac tlacil do predu ako mal,az ho musel Campbell napomenut :D

Frolik si ziskal moje srdce prihravkou Hossovy z ktorej dal gol do prazdnej,aj ked na druhy pokus ,ale dal :sarcasm:
KONECNE ZACINAME HRAT NAS SYSTEM :good:
Getzo5 píše:Frolik :juchu: Konečne zahral Popi, prečo nejasáš? Možno sa čoskoro chytí na centri, veď tam ešte riadne ani nehral a to je v lige už vyše dva roky. Tak či onak, trejdom Skilleho ste zarobili, Frolík je lepší, len otázka času kedy to aj tebe dokáže.
Ja som vedel ,ze sa prebudi,videl som tie jeho sance,vie sa natlacit pred branu,prihrat,vracia sa,hra velmi dobre pozicne,ma perfektnu strelu,proste od prveho dna som nemal voci nemu absolutne nic,vedel som ze to pride,vid moje starsie prispevky.

Vcera dostal aj sancu v prvej,druhej lajne a hlavne na konci od trenera ako odmenu v poslednych sekundach zapasu,ked mal sancu do prazdnej,ta jeho prihravka Hossovi si urcite ziskala vela chlapcov v satni :yes:

Som bol strasne rad ,ze mu to tam padlo,vidiet ,ze ma dobry charakter,prisla mu aj rodina ,takze im prajem prijemny pobyt tu v Chicagu,nech si to uziju :)
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS