Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Je už an čase nájsť nového majtieľa. A je to enchutné, že NHL vlastní ten klub už 1 a pol roka (ak nie viac, nepamätám si presne), iank povedané, že ho vlastnia tímy a každoročne na ňom musia prerábať peniaze. Je to takisto neférové voči obyvateĺom a daňovníkom (Vďaka Joe za správny termín... :hroza: ) Glenadale, ktorí musia rok čo rok chtiac-nechtiac platiť ťažké milióny v podstate súkromníkovi a sa mi z toho nemajú žiadny osoh, resp. ten osoh si ani neuvedomujú (viď. návštevnosť klubu).

Načo je dobré sa baviť o sezóne. Čudujem sa, že vôbec NHL pustila tento klub do ďalšje plnej sezóny bez majiteľa a dokonca bez akéhokoľvek náznaku o tom, že by sa to malo čoskoro zmeniť :!:. A to je na tom to najhoršie. Pochybujem, že NHL sú radi, že majú podiel v tomto klube. Je to len zbytočné bremeno pre nich. Plus, teraz ešte budú musieť míňať peniaze na hráčov, aby sa dostali vôbec cez cap floor. O čom to je?

Phoenixu sa neskutočne ustupuje, pritom je to mesto, ktoré má síce potenciál, ale aj ten sa preceňuje. Áno, piate najväčšie mesto USA, škoda len že bez metro arey. 13. najväčší TV trh v USA, Fajn, Atlanta bola 8. alebo 6., a nikoho to netrápilo. Argumenty v prospech Phoenixu sú, resp. boli v prípade Atlanty iracionálne, hoci práve rovnaké argumenty boli ešte silnejšie ako v prípade Phoenixu za jeho zachovanie.

Nech si pre mňa-za mňa vybudujete dynastiu. Ale s vlastnými finančnými prostriedkami, s vlastným zázemím a vlastnými schopnosťami. Ak to bude s takouto finančnou pomocou ligy a rukojemníkov v podobe daňovníkov mesta Glendale, tak to nie. To nechcem vidieť. A pochybujem, že len ja.

Pred pár týždňami som čítal článok od GM Atlanty Dudleyho, že presťahovanie Atlanty môže spustiť ripple effect. Bodaj by. Nikomu neprajem presťahovanie tímu, napriek tomu si neodpustím si otázku, že prečo je na nejaké tímy iný meter ako na druhé.

Phoenix, nájdi si majiteľa alebo už odíĎ a neškoď lige, tímom a obyvateľom ako takým!

Ale priznám sa, dosť čudné je to. Phoenix aby mal vlastnú ECHL farmu? V takejto finančnej situácii? Nuź, NHL sa stará o Phoenix veeeľmi dobre. Alebo už vieme na čo šla relocation fee z predaja Thrashers?
spíš mě trápí... že se obě farmy přesunuly nějak nebezpečně na východ... to se mi vůbec nelíbí.... jenom aby se příští rok místo Detroitu, Columbusu nebo Nashvillu nestěhoval do východní konference Phoenix :-O
Wanic píše:spíš mě trápí... že se obě farmy přesunuly nějak nebezpečně na východ... to se mi vůbec nelíbí.... jenom aby se příští rok místo Detroitu, Columbusu nebo Nashvillu nestěhoval do východní konference Phoenix :-O
Aby bol o rok Phoenix vôbec na mape NHL :roll:
OndroNR píše:Aby bol o rok Phoenix vôbec na mape NHL :roll:
A kam by sa mal vytratiť? Žiadne mesto nie je pripravené na prijatie tímu NHL... Phoenix má obrovské šťastie v tomto.
ThrashersFan píše:
OndroNR píše:Aby bol o rok Phoenix vôbec na mape NHL :roll:
A kam by sa mal vytratiť? Žiadne mesto nie je pripravené na prijatie tímu NHL... Phoenix má obrovské šťastie v tomto.
Netvrdil si len tak čírou náhodou presne to isté aj o Winnipegu? :giggle:
Getzo5 píše:Netvrdil si len tak čírou náhodou presne to isté aj o Winnipegu? :giggle:
Tvrdil, teraz si za to sypem popol na hlavu, ale priznám sa, že vôbec som nečakal, že povolí hrať Winnipegu v MTS Centre, ktoré má kapacitu o tisíc a pol miest niźšiu ako napr. Nassau či Rexall, za ktorých kaapacitu (ale aj vek, prirodzene) NHL tímy kritizovala. Druhá vec je však tá, že tým, že MTS je nové, som nečakal, že by stavali v tak malom meste a provincii akým Winnipeg, či Manitoba je, novú arénu a skrátka som neveril, že do takej arény NHL svoj hokej pustí.

Noo, mýlil som sa. Ale tak či onak, fakt po Winnipegu tu ostáva len Hamilton, ktorý má jakš-takš schopnú arénu, ale aj tak je potrebná aspoň čaistočná rekonštrukcia + blízkosť Toronta a Buffala robia ten priestor neatraktívnym. Kansas City? Hmm, fajn, ale po tom trapase s pre-season game v 2007-om, tam už hokej asi nikto nechce doviesť. Seattle? Ten by šiel, ale o žiadnom takom pláne neviem. Hartford by šiel, ale problémom je to isté čo Hamilton (aj aréna, aj blízkosť Bostonu).

Ostáva teda jedine Quebec a vieme, že ako je to tam s tou arénou. A teda ešte možno Atlanta :sarcasm:
Phoenix opustila jeho najvacsia hviezda a zrejme symbolicky Coyotes ustupia i z pozicie , ktore drzali posledne roky. Phoenix je kandidat na 15. miesto na zapade.
Doan odišiel? :doh:
Joe S. píše:Doan odišiel? :doh:
Nn, Lee Stempniak :sarcasm: Langkow in :D
Tak snad je Langkow este nejak ciastocne zraneny alebo podobne obmedzeny lebo inak mi nedava zmysel trejdovat v podstate #1 centra za stempniaka.
Mno... asi jako všechny trejdy.. až čas ukáže jestli to byl dobrej trejd nebo ne (přičemž zdraví Daymonda bude asi hlavní faktor).... ale Don Maloney se musel rozhodovat teď... a momentálně se rozhodl podle mě nejlíp jak to šlo... na pravym křídle máme Doana a Vrbata... Stempniak je hráč do TOP six a u nás by se tam nedostal.... :ja_neviem: místo toho jsme získali přesně to, co jsme potřebovali, za přijatelnou cenu :cool: :wave:
Stempniak je hráč do top6 leda tak hodně slabého teamu. Je to čučka. Pokud Langkow odehraje víc než 4 zápasy, vydělali jste :giggle:
kisin píše:Stempniak je hráč do top6 leda tak hodně slabého teamu.
Do Toronta :sarcasm:
Tak jsem cetl ze Kyle Turris pozaduje plat okolo 3 M ? Si ten kluk dela srandu ne , bozinku co to dneska je za zvyk ze kazdej fracek pozaduje takovej plat.

Jen pro srovnani s treba nasim tymem.

Giroux 3.7 , Jagr 3.3 Voracek 2.2 Simmonds 1.7 a troufam si rict ze vsichni jsou platnejsi hraci.

Co je tohle za modu ze za to nic co predvedl v NHL chce takovy prachy to nepochopim.
Mne sa zda, ze to mali byt 4M? :hmm:

Skor mi to pride od neho tak, ze nechce pokracovat vo Phoenixe a tak nasadil poziadavky take, ake sa nedaju splnit.
kajo píše:Mne sa zda, ze to mali byt 4M? :hmm:

Skor mi to pride od neho tak, ze nechce pokracovat vo Phoenixe a tak nasadil poziadavky take, ake sa nedaju splnit.
:yes: :thumbsup: Aspoň niekto...

http://www.truehockey.com/articles/Coyo ... -Turris-01
Čo hovoríte na Mike-a Smitha?
Rayiner píše:Čo hovoríte na Mike-a Smitha?
Že má peknú masku.

Nie vážne, príď sem častejšie a odpovede sa dočkáš od Wanica, ten si určite myslí, že je tu sám. :D
kajo píše:Mne sa zda, ze to mali byt 4M? :hmm:

To nie je vôbec nereálne uvažovanie. Phoenix je na tom dosť neisto, hoci NHL ich stále drží, no neviem...Ak to spravil preto, lebo si myslí, že tie 3 milióny si zaslúži, tak to je od neho dosť sebavedomé by som povedal. Ale ak chce naozaj odísť, tak nech mu Don povie, že to proste s tými požiadavkami nejde a nech ho vytrejduje. Talent a potenciál v ňom stále je (ktovie, či niekedy dosiahne jeho vrcholu), záujemcovia by sa teda určite našli :yes:
Getzo5 píše:
Rayiner píše:Čo hovoríte na Mike-a Smitha?
Že má peknú masku.

Nie vážne, príď sem častejšie a odpovede sa dočkáš od Wanica, ten si určite myslí, že je tu sám. :D
Hehe to budem :) :klobuk_dole:
Včera chytal viac než parádne :)
Mno bohužel jsem zatim viděl jenom jeden zápas a to ještě ve značně podnapilim stavu :cry: :cry: (po 5 gólu SJ sem to zabalil) ... a zbytek jsem musel trčet v práci :thumbsdown: Kdo sakra vymyslel noční směny :ja_neviem: :bitka3:

Takže těžko říct... hodnotit ho budu až ho uvidim aspoň ve dvou třech zápasech (snad se ta práce zlepší :evil: )
Wanic píše:Mno bohužel jsem zatim viděl jenom jeden zápas a to ještě ve značně podnapilim stavu :cry: :cry: (po 5 gólu SJ sem to zabalil) ... a zbytek jsem musel trčet v práci :thumbsdown: Kdo sakra vymyslel noční směny :ja_neviem: :bitka3:

Takže těžko říct... hodnotit ho budu až ho uvidim aspoň ve dvou třech zápasech (snad se ta práce zlepší :evil: )
Akurát ten z tých horších zápasov! :hroza:
Ja som nevidel ani jeden, ale bez hajlajtov si to neviem predstaviť :)
ze prej turris by mohl k nam. co by se vam za nej hodilo?
megaton : toho si my nedáme :D
Dnes zápas proti Chicagu! Hawks majú super útok neviem ako to vyriešime... YANDLE GO!
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES