Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak tohle je hnus :!: :!: :!: fakt nevím co dodat . Měl jsem s to chutí skočit z balkonu .... Tortorella myslí zřejmě Boyla s Lecavalierem . Větší hnus jsem už dlouho neviděl . Boyle se nechá snad v každým zápase vyloučit na konci 60 minutovky nebo prdl ... fakt debil !! A Lecavalier ... ten ten zápas jen odbruslil,at si táhne jinam :roll: ten do toho nedal absolutně nic.Myslím že se něco děje ...
Obrázek3:4OTObrázek

Další zbabraný zápas, další zápas posraný na konci :beee:
Že Vinny Lecavalier zápas odbruslil? Ne on jenom nemá formu a přesto sbírá body...Bez Lecavaliera budeme v :butt: , je hloupost aby odešel, tomu že chce odejít nevěřím, zato to vypadá že odejde Brad Richards. Mám totho kluka rád, ale ten jeho plat a malá produktivita...jestli má někdo z trojky odejít, pak asi Brad, uděláme místo v rozpočtu a pořídíme nějakého útočníka...naopak bohužel se zatím nepodařilo prodloužit smlouvu s Boylem a mám strach že odejde
k zápasu....
Rayen miller pochytalk v zápase 22 střel, nepředvedl nic úžasného, týmu šavlí to ale k výhře stačilo....
Obrázek
...to Johan Holmqvist, se musel činit monhem více, ze 46 střel pochytal 42 a první a druhé třetině nás držel nad vodou, ovšem asi si měl nechat něco na konec zápasu. Věřím že kdyby v naši brance stala kvalitní prověřená jednička, takové závěry by jsme neměli
ObrázekObrázek
Hrdinou zápasu byl ovšem rakušan Thomas Vanek, goly už spomenul cepi, bohužel se mu povedly 3 goly během 5 minut právě proti nám a rozhodl tak zápas
ObrázekObrázek
já to vidím úplně opačně,napsal jsem jen,jak jsem to viděl
kisin píše:já to vidím úplně opačně,napsal jsem jen,jak jsem to viděl
jasně, tys ten zápas narozdíl ode mně viděl, hodnotí se ti lépe než mě, ale vím jak jaký zaujatý pohled máš na hráče Bolts pokud se nejedná o Brada :wink: .Chápu tě, nejraději bys nás zbavil Vinnyho a Brad by pak měl hrát v první lajně se schopnými spoluhráči, ale já to spíše vidím tak že Brad není takový silný v ofenzivě jako Vinny a týmu by to neprospělo
ObrázekObrázekObrázek

Dneska s Ostrovany, na které umíme zahrát, ovšem poslední dva zápasy jsme s nimi prohráli. To se nesmí opakovat a nyní musíme vyhrát a abych pravdu řekl tak myslím že to zvládneme.
Islanders ješt bojují o postupovou osmičku a z posledních 5 zápasů mají 5 výher. Je jasné že dneska nás čeká velmi těžký soupeř...
V dresu Islanders se bude chtít vytáhnout Fedotěnko, který u nás strávil velkou část své kariery.
Obrázek0:1Obrázek :sad2:

Nedali jsme gol, nemohli jsme vyhrát, stratili jsme tak další důležité body...

V brance byl Ramo, dostal pouze gol, na něj se výhra svádět nemůže
ObrázekObrázek
Obrázek
Do sestavy Islanders se vrátil Chris Simon, no díkybohu neměl žádný vážný incident.
ObrázekObrázek
Proti vému bývalému týmu se chtěl vytáhnout Fedotěnko...
Obrázek
...což se mu málem povedlo, jeliož puk do branky dostal, ovšem nebyl uznán
ObrázekObrázek
Jendím z hrdinů zápasu tak byl jasně Miro Šatan, který zápas golem rozhodl
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
S výsledkem se pak něco marně snažili dělat naše hlavní ofenzivní esa. A´t už to byl Lecavalier, Richards, Boyle a nebo St.Louis.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Potom co nikdo gol nedal, Rick Dipetro se tsal hrdinou utkání, když pochytal 32 střel :(
Obrázek
:arrow: Tampa bude před uzávěrkou aktivním hráčem, ale karty skrývá v rukávu
:hmm:
spekulace běží v plném produ, změny u Bolts jsou očekávané, jen je otázka kdo to bude? Snad nikdy jsem nečekal na uzávěrku s takovým očekáváním že se toho u nás tolik stane, uvidíme...
Tak dnes s Bruins . Pro mě možná poslední zápas v sezoně,nevím jak to bude dál,pokud Richards odejde :sad2: :eek2: což je asi tutovka . Jestli nevyhrajem,tak už fakt nevím ... posledních 5 zápasů,které jsem viděl,jsme ani jednou nevyhráli :thumbsdown: :!: :twisted: dnes to už kua musíme prolomit !!! Vyhrajem 4:2
momentálně nejsem doma a budu až večer, takže na nějaké prewiev nemám čas, no a když vidím psolední výkony tak ani chuť. Dneska hrajeme s cepiho medvědy, snad to dneska budou jen bezmocní medvídci, no uvidíme večer, vysílá sopcast, takže budu sledovat
cepi :bitka3: leci
hovoří proti nám strašná bilance s Bruins takže moc velký optimista nejsem, stejně tak neočekávám nějaké brankové hody, protože Boston této sezoně hraje především ze zajištěné obrany, uvidíme
http://www.nhlpro.cz/clanek/11373-toronto-vzdava-boj zde zase píší,že se spekuluje o Prospalově výměně.Fakt už nevím co i o tom myslet.Aby nakonec nešel nikdo
:( nie je mi sudena live hecovacka s lecim..vyzeralo to tak, ze konecne zhliadnem nas spolocmy match se vsim vsudy, zial okolnosti to poriesili inak :verysad:

co dodat :?:

cepi Obrázek leci
Já se dívat rozhodně budu a doufám,že vyhrajem :roll: hlavně musíme uhlídat Savarda :thumbsup: ten je dost dobrej
kisin píše:Tak dnes s Bruins . Pro mě možná poslední zápas v sezoně,nevím jak to bude dál,pokud Richards odejde :sad2: :eek2: což je asi tutovka . Jestli nevyhrajem,tak už fakt nevím ... posledních 5 zápasů,které jsem viděl,jsme ani jednou nevyhráli :thumbsdown: :!: :twisted: dnes to už kua musíme prolomit !!! Vyhrajem 4:2
Dosť som vám v tomto zápase veril, no čo už ,nevyšlo to.Myslím, že touto prehrou, sa Richards a možno aj Boyle, rozlúčili s dresom Tampy. :thumbsdown:
milos76 píše:
kisin píše:Tak dnes s Bruins . Pro mě možná poslední zápas v sezoně,nevím jak to bude dál,pokud Richards odejde :sad2: :eek2: což je asi tutovka . Jestli nevyhrajem,tak už fakt nevím ... posledních 5 zápasů,které jsem viděl,jsme ani jednou nevyhráli :thumbsdown: :!: :twisted: dnes to už kua musíme prolomit !!! Vyhrajem 4:2
Dosť som vám v tomto zápase veril, no čo už ,nevyšlo to.Myslím, že touto prehrou, sa Richards a možno aj Boyle, rozlúčili s dresom Tampy. :thumbsdown:
je to tak-5. prohra v řadě-play-off zmizelo v nedohlednu. Nevěřím že postoupíme, naději jsem ztritil tímto zápasem, teď jen spíše čekám co se bude dít...kdo odejde. Očekávám Richardse, Boyla snad podepíší a pak zřejmě odejde Prospal. Uvidíme. Momentálně mě zajímá více to kdo odejde a přijde než výsledky Tampy, chybí dva dny do uzávěrky, už aby se to rozběhlo...
to nist leci, ja som po dnesnej prehre s Carolinou stratil uz tiez nadej..tento rok z toho uz nic nebude :sorry: Snad na buducu uz prelomia to prekliatie menom playoff a konecne sa tam po x rokoch dostanu. Ved ked si dobre pamatam tak posledne ucinkovanie v PO bolo v sezone 02/03 a to sme vypadli hned v 1 kole prave s vami. Od toho "slavnostneho" momentu zostal v tyme uz iba Ollie..zvysok tymu novy. A tak som to chlapcom prial, ze aby konecne zakusili atmosferu PO..no nic sa neda robit..dufam ze o rok
Zdravím...tohle už je děs fakt, Tampa je můj best klub už iks let, ale co předávpí v poslední době je už do nebe volající...KAŽDÝ zápas v poslední době prohrajem kvůli naprosté blbosti, ztrátě koncentrace nebo co, vždycky dostanem minimálně jeden blbý gól (ani to nebudu hledat zpětně, všichni to asi víte), který rozhodne....jako teď s Bruins - poslední třetina, hrajem 4 přesilovky a vystřelíme za celou třetinu 3x na bránu....to je co?? A aby toho ještě nebylo málo, tak pro jistotu dostanem při té poslední přesilovce góla :evil: Se nedivím, že je John nedávno seřval jak malé ogary...
Změny v kádru tutově budou, já bych to řešil podepsat Boyla a vyhodit Brada. Sice ho mám rád, ale poslední dvě sezony(včetně této) je jeden z nejhorších v +/- a bodů taky nemá tolik, kolik by se na plat 7.8mil (nebo tak nějak) očekávalo...ale má tam zase tuším no-trade klauzuli...
To poslední místo, kde s takovou skončíme, nám aspoň nafackuje doufám...a bude aspoň vysoký draft :)
ObrázekObrázekObrázek

Příští zápas hrajeme ve středu. Pro koho to byl poslední zápas v barvách Bolts :?: Uvidíme...
V utkání jsme se dostali do vedení po golu Darche, když dostal krásnou přihrávku od Lecavaliera. Ten musí zůstat!
Bruins byli golovější, my jsme ale nehráli špatně. A to už myslím hráči vzdali boj o play-off. Krásný gol dal Oullet, který dostal překrásný pas od Richardse.
Obrázek
St.Louis se dvakrát dostal do samostatného brejku proti Auldovi, ani jendou gol nedal.
Nejhezčí moment zápasu nastal v powerplay Bruins 5 na 3, když přenádherný svae vytáhl Holmqvist, ten jasně bude v saves of the week.
Pak ale Bruins powerplay ještě dokázali využít :?
Ve třetí třetině zvýšili Bruins vedení, Lecavalier tam udělal chybu, kterou pak Holmqvist ve společnosti s Rangerem neopravili.
Obrázek
Prospal ještě snížil, ale pak nás Bruins dorazili.
Obrázek
Lightning už v této sezoně toho moc nepředvedou, je otázka kdo všechno odejde...
Obrázek
Dobře informovaný zdroj řekl pro server TSN, že se vedení týmu Tampa Bay Lightning snažilo domluvit s útočníkem Bradem Richardsem, ale nepodařilo se. Proto má vedení zájem na jeho výměně. Největšími zájemci o služby tohoto útočníka mají Vancouver Canucks, Dallas Stars a Columbus Blue Jackets. Richards, který podepsal v roce 2006 pětiletý kontrakt na 39 miliónů dolarů, má nyní na svém kontě 18 vstřelených branek a celkově 50 bodů v 61 zápasech. Rozhodnutí o osudu tohoto kvalitního útočníka se rozhodne buď dnes nebo zítra.

:sad2: :eek2:
leci píše:Nejhezčí moment zápasu nastal v powerplay Bruins 5 na 3, když přenádherný svae vytáhl Holmqvist, ten jasně bude v saves of the week.
bez debatky, 1 flek ako vysity..ale na strane druhej i Alex sa tam 2x lapackovo blysol :thumbsup: po tom druhom mu Zee povzbudivo poklepal po maske :)

jasne leci, nezabudli sme:

leci Obrázek Obrázek cepi
je to celkem zajímavé, dneska mi přišel podpis Brada Richardse a je to celkem kruté když vím že zítra nejspíše odejde. Už sepsal list kde by chtěl být vyměněn. :(

když jsem to uploadl tak se to trochu rozmazalo, je to totiž o něco menší:)

Obrázek
Ak pôjde Richards do Columbusu (v čo veľmi neverím) a v balíku za neho bude Gilbert Brulé, vyhrali ste na plnej čiare, ver mi. Viem, že to tak nevyzerá (viď. jeho štatistiky), ale Gilby hrá veľmi málo (pod 10 minút a bez presiloviek) a väčšinou s slabými spoluhráčmi (až teraz sa to zmenilo, keď hral s Brassardom, Fritschem a Fjodorovom). Okrem toho, napriek tomu, že je to klasický center, hral aj na obidvoch krídlach. re tvoju informáciu, keď hral v junioroch, prirovnávali ho ku mladému Stevovi Yzermanovi, prípadne Bobbymu Clarkovi. A Hitch ho prirovnal ku Brianovi Trottierovi.
Já bych ho přirovnal k Gretzkymu :x jeho 5 bodů za 40 zápasů ... to se jen tak nevidí
Ty leci..mohol by si mi napisat ako sa ti to podarilo? Pripadne kolko ta to stalo.. Myslim ten podpis..ja mam zaujem o nieco podobne ale s Oveckinom. Diky
kisin píše:Já bych ho přirovnal k Gretzkymu :x jeho 5 bodů za 40 zápasů ... to se jen tak nevidí
Naši najlepší hráči v kanadskom bodovaní:

Nash 62 33 20 53
Žerdev 64 24 28 52
Peca 48 4 25 29
Fjodorov 50 9 19 28

To sú prosím naši 4 najlepší útočníci. ďalšími útočníkmi v poradí sú Chimera s 26 bodmi s 64 zápasov, Novotný s 19 bodmi z 53 zápasov a Malhotra s 19 bodmi z 53 zápasov. Pritom Novotný hráva presilovky a často v útoku so Žerdevom. Tu sú štatistiky ice-time Columbusu: http://www.nhl.com/nhlstats/app?formids ... =Get+Stats dobre si to pozri. Okrem toho v útoku s Jodym Shelleym (kde hral prakticky stále, dokým bol Jody u nás) a s takým mizerným ice-timom veľa vody nenamútiš. Na dôvažok, jeho striedania sú veľmi krátke. Videla som to v zápasoch Columbusu, ktoré som sledovala. Pritom v príprave patril medzi našich najlepších hráčov. Daj na mňa, ak mu dáte šancu na centri, máte vyhraté.

To prirovnanie sa viazalo ku štýlu jeho hry. S tým Gretzkým si si to mohol odpustiť.

Na druhú stranu, nemyslím si, že Columbus patrí do zoznamu Brada Richardsa 8) .
Těžko říct :sad2: už jsem viděl takových 8 klubů,které by mohli mít teoreticky zájem . Nejvíc se ted mluví o Vancouveru,Dallasu a právě Blue Jackets . Těžko říct kde skončí ..

Brad Richards :champions:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS