Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak dnes jdeme na Nashvile pravdepodobne s Murphym (WTF?) Myslim ze jeho jedinej ice time bude na presilovkach pac uz minulej zapas sme hrali na 4 beky a Fraser prokazal ze zvlada hrat kolem 20 minut a ted kdyz bude hrat i Salvador tak myslim ze to bude na pet obrancu. Davis poslan zpet do Lowhellu. zadnej div kdyz neodehral ani 4 minuty.
Sakra
vsetky prehry prebdiem a na tento zapas sa aj z mesta dovleciem a zaspim? aspon som sa zobudil na poslednych 13 minut a videl 3 goly a pekny hit frasera
ako pozeram na highlits tak padali pekne goly.a hlavne konecne vyhra..a aj ked sa mi nepacilo aby elias bol na centri tuto sezonu,tak s prichodom ilju je to dobre riesenie.ruky aj hlavu ma na to sikovne az dost(az na to buly:) prihravka na gol ilju bola luxusna(aj ta langebrunnerova na 1. gol) a pak jeho typicka strela z laveho kruhu-to mam na nom najradsej-vzdy to vie trafit
vcera jsem mel velmi stridave pocity. z pocatku jsem si rikal ze hrajeme skvele ale po nevyuzite presilovce 5:3 a pozdejsim srovnani a brzkem golu v druhe tretine jsem si rikal, ze je to tady, standardni prohra poslednich zapasu kdy vzdy vedeme, hrajem dobre ale nic z toho. nastesti prislo brzke srovnani ktere mi vlilo krev do zil a po golu kovyho a privalu cepic, coz mi btw prislo docela vtipny, jsem si rikal ze tohle uz neprohrajem.
myslim ze pomohlo presunuti Eliase na stred a JL se vyjadril v tom smyslu, ze se mu to libilo a ze v tom asi bude pokracovat, ale u nej jeden nikdy nevi. Murphy hral relativne dobre, stejne tak i Fraser. Kdo se mi nelibil byl McAmmond, vubec to nebyl ten hrac ktery prisel v prubehu sezony. Spatna rozehravka, vsude se zdalo ze je pozde atd.
myslim ze pomohlo presunuti Eliase na stred a JL se vyjadril v tom smyslu, ze se mu to libilo a ze v tom asi bude pokracovat, ale u nej jeden nikdy nevi. Murphy hral relativne dobre, stejne tak i Fraser. Kdo se mi nelibil byl McAmmond, vubec to nebyl ten hrac ktery prisel v prubehu sezony. Spatna rozehravka, vsude se zdalo ze je pozde atd.
Tak konečně výhra navíc nad nepříjemnými predátory.
Goly obstarali všichni hráči od který se to čeká což je dobře a snad se budou prosazovat dále.
Kovy jeho typický gol .. skvělá švihovka k tyči nad beton ( nechytatelné)
nevím jestli se mi to zdá ale Marty nějak pouští střely ktere jdou z kruhů nebo kousek za nima??
Goly obstarali všichni hráči od který se to čeká což je dobře a snad se budou prosazovat dále.
nevím jestli se mi to zdá ale Marty nějak pouští střely ktere jdou z kruhů nebo kousek za nima??
nezda, ale na druhou stranu dost casto to jsou strely tecovane, doufejme ze bude na olympiade dvojkou a odpocine siMartin #27 píše:Tak konečně výhra navíc nad nepříjemnými predátory.
Tak jsem byl upozornen, ze nejdriv by mel rozhodci nechat vyhlasit varovani..megaton píše:fakt? to jsem nevedel. predpokladam ze asi za zdrzovani. ale nevim, pamtuju jak nekdo ve Philthe hodil dymovnici na led a taky nic nenasledovalo.AndyF píše:Za to maji byt 2 minuty...megaton píše:...a po golu kovyho a privalu cepic, coz mi btw prislo docela vtipny...
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... _devi.html
tady zase čtu že Corrente bude možná v beku...každopádně Lemair ho chválílil jak hrál v utoku a měl i šance na gol
nj snad se bude prosazovat dal ten muj oblibený mladík
tady zase čtu že Corrente bude možná v beku...každopádně Lemair ho chválílil jak hrál v utoku a měl i šance na gol
“Maybe we think we’re going to go on break and we’re going to come back and all of the sudden thing are going to fall into place. I don’t know,” Pod tato slova Pariseho bych se podepsal. Urcite je dobre ze prestaka prisla, ale ze by to byl tym jako ze zacatku sezony? Snad se to s navratem Clarksona a Martina potvrdi. Na druhou stranu tohle neni o moc jiny tym ktery vedl ligu. co se sakra stalo? Unava? Vzdyt ostani tymy maji stejny rozpis. Zraneni? asi, precejen Niedermayer, Pando, White ani Mattaou by asi nemeli hrat pres 20 minut za zapas. jedine co me zarazi, kdyz stejne prohravame proc se tedy neda prostor mladejm? proc Fraser hraje kolem 10ti minut? Zharkov ve 4 lajne (kolik potrebuje zapasu aby dal gol?) Podle me proste potrebujeme impuls a cim dal vic sem presvedcenej ze impuls by se dostavil s vymenou trenera. Je mozny ze Jersey uz jsou prectenej tym a potreboval by zmenu strategie ktera je dlouhej pas doprostred, odtamtud do rohu a pokusit se bojovat o puk. S tak talentovanym tymem bychom meli podle me hrat neco jineho nez honit puk v rozich. Je fakt ze proste chybi obrance kterej by ten puk umel vvvezt, Greene to predvadel zpocatku ale zda se ze taky hraje az moc a ze se to na nem projevuje, prece jen mel byt puvodne 4 nebo 5 bekem. Presilovka? vcera ukazali zajimavou statistiku prvnich 41 zapasu sme meli nad 20 procent a byli 4. v lize. od te doby mame 9(!!!!)% a jsme nejhorsi v lize. vcera se jasne ukazalo jak nas branit pri PP, staci agresini forceking a nejsme ani schopni zavezt puk do tretiny. to samy PP, proc neni nikdo pred branou? Mame nekolik strelcu od modry (Rolston, Langs, ted Kovy) a nikdo nestrili. Elias se vyjadril takto “We kept the puck going around the boards and never got control of it and once we did, we didn’t get enough shot. We’ve got to know what to do in different situations. That’s something that we’ve got to know before we go on and it’s up to us players to adjust to it.”dunim píše:chvala bohu uz je prestavka
dela to na me dojem jako by nebyli pripraveni. Podle me to proste chce zmenu, kdyz ne trenera tak taktiky. Ale co ja sem jen radoby trener a GM u klavesnice. Oni asi vedi vic co to potrebuje...
úte 16. úno 2010 17:41
Zverejnené "priebežné poradie" Hart-a:
Miller 34%
Brodeur 14%
Sedin 13%
Gabby 9%
Ovie 8%
Miller 34%
Brodeur 14%
Sedin 13%
Gabby 9%
Ovie 8%
viděli ste někdo úvodní zápass USA ?? co říkáte na naše kluky??
Zach byl podle mě jeden z nejlepších ( ne - li nejlepších ) hráču zápasu. Spolu s Kanem a Stastnym hráli skvěle a jestli se ještě více sehrajou tak to bude mazec
Langenbrunner mi přišlo že si plnil povinosti spíše v zadu a pro puky si chodil dost hluboko ( škoda že nedal gol mě jsem ho vsazene mezi střelci a jediný on mi po*ebal lístek
ale mu to odpustím )
Zach byl podle mě jeden z nejlepších ( ne - li nejlepších ) hráču zápasu. Spolu s Kanem a Stastnym hráli skvěle a jestli se ještě více sehrajou tak to bude mazec
Langenbrunner mi přišlo že si plnil povinosti spíše v zadu a pro puky si chodil dost hluboko ( škoda že nedal gol mě jsem ho vsazene mezi střelci a jediný on mi po*ebal lístek
tak mi to prijde ze olympiada nam zatim moc neprosipiva. Elias jako by nebyl, Kovy to samy, Brodeur je jak z poslednich 15 zapasu tedy pri nejlepsim prumerny snad jen amici se chytli ...Martin #27 píše:viděli ste někdo úvodní zápass USA ?? co říkáte na naše kluky??
Langenbrunner mi přišlo že si plnil povinosti spíše v zadu a pro puky si chodil dost hluboko ( škoda že nedal gol mě jsem ho vsazene mezi střelci a jediný on mi po*ebal lístekale mu to odpustím )
stř 24. úno 2010 12:01
Ja zájdem ešte ďalej:
Brodeur je tragický a Kovy nevideteľný!!!
Pozitívne sa zatiaľ javí len americké duo Langenbrunner a Parise.
Brodeur je tragický a Kovy nevideteľný!!!
Pozitívne sa zatiaľ javí len americké duo Langenbrunner a Parise.
mozna ze na tom nebudou tak uplne blbe
LW Zach Parise, USA
Feb. 16 vs. Switzerland: No points, three shots on goal, E, 17:24 of ice time in 3-1 win.
Feb. 18. vs. Norway: Two assists, six shots, E, 16:54 of ice time in 6-1 win.
Sunday vs. Canada: One assist, two shots, +3, 17:32 of ice time in 5-3 win.
Today vs. Switzerland: 3 p.m. (NBC)
Totals: 3GP, 0G, 3A, 3 pts, 0 PIM, +3, 11 shots, 17:16 per game
RW Jamie Langenbrunner, USA
Feb. 16 vs. Switzerland: No points, one shot, E, 13:40 of ice time in 3-1 win.
Feb. 18 vs. Norway: No points, one shot, -1, 18:42 of ice time in 6-1 win.
Sunday vs. Canada: 1 G, 1 A, two shots, +2, 19:00 of ice time in 5-3 win (scored GWG).
Totals: 3GP, 1G, 1A, 2 pts, 0 PIM, +1, 4 shots, 17:07 per game
LW Ilya Kovalchuk, Russia
Feb. 16. vs. Latvia: One goal, one assist, five shots, E, 15:02 of ice time in 8-2 win.
Feb. 18. vs. Slovakia: No points, one shot, E, 20:18 of ice time in 2-1 shootout loss. (Failed to score in fifth round of shootout vs. Jaroslav Halak).
Sunday vs. Czech: No points, four shots, E, 17:15 of ice time in 4-2 win.
Today vs. Canada: 7:30 p.m. (CNBC)
Totals: 3 GP, 1G, 1A, 2 pts, 0 PIM, E, 10 shots, 17:31 per game
LW Patrik Elias, Czech Republic
Feb. 17. vs. Slovakia: One goal, no assists, three shots, E, 18:17 in ice time in 3-1 win.
Feb. 19 vs. Latvia: One goal, one assist, six shots, +1, 18:37 in ice time in 5-2 win.
Sunday vs. Russia: One assist, three shots, -1, 19:21 in ice time in 4-2 loss.
Tuesday vs. Latvia: No points, two shots, E, 21:06 of ice time, in 3-2 overtime win.
Today vs. Finland: 10 p.m. (CNBC)
Totals: 4 GP, 2G, 2A, 4 pts, 0 PIM, E, 14 shots, 19:20 per game.
G Martin Brodeur, Canada
Feb. 16. Norway: Did not play in Canada’s 8-0 win.
Feb. 18. vs. Switzerland: 21 saves on 23 shots in 3-2 shootout win. (Stopped all four shooters in shootout).
Sunday vs. USA: 18 saves on 22 shots in 5-3 loss.
Tuesday vs. Germany: Did not play in 8-2 win.
Today vs. Russia: 7:30 p.m. (CNBC). Roberto Luongo will start.
Totals: 2 GP, 1-1, six goals on 45 shots, 2.90 GAA, .867 save percentage
LW Zach Parise, USA
Feb. 16 vs. Switzerland: No points, three shots on goal, E, 17:24 of ice time in 3-1 win.
Feb. 18. vs. Norway: Two assists, six shots, E, 16:54 of ice time in 6-1 win.
Sunday vs. Canada: One assist, two shots, +3, 17:32 of ice time in 5-3 win.
Totals: 3GP, 0G, 3A, 3 pts, 0 PIM, +3, 11 shots, 17:16 per game
RW Jamie Langenbrunner, USA
Feb. 16 vs. Switzerland: No points, one shot, E, 13:40 of ice time in 3-1 win.
Feb. 18 vs. Norway: No points, one shot, -1, 18:42 of ice time in 6-1 win.
Sunday vs. Canada: 1 G, 1 A, two shots, +2, 19:00 of ice time in 5-3 win (scored GWG).
Totals: 3GP, 1G, 1A, 2 pts, 0 PIM, +1, 4 shots, 17:07 per game
LW Ilya Kovalchuk, Russia
Feb. 16. vs. Latvia: One goal, one assist, five shots, E, 15:02 of ice time in 8-2 win.
Feb. 18. vs. Slovakia: No points, one shot, E, 20:18 of ice time in 2-1 shootout loss. (Failed to score in fifth round of shootout vs. Jaroslav Halak).
Sunday vs. Czech: No points, four shots, E, 17:15 of ice time in 4-2 win.
Today vs. Canada: 7:30 p.m. (CNBC)
Totals: 3 GP, 1G, 1A, 2 pts, 0 PIM, E, 10 shots, 17:31 per game
LW Patrik Elias, Czech Republic
Feb. 17. vs. Slovakia: One goal, no assists, three shots, E, 18:17 in ice time in 3-1 win.
Feb. 19 vs. Latvia: One goal, one assist, six shots, +1, 18:37 in ice time in 5-2 win.
Sunday vs. Russia: One assist, three shots, -1, 19:21 in ice time in 4-2 loss.
Tuesday vs. Latvia: No points, two shots, E, 21:06 of ice time, in 3-2 overtime win.
Today vs. Finland: 10 p.m. (CNBC)
Totals: 4 GP, 2G, 2A, 4 pts, 0 PIM, E, 14 shots, 19:20 per game.
G Martin Brodeur, Canada
Feb. 16. Norway: Did not play in Canada’s 8-0 win.
Feb. 18. vs. Switzerland: 21 saves on 23 shots in 3-2 shootout win. (Stopped all four shooters in shootout).
Sunday vs. USA: 18 saves on 22 shots in 5-3 loss.
Tuesday vs. Germany: Did not play in 8-2 win.
Today vs. Russia: 7:30 p.m. (CNBC). Roberto Luongo will start.
Totals: 2 GP, 1-1, six goals on 45 shots, 2.90 GAA, .867 save percentage
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé