Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Joe S. píše:In what fucking universe is Sutton better than Hall Gill? :sok:
No dle mého je.. Pokud na to máš jiný názor, tak řekni :thumbsup:
a v čom konkrétne je Sutton lepší od Gilla prípadne iného priemerneho obrancu NHL?
Joe S. píše:a v čom konkrétne je Sutton lepší od Gilla prípadne iného priemerneho obrancu NHL?
Sutton má dobrou střelu (tvrdá, docela přesná). Fyzické parametry mají vesměs stejné. Gill mi ale přijde méně obratný a nedá se využít v přesilovce (leda před branku). Gill má možná navrch v poziční hře, oni jsou vesměs totožní hráči, jen bych pro toho Suttona v týmu našel více rolí.
Reeper.89 píše:
Joe S. píše:a v čom konkrétne je Sutton lepší od Gilla prípadne iného priemerneho obrancu NHL?
Sutton má dobrou střelu (tvrdá, docela přesná). Fyzické parametry mají vesměs stejné. Gill mi ale přijde méně obratný a nedá se využít v přesilovce (leda před branku). Gill má možná navrch v poziční hře, oni jsou vesměs totožní hráči, jen bych pro toho Suttona v týmu našel více rolí.

nič proti, ale za to Suttona využiješ akurát tak na polievanie kvetov bare, keď pravidelne dostáva dlhé dištance vďaka jeho hnusným zákernostiam :jn:

a Gill je spoľahlivý defenzívny obranca, v podstate druhý brankár, také niečo si predstavujem pod pojmom obranca
The Rev píše:Už z blbé wiki se dozvíme, že Defence (defense in the United States) in ice hockey is a player position whose primary responsibility is to prevent the opposing team from scoring. .
Joe S. píše:..
Zas nemusíš rejpat, pojem defenseman je mi znám.. :wink: A že by byl Gill druhý gólman.. ano, před pár lety ano ale teď už opravdu ne.. A to, že Sutton je často suspendovaný je blbej argument. Suspendací je mnoho a mnohdy jde i o hráče kategorie Ovechkin.
Ani ve snu by mě nenapadlo, že to dopadne takhle..

Neuvěřitelný zápas! Parádní Gagner a důležité 3 body!.. Gagner jako třetí hráč v historii Oilers dokázal nasbírat 8 bodů! Mimochodem, další dva "olejáři", kterým se to povedlo jsou Wayne Gretzky a Paul Coffey. Od Gagnera jsem tohle vůbec nečekal. Spíše jak o bodových hodech či dobré formě jsme na internetu nacházel spekulace o jeho výměně do Toronta a právě Chicaga. Navíc, v posledních 8 zápasech má statistiku 0+1.. Ale dnešní noc, to bl jeho zápas. Byl bych strašně rád, kdyby neodcházel a v podobných výkonech dál pokračoval. :)

Skvěle hrál samozřejmě i zbytek týmu. Devan DUbnyk i dál potvrzuje parádní formu. Z 47 střel, co na něj mířilo pustil jen 4. Gagnerovi v jeho bodových hodech skvěle sekundírovali Hall a Eberle. Po minulém výprasku, kdy Jestřábi od nás odcházeli poraženi 9:2 jsem čekal, že dnes uvidíme hodně vyrovnaný zápas, nutno, za tento omyl jsem strašně rád a první prázdninový den mi začal opravdu náááááramně dobře. Děkuju kluci! :yes:
Reeper.89 píše: Byl bych strašně rád, kdyby neodcházel a v podobných výkonech dál pokračoval. :)
:rofl:
to si snad delas prdel ?!? :lol: :eek2:
petrik píše:
Reeper.89 píše: Byl bych strašně rád, kdyby neodcházel a v podobných výkonech dál pokračoval. :)
:rofl:
to si snad delas prdel ?!? :lol: :eek2:
Znáš slovíčko PODOBNÝ? Asi né koukám.. :sok: Nemyslel jsem toi sbírat body po hrstech jako spíše najíždět si před branku (což on nedělá) a být pečlivý v obraně (což on nedělá). Dávej na té základní škole více pozor :good:

Jinak dodám, naposledy se tento počin povedl Mariu Lemiuxovi. Bylo tomu před 23 lety. :)
Reeper.89 píše:Spíše jak o bodových hodech či dobré formě jsme na internetu nacházel spekulace o jeho výměně do Toronta a právě Chicaga. Navíc, v posledních 8 zápasech má statistiku 0+1..
No já bych ho bral, i kdyby u nás hrál tužku, tak nám aspoň příště nedá zase asi 60 gólů.
brainfck píše:
Reeper.89 píše:Spíše jak o bodových hodech či dobré formě jsme na internetu nacházel spekulace o jeho výměně do Toronta a právě Chicaga. Navíc, v posledních 8 zápasech má statistiku 0+1..
No já bych ho bral, i kdyby u nás hrál tužku, tak nám aspoň příště nedá zase asi 60 gólů.
Moc by jsi si nepomohl, vám dá pokaždé jiný hráč Oilers bodový příděl. Naposled to byl tuším Eberle.
No to si snad děláš... :D Gagner se uplně zbláznil, nevim, jestli mu mladá roztáhla po pár letech nohy ale takovýhle hody bych od něj vážně nečekal. V dnešní době ale asi od nikoho :D Teď bude zase osm zápasů ticho, ale tak jeho cenu při TDL to určitě zvýší :thumbsup:

PainKiller píše: :arrow: ale tak jeho cenu při TDL to určitě zvýší :thumbsup:

Já si myslím, že zůstane. Ono, zajímalo by mě pak totiž, kdo by hrál 2. centra.. Horcoff? Ten na to nemá.. :nono:
prve tri hviezdy zapasu Sam Gagner, Sam Gagner a Sam Gagner :lol: :cool:

v tejto sezone je uz viacmenej jedno, kto bude hrat druheho centra :ja_neviem: gagner si pekne zvysil cenu a mozno prave za neho by sme toho 2. centra mohli ziskat :hmm:

Obrázek
Tento zapas moze Gagnerovi nesmierne psychicky pomoct a jeho vykony mozu mat vzostupnu tendenciu,takze podla mna aj keby ho chcel vas GM vymenit, po tomto vykone zlozi telefon a pocka si, ako bude Sammy pokracovat.
RNH is back :wave: :jupi:

gagner pokracuje v dobrych vykonoch (2+1, premeneny najazd), ale len bodovo. Predviedol ukazkovy kiks pri prvom gole wings, -2 a faceoffs 5 z 15 :nono: :hmm: ale ak bude takto bodovat aj nadalej, preco nie.
teraz 3 tazke zapasy vonku, toronto, detroit, ottawa :nervozny:
arek píše:RNH is back :wave: :jupi:

gagner pokracuje v dobrych vykonoch (2+1, premeneny najazd), ale len bodovo. Predviedol ukazkovy kiks pri prvom gole wings, -2 a faceoffs 5 z 15 :nono: :hmm: ale ak bude takto bodovat aj nadalej, preco nie.
teraz 3 tazke zapasy vonku, toronto, detroit, ottawa :nervozny:
To vhazování je u něj otřesné.. ono, celkově u nás až na Belangera není hráč, co by pravidelně exceloval vhazování. (Brule to občas zvládl a O'Mara)..
:arrow: Zdá se, že po posledních výkonech (asi myšleno ty dva zápasy) se vedení Oilers rozhodlo stáhnout Sama Gagnera z trading block .. - Gagner měl i díky zranění poněkud vlažný vstup do sezóny. Navíc jeho pozici obsadil velice dobře hrající a hlavně produktivní RNH. Začaly se šířit spekulace o jeho výměně (Toronto, Chicago .. ) No v posledních dvou zápasech se bodově prosadil celkem 11 krát a podle posledních zpráv by tedy Gagner měl setrvat a po sezóně by měla dokonce začít vyjednávání o nové smlouvě :jn:

:arrow: Naopak, stále se vedení snaží vyměnit Aleše Hemského a stále by o něj mělo mít zájem trio Predators, Maple Leafs a Red Wings. Výměna by se měla uskutečnit ještě před uzávěrkou přestupů, čili 27. března. :jupi:

// 27. unora :) arek.

EDIT: Díky za opravu :)
A ještě jednou Gagner :arrow: "Sam Gagner se stal jediným hráčem v historii Edmontonu podílejícím se na 11 brankách Oilers v řadě."
Reeper.89 píše:Naopak, stále se vedení snaží vyměnit Aleše Hemského a stále by o něj mělo mít zájem trio Predators, Maple Leafs a Red Wings. Výměna by se měla uskutečnit ještě před uzávěrkou přestupů, čili 27. února. :jupi:
Kua, čo si mám o tom myslieť ? Fakt by bol Aleš skutočnou posilou pre Detroit v play-off ? Nevravím, že by som nechcel takého playmakera ako je on, no jeho priam lepidlo na zranenia :ja_neviem:
Pasha píše:
Reeper.89 píše:Naopak, stále se vedení snaží vyměnit Aleše Hemského a stále by o něj mělo mít zájem trio Predators, Maple Leafs a Red Wings. Výměna by se měla uskutečnit ještě před uzávěrkou přestupů, čili 27. února. :jupi:
Kua, čo si mám o tom myslieť ? Fakt by bol Aleš skutočnou posilou pre Detroit v play-off ? Nevravím, že by som nechcel takého playmakera ako je on, no jeho priam lepidlo na zranenia :ja_neviem:
Možná by pomohl zvednout hru Zetterberga, který letos nehraje vůbec dobře. :ja_neviem:
Ruff zranený pri tréningu a teraz toto. :sok:
TSNBobMcKenzie Bob McKenzie
Tom Renney got 10 to 12 stitches in head, has headache and ringing in ears. May be concussed so erring on side of caution by not coaching.
14 minutes ago

dantencer Dan Tencer
Edmonton Journal reports that Tom Renney will not coach tonight after being hit by a puck in this morning's practice. Ralph Krueger steps in
44 minutes ago
Čo sa to dnes porobilo? :scare:

Mimochodom - na zápase Toronta a Oilers scouts/executives of 22 NHL teams. :jn:
Vs. Maple Leafs

Na začátku zápasu jsme měli prvních cca 5 minut jasnou převahu a vytěžili jsme z toho také gól, když Eberle po souhře se spoluhráči z lajny vsítil první gól zápasu. Poté jsme jakoby přestali bránit a uneseni ofenzívou jsme nechávali otevřená vrátka, a tak se zanedlouho radoval i soupeř, který snížil díky skvělé práci Grabovského a Macarthura (druhý jmenovaný vsítil branku). Grabovski nám pak také ukázal "krasojízdu" a neschopnost našich obránců když ze svého pásma prošel až do našeho a přesnou nahrávkou našel Gardinera, který se nemýlil a poslal Maple Leafs do vedení. Byla to o5 naše první lajna, která vymyslela gól, který znamenal vyrovnání. Eberle svým druhým gólem v utkání po přihrávkách Halla a Petryho vyrovnal. Tím nám skončila první třetina..

Druhá třetina začala jak jinak, než gólem. Kessel po přihrávce Lombardiho střílel do poloodkryté branky a nemýlil se. Pokrytí hráčů u branky nám dělá značné problémy..Poté chyboval Barker a byl z toho další zbytečný gól. Nechápu, jak mohl podcenit situaci a tak **** to ve svém pásmu zahrát.. :sok: Tohle byla kdysi trojka 3ka draftu a kapitán kanadské juniorky? .. :thumbsdown:
:arrow: Ve včerejším zápase nejen, že jsme dostali pořádně naloženo, ale o5 se nám zranil RNH.. Obnovil si zranění rameno a tak, boj o Calder trophy pro něj nevypadá dobře. Doba rekonvalescence je 8 - 12 dní (některé zdroje uvádějí 7 - 10)

:minus:
A nwm, kdo z vás viděl včerejší zápas s Torontem, ale Potter nechť má střelu jakou chce, tak bych jej nakopal z5 na farmu.. :slap: Poslední dva zápasy hraje velice zle, ztrácí puky (proti DRW) a je nedůsledný v osobních soubojích (TML) ..

:minus:
A ať se na mě Barker nezlobí ale za ten jeho včerejší KIKS bych jej taky posadil na tribunu, stejně ty jeho výkony nejsou vůbec dobré ..
Vs. Red Wings

Do zápasu jsme vstoupili poměřrně lačně, a tak nás zachraňoval Khabibulin. První gól padl v přesilovce. DRW sehráli dobrou akci a Franzen se ocitl sám před brankou. Dostali jsme poté ještě jednu branku než jsme se vzchopili. Zase u nás hrála "jen" první lajna. Gagner o5 bodoval (2+0) a hrál dobře i dozadu.. Hemský a spol. ale hráli prachbídně. Vyzdvihl bych ještě Paajarviho, ten se mi líbil (bojoval o puky, snažil se hrát i do těla, dělal tlak na branku..), dokonce si připsal bod za asistenci. :yes:

Výkon mužstva ale není vůbec dobrý. Okrem první formace, který si vytváří pravidelně šance a dokonce je i proměňuje nám zbytek útočných řad vadne. Chemie Hemského s Horcoffem je dávno pryč.. Chce to produktivní 2. lajnu, protože veškerá tíha stojí na té první. Zkusil bych povolat Omarka a dát mu šanci po boku Paajarviho a hodit jim na centra Landera či onoho Horcoffa. Hemský zbytečně ztrácí puky a nic nevymýšlí jak tomu bylo léta z5. A co hlavně, posadit BARKERA. Jestli snesu Pottera tak jeho ne. 2 zápasy v řadě kdy vyloženě hraje AntiHokej. :hroza:

:plus: forma Gagnera, která i přes mé očekávání stále nevadne

:minus: Slabá produktivita zbytku týmu

:minus: Počet vypracovaných šancí

:minus: Hra obrany..

Víceméně pořád to stejné .. :slap:
Vs. Senators

Tak výhra v prodloužení, děkujme Hallovi. :) Lví podíl na ni měl Khabibulin, který zlikvidoval spoustu šancí Senators. Dnes bych vyzdvihl i hru 2. lajny, když Hemský i Horcoff bodovali a hráli se zápalem, což se u nich jen tak nevidělo. Paajarvi nám po jejich boku taky našel druhý dech. Paajarvi na začátku sezóny a teď jsou odlišní hráči. Možná v tom AHL získal ztracené sebevědomí..Možná :jn: . Každopádně, dnes vstřelil první gol po 37 zápasech a k tomu navíc trefil tyč! Naopak, dnes nebyla vidět skoro vůbec 1. lajna. Ale tak, každý den není posvícení. Dnešní výkon byl opravdu vyrovnaný, střelba , hity, vhazování také, což je naše slabina. První třetinu měli navrch Senators, druhou to bylo vyrovnané a v poslední jsme měli navrch zase my. BTW: Barker dnes nehrál a bylo to znát. Nehodlal jsem zjišťovat, proč tomu tak je ale uvítal jsem to. :yahoo:

:plus: Khabibulin, jež dnes doslova čaroval

:plus: Druhá lajna, která dnes hrála jasně nejlépe

:plus: Jeff Petry, ten chlapec se mi začíná moc líbit

:minus: Sutton, který dnes nadělal více neplechy jak užitku
3205 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS