Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CHICAGO BLACKHAWKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
:?:Duthie: To je překvapení. Má nějakou svou melodii?
chicagoblackhawks.cz
Presne tak, toto ma natom najviac zaujalo, ze tam su aj veci, ktore by si sa v beznom rozhovote nedocital...kisin píše:Sakra, dobrý rozhovor. Nejsou jen ty klasické nudné otázky typu ''jak jste spokojen s letošní sezonou'' - odkud je to interview?
Mam to z ceskej fanstranky chicaga - ved to je pod clankom
Toto je uz ineOndroNR píše:Sorry, prepočítal som sa![]()
Gratulujem k výhre
Boli ste lepší, koncovku ste mali lepšiu, a čo ma prekvapilo, Chicago nemalo ani jedného vylúčenéhoSteven píše:Toto je uz ineOndroNR píše:Sorry, prepočítal som sa![]()
Gratulujem k výhre. Dakujeme velmi pekne, paradny vykon predviedol Crawford a mne sa velmi pacil Campbell. A co je premna viac ako prekvapenia. Brian odohral tento zapas s casom na lade 26:38
, zatial co Keith a Seabrook iba 21:42 resp. 19:23. Ale to je jedno hlavne su 2 body, ktore po dlhsom case potesili
tak som tu opat, stale nie a nie nabrat nejaky ten vitazny sum a to je velmi zle. Zacinam sa coraz viac a viac bat, ze tato sezona nemusi byt pre nas tak uspesna - mam na mysli postup do PO, nie zeby som sa bal, naopak ja nasim chlapcom verim ale sme v nie velmi priaznivej situacii. Ale aby sa nepovedalo, ze neverim tak o PO sa nebojim verim, ze prejdeme 
Tak ale podme k dovodom, preco sme vzdy taky "bez formy". Je to sice lahke mne si to tu pisat ale tak aspon trocha to opisem. V poslednych zapasoch nam jasne chyba Kane, to je vidiet na presilovke, aj v prvej lajne sa tam Toews proste nevie presadit. Urcite chyba aj Hossa, ten jeho zaciatok sezony si budem navzdy pametat. Skoda ale, ze potom prislo co ine ako zranenie. Stalberg je taktiez DTD a vsetci traja este dnes hrat nebudu!
No podme k hracom. Bolland nema nato byt druhym centrom, proste to neje typ hraca co da bod na zapas. Mne sa najviac paci ked vedie tretiu formaciu, ale to by tam musel mat spravnych spoluhracov ze? Ak ide o Brouwera tak treba uznat, ze sa chytil a hraje ovela lepsie ako zo zaciatku sezony (na to radsej nespominam, nieje pekne spominat ako sa kopecky, brouwer a aj bolland motali na lade)...
Goalies, Turco je totalne mimo, on v tej brane spi. Este, ze mame Crawforda! Ak mam povedat pravdu, ja som tak nejak cakal, ze Corey si v tejto sezone zachyta mozno aj viac ako Turco. Stale je to ale v prospech Martyho 20 ku 14. Ak ide o mna ja viac verim, Crawfordovi a ak neklame moj zdroj, tak by mal chytat aj dnes proti Kings.
Johnson je podla mna prislub, mne sa jeho prichod ku nam pozdava a doverujem mu. Mohol by hrat stvrtu lajnu na centri, ale to by potom musel Dowell bud kridlo alebo hrat tretiu lajnu stym, ze Bolland bude v druhej a Sharpie bude hrat kridlo, ktore mu podla mna sedi omnoho viac ako center, ale to su len moje spekulacie)...
A nakoniec spomeniem premna hraca, ktoreho ja v poslednej dobe obdivujem Bryan Bickell ma v poslednej dobe excelentu formu, tie pavuciny vymetava ako na beziacom pase. Nadherne sa nato pozerat, prave v tejto chvili tieto jeho goly potrebujeme tak treba dufat, ze v tom bude pokracovat. Nechcem to ale zakriknut, urcite vsetci dobre vieme, ze jeden zapas je schopny hrat na 100% a na dalsi ani nevies, ze je na lade (klop,klop,klop)
Hru taktiez zlepsil Kopecky, ved proti Wings 2 goly, jeden sice EN ale aj tak sa rata. Zda sa, ze stari dobri Hawks budu coskoro na placi. Len nech sa vrati Kane, Hossa a Stalberg a opat budeme mat napumpovany tim. Ale to by sa nam museli vyhybat zranenia, nie ako doteraz.
-pardon za chyby, bolo to narychlo
Dnes verim v 2 body
Tak ale podme k dovodom, preco sme vzdy taky "bez formy". Je to sice lahke mne si to tu pisat ale tak aspon trocha to opisem. V poslednych zapasoch nam jasne chyba Kane, to je vidiet na presilovke, aj v prvej lajne sa tam Toews proste nevie presadit. Urcite chyba aj Hossa, ten jeho zaciatok sezony si budem navzdy pametat. Skoda ale, ze potom prislo co ine ako zranenie. Stalberg je taktiez DTD a vsetci traja este dnes hrat nebudu!
No podme k hracom. Bolland nema nato byt druhym centrom, proste to neje typ hraca co da bod na zapas. Mne sa najviac paci ked vedie tretiu formaciu, ale to by tam musel mat spravnych spoluhracov ze? Ak ide o Brouwera tak treba uznat, ze sa chytil a hraje ovela lepsie ako zo zaciatku sezony (na to radsej nespominam, nieje pekne spominat ako sa kopecky, brouwer a aj bolland motali na lade)...
Goalies, Turco je totalne mimo, on v tej brane spi. Este, ze mame Crawforda! Ak mam povedat pravdu, ja som tak nejak cakal, ze Corey si v tejto sezone zachyta mozno aj viac ako Turco. Stale je to ale v prospech Martyho 20 ku 14. Ak ide o mna ja viac verim, Crawfordovi a ak neklame moj zdroj, tak by mal chytat aj dnes proti Kings.
Johnson je podla mna prislub, mne sa jeho prichod ku nam pozdava a doverujem mu. Mohol by hrat stvrtu lajnu na centri, ale to by potom musel Dowell bud kridlo alebo hrat tretiu lajnu stym, ze Bolland bude v druhej a Sharpie bude hrat kridlo, ktore mu podla mna sedi omnoho viac ako center, ale to su len moje spekulacie)...
A nakoniec spomeniem premna hraca, ktoreho ja v poslednej dobe obdivujem Bryan Bickell ma v poslednej dobe excelentu formu, tie pavuciny vymetava ako na beziacom pase. Nadherne sa nato pozerat, prave v tejto chvili tieto jeho goly potrebujeme tak treba dufat, ze v tom bude pokracovat. Nechcem to ale zakriknut, urcite vsetci dobre vieme, ze jeden zapas je schopny hrat na 100% a na dalsi ani nevies, ze je na lade (klop,klop,klop)
Hru taktiez zlepsil Kopecky, ved proti Wings 2 goly, jeden sice EN ale aj tak sa rata. Zda sa, ze stari dobri Hawks budu coskoro na placi. Len nech sa vrati Kane, Hossa a Stalberg a opat budeme mat napumpovany tim. Ale to by sa nam museli vyhybat zranenia, nie ako doteraz.
-pardon za chyby, bolo to narychlo
Dnes verim v 2 body
Kapitán Chicaga Jonathan Toews bude svojmu tímu chýbať v bojoch zámorskej hokejovej NHL najbližšie dva týždne. Dvadsaťšesťročný center si zranil pravé rameno v prvej tretine súboja v St. Louis (1:3), keď ho na mantinel narazil Matt D'Agostini, po zákroku sa už viac na ľade neobjavil.
hned ked sa ta nestastna situacia stala, tak som vedel, ze to nebude nic dobreBluesman píše:Kapitán Chicaga Jonathan Toews bude svojmu tímu chýbať v bojoch zámorskej hokejovej NHL najbližšie dva týždne. Dvadsaťšesťročný center si zranil pravé rameno v prvej tretine súboja v St. Louis (1:3), keď ho na mantinel narazil Matt D'Agostini, po zákroku sa už viac na ľade neobjavil.
sry za off topic, ale nechtel by nekdo cerne tricko hawks velikosti S? uplne nove, nenosene, koupil jsem ho brachovi a jemu je male http://yahoosports.teamfanshop.com/NHL_ ... go_T-shirt
Crawford
Back-to-back shutout nie je častý úkaz. Je to náhoda, že je de facto v bránkovisku rovnaká situácia ako vlani? Keď sa podarilo postúpiť do finále s dvojkou Huet-NIEMI, prečo by sa nemohlo s Turco-CRAWFORD? Navyše chytá lepším štýlom než Fín, nevyráža veľa pukov pred seba a rozdielové zákroky predvádza. Ja som z neho fakt prekvapený. Nakoniec by aj nejaký ten damage mohlo v PO Chicago urobiť. (celkom konkrétne - vyradiť Vancovuer)
Pridávam zaujimavé i keď krátke video o stretnutí sa prospectov 2010 draft s #88.
Jaký mafián. Ako sa Fowler hanbil a ako sa potom uchcávali na tom výzore, ja nemožem.
Btw., čo ťa Popi opustil?
Pridávam zaujimavé i keď krátke video o stretnutí sa prospectov 2010 draft s #88.
Btw., čo ťa Popi opustil?
pon 24. led 2011 17:42
Vcera vyhral lepsi tym,zvolili vynikajucu taktiku na nas,museli sme puky nahadzovat a hrat "dump and chase",vypracovali sme si aj par dobrych sanci,ale BOB chytal vynikajuco.
Kane a ani Toews este nie su zdravy a nehraju na 100%,co je vidiet aj v poslednych zapasoch,Campbell mal vcera fuckedup den
Mame pred sebou este 33 zapasov,treba si viac verit a hrat system,nie ako v poslednej tretine vcera,ked sme zacali solovat a hrali sme stylom "one and done"..phuck
Philla je moj favorit na SC tuto sezonu....
Kane a ani Toews este nie su zdravy a nehraju na 100%,co je vidiet aj v poslednych zapasoch,Campbell mal vcera fuckedup den
Mame pred sebou este 33 zapasov,treba si viac verit a hrat system,nie ako v poslednej tretine vcera,ked sme zacali solovat a hrali sme stylom "one and done"..phuck
Philla je moj favorit na SC tuto sezonu....
Platilo to na Detroit, ale na vas uz to byl teda extremPopradcan píše:Vcera vyhral lepsi tym,zvolili vynikajucu taktiku na nas,museli sme puky nahadzovat a hrat "dump and chase",vypracovali sme si aj par dobrych sanci,ale BOB chytal vynikajuco.
SPopradcan píše:Philla je moj favorit na SC tuto sezonu....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé