Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

V nominácií All Star Game boli od nás Keith Yandle a Oliver-Ekman Larsson. Prvý zmieňovaný nám urobil celkom hanbu v šikovnosť a pohotovosť, kde bolo viacero "skúšok".. Najprv museli traja hráči dať z prvej 4 góly (jeden od modrej, ďalší spoza kruhu a ďalší spred kruhu). Potom vždy jeden hráč musel trafiť puk do 6 malých bránok, fakt malých.. Do troch normálne po rovnej ploche, ale bránky boli ďalej od seba..
A ďalšie tri tak isto, lenže tam hráčovi bránila taká malá priehradka, cez ktorú musel dať puk hráč skackaný, mierne nad ľadom..
Potom ďalšou časťou bolo, že v ľade boli také malé stĺpiky, okolo ktorých musel hráč korčuľovať.. Lenže to Yandle úplne pokazil.. Niekoľko krát mu ušiel puk.
Ďalšou bol slalom puku medzi nejakými blbosťami.. A nakoniec presnosť, trafiť 4 terče zo 4..

Larssonovi sa celkom darilo v streľbe z prvej.
Na konci išli nájazdy, ten kto nedal, vypadol.. Larsson síce nedal, ale urobil fakt parádnu vec. Podľa mňa najkrajších nájazd z tých všetkých.. Bolo to prekvapenie, lebo také finty robievajú hlavne útočníci a technicky zdatnejší hráči.
Nič nové, nič staré..
Heslo je asi: Opakovanie je matkou múdrosti, že?.. :eek2:
No já jen doufám, že toto už je opravdu poslední pokus jak zachránit Coyotes. A pokud ani ten nevyjde, tak už snad i garry Bettman uzná, že bude nejlepší pro NHL zvednout kotvy, vytáhnout se skříní staré dresy Jets a vydat se zpátky směr Manitoba. Za ty roky mě sice tym z Arizony přirostl k srdci, ale jak se ukazuje čím dál více, místním obyvatelům asi zase moc ne. Jak si jinak vysvětlit to, že ročník poté co tym odehrál historicky nejlepší základní část a i letos bojují o čelo divize, láká do hlediště mizerné návštěvy i okolo pouhých osmi tisíc a nebýt mizérie Islanders a jejich strašidelné haly byli by jasně nejméně navšttěvovaný klub v lize navzdory velmi dobrým vykonům na ledové ploše.
To yzy19: pod to se můžu podepsat ;))

to martin83: patience ... :) ... kdyby se tahle kauza nevlekla až do léta... co bysme potom v létě dělali? Co se těch fanoušků týče.... kdyby Hulsizer nevěděl jak je nalákat do haly.. nikdy by se o to ani nezajímal... :fucker:
Tak snad to ví. Ale mě jen prostě přijde, že se to hrozně vleče. Pokud si dobře vzpomínám, tak na začátku teto sezony se psalo, že otazka majitele bude již brzy vyřešena ale nic se od té doby prakticky neposunulo :roll: No docela by mě ten jeho plán jak je tam nalákat zajímal. Je ale pravda, že já vlastně pamatuju celý projekt NHL ve Phoenixu od prvního roku tady. A dříve zase až takové problémy s navštěvností nebyly. Tak markantně se to projevilo až od lonska kdy to stěhování opravdu bylo blízko a lidi nevěděli co bude a moc se jim asi nechtělo podporovat klub ktery už za rok by mohl byt jinde. Například stará hala (tuším America West arena s kapacitou 16210) nebývala špatně zaplněná. A i ta nová zpočátku nebyla tak poloprázdná jak poslední rok a půl. Já furt tvrdím, NHL v Arizoně má naději, ale chce to rychle a trvaleji vyřešit vlastníka a pak dlouhodobější uspěchy na ledě. Pak existuje šance.
Mno v zásadě přesně jak píšeš .... jenom bych k tomu doplnil pár fakt od samotnýho Hulsizera

Ať už má Mat plány jakýkoliv.. sám řekl.. že opravdový zisk by se měl projevit teprve v horizontu 10 - 15 let ;)) ... taky psal čísla loňský a letošní průměrný návštěvy... a k tomu přidal jak by se ideálně měla tahle čísla vyvíjet v letech budoucích... a ty čísla se po jednotlivých rocích zvedali velice nevýrazně (bohužel přesný numera už si nepamatuju) ... ale myslim že chtěl docílit průměrný návštěvy 12 500 a za nějakých 5 let 13 500 ... a nakonci tý 15 letky chce být na 15 500 - 16 000 (jestli mě pamět neklame... četl jsem to už kdysi v prostředku prosince myslim)....

Takže jakýkoliv výsledky se stejně ještě docela dlouho neprojeví... a kritici budou řvát pořád ;))) ... ale díky těmhle číslům alespoň budem moct vidět... jestli se opravdu blíží cíly nebo ne....

V době American West Areny jsem ještě NHL nesledoval, takže jak to tam bylo dřív nevim.... ale pravda je, že na dobře načasovaná utkání + s lákavým soupeřem si 12 - 14 tisíc lidí vždycky čas najde... za poslední 2 sezóny ty návštěvy mají určité pravidelnosti... např ze začátku sezóny jsou (hlavně díky ostatním třem americkým sportům hrajícím se v ten čas) návštěvy kritické 6 - 10 tisíc... s přibývajícím počtem zápasů potom návštěvy stoupaj a pohybují se okolo těch 10 (většinou cca 9 - 11).... na play off dokážem halu vyprodat.... zkrátka díky těmhle pravidelnostem... se dá systematicky tenhle počet zvedat.... jak toho chce docílit nevim... ale lidi, jako největší krizový fakt zmiňují špatnou dopravdu z některých čtvrtí (v čemž vidim dobrý začátek pro viditelné zlepšení).... dále propogace hokeje celkově bude asi klíč k úspěchu

Jestli uspěje... těžko říct.... jedno se ale poušti vyvrátit nedá.... stále se jedná o 5. nejlidnatější město v USA.... kdyby se zde NHL povedla prosadit a Yotes byly schopní pravidelně vyprodávat halu... stane se z této lokality zlatej důl....

btw. zatim máme průměrnou návštěvu cca 11 tisíc (+/- 0,2) a to nás přínosově nejlepší část sezóny teprve čeká.... 11,5 proto neni nereálný.... jestli se za 5 let dostanem na 13 - 14 tisíc... myslim že to bude už docela znatelný úspěch.... jestli teda vůbec bude mít možnost, to zjistit....
Ja jsem zase nazoru ze je naprosto zbytecny topit na pousti takhle dobrej tym kde je problem vyprodat aspon pulku haly.A pochybuju ze novy vlastni by vyresil navstevy mozna castecne ale opravdu tam nevidim velkou nadeji ze by vlastni neco zasadne zmenil.

Jsem pro prestehovani tam kde si hokeje budou lidi vazit a vyprodat halu nebude problem.
Wanic píše:kdyby se tahle kauza nevlekla až do léta... co bysme potom v létě dělali? Co se těch fanoušků týče.... kdyby Hulsizer nevěděl jak je nalákat do haly.. nikdy by se o to ani nezajímal... :fucker:
Ako ak ma nalakat ludi do hladiska majitel s roznymi vychytavkami typu "hamburgery pre celu rodinu zdarma" (to je len taky priklad) a nie samotny tim, ktory posledne dve sezony hra fakt dobre, tak potom taki ludia si NHL fakt nezasluzia. A prave im patri :fucker:
podla mna su 2 moznosti :arrow:

bud pojde Crosby v slapajach Gretzkeho :D
pojdu Coyotes spat do Winnipegu :|

a ak sa chce NHL udrzat pred KHL, musi udrzat klub na pusti, lebo ich rusaci predbehnu so sejkami

:giggle:
Co jste všichni měli proti tomu Rozsívalovi? Mě se jeho styl hry líbí... a navíc hraje ve dvojici s Jovem... to neni sakra lehký a přesto jim to spolu zatim celkem klape.... :ja_neviem: to hrál v Rangers o tolik jinak? ... nebo se vám nelíbí ani teď ve Phoenixu?
Wanic píše:Co jste všichni měli proti tomu Rozsívalovi? Mě se jeho styl hry líbí... a navíc hraje ve dvojici s Jovem... to neni sakra lehký a přesto jim to spolu zatim celkem klape.... :ja_neviem: to hrál v Rangers o tolik jinak? ... nebo se vám nelíbí ani teď ve Phoenixu?
Ešte som si vás odvtedy nepozrel, tak nehodnotím, ale u Rags to bol slabý článok, pri tom sa hovorilo, že hlavne mladíci svoje role nezvládnu. DelZotto nezvládal, ale ten ani vlani, takže to nerátam. Ak sa zlepšil, dobre pre vás. :yes: :smile03:
Getzo5 píše:Ešte som si vás odvtedy nepozrel, tak nehodnotím
oki, tomu rozumim... tak to bude asi s většinou fanoušků z Atlantiku.... no nezbývá než doufat, že mu to vydrží....
Matthew Hulsizer měl včera moc hezkej živej vstup ve druhý třetině.... it sounded like.... :yes: ... no nepředbíhejme....
pořád ten trejd nemůžu pochopit :cry: vypadá to jako první Maloneyho přešlap... :thumbsdown: nicméně je třeba připomenout.. kolik toho GMDM pro náš tým za poslední roky udělal.... nemůže se povést všechno a třeba nás nakonec Rosťa mile překvapí....

Jede se dál... 1. úkol... dostat se do play off... pak se uvidí
mna prekvapil odchod Scottieho....podla mna :thumbsup: hracik...ako to vidis Wanic?
Mno je to jasný signál, že Boedker už v hlavním týmu zůstane... S Upshallem pro něj nebylo místo, a on si o to svýma výkonama řekl... ale ikdyž 90 % fans na našem fóru hodnotí tenhle trejd kladně... já se k nim prostě připojit nemůžu....

Trejdnout hráče, kterej dokáže vstřelit 20+ branek (kor v našem týmu, kde takovejch moc neni :ja_neviem: ) a ještě posílit konferenčního soupeře, kterej je taky v play off run :thumbsdown: ... a navíc minulej rok nám strašně moc chyběl v play off... Scottie byl jeden z mála, na kterého bych v klíčových momentech spoléhal :hroza: ... rozhodně bych mu věřil víc než Boedkerovi... sice teď hraje pěkně, ale kdo zaručí že mu to vydrží a hlavně že to dokáže i v play off :?:

Zápas proti Dallasu jsem neviděl, takže Kleslu ještě hodnotit nebudu a chápu, že když je Jovo out, potřebovali jsme náhradu... ale přišlo nás to až neskutečně draho (Redy si včera vyslech :wink2: )

edit: btw. to co nás loni zvedalo ze sedaček a bavilo každým zápasem.... je letos pryč, to mrzí nejvíc (Lombardi - Upshall :cry: )
Wanic píše:Mno je to jasný signál, že Boedker už v hlavním týmu zůstane... S Upshallem pro něj nebylo místo, a on si o to svýma výkonama řekl... ale ikdyž 90 % fans na našem fóru hodnotí tenhle trejd kladně... já se k nim prostě připojit nemůžu....

Trejdnout hráče, kterej dokáže vstřelit 20+ branek (kor v našem týmu, kde takovejch moc neni :ja_neviem: ) a ještě posílit konferenčního soupeře, kterej je taky v play off run :thumbsdown: ... a navíc minulej rok nám strašně moc chyběl v play off... Scottie byl jeden z mála, na kterého bych v klíčových momentech spoléhal :hroza: ... rozhodně bych mu věřil víc než Boedkerovi... sice teď hraje pěkně, ale kdo zaručí že mu to vydrží a hlavně že to dokáže i v play off :?:

Zápas proti Dallasu jsem neviděl, takže Kleslu ještě hodnotit nebudu a chápu, že když je Jovo out, potřebovali jsme náhradu... ale přišlo nás to až neskutečně draho (Redy si včera vyslech :wink2: )

edit: btw. to co nás loni zvedalo ze sedaček a bavilo každým zápasem.... je letos pryč, to mrzí nejvíc (Lombardi - Upshall :cry: )
To jo. Boedker zbiera body, no odkedy sa začal presadzovať, Phoenix tie body prestal zbierať. A toho Lepista sme im vôbec pridávať nemuseli. To som prerobili najviac ako sa len dalo. Začínam sa strachovať o Play Off.
Jsem nevedel ze mate v tymu i hvezdu z Hoollywoodu :) To co Fiddler predvedl u toho mantinelu :hroza: To mu rodice nerekli ze na bruslich se musi brzdit kdyz ho to ucili? :lol:
měli jste dost času na to.. ten zápas rozhodnout i před tim vyloučením.... 0:0 je ošemetný a dneska to vyšlo nám... je pravda že dávat 5 minut bylo asi přehnaný.. ale zase na 2 minuty to bylo... každopádně když nedáte gól... nemůžete si stěžovat..... já jsem dneska spokojenej... poslední zápas na dlouhym tripu.. přesně podobnej zápas jsem očekával.. zaplať pánbůh to vyšlo ;)))
Tohle se objevilo na foru Canucks v sekci zapasu :D

Obrázek

Nejvic z toho uchcavam :rofl:
"I feel great. I'm ready to go and I can't wait for Wednesday," Doan said. "Getting a second chance is more than I could have asked for. It's an incredible opportunity."
Nevydržel jsem to kua :verysad: musel jsem se oholit... s těma fousama (nefousama) prostě vypadam jak koko* :hroza: nešlo jinak...
Wanic píše:Nevydržel jsem to kua :verysad: musel jsem se oholit... s těma fousama (nefousama) prostě vypadam jak koko* :hroza: nešlo jinak...
:D Zkoušel jsem to loni a vydržel jsem to jen něco přes týden, pak to prostě muselo jít dolů. Holím se pravidelně denně, takže je to příšerný pocit. Letos jsem na to už ani nepomyslel.
mozno trochu provokacne vyzerajuca otazka, ale myslim to seriozne:
v pripade ze by sa yotes prestahovali, fandili by ste im aj v novom posobisku? alebo by ste si hladali iny team? (je to samozrejme otazka pre fans phoenixu) ;)
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS