Zápas to nebyl moc hezký, hráči k tomu přistoupili tak že je zkrátka potřeba získat 2 body, čtvrteční match s Rangers bude určitě o něčem jiném. Jinak velmi dobře zahrál Jeffík Carterů, komentátoři se z něj mohli posrat
, Claudeova přihrávka na Ashama byla opravdu skvostná, sice totálně naslepo a na náhodu, ale byla oku lahodící
, v obraně se mi líbil oproti minulým zápasům Braydon. Jinak již nějaký ten čásek jsem neviděl branku přímo z buly, Jeffík mi včera tento nevšední zážitek poskytl. Co se týče Eminema tak chytal solidně, ale nějaká super jistota z něj nečiší, možná bych mu vytkl ten 1. gól co inkasoval, naopak tu vyrovnávací branku na 2:2 vůbec, sice jsem ho po 1. shlédnutí v reálu proklel do 4. kolena, ale z opakovaček bylo vidět že by ten kotouč v klidu přikryl lapiduchem ale Matt Carleů tam zase dělal hovadiny, zpod lapačky mu ho vyšťouchl a pak to dopadlo jak to dopadlo.
Ale hlavní je že jsme vyhráli, ve Čt se těším na Rangers
!!!!
P.S. Jinak ještě jsem neviděl aby při hattricku hostujícího hráče přistálo na ledě tolik kšiltovek
(tady z pochopitelných důvodů), Umberger si to ale moc dlouho neužil, tečoval to jednoznačně Nash !!!!
Ale hlavní je že jsme vyhráli, ve Čt se těším na Rangers
P.S. Jinak ještě jsem neviděl aby při hattricku hostujícího hráče přistálo na ledě tolik kšiltovek