V tej vašej situácií centrov by som Richardsa za cap hit 7,1 milióna zobral.mitch píše:Calgary aktivne ponuka zmluvu Richardsovi. Udajne sa ma jednat o 64 mil na 9 rokov. Aj ked sa vseobecne hovori o hlavnych kandidatoch Rangers, LA, Philadelphia, Toronto, myslim ze nie sme uplne bez sance. Ani sam neviem ci by som tento podpis chcel alebo nie.
Tipujte MS ve fotbale 2026 na https://www.tipovaci-liga.cz
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ty máš iný než morálny problém, nepoznáš pravidlá...resp. sa robíš ako by si ich nepoznal. Parise ide na arbitráž, nikam nejde.mitch píše:podme strelit ponuku stamkosovi alebo doughtymu alebo aj parizovi. Nemam s tym najmensi moralny problem. Nie je moralne aby niektore timy dostavali top picky a ine nie. V tomto ohlade nejaka ponuka RFAkovi je absolutne opodstatnena.
Podobne Stamkos.
Tim je podobny ako minulu sezonu , mne az tak strata Regehra nevadi, skor slo za neho ziskat viacej a nie este davat picky. Obrana je mobilnejsia a mladsia, to je dobre. Je tam niekoko kandidatov na tretiu obranu aj z farmy napriklad Brodie.
Neviem co by ottawa chcela za spezzu, ale tiez to asi feaster skusi. POdla mna bude operovat i s trejdom Kippera.
Neviem co by ottawa chcela za spezzu, ale tiez to asi feaster skusi. POdla mna bude operovat i s trejdom Kippera.
Kipper ?mitch píše:Tim je podobny ako minulu sezonu , mne az tak strata Regehra nevadi, skor slo za neho ziskat viacej a nie este davat picky. Obrana je mobilnejsia a mladsia, to je dobre. Je tam niekoko kandidatov na tretiu obranu aj z farmy napriklad Brodie.
co chudakovi bjukenenovi ostava ako haluzitGetzo5 píše:Ty máš iný než morálny problém, nepoznáš pravidlá...resp. sa robíš ako by si ich nepoznal. Parise ide na arbitráž, nikam nejde.mitch píše:podme strelit ponuku stamkosovi alebo doughtymu alebo aj parizovi. Nemam s tym najmensi moralny problem. Nie je moralne aby niektore timy dostavali top picky a ine nie. V tomto ohlade nejaka ponuka RFAkovi je absolutne opodstatnena.A ak si myslíš, že Lombardi nedorovná offersheet za Doughtyho, tak
Podobne Stamkos.
neviem preco by som mal haluzit. dva roky sme boli 4 body od plejof pricom obidva tieto roky by sme plejof na vychode spravili. predtym sme boli 5x posebe v plejof. staci len iste mierne posilnenie a trochu napravit ten bordel po poslednych sutterovych trejdoch a plejof je v pohode. potom uz len cakat ze sa nam vydari nejaky plejof run.
Nainstaloval som super oficialnu aplikaciu Calgary Flames na android (vlastnim Galaxy S2) a je to super, lepsie ako klasicka web stranka.
Nainstaloval som super oficialnu aplikaciu Calgary Flames na android (vlastnim Galaxy S2) a je to super, lepsie ako klasicka web stranka.
toto tvoje porovnavanie so "slabsim" Vychodommitch píše:pricom obidva tieto roky by sme plejof na vychode spravili
podla poctu bodov, silu konferencii som nezohladnoval.cepi píše:toto tvoje porovnavanie so "slabsim" Vychodommitch píše:pricom obidva tieto roky by sme plejof na vychode spravilipri pohlade na zmenu supisiek vo Vych.konf, by ste si neskrtili uz ani tam
a je ? ci si skrtnete aj na Zapade....pocas offseason zatial 0 bodov a kolko kvality zostalo na placi...? na Stammera, ci Doughtyho môzete zabudnut.....je ? co zriesite pocas TDL, no osobne to vidim na vyber zaujimavejsich draft pick, ako ucast v PO
Edmonton, TOronto sú podľa každoročných predsezónnych analýz istým tímom v PO, vďaka ich skvelému letu, ktoré vždy robia, talent depthu a neviem čomu ešte. To isté Tampa za éry Lawtona. A vždy
z toho.
Neverím, že by vypasené kurence sa dostali pred Atlantu Flames. Veď ten supertalentovaný tím brojlerov mal vlani byť už v PO, nie?
Neverím, že by vypasené kurence sa dostali pred Atlantu Flames. Veď ten supertalentovaný tím brojlerov mal vlani byť už v PO, nie?
Vieš, Iginlovi sa hrá samému ťažko :ja_neviem: Flames a play-off ? Zabudnite všetciThrashersFan píše:Edmonton, TOronto sú podľa každoročných predsezónnych analýz istým tímom v PO, vďaka ich skvelému letu, ktoré vždy robia, talent depthu a neviem čomu ešte. To isté Tampa za éry Lawtona. A vždy :ho*no: z toho.
dlho hladane video
http://video.flames.nhl.com/videocenter ... &id=121396" onclick="window.open(this.href);return false;
http://video.flames.nhl.com/videocenter ... &id=121396" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé