Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Súrne potrebujete krídlo. Myslím, že je načase vymeniť Jordana Staala, keďže Jevgenija Malkina sa nevzdáte (na jednej strane by to bola strata, na druhej, ak by bol váš GM šikovný, by ste mohli získať parádnu kompenzáciu, kombináciu draftov a dobrých hráčov. No a Staal by sa posunul do druhého útoku. Ale to je čistá teória, pochybujem, že by ste to niekedy spravili.
Martin #27 píše:
Atlantik píše:. Jako tuhle sezonu mi prijde, ze rozhodci nas moc nesetri, ale to jen tak na okraj
že by kompenzovali minule PO ? :)
Nemusíš ale v každém příspěvku psát jak váss zařezávají rozhodčí já kdybych byl fanda Pens tak bych po minule PO tady v životě nenapsal slovo rozhodčí
V sezoně je jedno, že pískají ferově ( což je pro fans pens to nešetření) , když v PO jsou 6 hráčem Pens. Poslední dva roky je PO na východě naprostá fraška, která se jen tak nevidí a to že si to nedokážete přiznat je smutné. Máte tým schopný vyhrávat i ferově, ale tohle je vyloženě ukázka, že NHL je jen byznys, kde se dá vítěz vytvořit i na "zakázku". Naivně doufám, že se vše vrátí do normálu a opět vyhraje ten nejlepší a né ten, který má v týmu nejmocnějšího muže hokeje... takže se přidávám k Matinovi, opravdu být váma tak pěji oslavné chory no rozhodčí každý den.......
mt-svk píše:Súrne potrebujete krídlo. Myslím, že je načase vymeniť Jordana Staala, keďže Jevgenija Malkina sa nevzdáte (na jednej strane by to bola strata, na druhej, ak by bol váš GM šikovný, by ste mohli získať parádnu kompenzáciu, kombináciu draftov a dobrých hráčov. No a Staal by sa posunul do druhého útoku. Ale to je čistá teória, pochybujem, že by ste to niekedy spravili.
Neudelame to, problem je totiz v tom, ze Jordan hraje velmi solidne... Podle mnohych fans(a ja bych mozna i souhlasil) je letos Jordie uzitecnejsi hrac jako Malkin, ktery se vyznacuje hlavne castym vylucovanim a neskutecnym zahazovanim sanci. Vcera Geno netrefil ani uplne prazdnou branku za stavu 1-1, pricemz nebyl vubec nikym atakovany a mel klid na koncovku. A to je takhle letos porad dokola, on netrefi ani stodolu, kridla-nekridla tohle musi dat i o pulnoci. Vubec nevim, co se to s nim deje. Kridla jsou samozrejme kapitola sama o sobe, jako ja vubec nevim co s tim dal... Jisteze Malkin kvuli kridlam velmi trpi, ale problem je i v nem a jeho strelbe, protoze v minulych sezonach se s tim dokazal vyporadat. A Bylsma byl z Gena uz tak zoufaly, ze rozbil dobre hrajici utok Guerin-Crosby-Kunitz aby mu pomohl, vysledkem ale bylo, ze ted uz nefunguje vubec nic. Letos to na SC nevidim ani nahodou, to by jsme museli ziskat kvalitni kridlo a Malkin, Gonchar, Goligoski a Letang by museli jit o tridu nahoru se svoji hrou, az pak by jsme mohli alespon uvazovat o nejake sanci. Vcerejsi zapas s Tampou bylo pro me jedno velke muceni :cry: a vsechny nase slabiny v nem vyplouvali na povrch...

Mozne reseni je v tom, ze by se Malkin posunul ke Crosbymu. Ale to by chtelo i trochu trpelivosti od Bylsmu. Ne jen na jednu tretinu a pak, kdyz se nahodou nezadari, tak jich zas rozbije. Sakra, ja nemuzu videt jak debilne s tim Bylsma micha, vcera kazde stridani hrala nejaka jina trojice a u Crosbyho a Malkina se prostridali uplne vsichni hraci vcetne kazicu hry jako Adams... Proste hruza... A Fedotenko je jeste o tridu horsi jako Sykora se Satanem minulou sezonu a porad pendluje mezi Crosbym a Malkinem. Jsem zvedavy co dnes s Floridou, je mozne ze to bude dalsi komedie.

K rozhodcim nechci momentalne, kdyz mame jine problemy, nic rikat. Mate svoji dogmu a toho se jen tak nezbavite. Objektivita u vas neni a neni ani u mne, tezko tak najit zretelnou odpoved na to, jestli nam umyslne liga pomaha. Minimalne finale s Detroitem ale nemuze snad nikdo zpochybnit, a i proti Flyers jsme v playoffs meli verte-neverte vic vyloucenych, nasli by se tam verdikty kde byl poskozen jeden i druhy tym. Chcete dukaz ze serie s PHI s verdiktem, kde jsme byli jasne poskozeni?? Minule jsem na neco takove nahodne narazil, ale vazne to ted neni dulezite. Proti Canes nebylo o cem, tam byl rozdil tridy. A s Washingtonem cestne priznavam extremne nerovnomerne piskani, jinak to byla neskutecna serie, neni to tak davno co jsem videl nejake sestrihy a to byla parada... Ale mame ted vazne omnoho vaznejsi problemy, jako to, ze nas rozhodci sundali v nejakych zapasech s Buffalem, nebo ze nam davaji mene presilovek a neodpiskaji Dablum hrani v sesti. Nas tym ma totiz do oci bijici problem se slozenim sestavy a v nekterych individualitach a s tim se musi v prvni rade neco delat... Aachboze, doufam ze snad prijde zlepseni a hlavne, ze se najde nejake reseni na optimalne slozeni sestavy.
Už mi to je trapné se pořád tady vybavovat s tebou o rozhodčích ale řekni mi prosímtě jednu věc. Ty tady pořád píšeš jak jsem hráli proti vám v 6 . Zkuss si někdy odpískat nějaký zápass to že si toho rozhodčí nevšimli akceptuju ale to že jste vy ve finale SC hráli v 6 a ještě sudí váss na to upozorní at jde jeden z ledu tak kde pak jsme???!!!!
Tak to opravdu nechapu v tom finale, rozebiralo se to hodne, dobre o tom vim, ale tam byli nevim proc sudi tak posrani nekoho z PIT nebo DET vyloucit. Akorat delaji blbce sami ze sebe. Momentalne ale kaslu na rozhodcich, 1 presilovka hore-dolu, alespon dokud nezacneme normalne hrat. Kasli na to i ty... Takhle, nam by to stejne nepomohlo proti vam, nase presilovky jsou slabota a Brodeurovi by jsme gol nedali stejne. Jen tady byli i otazky, ze co resili rozhodci na nasi stridacce... Zapas s NJD nebyl o rozhodcich, ale nekdy to zduraznim jen z toho duvodu, aby vsichni videli, ze alespon zatim se nekona zadne pripiskavani pro Penguins v teto sezone a aby uz konecne prestali ty blbe kecy od ostatnich nasich antifans. A to co se dvakrat delo v Buffalu byl kompletni zarez, za tim si stojim. Prvnikrat jsme to tam zazracne ustali, podruhe uz ne, kdo nevidel, nemusi verit... Ale hlavne, aby jsme se uz chytli i herne, za chvili jdeme na Pantery...
Dobra 1.tretina, ale ted uz je to opet spatne. Po zakovske hrubici Malkina prohravame 2-3 a jsme na dne psychicky...
Vyhrávat 2:0 a prohrát 2:6, to si dělaj srandu hoši :eek2: Střel bylo dost, Crosby 10 střel a Malkin 7, přesto sme dali jenom 2 goly... Vokoun chytal dobře, ale kua Fleury je v posledních zápasech docela díra, podává strašně nevyrovnaný výkony a je to sakra znát :-( Chce to nějakou změnu, ne trenérskou, ale v hráčských řadách. Je pravda, že krize postihne každý tým, tohle ale neni naše první krize v letošní sezoně. No, sem zvědav, jak to v Pittsburghu vyřeší :roll:
Fleury mel castecny, vetsi nebo mensi podil na 3-ech nebo snad i 4-ech golech...
Vizitka Malkina 0g+0a , 22 minut, -4!, a jedna vystavni hrubice za stavu 2-1, ktera nas totalne zlomila.

Malkin chlapsky vzal prohru na sebe, je pravda, ze jeho vykon byl hruzostrasny, ale to same se da rict i o Fleurym a pak bych mohl jmenovat nekolik dalsich tragedu jako Adams, Dupuis, Fedotenko atd, atd... Kdyz uz ted neprijdou nejake radikalni zmeny, napr. novi hraci z farmy(jako ze mame z ceho vybirat!), nebo spojeni Malkina s Crosbym, tak nevim... Je nejvyssi cas neco delat a proboha, nevim proc tam furt cpe Fleuryho i kdyz hrajeme 2 zapasy za 2 dni. Johnson je zatim mnohem spolehlivejsi a vcera mel byt jednoznacne v brane. Klidne at prohrajeme jeste 2-3 zapasy, jen proboha musi uz prijit zmena, momentalne je to poskladane snad nejhur jak se da... A divat na tu hru se opravdu neda, hori nam to na vsech frontech. Nejhorsi je to asi v presilovkach, kde jsme posledni v NHL, ale kouc Mike Yeo je porad, zda se v klidu :x .
Je mi trochu neprijemny vam to rikat, ale na vasem miste bych si z toho zatim nedelal hlavu. Az vas zacnem zezadu dohanet, pak mozna, ale neco mi rika, ze to hned tak nebude. Na kazdeho to nekdy padne, ale urcite se z toho dostanete. My snad taky (jeste nemame vyhrano..)
Ani v lednu se SC nevyhrava.
Snad jo, ale jsou tady velke problemy a to se neodstrani jen tak samo od sebe. Verim, ze to v pohode zvladneme, ale uz se musi hlavne neco delat...
Ve vašem případě je jen otázkou času, kdy se opět zvednete! Teď se vám nedaří, ale zase se vám dařit začne! Menší krizí si musí projít každý! Buďte rádi, že to přišlo teď a ne např. v play off! I když, ono se vlastně zatím o žádnou krizi nejedná!
Hrozné!Už by naozaj mali niečo robiť,lebo ak to takto pôjde ďalej.....neviem neviem :-(
No nedá sa stále vyhrávať, že?
Vieš begbee, nie som fanúšik Pens, to sám dobre vieš. Ale pri vašom prípadnom súboji v play-off vám fandiť nebudem. Dôvod si domysli.
Omlouvám se že se vměšuju do debaty ale mohl bych ten důvod vědět?:
Martin #27 píše:Omlouvám se že se vměšuju do debaty ale mohl bych ten důvod vědět?:
Já dokonce jejímu příspěvku ani nerozumím! Zdá se mi, že nedává smysl! Nebo se pletu? :ja_neviem:
Já mám jedno vysvětlení ale nechám si ho pro sebe zajímá mě co odpoví
Mt-svk super,ten príspevok sa mi páči :thumbsup:
Jirka-IV píše:
Martin #27 píše:Omlouvám se že se vměšuju do debaty ale mohl bych ten důvod vědět?:
Já dokonce jejímu příspěvku ani nerozumím! Zdá se mi, že nedává smysl! Nebo se pletu? :ja_neviem:
To se teda pleteš, zkus přemýšlet :roll:
A ten důvod myslím dojde skoro každému...
The Thrasher píše:
Jirka-IV píše:
To se teda pleteš, zkus přemýšlet :roll:
A ten důvod myslím dojde skoro každému...
Omlouvám se! Mozek ještě po svátcích nefunguje na 100%! Nevšiml jsem si, že je begbeee fanouškem NJD! :D
A chlapi vám přijde normální nefandit týmu NHL jenom kvuli toho že někde na československem foru piše někdo a jeho příspěvky se někomu nezamlouvají?? mi to přijde jako naprostá demence s prominutím :)
ne ze by teda pripadny uspech v PO zalezel na podpore nas fanousku z cz a sk, ale budiz. ja zas nebudu fandit columbusu pokud se dostane do PO (docela bych mu to pral) :beee: (v ramci soudrznosti Devils Legion)
Martin #27 píše:A chlapi vám přijde normální nefandit týmu NHL jenom kvuli toho že někde na československem foru piše někdo a jeho příspěvky se někomu nezamlouvají?? mi to přijde jako naprostá demence s prominutím :)
No normální to není...Asi toho dotyčného vážně nesnáší a přeje mu jen to nejhorší...Jemu a "jeho" týmu. :eek2:
Tak v prípade,že po hokejovej stránke je jej to jedno sa musí podľa niečo rozhodnúť :)
Ten príspevok mt-svk som pochopil dokonca aj ja a to som na tom s rozumom a chápaním dosť zle.
A k Pittsburghu, čo sa s vami deje? Nemám vás rád, no zbytočne prichádzam o body v KTL, keď tipujem, že vyhráte. Fanúšikovia, z čoho vyníte vaše prehry aj nad takými súpermi, ako je Tampa, alebo Florida?!
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS