Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Steven píše:Tiež by ma potešil nejaký report o našej hre. Z pozápasového videá na NHL však vidím, že pri prvom góle spravil Campbell hrubku, ktorú potrestal Arnott :? Ale hit na Eliáša mu vyšiel :D . Pri druhom góle chyba Keitha. Škoda nevyužitej šance 5 minút po začiatku tretej tretiny. Priznám, že proti trápiacim sa Devils som čakal plný bodový zisk ale čouž, Ideme ďalej :!:
Takze si to zhrnme,najprv potupna prehra s poslednym timom Oilers a potom potupna prehra s NJ Devils,ktory je tiez niekde uplne na konci tabulkya to im este v 2 a 3 tretine nehral Brodeur :lol: ,aj tak sme prehrali..

Totalne odflaknute zapasy,ale to sa stalo aj v poslednej sezone parkrat.

Kopec je uz konecne v 3 lajne,tam je jeho miesto.

Neviem naco JQ miesa tie lajny kazdy zapas :!: :scare:

Chyby v obrane,Keith a dalsi :hroza:

Chemia je totalne v prdeli,plus mame odohratych najviac zapasov,po strasne kratkom lete,nasi sa este ani nestihli zoznamit poriadne z novymi chlapcami,neni casu na nic,treba prezit do najblizsej dlhsej prestavky a dat veci do poriadku,takto sa to v rychlosti neda,este stale skusaju koho vlastne daju na centra,alebo kridlo,PPs,PKs,preberaju mladych z farmy :? atd ,atd...

Treba byt trpezlivy,aj ten nas posledny tim co nam vyhral Cup,nebol zo zaciatku bez problemovy.Najhorsie na tom je ,ze nam utiekli body,ktore sme mali mat :!:
Takže lepší tím než vlani, že Popi :giggle: :-P

Upozornenie: Nové wallpapers na oficiáloch :!: Výborná práca btw. najmä Kaner má svetový...a Sharpie... :D
Getzo5 píše:Takže lepší tím než vlani, že Popi :giggle: :-P

Upozornenie: Nové wallpapers na oficiáloch :!: Výborná práca btw. najmä Kaner má svetový...a Sharpie... :D
:D Tak tento tim je naozaj dobry,rychlejsi..na papiery :roll:

Verim,ze sa do timu este v tejto sezone dostane Leddy,dali mu cas hrat v AHL na PPs a PKs.

Co nas zabija,je obrana,taketo fatalne chyby co robia nasi top obrancovia,to sa len tak lahke nevedi,smai si strielame gulky do noch,ked to prestane,budemem zase na koni..o tom nemam namensich pochyb.. :-P
Vynikajuci zapas s Atlantou :clap:
Atlanta zahrala velmi dobre,doplatili na premotivovaneho Pavelca,ale ich aj podrzal,tie ich PPs su naozaj jedny z naj co som tuto sezonu videl,Turco nemal sancu.

My sme zase hrali nedisciplovane,co sa nam vypomstilo,sice sme urdrzali tlak domacich,ale robili sme nespocetne vela chyb v obrane,ako je to v tejto sezone zvykom :hroza:

Ked som pocul mena nasich ex Hawks hracov,pripadalo mi to ,ako zapas na treningu Hawks :cry:

Nech sa tam nasim ex chlapcom dari a nech dosiahnu dalsie velke uspechy.
Presilovky Atlanty dnes boli fakt parádne. Ako si napísal, zbytočne sme sa nechali vylučovať. Zdá sa, že Patrick je konečne spať a verme, že body už budú len a len pribúdať. Taktiež ma potešil Stalberg, myslím si, že s Johnym a Patrickom mu fakt pasuje hrať. Včera víťazný gól v nájazdoch, parádička :thumbsup: . Morin taktiež dobre, mal tam aj nejaké šance na gól ale jeho debut môžeme považovať za úspešný. Dnes doma proti Oilers, je čas odplaty :!: :box:
Odveta proti Oilers nevyšla :? . No, na ten hokej sa mi veľmi nepáčilo pozerať. A 2 inkasované góly za 20 sekúnd, to naserie. Dnes proti Coyotes, nič iné ako 2 body neberiem, treba sa niekde chytiť, dnes to musí prísť :clap:
Kriste pane :hroza: .Opäť za 35 sekúnd 2 góly, pri druhom neskutočná chyba Keitha. Ale to už sa opakujem, takéto chyby robíme v posledných zápasoch dosť často :|

EDIT: Práve pozerám Finále GAME 1 proti Flyers a tá štvrtá lajna, to bola nádhera :good: :beee: . Ešte Versteeg, Ladd a Buff :cry:
Podľa zostrihu sa zdá, že Skille hral veľký zápas, akurát nebol produktívny. Škoda. Zatiaľ čo som vás videl, pozdával sa mi z trojice Bickell-Stalberg-Skille asi najviac, kompletný útočník. Zatiaľ z nich mám ale pocit, že síce nehrajú zle, ale proste nebodujú často a to nie je dobré. Škoda zranenia Mariána, tak ste boli nakopnutí...a teraz... :? Už sa mi zdalo, že Kaner sa zdvíha a opäť nič...

Čo ma ale prekvapuje oveľa viac, to je vaša obrana. Tá sa až na Sopel <-> Hendry príliš nemenila a chybuje. A aj Kieth :!: Na to ako som bol celkom príjemne prekvapený z Turca, toto ten dojem dosť kazí.
Getzo5 píše:Podľa zostrihu sa zdá, že Skille hral veľký zápas, akurát nebol produktívny. Škoda. Zatiaľ čo som vás videl, pozdával sa mi z trojice Bickell-Stalberg-Skille asi najviac, kompletný útočník. Zatiaľ z nich mám ale pocit, že síce nehrajú zle, ale proste nebodujú často a to nie je dobré. Škoda zranenia Mariána, tak ste boli nakopnutí...a teraz... :? Už sa mi zdalo, že Kaner sa zdvíha a opäť nič...

Čo ma ale prekvapuje oveľa viac, to je vaša obrana. Tá sa až na Sopel <-> Hendry príliš nemenila a chybuje. A aj Kieth :!: Na to ako som bol celkom príjemne prekvapený z Turca, toto ten dojem dosť kazí.
Ja mam pocit, ze Skille ten gol neda nikdy - 42 striel a ziadny gol. Ale o to pravdaze nejde. Ja si pravdaze stojim a aj budem stat za Stalbergom. Od Kana cakam v dalsich zapasov ovela viac a pravdaze aj nejaky ten golik by nezaskodil. Obrana chybuje? To je slabe slovo, Keith kazi co sa da. Proti Yotes taktiez chyba pri druhom gole. Nemam viac co dodat len, ze sa musime spametat a konecnce niekde vyhrat a spravit nejaku vitaznu snuru. Takto to dalej nepojde, mame najviac zapasov z celej NHL (18) a 17 bodov :bitka3:
Steven píše:Ja mam pocit, ze Skille ten gol neda nikdy - 42 striel a ziadny gol. Ale o to pravdaze nejde. Ja si pravdaze stojim a aj budem stat za Stalbergom. Od Kana cakam v dalsich zapasov ovela viac a pravdaze aj nejaky ten golik by nezaskodil. Obrana chybuje? To je slabe slovo, Keith kazi co sa da. Proti Yotes taktiez chyba pri druhom gole. Nemam viac co dodat len, ze sa musime spametat a konecnce niekde vyhrat a spravit nejaku vitaznu snuru. Takto to dalej nepojde, mame najviac zapasov z celej NHL (18) a 17 bodov :bitka3:
Čo mi to len pripomína...? Aha, Vladimir Zharkov :D :cry: Ale ja verím, že sa do tímu vráti a na druhú stranu, aj keď neskóruje, pokiaľ je herne dobrý, miesto v zostave si nájde i keď je to škoda, lebo by mohol mať stabilne lepšie keby bodoval. To platí pre všetky tímy a ich hráčov všeobecne, aj pre Skilleho. K Stalbergovi nemám nejaké výčitky, necháp to tak. Ale aj keď sa naň fajn pozerá, na shootera to zatiaľ fakt nevyzerá. Sklamal ma Kopec... A čo sa týka obrany, nuž, pripomína mi to Kietha zo série s Nashvillom. Tam bol tak desný, až ma z nominácie na Norrisa na papieri vtedy oči boleli. Chvalabohu, potom sa už spamätal a bol základným kameňom. Teraz ale znova...mno neviem, to je to, čo sa mi vlani páčilo na Doughtym a verím že tak bude hrať i naďalej: bez výkyvov. :-|
Getzo5 píše:Sklamal ma Kopec...
Hm no zo zaciatku teda valel jak to len islo ale ak mam povedat pravdu, ja som od neho vobec ale vobec necakal taku produktivitu aj nadalej. Po zraneni Hossu zaspal a uz sa nezobudil, zrejme to bez neho nevie :( , v tretej lajne je miesto kde ma byt. Vazne skoda toho zranenia Hossu :?
Tak...svoj 1000ci post na HFko si teda nechávam pre Chicago. Fajn. :)

Že Kopec pôjde dole akonáhle pôjde dole zostavou/akonáhle sa zraní Marián bolo jasné. Je to škoda, pretože toto na hráčoch fakt nemusím a nechápem, ako môžu SVOJ INDIVIDUÁLNY výkon (tým myslím techniku, streľbu, myslenie) odvodzovať od spoluhráčov. Nehovorím o forme samozrejme. Ak je hráč dobrý, nestratí sa ani dole, stať sa to ale môže. Aspekty svojej hry by ale strácať nemal. A to je práve jeho prípad. Keď ale hľadám paralelu s Devils, za polovičný plat aj tak odrobí 2x toľko ako Clarkson, za to by ste mali byť aj tak vďační.
Getzo5 píše:Tak...svoj 1000ci post na HFko si teda nechávam pre Chicago. Fajn. :)

Že Kopec pôjde dole akonáhle pôjde dole zostavou/akonáhle sa zraní Marián bolo jasné. Je to škoda, pretože toto na hráčoch fakt nemusím a nechápem, ako môžu SVOJ INDIVIDUÁLNY výkon (tým myslím techniku, streľbu, myslenie) odvodzovať od spoluhráčov. Nehovorím o forme samozrejme. Ak je hráč dobrý, nestratí sa ani dole, stať sa to ale môže. Aspekty svojej hry by ale strácať nemal. A to je práve jeho prípad. Keď ale hľadám paralelu s Devils, za polovičný plat aj tak odrobí 2x toľko ako Clarkson, za to by ste mali byť aj tak vďační.
Ano aj sme, ja mam Kopeckeho velmi rad a na jeho gol vo finale GAME 1 nezabudnem nikdy, to su krasne spomienky, krasne chvile, krasne momenty na ktore sa NEZABUDA! Inak s tvojim prispevkom musim suhlasit, je to kopeckeho pripad a to je tak trocha skoda. Hlavne je ale teraz aby sme zacali konecnce vyhravat :-(
V prvom rade chcem podakovat Getzovi,ze svoj 1000ci prispevok,nechal na nasej stranke Hawks :D :clap:

Jou,chlapci...Keith hraje priserne a prehral nam dalsi zapas...sypanie piesku na hlavu nam,ani jemu nepomoze,chce to klud a nohy v teple,ako som pisal,tento tim je dobry,ma na POs,aj finale..

Zachvilu sa blizi tzv "Circus trip",budem na cestach,chlapci sa spoznaju,potenuju,budu mat cas KONECNE natrenovat ,ziadny tlak medii,fanusikov...Taketo dlhe cesty tim zocelia..ziadnu paniku,ked bude treba panikovat,poviem vam :D

Peace Brothers ;-)
Už vlani robil Keith chyby. Nemá tie výkony proste tak vyrovnané... mne sa momentálne páči viac Seabrook. Z neho rastie fakt elita...

Čo sa týka checking line Hawks... Skille hral výborne na farme, roky čakal na trvalý flek. Zdá sa, má ho. Prirovnal by som ho skôr k silovému útočníkovi. Možno Brouwer...
BruinsFan píše:Už vlani robil Keith chyby. Nemá tie výkony proste tak vyrovnané... mne sa momentálne páči viac Seabrook. Z neho rastie fakt elita...

Čo sa týka checking line Hawks... Skille hral výborne na farme, roky čakal na trvalý flek. Zdá sa, má ho. Prirovnal by som ho skôr k silovému útočníkovi. Možno Brouwer...
jj Mas pravdu,Seab je asi jediny ktory hraje ako v poslednej sezone..

Mas pravdu zase,Skille je silovy utopcnik,nevynecha ani jednu sichtu,tlaci sa pred brankara,primy tah na branku bez strachu ,neboji sa zhodit rukavice ,bojuje ako lev... :good:
Steven píše: ja mam Kopeckeho velmi rad
ja taktiež, ale ... možno zas prichádzajú na rad úvahy o jeho trade..

http://committedindians.com/a-trade-bet ... he-flyers/
Dalsia prehra, fakt neviem co mam k tomuto zapasu povedat, lebo som nemohol pozerat. Vecer mi bolo zle :grc: :unsure:
Pekne ale je, ze Skille sa konecne ukazal a vstrelil 2 goly. Luto mi je Kana, fakt mu prajem aby sa uz chytil a po zapase s Thrashers som to aj tak trocha cakal ale nic neprichadza :ja_neviem:

Dalsi zapas mame doma proti Ducks, ak uz ani tu nepride vyhra :sad2:
Steven píše:Dalsi zapas mame doma proti Ducks, ak uz ani tu nepride vyhra :sad2:
Plánujem to pozerať, no káčeri sú celkom našlapaní, pozeral som ich s Dallasom a sú proste dobrí!

Dnes sa rysuje hokejový večer po včerajšom futbalovom :)

Oilers, Caps a víkend uzavrieme jastrabmi! :)

:lol3:
Getzo5 píše::lol3:
"Používateľ toto video odstránil." :)
MaJes píše:"Používateľ toto video odstránil." :)
To bolo rýchle. :D
Vidno, ze Keith neje v pohode. Zase chyba pri prvom kole. V predlzeni ale paradny pas :good:
Steven píše:Vidno, ze Keith neje v pohode. Zase chyba pri prvom kole. V predlzeni ale paradny pas :good:
Ani prvú PP nehral, už len to je znamenie... :|
Getzo5 píše:
Steven píše:Vidno, ze Keith neje v pohode. Zase chyba pri prvom kole. V predlzeni ale paradny pas :good:
Ani prvú PP nehral, už len to je znamenie... :|
A neviem ci sa mi to zdalo ale Seabrook hral jeden cas aj s Hjalmarssonom, ale napriek tomu mal Keith ice time vyse 27 minut, teda ak si dobre pametam. Som fakt zvedavy ako nam to pojde dalej. Dalsi zapas hrajeme v Oilers a urcite dobre vieme aku snimi mame aktualne formu :thumbsdown:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS