Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sa ukáže... TheOpenDoor je zatiaľ jednotku, Varlamov mu ale zrejme bude dýchať na chrbát.
Každopádne napriek skvelým výkonom by som sa na nováčikovského brankára v PO nespoliehal pokiaľ to Caps myslia s útokom na SC vážne.
tiez si nemyslim, ze by bol Varlamov psychicky labilny..skor naopak..ako flegmatik je vyrovnana psychika jeho najsilnejsou zbranou. Co mu skodi je jeho nachylnost na zranenia.

Vo stvrtok to vypukne..na nova sporte je uz plan prenosov a na moju radost budu vysielat Bos-Wsh. Na tento match sa fakt neskutocne tesim..navyse v oktobri nas budu vysielat 4x, takze paradicka.
waaauuu....tak to je parada.....ten prvy zapas s Bruins neuvidim....aletie dalsie snad vymaknem....uz len nex sa to zacne :biglol:
Ku.a drat..sr.ci z Pit nam stiahli z listiny Bourqua..a to mal hrat zajtra proti Bruins :bitka3: Toto by nasralo, ale ze to spravili Pit, je este o 1000x horsie. Nechapem preco musel ist este cez waiver, bolo jasne, ze si ho niekto vyberie.
To je risk a pravidlá.
Ale je jasné, že Pens to spravili len aby vás oslabili.
viem ze su to pravidla..len nechapem, preco ked mal zajtra hrat bol poslany este na farmu a teda musel ist na waiver.
http://voices.washingtonpost.com/capitalsinsider/ tri najkrajsie Ovcove goly aj s jeho komentarom
O chvilu to vypukne :scare:
No tak po prvej tr. zatial trochu sklamanie z predvedenej hry..Bos je urcite lepsi, najvacsi rozdiel je asi v doraze. Zatial ale vyhravame po peknej presilovkovej akcii a aj Theo sa drzi. Akurat skoda, ze pri akcii Bos rozhodca predcasne odpiskal a tak ich obral o gol, malo to byt 1:1
Tak prva tretina a uvod druhej boli vselijake, ale hlavne vdaka prvemu utoku to vyzeralo stale coraz. Pochvalit treba aj treti utok hl. Steckla s Clarkom, doplnit ich o Fleischmanna a bude to slusny 3 utok. Hl. Clark je fakt pracant..Na druhej strane som za cely zapas nevidel ani raz v akcii druhy utok, teda hlavne Knuble-Morrison, asi by to chcelo rozlozit silu do dvoch formacii a Semina presunut k tym dvom.
Pochvalit musim aj Thea, je pravda, ze Bruins mu svojou nespresnostou niekedy vyrazne ulahcovali pracu, ale posobil na mna s istotou,
Zaver..Dzusik pravdepodobne najhorsi obranca..rychlo sa zbavit Nylandera a bude priestor pre Alznera, az sa vratia Fehr s Fleischmannom, malo by to byt vsetko ok, teda ak sa podari prebudit druhy utok.
:good: pekne....vykrocili sme spravnou nohou do noveho rocnika....prve bodiky....prva vyhra....len tak dalej
gratulujem, pekné víťazstvo, je pravda že tie prvé zápasy sú všelijaké, aj v tomto bolo kopec nepresností, ale BOSTONU odišla včera celkom koncovka a naopak Ovečkin a spol. makali o čosi lepšie...
Ovečkin sa predviedol. Veľmi dobrý štart do sezóny, musel to byť pekný zápas. Trojka Ovečkin, Semin a Backstrom spolu s Laichom to môžu dotiahnúť ďaleko ale Theodor by musel chytiť formu. Dnes pekne. :povzbudzovanie:
gratulujem k zasluzenym 2 bodikom, uvod patril sice nam, tam sme to mohli golovo otvorit my, ale s takou muskou by sme neuspeli ani na cirkus strelnici...som zvedavy, ci sa Semin natrvalo usadi v 1 lajne, nakolko pokial si spominam riesil prevazne 2..ak sa tak stane utocne zlozenie Ovca - Semin - Backstrom nema momentalne na klziskach NHL utocnu konkurenciu..radost pozerat..v presilovkach vam to klaplo a potom sa to uz prakticky len dohravalo..pozdaval sa mi aj Theov vykon

Obrázek
ObrázekObrázek
ani vy ste nehrali vobec zle, sance tam boli a keby ste trafali branku, tak aj goly. Ja by som Semina presunul..keby som ja mal zlozit utoky, tak by som asi vsadil na osvedcenu spolupracu Ovci s Clarkom s pred 3 rokov, kde pri 74 zapasoch Clark nazbieral 54 bodov. Navyse je to pracant, srdciar, dobre hra telom a ide aj pred branku. Cize ja by som utoky zostavil takto:
Ovca-Backstrom-Clark
Semin-Morrison-Knuble
Laich-Steckel-Fleischmann
Bradley-Gordon-Fehr
hl. Semin by bol ozivenie pre druhy utok a Ovca by sa bez neho dako uz zaobisiel. Bruce..citas to? :roll:
jj osobne si myslim, ze by bolo idealne ak by sa tie naslapane utocne sily nejako rozlozili...2jka Ovca - Backs bez problemov a tam je to v podstate "jedno" kto 3 sa prida...Semin v 2 utoku po boku Knublika, tam by to tiez mohlo fajn klapat...nech bude Semin tam ci tam, pohotovost najvyssieho goloveho ohrozenia bude hrozit neustale :)
To jsem ani nevedel, ze Caps vyhrali na lede Bruins po 9 letech :) To uz byla dost dlouha doba, navic kdyz se oba tymy setkavaji ve stejne konferenci.
Timto je tento fousaty rekord dukladne oholen :lol:
No..minuly rok sme mali s Bruins ako jediny z dvoch teamov z V konferencie kladnu bilanciu..celkom sme ich porazili 3x, takze ono to asi taka pravda nebude. Asi to malo byt v riadnom hracom case..
To je Xruci mozne, ja jsem to jen nekde cetl, nepidil jsem se ci je tomu opravdu tak :-(
Jestli to neni pravda tak se omlouvam, bulvar totiz nesnasim :)
Ovca sa s tym neparal..pekne pekne

-hmm..tak zatial predviedol Varly par skvelych zakrokov, MPL moc casto neutoacia, ale ked uz, tak je to nebezpecne, Varly zatial pozorny, tie zakroky co mal boli dost tazke.

- tak Brooksi chytil na zaciatok sezony peknu formu. Navrhujem ho presunut k Ovci a Backstromovi..Semin mrha v prvom utoku svojim potencialom, pri Morisonovi a Knublikovi by bol viac prospesnejsi. Zatial 3-0 a to mame este asi 6 min. do konca 1. tr. :)

- zatial to vyzera, ako keby s nich chceli spravit javorovy sirup

- tak golove ucty si uz stihli otvorit zvysni dvaja menovani z druheho utoku, takze mierna spokojnost, ale aj tak si myslim, ze Semin je pre nich ten pravy.

- este keby sa zadarilo Greenovi, bol by som spokojny..zatial bez bodu, ale je aktivny, bude to len otazka casu.

6-1..idem spat, hokej je to pekny, ale uz sa o moc hrat nebude.
Ty vole..este ze som siel spat, lebo by som sa zase nasieral. Oni dostanu v 3 tr. 3 goly..to su bedny :thumbsdown:
Ja som tiez pozeral len dve tretiny.V tej tretej neviem,ci uz nam dosli sily,alebo si uz xlapci mysleli,ze vitazstvo uz maju v ruke....ale kazdopadne by sme sa mali z toho poucit.Aj v tom pripravnom zapase proti NYR sme vyhravali 4-0 a potom v tretej totalny prepadak a LTT sme vyhrali 4-3.
Dolezite je,ze ''povinne'' body ostali doma a golovo sa presadili aj nase predsezonne posily.Dalsi duel proti Phile.Bude to velmi tazke.Tento tym nam svojou tvrdou hrou nesedi.Phila vystuzila obranu o dalsieho tvrdaka Prongera....len dufam,ze odtial odideme vsetci zdravy.S bodikom by som bol spokojny.
"Ať se nás všichni bojí!" Alexander Semin :lol2:
CITÁT DNE

„...jenže netrvalo dlouho a Ovečkin ovládl představení.“

Komentář listu Boston Herald se sice týkal prvního zápasu Washingtonu, ale zřejmě se nechá vztáhnout na celou sezónu.
Dnes Caps narazí na skutečně silného protivníka (PHI) tak se uvidí jak na tom jsou.Hlavně jak obstojí brankář Varlamov nebo zda se ukáže Theo.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS