Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nijako to nenaplnia, dostanú pár gólov a budú zase dumať, kto čo spravil nefér. Myslím, že Malone by si skôr mal dať pozor na Brasheara ak ma taketo reci.
Pokud vím , tak Brashear je zraněnej
Tak dúfam, že v zápase medzi WHS a TBL budú úspešní hráči "bleskov" (TBL) aj keď "blesky" prehrali s WSH posledných 9 vzájomných zápasov. :shock:. Takže im majú čo vrátiť. Tipujem 5:4 pp pre TBL. :frajer2:. Takže GO BOLTS GO !!!
Já doufám že vyhraje capitatls vsázím na ně :smile03: tipuju 4:3 pro washington nad islanders
Tak Greenko je fakt macher :yes: :yes:
Za zmienku tiez stoji ze 4 hraci WSH maju minimalne 70 bodov. Toto nema ziadny iny team v NHL :good: :rocker:
Inak tito 4 chlapci su fakt neskutocni a je vidiet, ze si navzajom vyhovuju..ak ktokolvek z nich chyba, uz to neni ono..kazdy z nich je iny, a preto sa tak skvele doplnaju.
Tak před Greenem fakt smekám , 63 zápasů - 70 bodů , z toho 30 branek . To je fakt síla :good: navíc v tabulce pravdy má +24 bodů , kdo by to byl řekl před 2 lety , kdy se za 70 zápasů trefil 2 x ...
JJ Green je frajer :frajer2: ale možná byb ylo lepší ho rovnou přesunout do útoku, třeba by nakonec dával 100 bodů za sezonu :D
nie nie..takto je to dobre, Green casto tazi z toho ze prichadza z druhej vlny, vela x tam vypali v plnej rychlosti a kym sa obrana spamata, tak sa uz steluje na strelu, to by sa mu ako utocnikovi nestavalo. A niekto musi aj tie puky rozohravat zozadu, na to je Greeni tiez macher.
Přesně tak . Navíc nikde není psáno , že těch 100 bodů nemůže udělat i z pozice obránce . 100 bodů hodlám si trvdit že asi ne , ale takových 90 bodů by pro něj nemusel být problém . Třeba příští rok . Pokud se tam ta parta udrží ... tak proč ne :thumbsup:
myslim ze tych 90 tiez neda a ja budem rad za kazdu taku sezonu ked zopakuje "len" tohtorocny vykon. Myslim ze tych 5 bodov este niekde nasmodrcha a na hraca co odohra 68 zapasov by bolo tych 75 bodov krasny pocin (najma ak ide o obrancu). Inak malo ludi si uvedomi, teda aspon ja si to myslim ze taku zasluhu na Greenovom vzraste ma terajsi kouc. Pri Glenovi ako to bolo pisane vyssie sa mu ani zdaleka tak nedarilo, aj ked treba brat do uvahy, ze bol len v zaciatkoch a obrancovia dozrievaju predsa neskor.
Když si to tak propočítáš , tak je mohl letos uhrát s přehledem . Pokud by teda nevynechal těch 12 zápasů nebo kolik . Za Hanlona se mi celkově Washington moc nelíbil , to jsme vás dokonce i párkrát porazili :lol2: každopádně s Brucem to byl od Caps geniální tah . Kdo umí , umí . Celkově se jeví jako rozumný člověk , o tom že je skvělý tréner není pochyb . My , fanoušci Bolts bychom mohli vyprávět . Za střídačkou je borec co neustále žvýká a myslí si o sobě kdo ví co . Trochu pokory by neuškodilo .
No to je pravda, ak by odohral celu sezonu, tak by ta 90-tka urcite padla. Co sa tyka Tampi tak trenera by som moc neodsudzoval, vyznava taky styl hry, co sa mne paci, hrat tvrdo, ferovo, ale ked na nich niekto vyskoci, tak si to nenechat a to je mne sypaticke. Slabinu maju Bolts hl. v manazmente..myslim ze to najhorsie co vas mohlo postihnut bola zmena majitela, chuja sa tomu rozumeju a cele to tam riadia. Ved aj preto GM odstupil. Trenera mozte mat sebelepsieho, ale ked mate kktske vedenie co sa z dlhej chvile rozhodne urobit par trejdov, aby im presiel cas, tak to tak potom vyzera.
To je fakt sila..tak asi chceme Buf posunut do PO lebo inak si neviem vysvetlit tie dva vlastne goly. Mali by si radsej odrezat cepele a hrat s poriskami, lebo takto si supat goly je fakt na zamyslenie. :evil:
Prechadzal som sa statistikami a zaujalo ma cislo +24 u Semina. Je to pre mna prekvapenie. U Greena ktory ma rovnako to prekvapenie nie je.
Super..tak nam z dvojzapasu Tampa - Florida staci ziskat jeden bod a budeme druhi, co by nam v dalsich bojoch vyrazne pomohlo. Dufam, ze to chlapci dako uhraju a tu druhu priecku udrzia.
No tak sa nam to trochu pomenilo a este nieje nic iste. Istotu mame len v tom, ze si zahrame but z NYR, al. MTL. S tejto dvojice by som radsej bral MTL a to, ze Rangers maju kvalitnejsieho brankara, po zraneni 2 obranocv Habs asi aj kvalitnejsiu obranu a hraju omnoho tvrdsie. Ak chytime Rangers, tak to bude este velmi tazke :evil:
XruC píše:seria bude z najvacsou pravdepodobnostou WSH-NYR
podla mna nakoniec vyfasujete Habs a my Rangers :yes: ale je mi to jedno, budu to :good: serie tak pre nas, ako aj pre Vas :wink:
Tazko si vybrat z tejto dvojice...obidva celky su kvalitne...s obomi mame v tejto sezone rovnaku bilanciu v nas prospex:
WSH 3-1 MTR (3-0 doma,2-1 vonku,4-5 vonku,4-3p doma) skore 13-9
WSH 3-1 NYR (3-1 doma,5-4p vonku,2-1 doma,4-5p vonku) skore 14-11
Ja si myslim,ze ked aj vyfasujeme Habs,ze to nebudeme mat o nic lahsie.Sice obrana Habs je citelne oslabena....Price niekedy zazmetkuje...ale v utoku su rovnako silny ako my.A ked este vezmem do uvahy,ze Prica nahradi Halak...bude to este zaujimave.Ten je momentalne vo forme...ale verim,ze Caps sa mu postaraju o miestenku na MS
Tak nakonec máte Rangers a já osobně souhlasím s XruCem, že toto pro Vás bude max. těžká série, kdybych měl nyní tipnout postupujícího tak dám Rangers. Uvidíme jak na tom bude Král Henrik a spol. ale domnívám se že letos končíte opět v 1. kole (viz. loni s PHILLY že :wink: )........ !!!!
No NYR hra presne taky hokej, aky nemame radi, defenzivny s dobrym brankarom a tvrdostou na hrane + ked sa k tomu prida aj Avery, tak to bude fakt tazke. Hl. maju hracov na PO, ktorym aj ked ZC nevysla v PO budu urcite lepsi. Ale zase si myslim, ze aj my sme lepsi ako min. rok, hl. ziskali vsetci vela skusenosti. Uvidime..osobne v mojej hlave su favoriti Rangers, ale do posledneho zapasu budem verit Capitals, citim, ze tentokrat ma nesklamu :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :scare:
Dolezitym faktorom bude,ako nam zaxytaju brankari....NYR sa mozu opriet o Lundqvista...u nas je o tak 50 na 50.Bud to Theovi vyjde,alebo mu to tam pada jedna radost.Kiez by nadviazal na vykony PO z minulej sezony.Ale aj tak mame lepsi team....sme mierny favoriti a preto si myslim,ze do 2. kola pojdeme my.
no PO je hodně o golmanech a myslím že v tom se Rangers ani zdaleka nevyrovnáte já v teto serii favorizuju Rangers ikdyž nerad :evil:
To je docela slovo do pranice - v čem si myslíš že máte lepší tým, to by mě docela zajímalo? Myslíš jako v sehranosti a kompaktnosti nebo ve jménech? Ano, máte Ovečkina, dle mého názoru nejlepšího hokejistu současnosti, pak skvělého nahrávače Bäc, občas solidně hrajícího Sem - no nevím, Rangers mají na druhé straně již Tebou zmiňovaného Krále Henrika, ten je zase dle mého názoru nejlepší gólman světa, dále v obraně stále řekl bych dobrého Reddena, k tomu Rozsívala a vútoku Dru, Gom, Nas atd....... !!!!
Promiň, nyní si musím nafackovat, jelikož jak jsem dnes v laufu tak jsem u Vás v obraně zapomněl na svého oblíbence Mikea Greena, to je opravdu bek budoucnosti který umí naprosto vše, co se týče hry dopředu a střelby tak je naprosto fantastický..... !!!! Takže se domnívám že jestli jsi myslel že jste lepší co do jmen tak to je diskutabilní, ano Ovečkin a Green, možná Bäc, ale jinak nic moc, co se týče kompaktnosti tak se domnívám že Tě Rangers hodně nemile překvapí, myslím že to tu již říkal XruC, tento tým hraje hokej jako střižený pro PO - no uvidíme, každopádně se budu snažit aby mi z této série nic neuniklo....... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
No rozhodne som to nebral podla mien.Hviezdne mena v tyme este nie su zarukou uspexu....vid minula sezona...milionovy NYR mali Jagra,Straku,Gomeza,Druryho,Shanahana,Rozsivala atd. atd. ....a vypadli uz v 1.kole.Dolezita je xemia muzstva.V jednoduxosti povedane...mat aspon z kazdeho rozku trosku.Mozem povedat,ze v utoku sme silnejsi ako Rangers,ale naopak skripe nam to v obrane a niekedy aj par metrov za nou.A o tvrdosti na nasej strane radsej ani nehovorim....to sme uplne out....
Ale na oplatku mame kvalitativne dobre vyvazene utoky a spickove presilovky.Zohratost je na nasej strane....
Uvidime ako to nakoniec dopadne....len tvrdim,ze favorizujem nasix
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES