Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Canucks si se svojí ofenzívou starosti nedělají - http://nhlportal.cz/?page=clanekdetail&id=697

Nj chybi nam Bieksova rozehravka a Eddie urcite taky schazi...
Bieksa a Higgins se vrati uz behem tripu :thumbsup:
Posledni salek kavy pro me fakt!!!To co se posledni dobou deje na lede :hroza: Rinne opet zaklel branu...napr. puk poskakoval na brankove care a minuly ho 3 hokejky (jak neuveritelne)...Rinne lezici na zemi zakrou maskou (jinak odkryta cela brana)....a mohl bych pokracovat.Rozhodci se taky vyznamenaly :fucker: Raymond uderen loktem do hlavy...bez vylouceni...2. gol Nashvillu jsem moc nepochopil...jo jasne Hamhuis ztratil puk tim ze mu ho Hornqvist vypichl ale to nasledovne podrazeni :ja_neviem: Pocitam ze na tripu vyhorime a ztratime 1. pricku v tabulce :yes: Znovu sme meli sanci ostatnim utect ale proste nam holt neni prano :D Jestli to takhle bude pokracovat tak ani neprekoname klubovej rekord a nakonec budu po ZC hodne hodne nasranej :bitka3:
Ze vy toho prezidenta taky nechcete :wink:
Kdyz to ctu, to je jak my pres kopirak. Golman zazraky, zarez rozhodci...
AndyF píše:Ze vy toho prezidenta taky nechcete :wink:
Nechceme :ja_neviem: Presidenta vyhraje Boston :yes:
leo píše: Nechceme :ja_neviem: Presidenta vyhraje Boston :yes:
Tak to bude pekne nahranej :giggle:
hmm super! musíme ze sebou začít něco dělat ty jo! Takhle to dál nejde! těžko se vyhrává, když nejsme schopný dát gól. Klucka jsou asi trochu v útlumu. Hlavně aby na ně nepadla nějaká psychická deka. To by asi nebylo příjemný před PO. Philla taky nevyhrála, takže si držíme zatim první příčku. Ale jestli si medvědi udrží tu vítěznou šňůru na kterej se vezou, tak to bude špatný. Chápu, Rinne je adept na Vezinu a má povedenou sezonu ale.......Stalo se nám tuhle seznu vůbec, že by sme prohráli s nulou na kontě? :cry:
pan kosatka píše:Stalo se nám tuhle seznu vůbec, že by sme prohráli s nulou na kontě? :cry:
Nam 5x a vam uz podle me po 4...
AndyF píše:Ze vy toho prezidenta taky nechcete :wink:
Hmm, vcera jsem jeste nahodou shledl prvnich 10 minut VAN a komentatori tam neco mumlali o trendu piskani... Ze pry v poslednich zapasech Vancouveru piskaji sudi hur nez predtim. Jako duvod uvedli, ze rozhodci podvedome pomahaji tymum, ktere tuze bojuji o playoffs a zato tymy, ktere jsou v suchu si to vyzerou. Ja s tim musim jenom souhlasit, tenhle trend totiz pozoruji v temer kazdem zapase (a ze se divam i na nektere neutralni). Odnasi si to letos s temer zeleznou pravidelnosti Philla, Pittsburgh bohuzel taky a ted mozna i Vancouver. Nevim, nesleduji vas, jen reprodukuji vase komentatory...
Atlantik píše:Hmm, vcera jsem jeste nahodou shledl prvnich 10 minut VAN a komentatori tam neco mumlali o trendu piskani... Ze pry v poslednich zapasech Vancouveru piskaji sudi hur nez predtim. Jako duvod uvedli, ze rozhodci podvedome pomahaji tymum, ktere tuze bojuji o playoffs a zato tymy, ktere jsou v suchu si to vyzerou. Ja s tim musim jenom souhlasit, tenhle trend totiz pozoruji v temer kazdem zapase (a ze se divam i na nektere neutralni). Odnasi si to letos s temer zeleznou pravidelnosti Philla, Pittsburgh bohuzel taky a ted mozna i Vancouver. Nevim, nesleduji vas, jen reprodukuji vase komentatory...
Obrázek

:giggle:
Conspiracy?? Ber to jak chces Getzo, ale ja jsem tady napr. o trendech tvrde protekce v souvislosti s CAR a TOR (pak jeste s trosku mensi intenzitou to je u DET, TBL, BOS a asi i SJS) psal jako prvni a ted mi dava za pravdu pomalu kazdy... Mam tedy svuj nazor i na tymy, ktere jsou na opacnem polu tohodle trendu. Konec-koncu i pohled do statistik mi dava za pravdu, ale nevychazim pochopitelne jen z toho. Empirismus je na 1.miste, obviously :yes:
Atlantik: Dík za info. Já nemám možnost sledovat zápasy Canucks, takže tohle hodnotit nemůžu. Je fakt, že Leo už tady párkrát psal, že rozhodčí Van docela zařízli. Každopádně pokud o tm mluví i komentátoři, tak to musí bejt už hodně okatý :| . Nicméně zajímavej postřeh. Jinak protěžování "určitých" týmů v NHL je veřejným tajemstvím. Takže mě to nechává klidným. Každopádně, asi nehrajeme tak, jak bychom chtěli. A pokud chcem SC, tak ses tim musíme poprat. A to i ostatní celky, který myslí v PO vyskoko. Viz Philla.
Atlantik píše:Hmm, vcera jsem jeste nahodou shledl prvnich 10 minut VAN a komentatori tam neco mumlali o trendu piskani... Ze pry v poslednich zapasech Vancouveru piskaji sudi hur nez predtim. Jako duvod uvedli, ze rozhodci podvedome pomahaji tymum, ktere tuze bojuji o playoffs a zato tymy, ktere jsou v suchu si to vyzerou. Ja s tim musim jenom souhlasit, tenhle trend totiz pozoruji v temer kazdem zapase (a ze se divam i na nektere neutralni). Odnasi si to letos s temer zeleznou pravidelnosti Philla, Pittsburgh bohuzel taky a ted mozna i Vancouver. Nevim, nesleduji vas, jen reprodukuji vase komentatory...
Neco pravdy na tom bude kdyz to nevidis jen ty sam :ja_neviem:
Hamhuis nechce riskovat další otřes :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/24787/hamhuis_nech ... otres.html

Cekal jsem neco takoveho po vcerejsim zakroku toho idiota :bitka3:
Že by konečně návrat do starých vítězných kolejí? vyhrát 3:0 nad kachnama se počítá! Prej super výkon předvedl Schneider....Já prostě chci vidět jejich zápasy! nějak to budu muset udělat. Snad zde zas perfektně popíše zápas ohlund.

Go canucks Go :yahoo:
pan kosatka píše:Snad zde zas perfektně popíše zápas ohlund.
Práveže ja neviem písať dobré, objektívne a výstižné reporty, preto som sem už neaký čas žiaden nenapísal. Asi týžden som mal problemy s pc tak som ani nemohol sledovať zápasy ale ked už aj neaký pozerám tak už to nemá pre mna taký náboj ako na začiatku sezony, skoro o všetkom je už rozhodnuté, máme isté PO aj víťazstvo v divízii... Ja už len čakám a teším sa na PO ale aj návrat Edlera.
V minulom zápase vychytal Luongo 300. výhru v lige a proti Ducks vychytal Schneider svoj 1. shutout v kariére :thumbsup: .
Tento trip sme odštartovali velmi dobre ale ešte nás čakajú dalšie 3 velmi ťažké zápasy na lade PHX, SJ a CGY no tak dúfam že sa nám vracia tá skvelá forma a že tých bodov odvezieme domov čo najviac.
A konečne sme prerušili to striedanie výhier a prehier, 2 výhry v rade sme mali naposledy pred mesiacom...
Ohlund píše: A konečne sme prerušili to striedanie výhier a prehier
My jsme to take prerusili :yes:
Obrázek
:lol2: :lol2:
Schneider: 26 saves tonight (1st career "HAT - TRICK) = FAIL :rofl:
Fanousci nam ostudu rozhodne nedelaji :frajer2:

Obrázek

WE WANT THE :cup: :!:
Čo som počul, tak práve naopak, dělali pěknú vostudu. :D Nejaké pośkrabané autá, kanadská hymna a ožrala kam sa pohneš...
Getzo5 píše:Čo som počul, tak práve naopak, dělali pěknú vostudu. :D Nejaké pośkrabané autá, kanadská hymna a ožrala kam sa pohneš...
:yes: Jo a jeste ovesali vsechny sochy v okoli stadionu v Californii kanadskyma vlajkama. Udajne to byla zberba ozralych magoru co vycinela na kazdem kroku...
Atlantik píše:
Getzo5 píše:Čo som počul, tak práve naopak, dělali pěknú vostudu. :D Nejaké pośkrabané autá, kanadská hymna a ožrala kam sa pohneš...
:yes: Jo a jeste ovesali vsechny sochy v okoli stadionu v Californii kanadskyma vlajkama. Udajne to byla zberba ozralych magoru co vycinela na kazdem kroku...
Rejpalove :-P :D
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS