Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kopec aj bez Hossu hral dobre,ide mu chlapcovi :cool:

Bolland :!: :bitka3: :hroza: si chlapec koleduje o trejd ,na case sa rozhybat,sa miz da ,ze konci veskera sranda :x
Tak to hadam nie. Bolland je umna jeden z najoblubenejsich hracov takze nesmie byt trejdovany :D . Ale treba uznat, ze tuto sezonu sa dost trapi. Dufam, ze sa uchyti co najskor lebo moze prist sok ktory by som nerad videl :!:
Steven píše:Tak to hadam nie. Bolland je umna jeden z najoblubenejsich hracov takze nesmie byt trejdovany :D . Ale treba uznat, ze tuto sezonu sa dost trapi. Dufam, ze sa uchyti co najskor lebo moze prist sok ktory by som nerad videl :!:
Takze teraz okrem obrancu nam treba este aj centra :hroza: .mam citak,ze ked sa nebude Bollandovi darit dalej,stiahnu sem Kruegera zo Svedska,len neviem ci je to mozne,on je v podstate nas hrac a Bolland za obrancu,najprv som myslel,ze to bude Kopec na 100%.

Bolland sa nejako vytratil,stoji a sleduje hru,vyckava,je neskoro na puku,nepresne prihravky a v zapase proti Columbusu nevidel volneho Hossu,radsej volil strelu do mantinelov a potom ten puk nahanl,co skoncilo jeho vylucenim a golom v nasej branke,Hossu islo slaktrafit,Bolland je totalne mimo :!: :hroza:
Popradcan píše:Bolland sa nejako vytratil,stoji a sleduje hru,vyckava,je neskoro na puku,nepresne prihravky a v zapase proti Columbusu nevidel volneho Hossu,radsej volil strelu do mantinelov a potom ten puk nahanl,co skoncilo jeho vylucenim a golom v nasej branke,Hossu islo slaktrafit,Bolland je totalne mimo :!: :hroza:
Ked ti mam povedat pravdu, Bollanda si ako obrancu predstavit neviem. Krueger je moj hrac, fandim mu a je mi sympaticky, verim ze sa moze presadit u nas. Uvidime co bude s Bollandom, treba verit, ze sa v dalsich zapasoch naplno presadi, lebo ako vravis je to bieda, zatial :!:

Inak co ten Hossa ? :cry:
Steven píše:
Popradcan píše:Bolland sa nejako vytratil,stoji a sleduje hru,vyckava,je neskoro na puku,nepresne prihravky a v zapase proti Columbusu nevidel volneho Hossu,radsej volil strelu do mantinelov a potom ten puk nahanl,co skoncilo jeho vylucenim a golom v nasej branke,Hossu islo slaktrafit,Bolland je totalne mimo :!: :hroza:
Ked ti mam povedat pravdu, Bollanda si ako obrancu predstavit neviem. Krueger je moj hrac, fandim mu a je mi sympaticky, verim ze sa moze presadit u nas. Uvidime co bude s Bollandom, treba verit, ze sa v dalsich zapasoch naplno presadi, lebo ako vravis je to bieda, zatial :!:

Inak co ten Hossa ? :cry:
:lol: Ja som mal namysli,ze Bolland bude trejdovany za obrancu a nie ze bude hrat ,ako obranca :lol3:
My sme tenky na postoch v obrane a center..

Hossa a ani Bolland netrenovali dnes :hroza: ,mna asi j***e...,same zranenia :hroza:

Campbell by sa uz mal vratit v pondelok..

Este bude veselo...
Popradcan píše: :lol: Ja som mal namysli,ze Bolland bude trejdovany za obrancu a nie ze bude hrat ,ako obranca :lol3:

Hossa a ani Bolland netrenovali dnes :hroza: ,mna asi j***e...,same zranenia :hroza:

Este bude veselo...
o fuck, zle som pochopil :oops: :D :lol3:
Bolland nesmie odist on sa dotoho dostane a hotovo :!:
Steven píše:
Popradcan píše: :lol: Ja som mal namysli,ze Bolland bude trejdovany za obrancu a nie ze bude hrat ,ako obranca :lol3:

Este bude veselo...
o fuck, zle som pochopil :oops: :D :lol3:
Bolland nesmie odist on sa dotoho dostane a hotovo :!:
Takze Hossa na 2 tyzdne out ( upper-body injury) Bolland Healthy Scratch..
Och boze 2 tyzdne je dost, tak hadam si poradime aj bez neho. Urcite bude chybat a naviac bol v slusnej forme :thumbsdown: ... petrik bude mat radost :lol:
Tabulka NHL a vsetkych 5 timov z Centralnej divizie v prvej 10 ke :D

1 Los Angeles
2 Montreal
3 Tampa Bay
4 Nashville
5 Chicago
6 St. Louis
7 Columbus
8 Washington
9 Calgary
10 Detroit
Dnes uz sa neskutocne ale naozaj NESKUTOCNE tesim na zapas. Bolo by fakt parada keby sa dokazali chytil Kane a Bolland! :box:
Tak niet co dodat bolo to desne a ked nas porazi uz aj Edmonton :scare: :hroza: :bitka3: :x :cry:
Steven píše:Tak niet co dodat bolo to desne a ked nas porazi uz aj Edmonton :scare: :hroza: :bitka3: :x :cry:
S prvou časťou súhlasím, druhú by som vynechal... hrúza, des! Mladíci to vybavili za minútu..
MaJes píše:
Steven píše:Tak niet co dodat bolo to desne a ked nas porazi uz aj Edmonton :scare: :hroza: :bitka3: :x :cry:
S prvou časťou súhlasím, druhú by som vynechal... hrúza, des! Mladíci to vybavili za minútu..
Edmonton mal pred nasim zapasom biednu formu, ale aj tak musim uznat, ze som to asi trocha prehnal. Nedalo sa cakat, ze ich rozpraskame o 5 golov ale ze prehrame takymto rozdielom som teda necakal :bitka3: . Bola to bieda :!:
Steven píše:
MaJes píše:
Edmonton mal pred nasim zapasom biednu formu, ale aj tak musim uznat, ze som to asi trocha prehnal. Nedalo sa cakat, ze ich rozpraskame o 5 golov ale ze prehrame takymto rozdielom som teda necakal :bitka3: . Bola to bieda :!:
3 rychle goly porazia aj vola :D..nebolo to az tak zle,na to co nam chyba,okrem prvej lajny sa vsetci na lade hladali,to sa hra potom tazko a Kopec sa nemohol najst vobec ,ako keby nehral..
Popradcan píše:3 rychle goly porazia aj vola :D..nebolo to az tak zle,na to co nam chyba,okrem prvej lajny sa vsetci na lade hladali,to sa hra potom tazko a Kopec sa nemohol najst vobec ,ako keby nehral..
áno, toto je svätá pravda, v podstate viditelná bola len prvá formácia a to je málo.. Kopec v podstate ani nevedel ako prišiel k toľkým mínuskám :)
Steven píše:Edmonton mal pred nasim zapasom biednu formu
no pockaj stivi, sice sme mali nelichotivu seriu prehier, ale posledne dva zapasy sme nehrali zle - 2x prehra po sn, a to so silnymi plamenmi a tento rok tiez silnym (zatial) columbusom. Vobec sme neboli daleko k vyhre v oboch tychto zapasoch.
Ale aj pre mna osobne bola tato vyhra sokujuca :shock: hrali sme treti zapas behom 4 dni. Ale tak potesili ma chlapci :clap:
Ok,podme si to zhrnut...

Nasi hrali KONECNE,ako tim :!: ,prvy krat v tejto sezone,po prvy krat sme dovolili iba 26 shots na nasu branku,nasa tretia lajna sa konecne zacina podobat na tu z poslednej sezony,ale z jednym rozdielom,ze je rychlejsia a dravejsia,pacil sa mi vykon a podla mna ,to bol najlepsi vykon v tejto sezone :!:

Nam staci zatial,ked budeme mat 3 scoring lines ZATIAL :!: , vo stvrtej mame talentu tiez dost,ako poslednu sezonu,jedina slabina je na poste obrancov v tretom pare,NIC VIAC :!:

Tento tim je este lepsi,ako ten posledny,je rychlejsi a bude robit superom problemy,ako v poslednej sezone...

Na tento zapas som cakal,kedy sa konecne ukazu,ako TEAM !!!

Obrázek
Popradcan píše:Tento tim je este lepsi,ako ten posledny,je rychlejsi a bude robit superom problemy,ako v poslednej sezone...
Z toho sa samozrejme teším, že v obrane sa to zlepšilo...ale až tak? (narážam na ten citát) :hmm:
Getzo5 píše:
Popradcan píše:Tento tim je este lepsi,ako ten posledny,je rychlejsi a bude robit superom problemy,ako v poslednej sezone...
Z toho sa samozrejme teším, že v obrane sa to zlepšilo...ale až tak? (narážam na ten citát) :hmm:
Tento tim je rychlejsi,len sa pozri na nasu tretiu lajnu,Skille,Dowella Stalberg v kazdom zapase robia velke problemy superom a nevedia kde im hlava stoji,uz len zlepsit koncovku a je to,potom uz len nech sa chyti Hendry a sme komplet :P
Tak a dnes proti Rangers :!: V akcii uz aj Campbell :clap: :wave: . Parada tesim sa a verim v plny bodovy zisk :!:
Steven píše:Parada tesim sa a verim v plny bodovy zisk :!:
Tak z MSG bez bodu.. aj keď X-ka by bola určite spravodlivá!

Kopec ďalšie dve mínusky :| No takmer 20 min. TOI, PP gól, na konci vybojovaná presilovka ...
MaJes píše:
Steven píše:Parada tesim sa a verim v plny bodovy zisk :!:
Tak z MSG bez bodu.. aj keď X-ka by bola určite spravodlivá!

Kopec ďalšie dve mínusky :| No takmer 20 min. TOI, PP gól, na konci vybojovaná presilovka ...
My tlacime a lemry davaju goly,5 stali pred brankarom,po 2 tretine zblokovali NYR 27 striel :!:

ANTIHOKEJ v podani NYR :hroza: ,to uz radsej pozerat nasu extraligu... :butt: ich nechcem vidiet v tejto sezone,podobne Buffalo same sh*t .. :grc: :grc: :grc:

To bolo utrpenie pozerat tento zapas,dufam,ze s nimi nehrame aspon 2 roky,lutujem ich fans,pozerat tento beton vysrany a to som si myslel,ze na Zapade sa neda pozerat na Nashville,lae sa nechyta na rangers....UTRPENIE..PLEASE NO MORE!!!!!!!!!!!!!
Spal som z otvorenymi ocami :ho*no: :ho*no: :ho*no: :grc: :grc: :grc:

stratene 2 a pol hodiny mojho zivota :hroza:
s Diablami 3:5 .. Majo pozeral si? Mne nevydalo.. daj prosím reportík nejaký :)

Aj keď myslím, že to bol podobný match ako s Rangers... :thumbsdown:

Kopec opäť -3, Sharpy dokonca -5 :hmm: aj keď obaja boli myslím pri oboch EN góloch..
Tiež by ma potešil nejaký report o našej hre. Z pozápasového videá na NHL však vidím, že pri prvom góle spravil Campbell hrubku, ktorú potrestal Arnott :? Ale hit na Eliáša mu vyšiel :D . Pri druhom góle chyba Keitha. Škoda nevyužitej šance 5 minút po začiatku tretej tretiny. Priznám, že proti trápiacim sa Devils som čakal plný bodový zisk ale čouž, Ideme ďalej :!:
Steven píše:Ale hit na Eliáša mu vyšiel :D
Nevyšiel, akurát Eliáš vie krásne padať asi ako ja... Matrix motion :lol2:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS