Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Novinky z treninku: Ballard uz trenuje,Luongo vyzkousel novou masku a Cody vymenil kosik na helme za sklicko :)
Vancouveru se vrací zranění obránci. Keith Ballard (koleno), který vynechal již sedm zápasů, by se měl vrátit do hry v duelu s Canadiens. Očekává se také účast Dana Hamhuise, který měl problémy s lehkým otřesem mozku.

:yahoo:
„Jsme nejlepší tým v lize, proč bych měl měnit sestavu?“
Pokud bude GM Vancouveru Mike Gillis domlouvat trejdy, pokusí se nesahat do stávajícího kádru.

Sdilim stejny nazor a jsem rad ze ma MG ve vsem jasno :yes:
Malhotra sa do Vášho tímu skvele hodí, jeho FOW je na neuveriteľne vysokej úrovni a má skvelý pohyb a výber miesta.
Ale čo som bol prekvapený, to bol výkon Raymonda. Naozaj dobrý prehľad v dianí na ľade a veľmi platný bol hlavne v strednom pásme, fakt ho bolo vidieť a hral s prehľadom a zodpovedne. Tohto hráča by som u nás veľmi rád privítal.

Čo sa týka zápasu, škoda že to nedospelo do predĺženia, Sobotku by som prefackal za ten Váš víťazný gól. :hroza:
Bluesman píše:Malhotra sa do Vášho tímu skvele hodí, jeho FOW je na neuveriteľne vysokej úrovni a má skvelý pohyb a výber miesta.
Ale čo som bol prekvapený, to bol výkon Raymonda. Naozaj dobrý prehľad v dianí na ľade a veľmi platný bol hlavne v strednom pásme, fakt ho bolo vidieť a hral s prehľadom a zodpovedne. Tohto hráča by som u nás veľmi rád privítal.
Manny je skvela posila a to i za toho 2 a pul milionu (nekteri lide si mysli ze je preplacenej).Tvoje hodnoceni Raymonda me tez tesi protoze tuto sezonu je trosku za ocekavanim a bojim se aby se nestehoval...snad ne ja totiz verim ze se jeste (strelecky) zvedne a jeho rychlost a mrstnost pro nas budou prinosem :yes:
FOW
what's that?
Wanic píše:
FOW
what's that?
FO% som myslel. FaceOff Win. :) Asi som sa zle vyjadril sorry.
Uz me nebavi to stridani proher a vyher :ja_neviem: Smula se nam lepi na hokejky...Philla prohraje a my mame sanci ji utect ale neni nam to prano :-(
Aj ja som čakal že už to zlomíme, ale na Thomasa to vôbec nevieme, predtým sme mu nedali gol v 2 zápasoch v rade a dnes znovu len 1, počas zápasu ukazovali jeho bilanciu proti kanadským tímom zo západu a tie čísla boli neuveritelné a dnes to znovu potvrdil, myslím že šance sme mali lepšie my, ten ich víťazný gol padol z jedinej ich šance v 3. tretine (skvelá práca Krejčího), ale Lui zato nemohol, oba goly boli až po dorážkach. Dnes úradoval rodák z Vancouveru Lucic, ktorý bol pri všetkých 3 goloch.

A myslím že to je presne to čo nám ešte chýba, taký silový útočník jak Lucic,Horton,Ladd,Stewart... a ked už ste sa tu bavili o Raymondovi tak ja by som si vedel predstaviť že by sme ho vymenili za neakého power forwarda. Mason je síce mladý a rýchly ale podla mna lahko predvídatelný.
Ale cez TD nebudeme asi meniť nič, ale mohli by sme aspon konečne vyriešiť situáciu 4. centra, už som počul niečo o Reasonerovi tak som zvedavý ako to dopadne.
Ohlund píše:Ale cez TD nebudeme asi meniť nič, ale mohli by sme aspon konečne vyriešiť situáciu 4. centra, už som počul niečo o Reasonerovi tak som zvedavý ako to dopadne.
Mame zajem o Reasonera,Neila,McLeoda ci Maddena a tu je zajimavy clanek :arrow: http://nhlportal.cz/?page=clanekdetail&id=680
Od Martyho ruce pryč :bac:
Lapierre a Higgins?Good job :thumbsup: Jsem sice zvedavej kde se zabydli Chris a myslim si ze on nebyl az tak nutnej ale z Maxe mam fakt radost :roll: Navic sme se zbavili Oberga kterej bral celkem velkej balik a Perraulta kterej me moc nepresvedcil...Konecne mame poradneho 4th line centra :clap:
Tiež som celkom spokojný s novými posilami, Hodgson a Oreskovich sa vracajú na farmu takže nemal by byť problem najsť miesto pre Higginsa, navyše ked sa Raymond a Tambellini tak trápia mohli by sme mu dať šancu aj v 2. útoku, ja si to predstavujem takto:

Daniel - Henrik - Burrows
Higgins - Kesler - Samuelsson
Torres - Malhotra - Tambellini/Raymond
Glass - Lapierre - Hansen
:cup:
I dig Lapierre (aj keď je to herec) a až s vami vyhrá :cup: :giggle: tak ho kľudne pošlite k vode, jeho smirk v Devils uniform uvidím rád. :cert: Mať v tíme Burrows-Torres-Lapierre je "zaujímavé". :D
Po tech nasich rosadach jsem byl zvedavej jak to bude a muze vypadat jak se sestavou tak se stropem a idealni sestavu pro PO bych ja videl asi takto:

D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Raymond(Higgins) - Kesler - Samuelsson
Torres - Malhotra - Higgins(Raymond)
Glass - Lapierre - Hansen
Tambellini

Edler(Salo) - Ehrhoff
Hamhuis - Bieksa
Ballard - Alberts
Rome

Luongo
Schneider

Total Cap Hit: 59.28M
Na to se tesim :D

Na to se tesim ja :hehe:

Super tansakce! Tak jsem si to představoval. Nikdo z osy kádru se nestěhoval, a získali jsme 2 kvalitní hráče :) Lapierre je hráč, kterýho jsme potřebovali jako sůl....Budoucnost Rypiena je nejistá, a Lapierre by mohle tohle místo trochu zalepit. Higginsovu hru nemohu ohodnotit, nikdy jsem ho moc nesledoval...ale snad bude dobrej. Spíš nevím, kam s nima! Ten kádr máme strašně našlapanej :D
pan kosatka píše:Super tansakce! Tak jsem si to představoval. Nikdo z osy kádru se nestěhoval, a získali jsme 2 kvalitní hráče :) Lapierre je hráč, kterýho jsme potřebovali jako sůl....Budoucnost Rypiena je nejistá, a Lapierre by mohle tohle místo trochu zalepit. Higginsovu hru nemohu ohodnotit, nikdy jsem ho moc nesledoval...ale snad bude dobrej. Spíš nevím, kam s nima! Ten kádr máme strašně našlapanej :D
Lapierre je paradni posila na post 4. centra :thumbsup: Mlady,silny a zivy klucina.Z Rippera nemam radost...nvm co se snim deje...Po sezone mu konci smlouva a bojim se ze mu ji Gillis s takovou neprodlouzi :doh: Bude mi chybet :verysad: Higginse jsem hrat asi nevidel ale jeste pred angazma v New Yorku mel u Canadiens skvela cisla a tak kdyz u nas dostane sanci ve 2. utoku mohl by se vratit do drivejsi formy :) Rozhodne pro nej misto je...Po ziskani obou hracu jsem si myslel ze se nevlezeme do stropu ale Gillis znovu ukazal ze je spickovej manazer a dobre vi co dela :yes:

Taky dost ze se tu ukazes :D
Pardon leo :) slibuji, že sem budu chodit pravidelněji. Dříve jsem vždy jen zabloudil na nhlpro a tam se kroutil smíchy nad diskusema :lol2: tady to je přeci jen lepší a snad i slušnější....Možná bych se byl zde schopen bavit i s fanouškem (F)lames :-P ....

Jinak jak jsi psal, že Higgins může hrát ve druhým útoku....tak se bojim, aby to pak neodnesl třeba Raymond. To bych asi dlouho rozdejchával. po sezoně bych pustil spíš Samuelsonna. Raymond - teda alespoň podle mě má před sebou dobrý roky....A byla by to velká škoda ho poslat pryč. Uvidíme jak se tam s tim poperou. S timhle materiálem - POKUD VYDRŽÍ ZDRAVÍ!!! - můžem myslet fakt vysoko. Jen to nezakřiknout.
pan kosatka píše:Jinak jak jsi psal, že Higgins může hrát ve druhým útoku....tak se bojim, aby to pak neodnesl třeba Raymond. To bych asi dlouho rozdejchával. po sezoně bych pustil spíš Samuelsonna. Raymond - teda alespoň podle mě má před sebou dobrý roky....A byla by to velká škoda ho poslat pryč. Uvidíme jak se tam s tim poperou. S timhle materiálem - POKUD VYDRŽÍ ZDRAVÍ!!! - můžem myslet fakt vysoko. Jen to nezakřiknout.
Na May Raye mam totoznej nazor kamo :) Necekam od Higginse nic prevratneho a myslim si ze po sezone se bude zase pakovat ale sanci by dostat mohl...Pristi rok nas snad ceka lajna Raymond - Kesler - Hodgson :frajer2:
Netrvalo dlouho a Lapierre hned prvni vylouceni :ja_neviem: ...a Raymond snad ze strachu o fleka skoroval :cool:
Lapierre bol vylúčený hned pri svojom prvom striedaní, ale to sa dalo čakať, má to byť provokatér ale dúfam že nebude vysedávať na trestnej až príliš často za zbytočné fauly.
Jediný gol v 1. tretine strelil práve viackrát spomínaný Raymond, ja som písal že nie som jeho velký fanúšik, jeden gol natom nič nezmení ale musím uznať že tento bol pekný :thumbsup: .
Verím že to udržíme aj ked pri súčasnej forme CBJ to bude ťažké, ale už len podla rozpisu by mala po prehre nasledovať znovu výhra, už od 7.2. striedame výhry s prehrami ale túto seriu musíme prerušiť až proti NSH.
EDIT: Tak Raymond nám zachránil zápas aj pri nájazdoch :thumbsup: a tie nakoniec rozhodol ex-jacket Raffi Torres v 8. sérii.
možná jste už četli, ale pokud ne, tak pěkný článek
:arrow: http://www.nhl.cz/CZ/24715/malhotrova_z ... ezona.html
Ahojte, tak píšem sem po dlhom čase .. momentálne mam problemy s netom a tak som som už dlho nevidel žiadny poriadny zápas Canucks :-( Dúfam že sa to do PO zlepší a že si ho budem môcť naplno vychutnať .. ďalej ďakujem za vaše podrobne reporty zo zápasov, určite v tom pokračujte, pomaha mi to sa zorientovat :wink2:
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS