Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Njn, Schneider mu vyšiel , osobne som čakal ďaleko lepšie-väčšie nákupy, snáď najväčšie zo všetkých tímov.
Nepokúsil sa sa o Prongera, o Bouwmeestra, o Gaborika, o Lecavaliara, Guerina... - keby spravne pritlacil islo by to..
A to že furt chytá Price nie je tiež výhra.
habs píše:S chřipkou by jeho učinkování v zápase nemělo význam, přece jenom pro takové fyzické vypětí je třeba být úplně zdráv. Zastoupil ho v prvním útoku Latendresse, který se vrátil po dlouhém zranění. Vůbec útoky byly zajímavě proházené - třeba navrátilec do sestavy Kovaljov se vešel jen do třetí řady k Higginsovi a Lapierrovi, u Plekyho zůstali mladíci Pacioretty s D´Agostinim - tohle složení mně nějak nesedí, oba mladíci hrají jen na sebe a včera jsem snad v útočném pásmu neviděl od nich přihrávku na Tomáše, co si sám nevybojoval, to neměl . Hrozný zápas zahrál Koivu, byl u dvou inkasovaných gólů a až na dobré představení proti Edmontonu jde jeho hra dost dolů. Naopak dobře včera hrála čtvrtá řada Stewart-Metropolit-Kostopoulos, jejíž složení se ale během zápasu měnilo. Jinak v našem podání klasika posledních zápasů - po většinu zápasu jsme byli o něco horší, hlavně třetí třetina a poměr střel 16-5 ve prospěch Rangers je hodně alarmující! Jak už jsem psal na našem webu, tohle není hra, s kterou bychom měli jít do play-off. A pokud v ní budeme pokračovat, tak tam ani nepůjdeme! Jenom se tak potvrzují má slova, že vyhazov Carbonneaua bylo jen gesto pro fanoušky, nic jiného to nevyřešilo. Gainey se měl soustředit na doplnění mužstva, ne na takovéhle zásahy, které nejsou k ničemu!
:) S tou chřipkou jsem to nemyslel až tak vážně.Vím,že by to nebylo správné,aby nemocný Tanquye hrál.
Jsem víc napruzenej,že hrajeme tak mizerně.Díky Míro,že jsi mi to trochu popsal. Sledoval jsem higlighty a z toho je mi úplně jasné,že jsme hráli zase mizerně.Přenecháváme aktivitu soupeři,ktrerý zvyšuje počet střel a pak se divíme,že nám nějakou náhodnou střelou dají gól.O tom to také je!!!! :evil:
Neumožňovat soupeři dostávat se do šancí a k následné střele.Jenže to musejí taky zabrat vracející se útočníci a NE jen přetížená obrana a brankář. :yes:
Naše góly sice byly pěkné,ale na krásu se bohužel vůbec nehraje.Zvláště Kovaljovovův gól v pádu se mi hodně líbil,to byl málo vídaný gól,to platí i o Lapierrův vybojovaný puk a dravý průnik zakončený gólem. :clap: :clap: :clap:
Řikáš,že Tomášovi mladíci nechtěli přihrát.Hm,tak to Gainey zase bude muset přeházet.Z toho šedivým,už pokolikáté za sebou to přeházel.My neodehrajeme pět zápasů po sobě v jedné sestavě. :evil:
Vždycky nadáváme na brankáře,ale docházím k názoru,že chytají vlastně dobře.Každý z nich se vždycky dopustí jedné superchyby z které padne gól,ale ostatní zásahy jim jako fandové vůbec nepočítame.To bereme jako úplnou samozřejmost!Opět tam Price několikrát zaperlil,včetně toho zákroku do televize.V minulém zápase Halák taky chytal výborně a nakonec jsme mu vyčetli ten zbytečný gól z dálky a tím jeho výkon vlastně zneuctili.
Zamíchání sestavy je sice zajímavé,ale co je to platné,když k ničemu to nevede a ztrácíme jeden bod za druhým.Mám obavu,že to bude pokračovat dál! :? Teď nás čeká Ottawa,Toronto,Atlanta - chci 6 bodů!!!! :evil:

S tím vyhazovem Carbonneau bych osobně polemizoval.Ty víš,že nejsem pro vyhazov trenérů,ale osobně si myslim,že Carbonneau měl možná odejít již dřív.Již několikrát před tím po Novém roce jsem avizoval,že mám dojem,že si s mužstvem neví rady.Pořád točil se sestavou a na střídačce kroutil hlavou aniž by udělal v zápase nějaký zásadní zásah,třeba do změny taktiky.Alespoň v těch několika zápasech,co jsem celé sledoval, to tak bylo.
Tady je spíš chyba v načasování celého vyhazovu.Za současné situace a se současným kádrem asi nějaké výrazné zlepšení půjde dost těžko.Gainey má na tom samozřejmě také supervinu.Mužstvo jak správně řikáš neposílil a teď se sám snaží o zázrak :? Samozřejmě,že to nejde. :yes: :evil:
Taky vychytrale si Bob,tím vyhazovem Carba kryje svoje záda,protože pokud se neprobojujeme do PO může říct,,Udělal jsem maximum i trenéra jsem vyhodil,dokonce jsem se sám ujal kormidla a ono to nakonec nešlo!!! :evil: Jde přece také o jeho kůži!!!!!! :yes:
Můj názor je,že když už si toho nevšiml dřív,že mužstvo výkonnostně nestačí a sám mu nepomohl příchodem velkých posil,tak měl Guye ve funkci nechat.Takhle je to jenom jak správně řikáš ,gesto pro fanoušky a nám to vůbec nepomůže. :evil:
No v tej Ottawe keby nebolo v Montreale všetci blbí tak chytá Halák a už dávno môžte byť istý playoff.. Ale nie, treba tam furt Price pchať.... však no comment už...
Dnes to bolo
Price 4/15
Halák 1/24
Price je jednotka..WTF?
begbeee píše:No v tej Ottawe keby nebolo v Montreale všetci blbí tak chytá Halák a už dávno môžte byť istý playoff.. Ale nie, treba tam furt Price pchať.... však no comment už...
Dnes to bolo
Price 4/15
Halák 1/24
Price je jednotka..WTF?
Je to sice tak, ale jenom v brankářích to není. Celá hra stojí za dvě věci... :( . Price dostal dva laciné góly, přičemž minimálně jeden by Halák nedostal! V příštím zápase bude chytat Halák, o tom jsem přesvědčený, ale je otázkou, zda to bude stačit k zisku bodů, když jsme herně totálně v :v_hajzli: !
habs píše:
begbeee píše:No v tej Ottawe keby nebolo v Montreale všetci blbí tak chytá Halák a už dávno môžte byť istý playoff.. Ale nie, treba tam furt Price pchať.... však no comment už...
Dnes to bolo
Price 4/15
Halák 1/24
Price je jednotka..WTF?
Je to sice tak, ale jenom v brankářích to není. Celá hra stojí za dvě věci... :( . Price dostal dva laciné góly, přičemž minimálně jeden by Halák nedostal! V příštím zápase bude chytat Halák, o tom jsem přesvědčený, ale je otázkou, zda to bude stačit k zisku bodů, když jsme herně totálně v :v_hajzli: !
Suhlasim,v MTL to neni len o brankaroch a Price nechytal zle(neratam posledny zapas)....Je dost zarazajuce,ze na brankarov MTL ide za zapas min. 30-35 striel,niekedy sa to blizi aj k 50tim.A dovolim si tvrdit,ze tak 10-15 striel vyustuju z vylozenych sanci....No dufam,ze MTL to zvladne a do PO postupi....
Lenže z tých 50 dokáže Halák dostať dva góly a Price päť. A to je ten rozdiel.
Inak Habs veľmi držím palce je to môj druhý najobľúbenejší klub.
V tejto sezóne je to druhý najobľúbenejší klub každého fandu NHL si myslím. Veď kto by im v tejto jubilejnej sezóne nedoprial úspech? :)
Bluesman píše:V tejto sezóne je to druhý najobľúbenejší klub každého fandu NHL si myslím. Veď kto by im v tejto jubilejnej sezóne nedoprial úspech? :)
No môj druhý najoblúbenejší klub je St.Louis :-P a až potom Habs s Halákom, však kto by mu nedoprial úspech. Len ľutujem, že majú takého je.nutého trénera. :evil:
v najbližšom zápase má Jaro skvelú šancu presvedčiť o svojej forme a kvalitách. Ak sa jej chytí, verím, že bude nasadzovaný na dlhšie. Price je nejak z formy a už ho rozoberajú aj típkovia pozorujúci túto súťaž, čo tomu troška rozumejú a nechávajú sa aj nahlas počuť. Tak verím, že takéto ohlasy nezostanú bez povšimnutia.
tak díval jsem se na 2 třetiny z torontem s až do 5minut do konce 2 třetiny Montreal neukázal vůbec ale vůbec nic :( přišlo mi to jako kdyby je to nebavilo Halák ten druhý gol taky mohlr určitě mít.
Nevím no s takovým výkonem do PO to je zlé!!!
jediný kdo se mi líbil byl Schnider v přesilovkach hraje opravdu výborně
na 3. třetinu mi klasicky blbne internet tak uvidim rano jak to dopadlo
Tak nevyšlo to. :cry:
Ja už fakt neviem čo bude treba tomuto skvelému tímu za impulz. Grabovskiho strelu mohol Jaro chytať, inak nepodal zlý výkon, chytil 32 striel, čo je fajn výkon.
Lapeirre podal super výkon, je to chlapík ... škoda že sa nepridali aj ďalší strelci, šance tam boli.
Také zápasy treba vyhrávať, ale opäť sa ukázalo, že keď tu skrátka nieje forma, je to veľmi ťažké. Piata prehra v rade, jeden bod deliaci Habs od neposutupu do Play Off ... smutná správa pre hokejového fanúšika :sad2:

Let´s Go Canadiensešte nieje nič stratené, treba bojovať!
no po včerejším výkonu co jsem viděl to bude hodně těžké :(
Tak ještě 1-2 takovéto zápasy a Habs letos do PO ani neproklouznou - kdo by si to po 1. 1/3 ročníku jen pomyslel......... !!!!
:( V současné době jsme pouze nebezpeční modelkám návrháře,,Armani". :thumbsdown:
Porazila by nás kde jaká ,,Horní -polní" a NE mužstvo NHL.Jediný kdo se nás začnou bát Islandets,Tampa a Colorado,aby jsme jim nevyfoukli na draftu Tavarese!!!! :cry:
Měřítko snese aktivní Lapierův útok a jinak vůbec nikdo.Včera to nešlo ani Halákovi a já vůbec nemám náladu to celé rozepisovat.Výkon jako už obvykle tragický a to Ne první zápas.Takhle blbě hrajeme už delší čas!!!! :yes:
Nálada a psychika vniveč a Gainey :twisted: zatim vůbec nenašel recept,jak to celé změnit!!!!Spíš je to ještě horší!!!!! :evil:
Ostuda,takhle se do PO nedostaneme!!!!!! :evil:
No gainey mi při tom zápase připadal jako by vůbec nevěděl co má dělat jednu chvili hrala myslim dokonce lajna Kovalev - Plekanec - Laraque
Obrázek

:( Nálada po zápase.Skutečně jásáme štěstím,zřejmě ani Bob to nemohl rozdýchat :evil:
A to je to montry najhoršie. Ani do PO, ani vysoký výber.
ja si myslím, že to až tak tragické nebude, team sa vzchopí, uhrá nejaký dobrý zápas a bude to dobré. Verím, že PO si zahrajú, BUF nemá nárok a v konfrontácii s FLO by na tom mali byť lepšie v súvislosti z rozlosovaním na ďalšie zápasy.
MTL čaká doma TB, potom BUF a CHIC, to by malo stačiť na získanie hernej pohody.
FLO hrá ťažký zápas s CAR a potom ide vonku na trip do BUF, PHI, DAL.
Aj posledných 6 zápasov je na tom oproti FLO Montreal o troška lepšie, takže treba veriť. Tento klub na to má, len prežíva menšiu krízu, ktorá raz musí skončiť.
Jelikoz Ducks uz z hlasovani vypadli a jiny oblibeny klub nemam rozhodoval jsem se mezi Habs a Blackhawks. Nakonec jsem dal Montreal, protoze bych mu pral uspech ne jen v teto jubilejni sezone. Zatim jsou hosani ale v peknych no jak to nejak slusne nazvat... treba problemech, ale doufam ze se z toho brzo dostanete a do play-off se protlacite :good: Tam uz se muze stat cokoliv :yes:
Lidi prosímvás nevíte kde sehnat Alexovo DVD AK 27 s treninkovýma metodama?? moc bych to dvd chtěl vidět
Selly8 píše:Jelikoz Ducks uz z hlasovani vypadli a jiny oblibeny klub nemam rozhodoval jsem se mezi Habs a Blackhawks. Nakonec jsem dal Montreal, protoze bych mu pral uspech ne jen v teto jubilejni sezone. Zatim jsou hosani ale v peknych no jak to nejak slusne nazvat... treba problemech, ale doufam ze se z toho brzo dostanete a do play-off se protlacite :good: Tam uz se muze stat cokoliv :yes:
:) Jsi Selly statečný,že nám věříš,tak snad ti to vydrží a s tvojí oddaností postoupíme do PO :lol2: Vítám tě mezi fandy HABS!!!!! :smile03:
:) Někde jsem tady četl o menší krizi a musím poznamenat,že trvá už od začátku roku,což není zrovna krátká doba!Ještě bych poznamenal,že nepamatuji rok,kdy by sezóna proběhla, aniž bychom se MY fandové nenervovali.To bychom opravdu na HABS chtěli příliš!!! :)
Protože máme všichni chmurnou náladu,tak je potřeba ji v našich barvách rychle rozptylit,a také aby nám nové posily hned neutekli :lol2:
Zkrátka i já bojuju proti soupeřům všemi dostupnými a čestnými prostředky :D

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XK33Cmd6xYU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XK33Cmd6xYU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ne ze bych byl nejaky fand Habs, to urcite ne, ale tento tym parti mezi me oblibenejsi, da se rict ze je pro me momentalne no.1 na vychode. Dnes jestli nezdolate Atlantu tak opravdu nevim... Sice Thrashers ted hrajou hodne dobre, ale nyni musi Canadiens bodovat naplno, ikdyby tam ty puky do brany meli natlacit s golmanem i rozhodcim :)
Martin #27 píše:No gainey mi při tom zápase připadal jako by vůbec nevěděl co má dělat jednu chvili hrala myslim dokonce lajna Kovalev - Plekanec - Laraque
Přesně tak, Gainey nepřinesl absolutně nic nového, jak tu někteří očekávali po vyhazovu Carbonneaua! Jediné, co dělá, je to, že při zápase neustále míchá se složením útoků, což nevím, jestli je ta nejlepší věc... Jenom se potvrzují má dřívější slova, že ta změna k ničemu nepovede a bylo to jen gesto pro fanoušky, které nejspíš mělo odvést pozornost od Gaineyho zpackaného (ne)doplnění mužstva. A to jeho prohlášení o víře ve vlastní mužstvo hned po trade deadline bylo směšné už tehdy, dnes ten výsměch jen nabírá na intenzitě... Ač sklaní fanda Habs, tak musím říct, že s takovou hrou snad ani nechci, abychom postoupili, protože potupa v prvním kole by byla asi hrozná... :thumbsdown: .
montreal píše:
Selly8 píše:Jelikoz Ducks uz z hlasovani vypadli a jiny oblibeny klub nemam rozhodoval jsem se mezi Habs a Blackhawks. Nakonec jsem dal Montreal, protoze bych mu pral uspech ne jen v teto jubilejni sezone. Zatim jsou hosani ale v peknych no jak to nejak slusne nazvat... treba problemech, ale doufam ze se z toho brzo dostanete a do play-off se protlacite :good: Tam uz se muze stat cokoliv :yes:
:) Jsi Selly statečný,že nám věříš,tak snad ti to vydrží a s tvojí oddaností postoupíme do PO :lol2: Vítám tě mezi fandy HABS!!!!! :smile03:
:) Někde jsem tady četl o menší krizi a musím poznamenat,že trvá už od začátku roku,což není zrovna krátká doba!Ještě bych poznamenal,že nepamatuji rok,kdy by sezóna proběhla, aniž bychom se MY fandové nenervovali.To bychom opravdu na HABS chtěli příliš!!! :)
Protože máme všichni chmurnou náladu,tak je potřeba ji v našich barvách rychle rozptylit,a také aby nám nové posily hned neutekli :lol2:
Zkrátka i já bojuju proti soupeřům všemi dostupnými a čestnými prostředky :D

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XK33Cmd6xYU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XK33Cmd6xYU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
A tohle už je vážně vrchol - vidět ty šašky z NKOTB v dresech Canadiens, to je pro mě absolutní potupa :x !
habs píše:A tohle už je vážně vrchol - vidět ty šašky z NKOTB v dresech Canadiens, to je pro mě absolutní potupa :x !
To by mali zakázať. :evil:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS