Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zápas to nebyl moc hezký, hráči k tomu přistoupili tak že je zkrátka potřeba získat 2 body, čtvrteční match s Rangers bude určitě o něčem jiném. Jinak velmi dobře zahrál Jeffík Carterů, komentátoři se z něj mohli posrat :) , Claudeova přihrávka na Ashama byla opravdu skvostná, sice totálně naslepo a na náhodu, ale byla oku lahodící :good: , v obraně se mi líbil oproti minulým zápasům Braydon. Jinak již nějaký ten čásek jsem neviděl branku přímo z buly, Jeffík mi včera tento nevšední zážitek poskytl. Co se týče Eminema tak chytal solidně, ale nějaká super jistota z něj nečiší, možná bych mu vytkl ten 1. gól co inkasoval, naopak tu vyrovnávací branku na 2:2 vůbec, sice jsem ho po 1. shlédnutí v reálu proklel do 4. kolena, ale z opakovaček bylo vidět že by ten kotouč v klidu přikryl lapiduchem ale Matt Carleů tam zase dělal hovadiny, zpod lapačky mu ho vyšťouchl a pak to dopadlo jak to dopadlo.

Ale hlavní je že jsme vyhráli, ve Čt se těším na Rangers :good: :good: !!!!

P.S. Jinak ještě jsem neviděl aby při hattricku hostujícího hráče přistálo na ledě tolik kšiltovek :) (tady z pochopitelných důvodů), Umberger si to ale moc dlouho neužil, tečoval to jednoznačně Nash !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:
P.S. Jinak ještě jsem neviděl aby při hattricku hostujícího hráče přistálo na ledě tolik kšiltovek :) (tady z pochopitelných důvodů), Umberger si to ale moc dlouho neužil, tečoval to jednoznačně Nash !!!!
To je jeste dobry, kdyz Malkin v Pittsburghu trefil prazdnou branu :biglol: :clap: tak tam hazely snad nejaky prosteradla, nebo co..

Teda ja myslel, ze podle pravidel se tam smi hazet jen cepice, ale vime, ze v Pittsburghu se ty pravidla tak vazne neberou :-P :razzi:
Tak čekali na gol Malkina jako na smilování Boží :D Celkově ale obdivuju hráče jako Crosby, nebo poslední dobou třeba Gaborík, že se dokážou připléct k většině golů týmů, aniž by se často na nich nějak výrazně podíleli. Ale hold kdo umí ten umí ;)
AndyF píše:
ENGLAND-PHILLY píše:
To je jeste dobry, kdyz Malkin v Pittsburghu trefil prazdnou branu :biglol: :clap: tak tam hazely snad nejaky prosteradla, nebo co..

Teda ja myslel, ze podle pravidel se tam smi hazet jen cepice, ale vime, ze v Pittsburghu se ty pravidla tak vazne neberou :-P :razzi:
Ti z Pit byli vždy nějací divní :) !!!!
neis píše:Tak čekali na gol Malkina jako na smilování Boží :D Celkově ale obdivuju hráče jako Crosby, nebo poslední dobou třeba Gaborík, že se dokážou připléct k většině golů týmů, aniž by se často na nich nějak výrazně podíleli. Ale hold kdo umí ten umí ;)

Tak mne by hodne zajimala statistika sekundarnich asistenci... Mi prislo, ze Crosby jich ma tuhle sezonu vazne malo :D ... Je to i celkem pochopitelne, ze jich mel asi mene, protoze ti hraci, s kteryma Sid hraje toho sami moc neudelaji. A neisi, ted rozhodne nesouhlasim s tebou uvedenymi Crosbym a Gaborikem, co se tyce pripleteni ke golum... Vzdyt jsou to letos strelci, kteri vetsinou goly sami davaji. Nevi nekdo odkaz na tu statistiku asistenci??
Kanaďani vedou snad všechny statistiky, ale tuto jsem nikdy nenašel, což je velká škoda. Nejvíce by mě to zajímalo u hráčů jako Thornton, kteří mají každý rok "nula + milion". Crosby se umí připléct dobře i ke golům :D Ten dává většinu do prázdné z metru nebo to tam nějak dokope, doházi, ale má na to prostě talent dobře se postavit. Je jasné že centři budou mít více aček než ostatní, stačí jim vyhrát buly a pokud mají šikovné beky, tak z toho jsou často ačka viz. ten Thornton... V NYR zase všechno zaváží Gabo, proto se k asistencím taky často dostává, takže je to i logické...
Tak jo, zápas s Rangers za humny, doufám že si je podáme. Pohlídat si Gáboríka, chodit do Lundqvista, Eminem snad něco chytí, tvrdost, agresivita, max. nasazení - jak toto splníme tak vyhrajem :box: :cinka: :box: :cinka: !!!!
Opravdu se potvrdila moje slova, že Carsy se začíná věnovat více hokeji. Měním na něj názor, on není vypatlaný, moc dobře ví co dělá. Voros ho v poslední třetině několikrát provokoval, ale on veděl, že by tím mohl uškodit týmu. To stím Gabym je sranda :D Gaborík byl nulový a proto mu ujely nervy( proč zrovna na Bitkaře to nechápu, on by mohl fightit tak maximálně z Brierem, tím to končí), Danny dlouho odoloval, ale po zhození Gaboríkových rukavic se nedalo nic dělat. Gabo si aspoň uvědomí, že bitky nejsou jeho obor a dostal pěkně za uši ;) Jinak parádní hokejový den. Poradili jsme si z Rangers, WSH si pohrál z Pens, jediným zklamáním v tomto zapase bylo, že jsem neviděl kyselý ksicht Crosbyho, jelikož stream byl z WSH televize :clap: Umberger sebral všechny body Bostonu, náádhera :clap:
Dobrý match, Eminem si zvedl sebevědomí, byl to hodně boj, ten náboj od minulého matche s Col byl úplně o něčem jiném. Gáborík dostal slušně na hubu, pak ještě nesmyslně oslabil svůj tým a Richie necelé 3 s před koncem 2. tř. dal gól který nás uklidnil (poměrně šťastný). Co mě zaráží tak to je Simonova hra, a to již dobré 4 zápasy, i včera byl vidět jen 1 jedinkrát když měl v posl. tř. sólový nájezd, nemyslel to zle, ale zklamal, poslední dobou si opravdu hraje na pana Neviditelného. Naopak Richie včera jako "true leader", skvěle bojoval, hitoval, makal pro tým a ještě vstřelil gól - paráda !!!!
Hry Gagneho si taky všímám. Ať se mi to těžko říká, jemu by asi taky prospěla změna dresu. Hraje bez nasazení, jako by ho trápilo nějaké zranění. Něco je prostě špatně, jelikož takto Gagne nikdy nehrál, pokud byl zdravý. Ale možná se mu jen nedaří a bude stačit jeden zápas a je zpátky, kdyby to aspoň kompenzoval bojovností =(
je to škoda, lebo práve tohto hráča mám celkom rád a páči sa mi jeho hra, len si neviem predstaviť, aby hral v inom drese...
Já si ho taky nedokáži představit jinde a ani bych ho jinde vidět nechtěl. Ale jsem si jistý, že třeba v Bostonu,AVS nebo DET by zase úřadoval. To snad bude brzy i u nás ;)
Tak ono se spekulovalo již před sezónou že by mohl být Simon vyměněn, osobně se domnívám že zůstane, holt má teď krapet hluché místo v sezóně, ale jinak s Richiem si rozumí a tvoří spolu extrémně nebezpečný tandem do 1. útoku. Věřím že to brzy zlomí a zase mu to bude šlapat (třeba jako v posl. zápase s Rangers u nich). Jinak on nikdy nebyl žádný bojovník, ale ani žádný technik, až v posledních letech se z něj navíc stal kanonýr, je to takový mischmasch od každého trochu a i takových je v týmu třeba. Škoda že se včera neporval s Gáb on, bylo by zajímavé tento "souboj" sledovat a byl bych zvědav kdo by vyhrál :), takto ze sebe udělal Gáb blba resp. hadr na vytírání !!!!
Jako třeba kdyby ho nahradil Ilja, tak bych se možná ani nezlobil ( i když je to můj velké obíbenec) , jelikož tým potřebuje pořádný impuls, aby v PO něco konečně předvedl..... V dnešní době se daji napsat velmi šikovné dlouhodobé kontrakty, takže by ani ten caphit nemusel být nějak šílený...
Tak na našem posledním matchi s Rangers se byl podívat GM Flames Sutter - prý se zajímá o nějakou posilu do útoku, kde to Flames zoufale potřebují - no a protože je veřejným tajemstvím že Dion Phaneuf je ve sporu s jeho bráchou na lavičce, i jeho IT tomu napovídá, Bou hraje více, tak začínám tušit cosi z čeho by mi štěstím asi praskla řepa. Výměna Dion za Cartera a třeba Coburna by byla fantastická, i ohledně platu by to vyšlo nastejno. Jako toto kdyby se uskutečnilo tak velebím Holmyho do konce života, Dion je můj nejoblíbenější bek ligy :clap: :clap: . No ale zatím jen spekulace, ale co kdyby !!!!

Jinak za chvíli doma Car, neberu nic jiného než-li výhru po 60-ti min., pěkný hokej by také nebyl od věci !!!!
Phaneuf je hodně dobrý, ale často vy*ebaný, ale to byl i Pronger ale zatím nic zákeřného nedělá. Coburn ten mi přijde takový jalovější, ale zase by byla škoda oslabit útok o Cartera. Je jen otázka času, kdy to bude zase ten starý Carter, jeho výměna by mi zase tak nevadila, ale kontrakt má celkem dobrý na dnešní poměry...
Phaneuf je letoss hotovy si myslím...strašně přeceňovaný bek pro mě...nevím myslím že Philly má svoje vlastní beky na který můžou stavět a ztráta Cartera by podle mě utok celkem citelně oslabil
Koukám Martine že pro tebe je přeceňovaný každý bek který hraje tvrdě do těla, viz. Komisarek, nyní Phaneuf, kdo bude další :wink: ?? Ale tak každý dle svého gusta, nikomu nic nevnucuji, každopádně pro mě Dion nejkomplexnější bek, jeho hru obdivuji. Neisi, Prongyho chvíle přijdou v PO, nyní se hraje o suché z nosu, až v PO ukáže proč jsme ho angažovali, docela se těším na nějaký jeho oblíbený devastující hit, doufám že "oběť" to přežije :) . Osobně bych byl nejraději kdyby za něj Sutter chtěl třeba Brierea, ale zase tak vysoko v oblacích nelétám.

Jinak včera povinná výhra, to hlavní přijde dnes. Bude to neskutečně těžké, zatímco Bukvice již nějakou tu dobu odpočívají, tak my budeme hrát 2. zápas ve 2 dnech, resp. 3. match ve 4 dnech, což je neskutečná nálož. Ale zase jsme kompletní, jedeme na vítězné vlně, hrajeme doma a díky soupeři je o motivaci postaráno. Tak pojďme chlapci, dáme do toho vše a uvidíme jestli nám bude hokejový Bůžek nakloněn :box: :cinka: :box: :cinka: :yes: :yes: !!!!
Englande: si blázen :D já mám moc rád hráče co hrají do těla .... Komisarek to je neohrabane kopyto co neumí rozehrat a bránit už vůbec ne....jsem rád že z Habs odešel.... Phaneuf letoss co jsem viděl par zapasu Flames tak na to že za zápas dal 2 hity tak byl absolutně nulový.... jooo Pronger to ti řeknu to je jiný bek....jeho rozehrávka a přehled je naprosto vyjímečný a je to pro mě TOP bek
Dneska musíte rozsekat šašky z Pens zápass shlednu a moc se těším
ENGLAND-PHILLY píše: Jinak včera povinná výhra, to hlavní přijde dnes. Bude to neskutečně těžké, zatímco Bukvice již nějakou tu dobu odpočívají, tak my budeme hrát 2. zápas ve 2 dnech, resp. 3. match ve 4 dnech, což je neskutečná nálož. Ale zase jsme kompletní, jedeme na vítězné vlně, hrajeme doma a díky soupeři je o motivaci postaráno. Tak pojďme chlapci, dáme do toho vše a uvidíme jestli nám bude hokejový Bůžek nakloněn :box: :cinka: :box: :cinka: :yes: :yes: !!!!
Jsme za nima 8 bodu a mame 2 zapsy k dobru. Tady jde vlastne o 4 body. Jestli vyhrajem, a i ty dva, jsme jen 2 body za nima. Kdo by to v prosinci rekl... (no byli tu taci :oops: )
Já naopak doufám,že Phaneufa Holmgren nepřitáhne,to bych z ryze osobních důvodů těžko rozdýchával.....
Jinak zápas s Pens,to bude parádní řežba a jsem si jist,že i přesto,že toho mají kluci teď v nohách dost,nebude to na jejich odhodlání a nasazení vidět a Tučnáčky přejedou.... :cinka:
Myslím si, že mezery máme jinde než v obraně. To bych spíše přivítal rizího střelce nebo elitního brankáře....

Hodně mě mrzí Parenty, jeho zranění velmi brzdí jeho rozlet. Jeho defenzivní dovednosti jsou na velmi vysoké úrovni, hrát tělem se taky nebojí. Jen mám strach, aby ho ty zranění neodepsala ....
Tak to je extremně vyhrocené. To co předvedli rozhodčí při našem druhém golu mi není jasné :bitka3: Proč musí bý takové momenty jen proti Pens to fakt není normální.....
neis píše:Tak to je extremně vyhrocené. To co předvedli rozhodčí při našem druhém golu mi není jasné :bitka3: Proč musí bý takové momenty jen proti Pens to fakt není normální.....

:D no právě,hraje se s elitou ligy a proti ikoně hokeje,takže platí znovu jiná pravidla.... :bitka3:
neis píše:Tak to je extremně vyhrocené. To co předvedli rozhodčí při našem druhém golu mi není jasné :bitka3: Proč musí bý takové momenty jen proti Pens to fakt není normální.....
Je to divocina jak blazen zatim :D Gagne tam na Malkina vyjel, to je pravda, ale gol to neovlivnovalo. Nicmene, kontakt je kontakt. Zas 1.gol jste dali z vymyslene presilovky a pak jsme byli skoro porad na trestne lavici. Dnes to maji rozhodci tezke, takze kritizovat chyby na te ci one strane asi ani nejde... Emoce, emoce, emoce, jako vzdycky v nasich zapasech :D
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING