Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dnes oznámil konec aktivní kariéry Mike Comrie. Comrie započal aktivní kariéru právě u nás, jenže stejně jako ostatní mladé hvězdy našeho kádru byl i on výměněn za nadějné hráče a drafty pryč, aby náš tým ušetřil na platech. Celkem jeho bilance činí 589 zápasů v základní části a 32 v play-off. "Hrát doma v Edmontonu před přáteli a rodinou v týmu, který jsem následoval, když jsem byl mladý bylo něco zvláštního" řekl nedávno v jednom rozhovorů. Comrie se k nám ještě na skok v sezóně 2009-10 vrátil, ale už v té době ho značně omezovala zranění. Jeho posledním působištěm se stali "Pens". Momentálně Comrie žije v LA s jeho ženou, herečkou a zároveň zpěvačkou Hilary Duff. V Březnu čekají jejich první dítě. Tak snad se bude dařit v osobním životě, díky za vše, co jsi pro tým udělal Miku!
Vs. Avalanche
Další prohra.. Dnešní výkon mi přišel utahaný. Eberle a Hall sršeli energií, ale zbytek týmu teda.. nwm nwm.. Gagner také nebyl moc vidět. Jones konečně vstřelil gól. V dobrých výkonech pokračuje i Petry, jež asistoval na gól Jonese a připsal si i kladný bod v tabulce pravdy. Kdo se mi nelíbí je Whitney.. Výkon z minulé sezóny a téhleté jsou jako výkony z nebe a pekla. Na straně druhé se mi líbil Varlamov a O'Reilly, který mě letos opravdu překvapuje. No jde tu vidět, že i tvrdou prací se mnohdy dojde dál jak s talentem. Možná to je náš problém, máme spoustu talentu v týmu, ale chybí pracovitost.. Talentem se nedá vyhrávat :ja_neviem:
Další prohra.. Dnešní výkon mi přišel utahaný. Eberle a Hall sršeli energií, ale zbytek týmu teda.. nwm nwm.. Gagner také nebyl moc vidět. Jones konečně vstřelil gól. V dobrých výkonech pokračuje i Petry, jež asistoval na gól Jonese a připsal si i kladný bod v tabulce pravdy. Kdo se mi nelíbí je Whitney.. Výkon z minulé sezóny a téhleté jsou jako výkony z nebe a pekla. Na straně druhé se mi líbil Varlamov a O'Reilly, který mě letos opravdu překvapuje. No jde tu vidět, že i tvrdou prací se mnohdy dojde dál jak s talentem. Možná to je náš problém, máme spoustu talentu v týmu, ale chybí pracovitost.. Talentem se nedá vyhrávat :ja_neviem:
Vs. Flames
Štěstí a chyby protivníka, i tohle nám pomohlo k dnešnímu debaklu flames. Calgary se dostalo zhruba v polovině první třetiny do vedení zásluhou Hannana ale to bylo z jejich strany takřka vše. Následně se rozjela naše bodová mašina. Góly se po dlouhé odmlce prosadili Hemský a Smyth, za což jsem rád a snad je to probere. Velkou zásluhu na dnešní výhře měla naše první lajna Smyth-Gagner-Eberle, která nasbírala 8 bodů. Obzvláště v druhé třetině, kdy se soupeř zmohl na pohé 4 střely jsme úřadovali my (však se to v třetině 3. obrátilo). Na druhé straně, zklamal Iginla a Jokinen. Kipper byl vyhnán z branky.. Bál jsem se prohry ale jak říkal Mitch, jednou ta naše výhra nad nimi přijít musí
Štěstí a chyby protivníka, i tohle nám pomohlo k dnešnímu debaklu flames. Calgary se dostalo zhruba v polovině první třetiny do vedení zásluhou Hannana ale to bylo z jejich strany takřka vše. Následně se rozjela naše bodová mašina. Góly se po dlouhé odmlce prosadili Hemský a Smyth, za což jsem rád a snad je to probere. Velkou zásluhu na dnešní výhře měla naše první lajna Smyth-Gagner-Eberle, která nasbírala 8 bodů. Obzvláště v druhé třetině, kdy se soupeř zmohl na pohé 4 střely jsme úřadovali my (však se to v třetině 3. obrátilo). Na druhé straně, zklamal Iginla a Jokinen. Kipper byl vyhnán z branky.. Bál jsem se prohry ale jak říkal Mitch, jednou ta naše výhra nad nimi přijít musí
Oilers jsou dle mnohých označování jako "prodávající" během Trade Deadline Day což ale nemusí být pravda Proslíchá se, že Oilers, kteří mají spoustu talentu (Musil, Marincin, Klefbom, Pitlick ..) by mohli obětovat svoji první volbu v draftu a doplnit tým o potřebného hráče. Mluví se hlavně o deff. obránci a brankáři. Dubnyk ani Khabibulin nemají stálou formu a neudrží dlouhodoběji své výkony na jejich vysoké úrovni. Jako o možné posile se spekuluje Schneider z Canucks (který mi přijde nereálný z důvodu divizního soupeře) a Jonathan Bernier z LA, který by byl reálnější, avšak, doposud v NHL neukázal potenciál. Z obránců se spekuluje o Luke Schennovi (který má však nadruhou stranu prý prodloužit smlouvu s Leafs), Jacku Johnsonovi (opět LA).
Prozatím by měli být na obchodním bloku hráči: Hemský, Smyth, Khabibulin, Peckham
Hemský se stále nemůže dohodnout na nové smlouvě. Minulý týden proběhlo pár zasedání s GM a agentem Hemského ale zatímco Hemský požaduje dlouhodobý kontrakt, GM je opatrný a Hemskému se snaží nabídnout smlouvu na dva roky..
Khabibulin je momentálně Inujury. Má prý menší problém s třísly. Pokud by tedy zranění dál nepřetrvávala, mohl by během uzávěrky přestoupit. Vzhledem ke zkušenostem z bojů o PO by mohl být lákavým zbožím..
Peckham díky talentu v obraně a především skvělým výkonům J. Petryho z posledních zápasů ztrácí místo v sestavě. Vzhledem k jeho fyzickým parametrům a agresivní hře by mohl najít zaměstnavatele, moc toho za něj však nezískáme..
Sečteno podrtrženo, GM bude chtít určitě stávající jádro, co už pár let buduje udržet a bude prodávat pouze hráče, s kterými nepočítá do budoucna. Rozhodujícím faktorem bude i cena a tak se už rojí spekulace, že Hemského podepíšeme, abychom navýšili jeho cenu, která by letos nebyla, díky jeho výkonům zas až tak vysoká. Nadruhou stranu, docela bych se bál, aby jsme jej nepodepsali a on následující sezónu nepromarodil a my za něj nezískali nic, takhle získáme aspon něco, snad nedopadneme jak COlumbus, co prodává **** pod cenou
Prozatím by měli být na obchodním bloku hráči: Hemský, Smyth, Khabibulin, Peckham
Hemský se stále nemůže dohodnout na nové smlouvě. Minulý týden proběhlo pár zasedání s GM a agentem Hemského ale zatímco Hemský požaduje dlouhodobý kontrakt, GM je opatrný a Hemskému se snaží nabídnout smlouvu na dva roky..
Khabibulin je momentálně Inujury. Má prý menší problém s třísly. Pokud by tedy zranění dál nepřetrvávala, mohl by během uzávěrky přestoupit. Vzhledem ke zkušenostem z bojů o PO by mohl být lákavým zbožím..
Peckham díky talentu v obraně a především skvělým výkonům J. Petryho z posledních zápasů ztrácí místo v sestavě. Vzhledem k jeho fyzickým parametrům a agresivní hře by mohl najít zaměstnavatele, moc toho za něj však nezískáme..
Sečteno podrtrženo, GM bude chtít určitě stávající jádro, co už pár let buduje udržet a bude prodávat pouze hráče, s kterými nepočítá do budoucna. Rozhodujícím faktorem bude i cena a tak se už rojí spekulace, že Hemského podepíšeme, abychom navýšili jeho cenu, která by letos nebyla, díky jeho výkonům zas až tak vysoká. Nadruhou stranu, docela bych se bál, aby jsme jej nepodepsali a on následující sezónu nepromarodil a my za něj nezískali nic, takhle získáme aspon něco, snad nedopadneme jak COlumbus, co prodává **** pod cenou
Vs. Flyers
Nás už to nevytrhne, ale fanoušky to potěší. Dnešní výhrou jsme získali cenněný skalp Philadelphie. Byla to celkem vyrovnaná hra, když druhou třetinu jsme ovládali my a třetí zase Flyers. V první třetině my hlavně tuhla krev při přesilovkách Flyers a jejich nebezpečných nahozeních od modré, které však neuspěly. Ústřední postavou výhry byl Devan Dubnyk! 35 zákrok (některé opravdu lahůdkové). První gól vstřelil Taylor Hall v přesilovce (na trestné pykal Kubina). Flyers tak inkasovali v oslabení devátý gól v sedmi zápasech. U druhého gólu se nedohodli Briere a Coburn a Eberle trestal.. 2:0. Tak také zápas skončil. Horcoff totiž svoje trestné střílení neproměnil. Dubnyk tak získal svůj 3. Shutout. Na druhé straně, dnes chytal velmi dobře i kritizovaný Bryzgalov. Po zápase jej také po právu chválil Danny Briere. Na straně Flyers bych ještě pochválil "Jacka" Voráčka.
Nás už to nevytrhne, ale fanoušky to potěší. Dnešní výhrou jsme získali cenněný skalp Philadelphie. Byla to celkem vyrovnaná hra, když druhou třetinu jsme ovládali my a třetí zase Flyers. V první třetině my hlavně tuhla krev při přesilovkách Flyers a jejich nebezpečných nahozeních od modré, které však neuspěly. Ústřední postavou výhry byl Devan Dubnyk! 35 zákrok (některé opravdu lahůdkové). První gól vstřelil Taylor Hall v přesilovce (na trestné pykal Kubina). Flyers tak inkasovali v oslabení devátý gól v sedmi zápasech. U druhého gólu se nedohodli Briere a Coburn a Eberle trestal.. 2:0. Tak také zápas skončil. Horcoff totiž svoje trestné střílení neproměnil. Dubnyk tak získal svůj 3. Shutout. Na druhé straně, dnes chytal velmi dobře i kritizovaný Bryzgalov. Po zápase jej také po právu chválil Danny Briere. Na straně Flyers bych ještě pochválil "Jacka" Voráčka.
Hráč, co je pomalu každý měsíc zraněný z cap-hitem 5 mega na dva roky
Kdyby mu drželo zdraví, nemám nic proti, takhle je to ale docela na prd smlouva IMo...
Tambellini on Hemsky: "Ales can see the level of skill that's coming. The type of play we've seen lately with him and Hall is exciting."
Tambellini on Hemsky: "Ales can see the level of skill that's coming. The type of play we've seen lately with him and Hall is exciting."
Tohle nechápu, pokud by byl zdravý, tak je to ještě málo, ale takto ?? Na druhou stranu Gaborík býval taky furt zraněný a NYR mu dali dokonce neskutečných 7,5. Hold Edmonton je asi nejméně oblíbená destinace pro hokejisty, takže GM si nemůže jen tak dovolit nechat odejít takové hráče..
Tak to je solidní úlet od vedení Olejářů - 5 mil. ročně hráči, který více času než-li chůzí tráví jízdou na kolečkovém křesle, neskutečné kam ten hokejový svět spěje
. Tomuto hráči bych nedal 5 mega ani kdyby byl zdravý jak Pepek námořník, natož když je to Lazar Lazarovič !!!!
No a navíc prý jednáme se Smythem o prodloužení smlouvy. Smyth hraje letos docela dobře, až na tu "pauzičku". V 60 utkáních 17+22. Pokud to nebude cena jak u Hemského, tak není problém. Jen doufám, že tím neuškodí Paajarvimu a Smyth bude nasazován spíše ve 3. lajně. Docela rád bych Horcoffovi sebral kapitánské C a dal jej Smythovi. Předn sezńou jsem se těšil na oživení spolupráce Hemský-Horcoff-Smyth .. no škoda že to nevyšlo, i tak si přeji, aby prodloužil
tambellini mi pripada coraz viac ako neschopak. Nech mame polohu aku mame, sikovny GM by mal vediet dostat atraktivnych hracov aj do takehoto vzdialeneho a chladneho mesta. 5 milionov za IR hraca je fakt vela, aj ked mame miesto pod stropom.
Dnes o 22.05 na Nova Sporte Edmonton - Phoenix
Dnes o 22.05 na Nova Sporte Edmonton - Phoenix
To sice ano ale koho by jsi chtěl? Dotáhl Smytha za parádní cenu a neříkej, že by si chtěl D. Browna či Nashe
. K nám prostě moc hráčů nechce a můžeš jim nabídnout co ccheš. Hossa odmítl, Heatlyodmítl, Jágr též. To není chyba GM on dělá, co může. Také si vem, že máme spoustu talentovaných hráčů, a ti potřebují prostor. Nadruhou stranu mi Tambellini přijde, že do týmu nevidí, nedokáže sehnat posily na posty, kde máme slabinu. Trápí nás obrana a on dovede uvadlého Barkera a Suttona za zenitem. Ale pokud jde o lovení velkých ryb, tak jsem rád, že se o ně nesnažíme, protože by jsme zbytečně přišly o talenty, co jsme si nahrabali. Procházíme přestavbou která, pokud se povede nás MŮŽE dovést za pár let ke Stanley Cupu, jen musíme být trpěliví a musíme tým vhodně doplnit bud mladými hráči z rezervi, nebo posilami. Ale co sem našel za poslední info, letos tým nerozprodáváme, ale snažíme se jej udržet pohromadě.
reeper, ja stale cakam na obrancu a toho nie a nie tambellini dotiahnut
V utoku mame paradnych mladikov co dokazu davat goly, ale co z toho, ked mame obranu deravu. Potrebujeme ju vyplnit.
Za Smytha by som ST prilis zasluhy nedaval, ryan sa sem vratit chcel, o peniaze mu isto neslo a v takej situacii by ho dokazal podpisat hocikto. To preukazal aj tym, ze chce zostat u nas az do konca sezony a nepotrebuje ist bojovat o SC niekam inam.
Nevravim, ze ST je vylozene zly, ale mame vyborny potencial a vidinu SC do par rokov, na to sa snad daju pritiahnut hraci, nie?
Z mojho osobneho pohladu, ja by som do timu s takou historiou a s takymi peknymi dresmi isiel bez vahania bez ohladu na pocasie a vzdialenost
Mitcha hadam nesklameme
Za Smytha by som ST prilis zasluhy nedaval, ryan sa sem vratit chcel, o peniaze mu isto neslo a v takej situacii by ho dokazal podpisat hocikto. To preukazal aj tym, ze chce zostat u nas az do konca sezony a nepotrebuje ist bojovat o SC niekam inam.
Nevravim, ze ST je vylozene zly, ale mame vyborny potencial a vidinu SC do par rokov, na to sa snad daju pritiahnut hraci, nie?
Mitcha hadam nesklameme
Arek, tak určitě někoho přitáhneme, ale dle mého, až v létě. Teď ne, protože by jsme museli i něco obětovat
. V létě podepíšeme někoho UFA. Na trhu bude mimo jiné i třeba takový Brad Stuart, kterého bych si moc přál. Prý se také snažíme získat Methota z Columbusu, ten též nehraje zle a byl by lepší jak Peckham.
Neříkal jsem, že si tvrdil, že ST je zlý, myslel jsem to spíše tak, že mu neprokazuješ dost respektu, kolik si možná zaslouží. Dle mého, on odvedl spoustu dobré práce po tom "blbovi" Kevinu Lowemu, který dotáhl mimojiné Pennera a rozprodal hráče jako Comrie.. :ja_neviem:
Máme talentovaný tým, já stejně jako ty věřím, že na to hráče nalákáme, jen bych nerad obětoval naše mladé, za nějakou větší rybu
. Já teď doufám v jedno, že naše talentovaná obrana začne ukazovat potenciál (Petry, Šmíd, Teubert, Musil, Klefborm..) a my utvoříme vítězné mužstvo.
A na závěr.. snad dnes vyhrajeme, vsadil jsem se s kámošem o flašku.. tak Oilers? Nezklamte!
Neříkal jsem, že si tvrdil, že ST je zlý, myslel jsem to spíše tak, že mu neprokazuješ dost respektu, kolik si možná zaslouží. Dle mého, on odvedl spoustu dobré práce po tom "blbovi" Kevinu Lowemu, který dotáhl mimojiné Pennera a rozprodal hráče jako Comrie.. :ja_neviem:
Máme talentovaný tým, já stejně jako ty věřím, že na to hráče nalákáme, jen bych nerad obětoval naše mladé, za nějakou větší rybu
A na závěr.. snad dnes vyhrajeme, vsadil jsem se s kámošem o flašku.. tak Oilers? Nezklamte!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé