Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jasný, jen mě zajímalo jak jsi to myslel s tím lepším týmem :wink: . Uvidíme, každopádně se moc těším..... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
hoši jsou to jenom spekulace no ale kua to PO bude letoss zajímavé už se těším jak maly synek :D
len podla mna come on England dost podcenuje Semina. To je presne hrac do PO, cez ZC sa mu niekedy nechce spravit krok navyse, ale v PO dam ruku do ohna ze bude mat viac bodov ako Ovca..rovnako ako v minulorocnom PO a na MS. Uvidime..utok mame predsa len lepsi..brankara a obranu zase Rangers. Kazdopadne to bude vyrovnane..
No právě s tím Seminem to je takové všelijaké - jistě potenciál má hodně velký, ale je to takový hokejista jednou ano, podruhé ne. Jestli bude v PO makat i když ho budou hráči Rangers řezat a ještě mu to půjde, pak ano, bude znamenat pro Krále Henrika velké nebezpečí, ale jestli si to nechá znechutit, o což se jistě hráči Rangers budou snažit, tak Vám bude platný jak mrtvému zimník. Zkrátka to co chci říci je to, že dle mého názoru na tohoto hráče není spoleh, že tam vždy nechá max. a že bude pro svůj tým přínosem. Ale jak zde všichni říkáme :wink: - počkejme až to začne a uvidíme.......... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Nyní ale zodpovědně říkám že spíše věřím Rangers - Váš hurá hokej je v ZČ GOOD, na PO je potřeba něco více, ale zase jste o rok zkušenější a bohatší o loňské zkušenosti z PO - takže uvidíme :wink: :) !!!!
Dosť z vás zabúda na Fjodorova, ktorý je v play-off vždy výborný. Tu nejde o produktivitu, ale o vynikajúcu pozičnú hru, skvelé bránenie. A na dôvažok, môźe hrať v obrane, dokonca si dovolím tvrdiť, že by to bolo pre vás výhodnejšie.
Na Semina nejak ta tvrda hra neplati..celkom v pohode to zvladal proti Phille a aj na MS proti Kanade. Unho som si vsimol ze sa celkom slusne vyhyba hitom v strede pola, u mantinelu je to uz tazsie, ale trafit ho v strede pola nieje jednoduche. Navyse nepochybujem, ze v PO bude hrat na 100% (rovnako ako proti Phille) a pri tom talente co ma, bude asi jeden z najplatnejsich. Jeho hra pojde v PO urcite ovela ovela vyssie. Ved je predsa jednym z fantastic four, vsetci nanho spoliehaju :good: :scare:
Washington Capitals
Možný černý kůň play off. Vynikající využití přesilovek (25,2 %), třetí nejvyšší počet nastřílených branek (272), nezadržitelný Ovečkin, ostřelovač Mike Green, kreativní Bäckström, šikovný Sjomin, to jsou ingredience, ze kterých se dá namíchat hodně zajímavý koktejl. K úspěchu bude kromě zdraví klíčových hráčů potřeba ještě jedna věc. Aby Jose Theodore chytal alespoň tak, jako loni v dresu Avs.

Capitals obhájili loňské překvapivé vítězství v divizi, božský Alex opět ukořistil s luxusním náskokem Maurice Richard Trophy. Zkušení Fjodorov, Kozlov a zejména Nylander už sice nejsou v týmu hlavními tahouny, v bojích o pohár se však jejich zkušenosti budou hodit.

Z mladších hráčů příjemně překvapil Brooks Laich, v solidních výkonech pokračoval Fleischmann. Rekordní série Mikea Greena, kdy vstřelil gól v osmi utkáních v řadě, je na obránce vskutku obdivuhodná. Kde se asi ofenzivní choutky tohoto týmu, který se hokejem vyloženě baví, mohou zastavit? (nhl.cz)

-presne to je to, oni sa tou hrou fakt bavia..
Capitals prajem veľa úspechov v bojoch o pohár a držím im do istej miery - ktorá končí v NJ - palce.
Modlite sa, aby niektorý z brankárov chytil formu. Theodoremu ano Johnsonovi veľmi neverím, možno bude záchrancom Varlamov. :frajer2:
No formu má hlavne Lundqvist,ktorému nevieme dať gól
myslím, že post brankára máte zabezpečený. :good:
Varlamov dobře začal, ale bude muset ještě pořádně makat. Pár zápasů brankáře nedělá
Obrázek
No tak uz to tak vyzera, ze Fedorov s Kozlovom skoncia v KHL. Hl. strata Fedorova bude citelna, stale je to skvely hrac, vyborny center, slusny na buly, kvalitne brani a moze hrat aj obrancu. Takeho hraca by som v teame chcel rozhodne mat. Bohuzial 11 rokov nebola dostatocne dlha doba, aby majitel zistil, ze nas GM je totalne neschopny. Toto je hadam jedna z najvacsich zahad NHL, preco je ten "trulo" este stale na svojom mieste. Ale nevadi..aj do NHL zavita financna/hospodarska kriza a strop pojde dole. Este sa tak zbavit Nylandera (nemozne) Clarka (ten by mohol ist aj na farmu) a Thea (uz len jeden rok) a bude to super. Sancu by mohli dostat mladi z farmy, ved opat sme postupili do finale Calder Cupu, takze kvalita tam je. Inak sa spekuluje, ze GM chce zohnat nejakeho kvalitneho centra do druhej lajny, tak som zvedavy, co opat vykuzli..dufam, ze to bude nakup typu Nylandera, nech nam to zostane v mysliach co najdlhsie. Kazdopadne mozme cez leto ocakavat dake zmeny, minuly rok to bolo suche.
http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=21044 ak je toto pravda tak su to hrozni blbci a v nhl by mali skoncit. Kua..a keby im to pomohlo, ale slabi su pri hre do tela hrozne :bitka3:
XruC píše:No tak uz to tak vyzera, ze Fedorov s Kozlovom skoncia v KHL.
Kozlov je isty, Fiodorov este nie.. "V tejto chvili ma prioritu rokovanie s Washingtonom o novej zmluve. Samozrejme, mozností je viac." Brisson vsak potvrdil, ze Fiodorov odcestuje v najblissej dobe do Ruska za rodinou a v ramci tejto cesty by sa mal stretnut so zastupcami niekolkych klubov KHL.
Podľa môjho názoru potrebujete krídlo do prvého útoku s Ovečkinom aBackstromom, ktoré by okrem útočneia malo vedieť brániť a centra do druhého útoku s tými istými vlastnosťami. O nejakých obrancoch schopných si vyčistiť priestor pred vlastnou bránkou ani nevraviac. A samozrejme nahradiť Dona Brasheara.
hmm..prave som sa dozvedel, ze Caps draftovali v roku 2004 zo 132 miesta Oscara Hedmana, brata Viktora Hedmana..skoda ze sa tam pise, ze nikdy nedosiahne kvalit svojho mladsieho brata..

tu je link: http://www.hockeysfuture.com/articles/1 ... valuation/
Tak ovie..Gratulujem, ako si povedal, uz len ten SC :unsure:
“Chtěl bych poděkovat všem, kdo mi dali svůj hlas, ale musím zopakovat, že můj úspěch je zásluhou celého týmu. Je to i zásluha klubu a já jsem rád, že jsem členem tak skvělé organizace, jako jsou Capitals. Hrál bych hokej s radostí kdekoliv, ale mým nejoblíbenějším městem je momentálně Washington. Vím, že tady dnes sedí i majitelé klubu. Chci jim říci, že doufám, že příští rok nám bude patřit Stanley Cup,” pre toto ho mam tak rad :yes:
Gratulace pro Alexe, zaslouzil si to uz jen z toho hlediska, ze Malkin mel tech trofeji tento rok dost (myslim, ze to taky sehralo trochu roli). Zas o tolik lepsi Geno nebyl, aby bral vsechno. A i kdyby jsem mel posuzovat vliv Gena a Alexe na tym, prijde mi ze je Alex pro svuj tym o kousek dulezitejsi a to je podstatou Hart Trophy. Kdyz vemu Pittsburgh a Washington jako dva vyrovnane tymy a pak si predstavim, ze Pittsburghu bude chybet Malkin a Washingtonu Oveckin, hralo by to do karet spis Pittsburghu. Preci jen, Oveckin dava Washingtonu uplne jine rozmery. Ne ze by se mi jeho styl libil, ale je ho opravdu videt v kazde sekunde a jde z neho obrovske nebezpeci. Jak jsem Alexe prilis neakceptoval jako hrace, tak po serii WSH/PIT jsem nazor poupravil a netroufnu si ted o nejakem hraci rict, ze je od neho lepsi.

A co se tyce toho patriotismu, to klobouk dolu. Tohle ja opravdu uznavam. Vetsinou jsou to od hrace jen takove reci, ze ma rad mesto, kde hraje atd atd, bla bla bla. Oveckin ale vzdy mluvi uprimne a pravdive a jemu to 100-procentne verim :yes: . Je to srdcar :good: . Tohle je pro me strasne strasne dulezite, musim vedet, ze hrac co hraje za muj tym si ten dres opravdu vazi a hraje srdcem, jinak tam nema co delat a ma to u me dost pos.ane. Napr. jako Hossa, tam nemuze byt o patriotismu ani reci, jemu vubec nejde o mesto, o spoluhrace a o klub, jedine co ho zajima je SC pro sebe! Tak jsem si opet do Hossu rypnul :D, omlouvam se ale opravdu je to obrovsky extrem v porovnani s pristupem Oveckina. Jinak verim, ze Alex ten SC urcite nekdy ziska, zaslouzi si to, ale lehke to mit nebude. Soucasti jeho snazeni budou tvrde bitvy s Crosbym, ktere se stanou podle me pravidelnim hitem playoffs ve Vychodni konferenci a krome toho jeste dalsi 3 serie. Je to opravdu velmi tezke. Mame se na co tesit a ja osobne jsem rad, ze Alex dela Vychodni konferenci kvalitnejsi a je vyzvou pro ostatni tymy se s tim poprat.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Atlantik píše:A co se tyce toho patriotismu, to klobouk dolu. Tohle ja opravdu uznavam. Vetsinou jsou to od hrace jen takove reci, ze ma rad mesto, kde hraje atd atd, bla bla bla. Oveckin ale vzdy mluvi uprimne a pravdive a jemu to 100-procentne verim :yes: . Je to srdcar :good: . Tohle je pro me strasne strasne dulezite, musim vedet, ze hrac co hraje za muj tym si ten dres opravdu vazi a hraje srdcem, jinak tam nema co delat a ma to u me dost pos.ane. Napr. jako Hossa, tam nemuze byt o patriotismu ani reci, jemu vubec nejde o mesto, o spoluhrace a o klub, jedine co ho zajima je SC pro sebe! Tak jsem si opet do Hossu rypnul :D
Hrál bych hokej s radostí kdekoliv, ale mým nejoblíbenějším městem je momentálně Washington.Ďakovná reč Ovieho.
Takže nebuď naivný Atlantik a konečne preglgni, že nie každý hráč je z Pittsburghu vlhký.

Vím, že tady dnes sedí i majitelé klubu. Chci jim říci, že doufám, že příští rok nám bude patřit Stanley Cup
Tak, čo som ti napísal do SS, XruC? :smile03: Už len zostáva dúfať, že Ovečkin plní sľuby aspoň tak dobre ako sa to darilo Messierovi :D
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS