Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

pre Habs je momentalne to NAJpodstatnejsie, ze tim vyhrava a ze im chyta brankar..ak by som bol sk fanusikom Habs a môj tim vyhrava, je mi jedno, kto v branke stoji..samozrejme, krivda voci Jarovi je evidentna, to nepopieram, no protezovany Price predvadza momentalne spolahlive = vitazne vykony, takze Bob nema momentalne dôvod, nasadzovat Jara.. :angel:
inak kedy sa Vam ma vratit Latendress?
Montry,jasne take goly padaju-spomenme si na gol co dostal vo finale Fluery....
Co sa tyka brankarskej situacie,tak nesere ma,ze chyta deklarovana jednicka,ani to,ze mu dali znova sancu,ale to,akym sposobom sa to udialo.Jasne,nahradny brankar je tu prave nato,ked sa zrani jednicka,alebo sa jej nedari,aby ju zaskocil,ale opakujem,Jaro pre MTL doslova vychytaval tie vitazstva,mozno aj nakopol muzstvo a za odmenu dostal priestor na lavicke.....No a Jarov jediny ochranca Carbo je uz prec,tak tie sance,ze zasiahne do hry,za normalnych podmienok(kym sa nezrani Carey) su mizive.Ale mozno sa mylim.
cepi píše:pre Habs je momentalne to NAJpodstatnejsie, ze tim vyhrava a ze im chyta brankar..ak by som bol sk fanusikom Habs a môj tim vyhrava, je mi jedno, kto v branke stoji..takze Bob nema momentalne dôvod, nasadzovat Jara..
Do určitej miery máš pravdu, ale iba do určitej. :D
Ak mám takého brankára tak ho nechám chytať aby nevyšiel z formy čiže kľudne systemom napr. P-P-H-P-H-P-P-P-H-H-P... a netopím v lyžičke vody, len za to, že Mr. #1 je draftovaný z 5.teho miesta. To je fajn, ale treba aj niečo dokázať, zatiaľ dokázal len vyhorieť v PO (preháňam).

Ináč cepi...
Na vašom mieste by som sa nesmial - som zvedavý na "problém" Tukka Rask - Manny Fernandez - Tim Thomas. :lol2:
Niečo mi našepkáva, že Fernandez sa bude porúčať v nejakom dobrom trejde :smile03:
Alex píše:Montry,jasne take goly padaju-spomenme si na gol co dostal vo finale Fluery....
Co sa tyka brankarskej situacie,tak nesere ma,ze chyta deklarovana jednicka,ani to,ze mu dali znova sancu,ale to,akym sposobom sa to udialo.Jasne,nahradny brankar je tu prave nato,ked sa zrani jednicka,alebo sa jej nedari,aby ju zaskocil,ale opakujem,Jaro pre MTL doslova vychytaval tie vitazstva,mozno aj nakopol muzstvo a za odmenu dostal priestor na lavicke.....No a Jarov jediny ochranca Carbo je uz prec,tak tie sance,ze zasiahne do hry,za normalnych podmienok(kym sa nezrani Carey) su mizive.Ale mozno sa mylim.
:( K tomu se nedá Alexi nic jiného napsat,že se vším co píšeš souhlasim.Jenomže MY fandové to bohužel nezměníme.
Pokud se týká Latendresse cepi,před časem psali,že už spolu s Tanquyem trénuje,ale kdy se dostane do sestavy nevím.Na webu HABS o tom není ani zmínka.

Pouze se vychvaluje Gaineyho efekt.To jak s nimi chodí do šatny,jak je poplácává po zádech,jak to má na ně uklidňující vliv a Tanquye si pochvaloval jak Bob pracuje na detailech.
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=413307

Jsou to takové nalinkované řeči hráčů pro novináře.Teprve jejich výkony na ledě a výsledky budou důležité.Na tohle jim nenaletim!!!! :D

Latendresse,ale bude mít problém se vrátit do sestavy.Na jeho místě vedle Koiva se uchytil D´Agostini a pravděpodobně ho ze začátku pošlou za Dandenaulta do čtvré řady.
Jsem taky zvědavý,kdy a kde nakonec začne.
montreal píše::) Kluci vy to berete s tím Jardou Halákem jako funus.Tak strašné to zase není. :)
Co jsem koukal z highlighty Price chytal vcelku dobře,snad jen ten třetí gól je jeho.
Přes necitlivou výstroj nevěděl v pokleku,kde má ztlumený puk a on ležel kousek za ním.Gagner měl ze všech nejrychlejší postřeh a zašoupl.Ani nám nepomohla něčí rukavice,která to z brány chtěla vyhodit.
Pokud se dobře pamatuji,podobně se to stalo i jiným brankářům.Je to taková celkem běžná chyba ,kdy golman vůbec neví kde má ve výstroji puk.Stane se!!!
Tentokrát nás to body nestálo,tak se to dá odpustit!!!! :yes:
Příště by to zase mohl místo Priceho zkusit Jarda Halák!!!Důležité je pro nás vyhrát!!!!!!! :yes:

Respekt u mě začíná získávat obránce Schneider,který pravidelně boduje v přesilovkách.Zase měl prsty ve dvou našich gólech.Odehraje průměrně 20 minut za zápas a přestal sbírat mínusové body.To je dobře.Rozhodně do počtu není!!!!To se musí uznat a zřejmě zlepšil i v bránění :yes:
Spíš mi napište sestavu jakou jsme poprvé za Gaineyho měli.
Tipuju podle highlighty,že obrana a útok hráli podobně jako za Carbonneau,pouze bez obránců Briseboise,Bouillona/to se divim,ten je zraněný?O tom jsem nikde nečetl/ a útočníků Paciorettyho/to se dalo po návratu Tanquye čekat/ a opět zraněného Laraquye.
Chybí také farmář S.Kosticyn a po zranění ramene rekonvalescent Latendresse.Lang asi s achilovkou nadobro skončil :(Ten už letos nenastoupí,možná nikdy!!! :(
Tedy mnou odhadovaná obrana :
Komisarek/přesilovka Schneider/ - Markov
O´Byrne - Hamrlík
Schneider - Gorges
Útoky se zřejmě prolínali
A.Kosticyn - Plekanec - Kovaljov
D´Agostini -Koivu- Tanquye
Higgins -Lapierre -Kostopoulos
Dandenault - Metropolit -Stewart
To jsem zvědavý jestli se to konečně ustálí i v dalších zápasech!!!Bylo by už potřeba,aby se to ustálilo!!!!!! :yes: :yes: :yes:
Tak k sestavě - docela ses trefil, jenom A.Kosticyn teď už v druhém zápase nastupuje v útoku s Koivem a Tanguayem, D´Agostini hraje s Plekym a Kovaljovem (minule tam hrál místo D´Agostiniho Pacioretty). Brisebois nehraje z výkonnostních důvodů a Bouillon je zraněný, měl by však být k dispozici v druhé polovině března. Price včera až tak dobrý výkon nepodal, dost puků mu vypadávalo, párkrát ho zachránili bránící hráči a třetí gól byl jeho. Já jsem 100% pro, aby v příštím zápase chytal Halák, ale jak tu bylo psáno, teď za Gaineyho to bude ještě těžší :( . Jinak v zápase byli po většinu času lepší hosté z Edmontonu, chvílemi nás přehrávali až hrozivě a i proto je ten konečný výsledek tak trochu zázrakem. Ale na to se už nikdo ptát nebude...
Tak k sestavě - docela ses trefil, jenom A.Kosticyn teď už v druhém zápase nastupuje v útoku s Koivem a Tanguayem, D´Agostini hraje s Plekym a Kovaljovem (minule tam hrál místo D´Agostiniho Pacioretty). Brisebois nehraje z výkonnostních důvodů a Bouillon je zraněný, měl by však být k dispozici v druhé polovině března. Price včera až tak dobrý výkon nepodal, dost puků mu vypadávalo, párkrát ho zachránili bránící hráči a třetí gól byl jeho. Já jsem 100% pro, aby v příštím zápase chytal Halák, ale jak tu bylo psáno, teď za Gaineyho to bude ještě těžší :( . Jinak v zápase byli po většinu času lepší hosté z Edmontonu, chvílemi nás přehrávali až hrozivě a i proto je ten konečný výsledek tak trochu zázrakem. Ale na to se už nikdo ptát nebude...[/quote]

:) Dík Míro za info.Jsem rád,že jsem se koukal pozorně a celkem jsem tu sestavu podle highlighty určil,až na jednu malou chybu.Tak si to zopakujeme :
V bráně podle nálady Boba Price nebo Halák.
obrana
Komisarek/přesilovka Schneider/ - Markov
O´Byrne - Hamrlík
Schneider - Gorges
Útoky
D´Agostini - Plekanec - Kovaljov
A.Kosticyn -Koivu- Tanquye
Higgins -Lapierre -Kostopoulos
Dandenault - Metropolit -Stewart

Pouštěl jsem si to několikrát a všiml si i té Tanquyeovi strašné chyby ve středním pásmu,kdy jsme tak,tak nedostali gól.
No,budeme sledovat,jestli alespoň jeden další zápas naše sestava zůstane ve stejném složení pohromadě.Je už nejvyšší čas,aby se to ustálilo!!!! :yes:
Koukal jsem,že už se zase vrátil Komisarek od Hamrlíka k Markovovi.To je dobře!!!! :yes: Divil jsem se,že Carbonneau to před tím rozházel.Byl to divnej pokus.
Chápu,že se občas nějaká změna udělat musí,ale celou sezónu to různě prohazovat, se mi zdá málo účinnné.Vždyť si na sebe nemohou hráči ani pořádně zvyknout.Teď už jen očekávám,že až se vrátí po zranění Latendresse,vystřídá Dandenaulta.Případně uzdravený Laraquye Stewarta.To by měla být zřejmě naše nejsilnější sestava.

:( Bouillon je tedy zraněný říkáš.Hm,nikde jsem to nečetl,ale myslel jsem si to.To je bek,který se mě osobně líbí.Škoda jen,že mu chybí trochu centimetry.Ale jinak pohyblivej a kupodivu i docela tvrdej bek.Až bych to do něho neřekl.Žádný třasořitka!!!! :yes:
:? Brisebois má zenit výkonnosti za sebou.Už v předešlých zápasech jsem si všiml,že dělá chyby.Několikrát vybouchnul při bránění rychlých soupeřových útočníků,kdy nebyl vůbec schopen reagovat rychlostně na pohyb protihráče .Ten se kolem něj prohnal bez nejmenších potíží a Patrice jen příhlížel.Taky chyboval několikrát při rozehrávce a dostali jsme z toho zbytečné góly.Po jeho návratu už tolik netoužim!!!!
Jsem rád,že si nestěžuješ na O´Byrneho a že zápas zvládl se ctí.Osobně si taky myslim,že musí potrénovat bruslení a obratnost a v týmu je jen proto,že vypadl zraněný Bouillon.Také bych řekl,že zatim patří na farmu!!! :yes:
:) Možná bych raději uvítal v týmu Yannicka Webera z farmy.Reference o něm jsou velice příznivé a doufám,že je potvrdí i v Canadiens.Rozhodně počítám,že příští sezónu se v sestavě Canadiens usadí natrvalo.
Jsem rád i zato info o golmanu Pricem.Říkáš,že byl nejistý,no tak snad už konečně Haláka Gainey pustí do brány.Je nejvyšší čas,aby to zase zkusil!!! :yes:
Třeba Bobovi pouze křivdíme a spolu s Mellansonem si Priceho chyb všimli a Jardovi dají znovu zelenou.Neviděl bych to tak tragicky!!!! :yes:
Brodeur ma v nasledujúcom zápase s Montrealom šancu vyrovnať Royov rekord v jeho rodisku a pôsobisku Roya.
Koľká to symbolika....
Čo ma samozrejme hnevá je, že kto bude chytať za Montreal. Tramtaradá, chvíľka prekvapenia - Price. 100% ho budú chcieť mať na ľade, pri takom historickom míľniku, čo ja zase zápas mimo pre Haláka. Chlap, čo naposledy vychytal 48 striel od San Jose, stál v bráne naposledy pred 2 týždňami. :cry2:
Sutter won't like seeing reporters, both French and English, huddled outside the Devils' team hotel, but it could happen Friday when they arrive in town. Brodeur will find himself standing in front of a cavalcade of journalists Saturday morning.

"It will definitely be a media circus there, there's no question about that," Devils forward Brian Rolston told NHL.com.
no ale tak Pricik sa stal v zapase s ostrovanmi 2 hviezdou zapasu..asi tolko to ohladom Jarovych bliziacich sa sanci..kazdopadne, jeho vykon nestacil na zisk vele dôlezitych 2 bodov, no to si uz musia vstupit do svedomia hraci "v poli" ..Pricik im sancu dal, ti ju zahodili do kosa a ziskat doma bodik s ostrovanmi je :thumbsdown:
Nečekaná porážka s Ostrovany. :? Price pochytal opravdu velké množství střel, nicméně na 2 body to nestačilo! Souhlasím s cepim, že 1 bod ze zápasu s Islanders je mizérie!! :thumbsdown:
no tak co sem sledoval Hihlihty tak Price pochytal par velkých šancí...ale taky toho dost spálili utočníci....jinak s Islanders zbytečně ztracené body :(
Do prdele aj s novím trénerom Montrealu do prdelu aj s ich vedením do prdele aj s Pricom :bitka3: :nervy2: Halák zas odpísaný bude ešte horšie s týmto trénerom a hlavne pre Háláka.
http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/gm- ... na-lavicku
:( Mám po náladě.Jestliže nejsme schopni porazit Islanders tak už vážně nevim.Hráli jsme bez Kovaljova místo něho nastoupil vedle Plekance Pacioretty.Koukal jsem chvilku v první třetině a nehráli jsme nic moc.
Sice to začalo dobře a dvakrát po sobě jsme hráli přesilovku z které prostřelil Danise Plekanec :clap: :clap: :clap: ,ale pak jak když přestáváme hrát.
Po skončeném našem následném oslabení jsme se začali nepochopitelně stahovat k vlastní bráně.Sice ještě se naskytla šance a Higgins zazdil vcelku nadějný nájezd,ale naši kluci se dopředu moc nehrnuli a začalo se víc hrát v našem obranném pásmu.Co jsem teď sledoval highlighty tak zřejmě v dalším průběhu to nebylo o nic lepší.Price chytal v první třetině dobře a podle záznamu tam měl několik skvělých zásahů i později.Jeden přímo elegantní do televize. :yes:
No jo,jenže nakonec inkasoval v prodloužení takovou mini ranku mezi betony od Okpoosa.Hlavní chybu sice na tom gólu nese obrana,která nechala Okpoosovi moc času a prostoru před brankovištěm na střelu,ale stejně to chytat v pokleku měl!!!!! :evil:
Markov už nestačil věci napravit!!!!Já už se snad zbláznim,úplně zbytečná prohra.
:( Příště snad Halákovi šanci dají.Co je nám platné že Price chytá výborně celý zápas,když nakonec pustí takový lacinný gól :evil:
Je to k vzteku,bod je málo!!!!!!! :evil: A to čekají silní Devils!!!!
jj sem zvědavy na tento duel s váma snad vyhrajem LETS GO DEVILS
Pre mňa je to duel mojich najobľúbenejších tímov. Ale fandím Devils samozrejme, v tom mám jasno.
Každopádne dúfam, že to bude parádny zápas!
Nech vyhrá lepší! :frajer2:
Tak proti NJD nakoniec bude chytat Jaro!!!!

Halak is back: Winner of his last four starts prior to coming down with his flu virus, Jaroslav Halak will return to the Habs crease against the Devils. The young netminder will make his second career start against New Jersey.

Tak snad formu po 2 tyzdnoch nestratil a oddiali Brodeurovi vyrovnanie Royovho rekordu
Alex píše:Tak proti NJD nakoniec bude chytat Jaro!!!!

Halak is back: Winner of his last four starts prior to coming down with his flu virus, Jaroslav Halak will return to the Habs crease against the Devils. The young netminder will make his second career start against New Jersey.

Tak snad formu po 2 tyzdnoch nestratil a oddiali Brodeurovi vyrovnanie Royovho rekordu
Jo, Alexino, zlepšil si mi náladu. :yahoo: :yahoo: :yahoo: Dúfam, jak si už spomínal, že Jaro nestratil formu a MTL vyhrá. GO HABS GO
Tak táto správa je výborná. :cool:
Jaro má opäť raz šancu na to, aby predviedol že patrí do bránky HABS ako jednotka, teda aspoň v poslednej dobe. Mal by vyhrať a nenechať tým nikoho na pochybách. Snáď formu nestratil a podrží. Dúfam, že sa zomkne celý tím a hlavne obrana mu pomôže k tomu, ako si Alex napísal, oddialeniu Brodeurovho resp. Royovho rekordu. :yes:
čo k tomu dodať, skvelá správa :good:
Prajem si, aby MTL vyhral a konečne sa možno niekto zamyslí, že to nebude náhoda...
dnes drzim seriozne palecky Habs z 2 dôvodov:
[li]Jaroslav Halak[/li]
[li]Devils - na konferencny prenasledovatel[/li]
To co pustil Jaro za ten druhy gol? :shock: :(
-podla statistik mal vela zasahov, ale naschval som si pozrel highlight a tam nanho slo len par striel a nemal nijaky extra save
-tak snad by vedel niekto povedat, kto pozeral. No clovek by este prizmuril oci nad tym prvym golom, asi mal zakrity vyhlad, ale ten druhy :eek2: :cry:
tak paráda!!! vyhráli jsme...jinak Halák ten druhý gol byl velmi smolný no podle mě nečekal tu střelu vůbec jinak tenhle zápass hrálo celé Jersey za martyho šlo to vidět...paráda!
Takže Brodeurovo jubileum zatienilo všetko ostatné, ale..
Patrice Brisbeois z Montrealu (rodák i hráč) odohral 1000. zapas v NHL a 883. v drese Canadiens, keď iba dve sezóny pôsobil v Colorade.
Patrik Eliáš 701. bodom vyrovnal rekord skvelého Johna MacLeana v tabuľkách Devils.
Brian Rolston strelil svoj 300. gól v NHL.
:taptap:
jj o tom rekordu Eliáše vím ale škoda že ho dal zrovna ted když se mluví jenom o Martym a na něj si nikdo nevzpomene :D
:( Po porážce od ďáblů,která mě hodně naštvala, další rána - stát bude dnes s Rangers znovu Tanquye.
Útočník Montrealu Alex Tanguay má chřipku, nanastoupí proto v dnešním zápase proti NY Rangers.NHLpro.cz
S chřipkou se v hokeji nemarodí :evil: ,zvláště když nutně potřebujeme každou ruku.Já taky chodim do práce a bolí mě v krku. :evil:

To jsem teda na to moc zvědavý.Gainey má málo času,aby něco podnikl.PO se blíží a náš herní projev spolu s výsledky jdou rapidně dólu.Začínám mít obavu,že to do PO nezvládnem :?
To bude pěkná ostuda :oops:
montreal píše::( Po porážce od ďáblů,která mě hodně naštvala, další rána - stát bude dnes s Rangers znovu Tanquye.
Útočník Montrealu Alex Tanguay má chřipku, nanastoupí proto v dnešním zápase proti NY Rangers.NHLpro.cz
S chřipkou se v hokeji nemarodí :evil: ,zvláště když nutně potřebujeme každou ruku.Já taky chodim do práce a bolí mě v krku. :evil:

To jsem teda na to moc zvědavý.Gainey má málo času,aby něco podnikl.PO se blíží a náš herní projev spolu s výsledky jdou rapidně dólu.Začínám mít obavu,že to do PO nezvládnem :?
To bude pěkná ostuda :oops:
S chřipkou by jeho učinkování v zápase nemělo význam, přece jenom pro takové fyzické vypětí je třeba být úplně zdráv. Zastoupil ho v prvním útoku Latendresse, který se vrátil po dlouhém zranění. Vůbec útoky byly zajímavě proházené - třeba navrátilec do sestavy Kovaljov se vešel jen do třetí řady k Higginsovi a Lapierrovi, u Plekyho zůstali mladíci Pacioretty s D´Agostinim - tohle složení mně nějak nesedí, oba mladíci hrají jen na sebe a včera jsem snad v útočném pásmu neviděl od nich přihrávku na Tomáše, co si sám nevybojoval, to neměl :( . Hrozný zápas zahrál Koivu, byl u dvou inkasovaných gólů a až na dobré představení proti Edmontonu jde jeho hra dost dolů. Naopak dobře včera hrála čtvrtá řada Stewart-Metropolit-Kostopoulos, jejíž složení se ale během zápasu měnilo. Jinak v našem podání klasika posledních zápasů - po většinu zápasu jsme byli o něco horší, hlavně třetí třetina a poměr střel 16-5 ve prospěch Rangers je hodně alarmující! Jak už jsem psal na našem webu, tohle není hra, s kterou bychom měli jít do play-off. A pokud v ní budeme pokračovat, tak tam ani nepůjdeme! Jenom se tak potvrzují má slova, že vyhazov Carbonneaua bylo jen gesto pro fanoušky, nic jiného to nevyřešilo. Gainey se měl soustředit na doplnění mužstva, ne na takovéhle zásahy, které jsou k ničemu!
5198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO