Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nema zmysel nejak moc riesit vysledky a vykony, z nocneho zapasu som nebol nejak nadseny.

Co je ale podstatne. NHL sa ubera velmi zlym smerom ohladom vylucovania. Vecsina vyluceni absolutne nezmysly. V tomto zapase to skor pomohlo nam lebo sme rychlo v presilovklach otocili. Ale je to uplne smiesne. takto to bude liga pre timy s uspesnou PP. Ak ma byt hokej prehliadkou presiloviek oboch timov tak dakujem pekne.
mitch píše:Nema zmysel nejak moc riesit vysledky a vykony, z nocneho zapasu som nebol nejak nadseny.

Co je ale podstatne. NHL sa ubera velmi zlym smerom ohladom vylucovania. Vecsina vyluceni absolutne nezmysly. V tomto zapase to skor pomohlo nam lebo sme rychlo v presilovklach otocili. Ale je to uplne smiesne. takto to bude liga pre timy s uspesnou PP. Ak ma byt hokej prehliadkou presiloviek oboch timov tak dakujem pekne.
To sa časom zmení na "PP ligu" už nadáva aj mnoho fanúšikov a novinárov, raz to povolí...
a možno nie, podľa mňa sa to trochu zvolní priebehom sezóny a aj hráči budú obozretnejší. Lepšie je začať takto a potom zvoľňovať, ako opačne
Baertschi 17 bodov v 8 zapasoch vo WHL. Solidne, ale chce to este viac. 3 body na zapas!
Obrázek

opät nie som z toho vykonu nadseny ale vyhra je dolezita.
tak po strasnom vykone s vancouverom kedy sa medzi fanusikmi rozpredaval cely tim sme opet majstri sveta. :lol2:

opet rovnaky komentar ako v predchadzajucich vyhrach, nie som z toho moc nadseny, detroit bol uz tradicne lepsi tim (za tie roky ma uz neprekvapuje ked sa hra 5na5 ale vypada to ze ma detroit presilovku). akurat teraz sa nam nejak podarilo vyhrat.
mitch píše:tak po strasnom vykone s vancouverom kedy sa medzi fanusikmi rozpredaval cely tim sme opet majstri sveta. :lol2:

opet rovnaky komentar ako v predchadzajucich vyhrach, nie som z toho moc nadseny, detroit bol uz tradicne lepsi tim (za tie roky ma uz neprekvapuje ked sa hra 5na5 ale vypada to ze ma detroit presilovku). akurat teraz sa nam nejak podarilo vyhrat.
Páči sa mi tvoj pesimistický realizmus, zdravý nadhľad je dôležitý. :thumbsup:

Inak Iggy :klobuk_dole: To je kapitán ako má byť.
Getzo5 píše:
Inak Iggy :klobuk_dole: To je kapitán ako má byť.
Škoda, že sa chytil zas v zápase proti Detroitu. Minulý rok to isté. Do zápasu s Wings dal asi 3 góly, s RW dal 2 a odvtedy mu to šľapalo. Ale mám ho rád, v drese RW ho raz kľudne uvítam, no svojho obľúbeného čísla sa bude musieť vzdať :D
to bola vymena s listami....Hagman - waivers / Stajan 3-4 lajna, obcas tribuna / Mayers jastrabom / White kridelkom...... :serus:
mi to malicko pripomenulo nasu situaciu, ked sme za Big Joe_a ziskali o nieco kvalitnejsie vrecia pukov....
vsetko zle, vsak môze byt na nieco dobre :wink: (u nas to platilo doslova a dopismena :jj:
mitch píše:Baertschi 17 bodov v 8 zapasoch vo WHL. Solidne, ale chce to este viac. 3 body na zapas!

Baertschi 30 bodov v 13 zapasoch (pre porovnanie Jakupov 38b/20z). Este viac je potrebne!

http://www.winterhawks.com/video/index/ ... 121c799c11" onclick="window.open(this.href);return false;

Tuto sezonu je podstatne aby sme neskoncili 9-11. Bud plejof alebo vysoky draft.
Baertschi watch

33 bodov 14 zapasov
To je snad jedno, jestli bude mít průměr 2,6 nebo 3,1 bodu na zápas, ne? :hmm:
No to nie je. Crosby mal 2.7 v druhej sezone v QMJHL, takze Baertschi by mal mat minimalne 2.8.
Michael Backlund sa u mna prave dostava na F v stvorstupnovej FATA stupnici.
Calgary has claimed Blake Comeau #Isles :hmm:

Myslíte, že se u vás chytne? Resp. takový risk to není, loni udělal 24+22, letos je to sice katastrofa, ale třeba u vás dostane větší motivaci.
PainKiller píše:Calgary has claimed Blake Comeau #Isles :hmm:

Myslíte, že se u vás chytne? Resp. takový risk to není, loni udělal 24+22, letos je to sice katastrofa, ale třeba u vás dostane větší motivaci.

netusim kto to je :) Ale jeho nula bodov v 16 zapasoch, to si bude s nasimi utocnikmi rozumiet.
Pani chystaju sa asi velke zmeny, tento tim je na dne, pod svoije moznosti hra vecsina timu. Tim je deotivovany a bez akejkolvek sebedovery. Verim ze dostaneme top3 pick. Podobny scebnar ako minulu sezonu nema ziaden vyznam. Uz minulu sezonu sme mohli draftovat vysoko. Proste ked tim nema top-end talent na dalsich 10 rokov a nevie ho ziskat inak tak ho musi ziskat vysokym draftom. Teraz rozmyslam dlhodobo, tuto sezonu kludne obetujem. Inak Mikael Backlund 0 bodov a -5 v 7 zapasoch, bravoooo, FATA.

Bartschi watch 18z, 41b ........no slabota uz sa to blizi k 2 bodom na zapas ako k trom ako som chcel
mitch píše:Pani chystaju sa asi velke zmeny
Igi, Igi :slintac: fanusikovia Bruins si medzi sebou uz co to suskaju :jn:
cepi píše:
mitch píše:Pani chystaju sa asi velke zmeny
Igi, Igi :slintac: fanusikovia Bruins si medzi sebou uz co to suskaju :jn:
ak by sa nieco take malo stat (myslim ze prave teraz nastava to obdobie kedy trejd iginlu zacina byt realna moznost) preferujem napriklad islanders, budu draftovat velmi vysoko a maju aj nejake prospekty. Napriklad 1st +Strome by som si vedel predstavit. My dufam budeme draftovat top3. To by mohlo znamenat napriklad buduci rok: Yakupov, ten druhy rus, Strome a Bartschi. Ale to su zas len take fantazie.
mitch píše:Ale to su zas len take fantazie.
si to pekne a trefne zakoncil :D uz vidim Igiho, ako sa hrnie k ostrovanom a priam ziada o vymenu do tohto klubu :hehe:
Bartschi watch 19 z, 44 b
Dve vyhry po sebe? :-O takto vysoky pick neziskame.
Tankovať plnú prosím :!:

Je ten spravny cas. A iba jeden rok. Jakupov ma zatial 2b na zapas co je velmi dobra vyska v draftovej sezone, aj ked to nezarucuje uspech (hopkins 1.5 v draft sezone, hall 1.5, stamkos 1.75).

Bartschi watch 20z 46b
Jeden z najlepsich vykonov sezony, velmi zabavny zapas. Len sa obavam ze to bude dalsia falosna nadej ktoru tento tim pochova hned v njblizsom zapase.
Obrázek

Bartschi watch 21z, 49b
Z tohodle topicu se stává jeden velký Bartschi watch.
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS