čtv 28. říj 2010 18:46
Kopec aj bez Hossu hral dobre,ide mu chlapcovi
Bolland
si chlapec koleduje o trejd ,na case sa rozhybat,sa miz da ,ze konci veskera sranda
Bolland
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Takze teraz okrem obrancu nam treba este aj centraSteven píše:Tak to hadam nie. Bolland je umna jeden z najoblubenejsich hracov takze nesmie byt trejdovany. Ale treba uznat, ze tuto sezonu sa dost trapi. Dufam, ze sa uchyti co najskor lebo moze prist sok ktory by som nerad videl
Ked ti mam povedat pravdu, Bollanda si ako obrancu predstavit neviem. Krueger je moj hrac, fandim mu a je mi sympaticky, verim ze sa moze presadit u nas. Uvidime co bude s Bollandom, treba verit, ze sa v dalsich zapasoch naplno presadi, lebo ako vravis je to bieda, zatialPopradcan píše:Bolland sa nejako vytratil,stoji a sleduje hru,vyckava,je neskoro na puku,nepresne prihravky a v zapase proti Columbusu nevidel volneho Hossu,radsej volil strelu do mantinelov a potom ten puk nahanl,co skoncilo jeho vylucenim a golom v nasej branke,Hossu islo slaktrafit,Bolland je totalne mimo![]()
Steven píše:Ked ti mam povedat pravdu, Bollanda si ako obrancu predstavit neviem. Krueger je moj hrac, fandim mu a je mi sympaticky, verim ze sa moze presadit u nas. Uvidime co bude s Bollandom, treba verit, ze sa v dalsich zapasoch naplno presadi, lebo ako vravis je to bieda, zatialPopradcan píše:Bolland sa nejako vytratil,stoji a sleduje hru,vyckava,je neskoro na puku,nepresne prihravky a v zapase proti Columbusu nevidel volneho Hossu,radsej volil strelu do mantinelov a potom ten puk nahanl,co skoncilo jeho vylucenim a golom v nasej branke,Hossu islo slaktrafit,Bolland je totalne mimo![]()
Inak co ten Hossa ?
o fuck, zle som pochopilPopradcan píše:Ja som mal namysli,ze Bolland bude trejdovany za obrancu a nie ze bude hrat ,ako obranca
![]()
My sme tenky na postoch v obrane a center..
Hossa a ani Bolland netrenovali dnes,mna asi j***e...,same zranenia
![]()
Campbell by sa uz mal vratit v pondelok..
Este bude veselo...
Takze Hossa na 2 tyzdne out ( upper-body injury) Bolland Healthy Scratch..Steven píše:o fuck, zle som pochopilPopradcan píše:Ja som mal namysli,ze Bolland bude trejdovany za obrancu a nie ze bude hrat ,ako obranca
![]()
My sme tenky na postoch v obrane a center..
Hossa a ani Bolland netrenovali dnes,mna asi j***e...,same zranenia
![]()
Campbell by sa uz mal vratit v pondelok..
Este bude veselo...![]()
![]()
Bolland nesmie odist on sa dotoho dostane a hotovo
Edmonton mal pred nasim zapasom biednu formu, ale aj tak musim uznat, ze som to asi trocha prehnal. Nedalo sa cakat, ze ich rozpraskame o 5 golov ale ze prehrame takymto rozdielom som teda necakalMaJes píše:S prvou časťou súhlasím, druhú by som vynechal... hrúza, des! Mladíci to vybavili za minútu..Steven píše:Tak niet co dodat bolo to desne a ked nas porazi uz aj Edmonton![]()
![]()
![]()
![]()
3 rychle goly porazia aj volaSteven píše:Edmonton mal pred nasim zapasom biednu formu, ale aj tak musim uznat, ze som to asi trocha prehnal. Nedalo sa cakat, ze ich rozpraskame o 5 golov ale ze prehrame takymto rozdielom som teda necakalMaJes píše:S prvou časťou súhlasím, druhú by som vynechal... hrúza, des! Mladíci to vybavili za minútu..Steven píše:Tak niet co dodat bolo to desne a ked nas porazi uz aj Edmonton![]()
![]()
![]()
![]()
. Bola to bieda
áno, toto je svätá pravda, v podstate viditelná bola len prvá formácia a to je málo.. Kopec v podstate ani nevedel ako prišiel k toľkým mínuskámPopradcan píše:3 rychle goly porazia aj vola..nebolo to az tak zle,na to co nam chyba,okrem prvej lajny sa vsetci na lade hladali,to sa hra potom tazko a Kopec sa nemohol najst vobec ,ako keby nehral..
no pockaj stivi, sice sme mali nelichotivu seriu prehier, ale posledne dva zapasy sme nehrali zle - 2x prehra po sn, a to so silnymi plamenmi a tento rok tiez silnym (zatial) columbusom. Vobec sme neboli daleko k vyhre v oboch tychto zapasoch.Steven píše:Edmonton mal pred nasim zapasom biednu formu
Tento tim je rychlejsi,len sa pozri na nasu tretiu lajnu,Skille,Dowella Stalberg v kazdom zapase robia velke problemy superom a nevedia kde im hlava stoji,uz len zlepsit koncovku a je to,potom uz len nech sa chyti Hendry a sme kompletGetzo5 píše:Z toho sa samozrejme teším, že v obrane sa to zlepšilo...ale až tak? (narážam na ten citát)Popradcan píše:Tento tim je este lepsi,ako ten posledny,je rychlejsi a bude robit superom problemy,ako v poslednej sezone...
My tlacime a lemry davaju goly,5 stali pred brankarom,po 2 tretine zblokovali NYR 27 strielMaJes píše:Tak z MSG bez bodu.. aj keď X-ka by bola určite spravodlivá!Steven píše:Parada tesim sa a verim v plny bodovy zisk
Kopec ďalšie dve mínuskyNo takmer 20 min. TOI, PP gól, na konci vybojovaná presilovka ...