Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše:
neis píše:Tak to je extremně vyhrocené. To co předvedli rozhodčí při našem druhém golu mi není jasné :bitka3: Proč musí bý takové momenty jen proti Pens to fakt není normální.....
Je to divocina jak blazen zatim :D Gagne tam na Malkina vyjel, to je pravda, ale gol to neovlivnovalo. Nicmene, kontakt je kontakt. Zas 1.gol jste dali z vymyslene presilovky a pak jsme byli skoro porad na trestne lavici. Dnes to maji rozhodci tezke, takze kritizovat chyby na te ci one strane asi ani nejde... Emoce, emoce, emoce, jako vzdycky v nasich zapasech :D
Delam tu veceri pro syna, takze vsechno nevidim, ale na tu tvoji vymyslenou presilovku se teda zitra rad podivam..
AndyF píše: Delam tu veceri pro syna, takze vsechno nevidim, ale na tu tvoji vymyslenou presilovku se teda zitra rad podivam..
Se přiznám, že taky nevím, za co to Crosby dostal. Zjistil jsem to až, když diváci začli tleskat.
Pořád méně vymyšlené než vyloučení Hartnella. Malkin je dneska nějaký jeblý, on si prostě musí žduchnout nebo rýpnout, když kolem někoho jede. Když už po něm vyjel Timonen a Gagne tak to je co říct. Dneska tomu sovětskému mutantovi píchli asi více testosteronu :D I když máme více PP, tak si na nic nemůžete stěžovat. V hodně důležitý moment rozhodčí opět úřadoval ve váš prospěch...
Atlantik píše: Gagne tam na Malkina vyjel, to je pravda, ale gol to neovlivnovalo.

Tak asi bych se po tom Shrekově (nevinněm) loktíku na xicht taky trochu zlobil..... toho si ale sudí pochopitelně nevšimli
dejf píše:
AndyF píše: Delam tu veceri pro syna, takze vsechno nevidim, ale na tu tvoji vymyslenou presilovku se teda zitra rad podivam..
Se přiznám, že taky nevím, za co to Crosby dostal. Zjistil jsem to až, když diváci začli tleskat.
No tak zapasny to ma jako sekani, takze to muze byt "kratka svizna", tu ani v TV neuvidis...
Baffy píše:
Atlantik píše: Gagne tam na Malkina vyjel, to je pravda, ale gol to neovlivnovalo.

Tak asi bych se po tom Shrekově (nevinněm) loktíku na xicht taky trochu zlobil..... toho si ale sudí pochopitelně nevšimli
Me pride, ze Shrek ani jinak branit neumi. Bud nebrani vubec, nebo hakuje, pripadne prasi (ale je to jen muj nazor :-P )
Já furt přemýšlel odkud mi Malkin připomíná mutanta. Už jsem si vzpoměl :D Byl to jeden mutant z Fallout 2 jménem Markus :D sorry za ot ;)
Ja se ted nakonec po 1.tretine ani na nic nestezuju. Podle me se verdikty nakonec nejak vyvazili. Mame 5 vyloucenych, z toho zrovna za to nejblbsi vylouceni jsme zaplatili golem. Meli jste presilovku 5 na 3, tam jste mohli dat na 2-0. Pak nastesti pro nas rozhodci v posledni chvili vyloucili Gagneho, asi opravnene, ale kdyby to nechali stranou ve prospech prubehu hry, tak bych asi taky nic nerikal... Proste strasne tezky zapas na piskani... Uvidime jak to pujde dal.
Raději gol na 2:0 než 3 přesilovky a 1:1 ;)
No ja chapu, ze neuznanej gol je jen takova epizodka... :roll:

Ale my uz sme zvykli...
AndyF píše:No ja chapu, ze neuznanej gol je jen takova epizodka... :roll:

Ale my uz sme zvykli...
Mě už to nepřekvapuje, to je klasika..i když dneska to asi rozhodčí pískl správně..
Zitra kazdopadne podrobim zapas dusledne analyze :D

Pak na nikom nenecham nit suchou :twisted:
Tak druhou třetinu měli více ze hry tučnáci... je dobře, že se hra uklidnila, což je důležité hlavně pro nás, jelikož nám budou síly ubývat rychleji ...
neis píše:Já furt přemýšlel odkud mi Malkin připomíná mutanta. Už jsem si vzpoměl :D Byl to jeden mutant z Fallout 2 jménem Markus :D sorry za ot ;)
Obrázek Obrázek

Si mu dal. :D Myslím, źe to dosť preháňaš. :frajer2:
Tak dneska neuvěřitelná smůla. Dva klíčové okamžiky utkání. Neuznaný gol na 2:0 a školácká chyba Timonena, po které jsme v oslabení dostali velmi smolný gol, který prošel dvoum hráčum mezi nohy a ještě přes golmana. Tento zápas opět dokázal, že proti Pens máme smůlu jak vrata...
Ma cenu se na ty zapasy vubec divat? Dyk je to jak pres kopirak.

Obrázek
Obrázek Obrázek

Tak nakonec zase ho*no,hm,moc se mi to nelíbilo,po té dobré 1třet. to šlo herně celkem do řiti a
nakonec nezbyl ani bod a popravdě,se moc nedivím,Philla se dnes tedy nevytáhla.... :-( :sad2: :thumbsdown:
Tak dnes to byl boj. Jsem velmi rad, ze jsme to takhle zvladli. Prece jen 9 presilovek pro Flyers a vyhra pro nas, to je super. Vydreli jsme to, konecne i obrana nam zahrala. Vyhral stastnejsi.
A jedno vam reknu, uz mam dost toho, ze furt musime nejak napravovat jak s nama rozhodci vyjebavaj. To je porad mohli ste pak tohle, mohli ste pak tamhleto. Meli ste to ubranit, meli ste tolik a tolik presilovek potom, bla bla bla.

:evil:

Chci fer hru a pak si to sami uhrat, nebo posrat...
Přesně tak, ať klidně prohrajeme ale PROBOHA UŽ!!!!!!!!! Bez toho aby hlavními hvězdami utkání byli rozhodčí ! Pískli to velmi velmi necitilivě a unáhleně, jak viděli že jsou pens v ohrožení tak rychle pískat, potom už stím nic nešlo dělat, když bylo odpískáno. Prostě mezi Pens a PHI nemůže být match, který by zásadne neovlivnil sudí. Že jsme potom hráli dost PP mě vůbec nezajímá. Byl by to úplně jiný zápas za stavu 2:0. Takové zápasy ještě víc rozdmýchávají rivalitu mezi týmy....... nesnáším zápasy s Pens, celou dobu jsem vyklepaný, co zase ti hnupi vymyslí... nestojí to za ty nervy, zápasy s Pens budu vynechávat, to už opravdu není náhoda...
No takhle, přesilovky ste měli, tam už nechápu co chcete vyčítat, to, že ste je neproměnili neni problém sudích ani Pens. Jinak mám dojem že se hrálo ve Philadelphii, takže se můžete hněvat na svoje rozhodčí :wink:
PainKiller píše:No takhle, přesilovky ste měli, tam už nechápu co chcete vyčítat, to, že ste je neproměnili neni problém sudích ani Pens. Jinak mám dojem že se hrálo ve Philadelphii, takže se můžete hněvat na svoje rozhodčí :wink:
:a_von:
Ale hosi, myslim ze zrovna ted nemate celkem pravdu. Uplne chapu, ze vas ten verdikt pri neuznanem golu mrzi. Ten gol proste vyplynul ze hry, byl by normalni a zaslouzeny, ale zrovna tehdy mimo hru Gagne s Malkinem proste vesli do sebe, sudi to postrehli a to sa hra prece muze prerusit. Bylo to pro nas obrovske stesti, ale myslim ze podle pravidel to posoudili spravne. Ten zapas se taky mohl zvrtnout na vasi stranu, dali jste gol na 1-0 z prisne presilovky, pak jste meli 5 na 3 a to kdyby jste vyuzili, tak tu ted posilam sudich do horoucich pekel ja... Proste byl to velmi vypjaty zapas, vy jste meli presilovkove sance jeste v posledni tretine, meli jste tam tycku, dalsi sance... Nam to tam nakonec nejak spadlo, neda se nic delat... Lepsi jsme nebyli, byli jsme stastnejsi, ale zapas jsme vyhrali ferove. Popravdu, radsi bych byl, kdyby to bylo az po prodlouzeni, ten bod bych vam dopral. Nic proti vam...
PainKiller píše:No takhle, přesilovky ste měli, tam už nechápu co chcete vyčítat, to, že ste je neproměnili neni problém sudích ani Pens. Jinak mám dojem že se hrálo ve Philadelphii, takže se můžete hněvat na svoje rozhodčí :wink:
Chlape nic proti ale ty jsi trošku mimo ne ?:D My se tady nebaví o přesilovkách, ale o tom že nám neuznali regulérní gol. Jo a můžeš mi vysvětlit co jsi tím myslel, že se můžeme hněvat na svoje rozhodčí ?:D To jsis spletl s komentátorema ne ?:D
Atlantik píše:Ale hosi, myslim ze zrovna ted nemate celkem pravdu. Uplne chapu, ze vas ten verdikt pri neuznanem golu mrzi. Ten gol proste vyplynul ze hry, byl by normalni a zaslouzeny, ale zrovna tehdy mimo hru Gagne s Malkinem proste vesli do sebe, sudi to postrehli a to sa hra prece muze prerusit. Bylo to pro nas obrovske stesti, ale myslim ze podle pravidel to posoudili spravne. Ten zapas se taky mohl zvrtnout na vasi stranu, dali jste gol na 1-0 z prisne presilovky, pak jste meli 5 na 3 a to kdyby jste vyuzili, tak tu ted posilam sudich do horoucich pekel ja... Proste byl to velmi vypjaty zapas, vy jste meli presilovkove sance jeste v posledni tretine, meli jste tam tycku, dalsi sance... Nam to tam nakonec nejak spadlo, neda se nic delat... Lepsi jsme nebyli, byli jsme stastnejsi, ale zapas jsme vyhrali ferove. Popravdu, radsi bych byl, kdyby to bylo az po prodlouzeni, ten bod bych vam dopral. Nic proti vam...
At se to snažím obkecat jak chceš, tak prostě ferový zápas to opět nebyl... Crosby špatně vyloučený v zápětí to samé Hartnell , takže fifty fifty. 5 vs 3 bylo zaslouženě a trvala cca 40s nebo tak nějak. Ale o nějaký počet přesilovek tady prostě nejde..... Opět neuznaný regulerní extrémně důležitý gol, který velmi ovlivnil průběh zápasu. Čili opět se rozhodčí zapsali do zápasu tučným písmem, po odpískání jinou možnost neměli, ale že měl reagovat na hru a pískat podle ní, to je věc druhá...
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS