Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jeden z najlepsich korculiarov, strelec s citom pre hru a jej "tvorbu" (neznasam tento termin), pri tom vsetkom vedel skvele branit, v Detroite hraval na presilovke obrancu, v Colombuse hraval iba obrancu, skvela palicova technika... prosto najkompletnejsi hrac. Naozaj nespominam na nikoho podobneho, co by zvladal vsetky aspekty hry na takej vysokej urovni ako Fedorov, nie v nicom nebol najlepsi ale vedel vsetko na najvyssej urovni.

BTW: Pamatate jeho 5 golovy zapas????
Fjodorov - Washington 5:4 pp :D
jo myslím že sem ten zápass viděl na netu někde :D... taky frajer byl Bure jak v Naganu porazil Finy :D
begbeee píše:Jeden z najlepsich korculiarov, strelec s citom pre hru a jej "tvorbu" (neznasam tento termin), pri tom vsetkom vedel skvele branit, v Detroite hraval na presilovke obrancu, v Colombuse hraval iba obrancu, skvela palicova technika... prosto najkompletnejsi hrac. Naozaj nespominam na nikoho podobneho, co by zvladal vsetky aspekty hry na takej vysokej urovni ako Fedorov, nie v nicom nebol najlepsi ale vedel vsetko na najvyssej urovni.

BTW: Pamatate jeho 5 golovy zapas????
Fjodorov - Washington 5:4 pp :D
Mohla by som vedieť, odkiaľ si získal informáciu, že hral Fjodorov v Columbuse IBA obrancu? Sergej hral na poste centra, obrancu hral iba niekoľko zápasov predminulej sezóny, keď sme mali na maródke príliš veľa zadákov.
Pokiaľ viem v Colombuse hrával obrancu častejšie ako centra.
Môžem sa ale mýliť :yes:
begbeee píše:Pokiaľ viem v Colombuse hrával obrancu častejšie ako centra.
Môžem sa ale mýliť :yes:
Mýliš sa, opakujem hrával iba počas maródky obrancov v predminulej sezóne a na presilovkách stál na modrej.
In a 2006 interview, former Red Wing head coach Scotty Bowman said, "[Fedorov was] one of my favorite players as a coach because he can do anything [asked of him on ice]." Bowman coached nine of Fedorov's thirteen seasons with Detroit. During the late 1990s, Bowman experimented by using Fedorov on defense and pairing him with Larry Murphy. The Red Wings senior vice-president Jim Devellano said, "I’m convinced if we left him there, he’d have won a Norris Trophy".[2] Although he was effective playing defense, Fedorov stated that he would rather play up front. This did not prevent Blue Jackets head coach Ken Hitchcock from moving Fedorov back to defense on occasion.
Toto nezabránilo Kenovi Hitchcockovi príležitostne využívať Fjodorova ako obrancu.
//: čiže častejšie asi nehral, priznávam chybu, ale viem, že v Colombuse bol využívaný ako obranca nielen počas nejakého krátkeho obdobia a nie len počas presilovky na modrej.
begbeee píše:
In a 2006 interview, former Red Wing head coach Scotty Bowman said, "[Fedorov was] one of my favorite players as a coach because he can do anything [asked of him on ice]." Bowman coached nine of Fedorov's thirteen seasons with Detroit. During the late 1990s, Bowman experimented by using Fedorov on defense and pairing him with Larry Murphy. The Red Wings senior vice-president Jim Devellano said, "I’m convinced if we left him there, he’d have won a Norris Trophy".[2] Although he was effective playing defense, Fedorov stated that he would rather play up front. This did not prevent Blue Jackets head coach Ken Hitchcock from moving Fedorov back to defense on occasion.
Toto nezabránilo Kenovi Hitchcockovi príležitostne využívať Fjodorova ako obrancu.
//: čiže častejšie asi nehral, priznávam chybu, ale viem, že v Colombuse bol využívaný ako obranca nielen počas nejakého krátkeho obdobia a nie len počas presilovky na modrej.
Ibaže ja ako fanúšik Columbusu presne viem, kedy Fjodorov hrával ako obranca. :) Takže to, čo tam napísali je iba zovšeobecnenie.
Škoda, že nepríde tím zložený z najlepších hráčov, ktorí v tomto klube pôsobili (Jágr, Bondra, Konowalchuk, Ovečkin :D...).
Bengt Ake Gustafsson (NHL totals: 629 196-359-555 196), Dennis Maruk (888 356-522-878, najlepšia sezóna: 80 60-76-136), Calle Johansson (1109 119-416-535) a Milan Nový ( 474 gólov v 633 zápasoch CS ligy; 120 gólov v 211 medzinároďákoch) spĺňajú štatút absolútnych hviezd.
chyba mi tam Bondra, Pivonka a Ollie, ak by tam boli tito traja, tak by som sa tam siel pozriet..skoda
takto tohto hraca sme si vybrali ako celkovu 24-ku..http://www.pensburgh.com/2009/6/26/9214 ... n-capitals trochu prekvapenie, mozno sklamanie, McPhee zase raz vymysla psie kusi..este predtym, ked siel siel na podium hovorili komentatori ze WSH ma vyborne drafty z 20-30 miesta, ze Green, Schultz, Varlamov, ze vie najst to lepsie, co tam zostalo a potom zahlasi Johanssona a stichli, ani slovo nepovedali, tiez to bolo pre nich asi trochu prekvapujuce. No nezostava len verit, ze to bol dobry tah, chalan uz hra Svedsku elitserien a to uz musi daco znamenat.
Netreba to vidieť tak čierne :) V podstate odhadnúť u 18 ročného chalana, či bude rovnaká hviezda aj v 25-ke je iba hádanie s väčšou či menšou pravdepodobnosťou...

Chára nemal prejsť cez juniorku, Štefan ako jednotka draftu - tak po ňom len ostane asi tak video, že netrafil prázdnu bránu a z protiútoku dal Hemský vyrovnávajúci gól...
Ja sa zase hrozne moc tesim, co nas GM opat "skveleho" vymysli..tak tento rok nas aky uzasny podpisik caka? Pred dvoma rokmi to bol Nylander, pred rokom Theodore..to by v tom bol cert, aby sme zase niekoho nepodpisali aspon za 4 mil. ze by nam zohrieval jedno miesto v hladisku. Dnes som cital, ze ked Philla nepodpisa s Knublom, skoci po nom Pit, tomu hovorim GM, presne vie, co chce a co potrebuje..tento nas demen*. Ach..skoda sa o nom bavit, len fakt jedno nechapem..ze po tych 11 rokoch bez vysledku ho este nevyhodili..to su uz fakt dr*nuti v tom Washingtone.
Hmm..tak sme prisli aj o Brashera..som fakt zvedavy, kto u nas bude hrat tvrdo.
XruC píše:Hmm..tak sme prisli aj o Brashera..som fakt zvedavy, kto u nas bude hrat tvrdo.
ale mate Knubla :good:
woooooow..tak toto ma potesilo. Mike je super hrac..a za dva roky na 2,8..neni co riesit. Podla mna si so Seminom, alebo Ovcou sadne ako rit na serbel. Teraz ma GM potesil..ale aj tak by som ho vymenil :-)
tohle byl hodně dobrý trade pro Caps :good:
Was získal za skvělé peníze hráče, který svoji práci i přes pokročilý věk stále dělá skvěle - skvělý podpis :yes: :good: !!!!
My sme ziskali Brendana Morrisona..teraz neviem, ci je to dobre, alebo zle..ale na jeden rok? Nieje co riesit...zeby sa pakoval Nylander? :frajer2:
edit: pozeral som si jeho statistiky a kazdopadne je + ze zvykne byt stale zdravy a jeho +/- cisla su velmi dobre..
Já myslím,že hodně dobrý podpis...u Ducks loni sice nic moc,tam ale příliš šanci nedostával,u Stars hrál ale velmi dobře :roll: jako 3.centr OK.
XruC píše:My sme ziskali Brendana Morrisona..teraz neviem, ci je to dobre, alebo zle..ale na jeden rok? Nieje co riesit...zeby sa pakoval Nylander? :frajer2:
edit: pozeral som si jeho statistiky a kazdopadne je + ze zvykne byt stale zdravy a jeho +/- cisla su velmi dobre..
myslím že by k vám mohl zapadnout a Nylander jestli si dobře pamatuju má odejít do Ruska ne?
a malo by to byt za 1,5 mil., co si myslim, ze je fakt super. 3 center? Ja by som ho kludne bral ako druheho..ak by sme sa teda zbavili Nylandera :|

edit: Hovorilo sa, ze by tam mohol ist, ale je o tom dost ticho, moc tomu neverim..takych reci sa premelie za vagony..
Mno je fakt,že byste ho mohli vyzkoušet i na místě 2.centra ... u Canucks hrál x let 1.centra,třeba se u vás ještě probere :thumbsup:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS