Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Sutton má dobrou střelu (tvrdá, docela přesná). Fyzické parametry mají vesměs stejné. Gill mi ale přijde méně obratný a nedá se využít v přesilovce (leda před branku). Gill má možná navrch v poziční hře, oni jsou vesměs totožní hráči, jen bych pro toho Suttona v týmu našel více rolí.Joe S. píše:a v čom konkrétne je Sutton lepší od Gilla prípadne iného priemerneho obrancu NHL?
Reeper.89 píše:Sutton má dobrou střelu (tvrdá, docela přesná). Fyzické parametry mají vesměs stejné. Gill mi ale přijde méně obratný a nedá se využít v přesilovce (leda před branku). Gill má možná navrch v poziční hře, oni jsou vesměs totožní hráči, jen bych pro toho Suttona v týmu našel více rolí.Joe S. píše:a v čom konkrétne je Sutton lepší od Gilla prípadne iného priemerneho obrancu NHL?
nič proti, ale za to Suttona využiješ akurát tak na polievanie kvetov bare, keď pravidelne dostáva dlhé dištance vďaka jeho hnusným zákernostiam
a Gill je spoľahlivý defenzívny obranca, v podstate druhý brankár, také niečo si predstavujem pod pojmom obranca
The Rev píše:Už z blbé wiki se dozvíme, že Defence (defense in the United States) in ice hockey is a player position whose primary responsibility is to prevent the opposing team from scoring. .
Ani ve snu by mě nenapadlo, že to dopadne takhle..
Neuvěřitelný zápas! Parádní Gagner a důležité 3 body!.. Gagner jako třetí hráč v historii Oilers dokázal nasbírat 8 bodů! Mimochodem, další dva "olejáři", kterým se to povedlo jsou Wayne Gretzky a Paul Coffey. Od Gagnera jsem tohle vůbec nečekal. Spíše jak o bodových hodech či dobré formě jsme na internetu nacházel spekulace o jeho výměně do Toronta a právě Chicaga. Navíc, v posledních 8 zápasech má statistiku 0+1.. Ale dnešní noc, to bl jeho zápas. Byl bych strašně rád, kdyby neodcházel a v podobných výkonech dál pokračoval.
Skvěle hrál samozřejmě i zbytek týmu. Devan DUbnyk i dál potvrzuje parádní formu. Z 47 střel, co na něj mířilo pustil jen 4. Gagnerovi v jeho bodových hodech skvěle sekundírovali Hall a Eberle. Po minulém výprasku, kdy Jestřábi od nás odcházeli poraženi 9:2 jsem čekal, že dnes uvidíme hodně vyrovnaný zápas, nutno, za tento omyl jsem strašně rád a první prázdninový den mi začal opravdu náááááramně dobře. Děkuju kluci!
Neuvěřitelný zápas! Parádní Gagner a důležité 3 body!.. Gagner jako třetí hráč v historii Oilers dokázal nasbírat 8 bodů! Mimochodem, další dva "olejáři", kterým se to povedlo jsou Wayne Gretzky a Paul Coffey. Od Gagnera jsem tohle vůbec nečekal. Spíše jak o bodových hodech či dobré formě jsme na internetu nacházel spekulace o jeho výměně do Toronta a právě Chicaga. Navíc, v posledních 8 zápasech má statistiku 0+1.. Ale dnešní noc, to bl jeho zápas. Byl bych strašně rád, kdyby neodcházel a v podobných výkonech dál pokračoval.
Skvěle hrál samozřejmě i zbytek týmu. Devan DUbnyk i dál potvrzuje parádní formu. Z 47 střel, co na něj mířilo pustil jen 4. Gagnerovi v jeho bodových hodech skvěle sekundírovali Hall a Eberle. Po minulém výprasku, kdy Jestřábi od nás odcházeli poraženi 9:2 jsem čekal, že dnes uvidíme hodně vyrovnaný zápas, nutno, za tento omyl jsem strašně rád a první prázdninový den mi začal opravdu náááááramně dobře. Děkuju kluci!
Znáš slovíčko PODOBNÝ? Asi né koukám..petrik píše:Reeper.89 píše: Byl bych strašně rád, kdyby neodcházel a v podobných výkonech dál pokračoval.![]()
to si snad delas prdel ?!?![]()
Jinak dodám, naposledy se tento počin povedl Mariu Lemiuxovi. Bylo tomu před 23 lety.
No já bych ho bral, i kdyby u nás hrál tužku, tak nám aspoň příště nedá zase asi 60 gólů.Reeper.89 píše:Spíše jak o bodových hodech či dobré formě jsme na internetu nacházel spekulace o jeho výměně do Toronta a právě Chicaga. Navíc, v posledních 8 zápasech má statistiku 0+1..
Moc by jsi si nepomohl, vám dá pokaždé jiný hráč Oilers bodový příděl. Naposled to byl tuším Eberle.brainfck píše:No já bych ho bral, i kdyby u nás hrál tužku, tak nám aspoň příště nedá zase asi 60 gólů.Reeper.89 píše:Spíše jak o bodových hodech či dobré formě jsme na internetu nacházel spekulace o jeho výměně do Toronta a právě Chicaga. Navíc, v posledních 8 zápasech má statistiku 0+1..
To vhazování je u něj otřesné.. ono, celkově u nás až na Belangera není hráč, co by pravidelně exceloval vhazování. (Brule to občas zvládl a O'Mara)..arek píše:RNH is back![]()
![]()
gagner pokracuje v dobrych vykonoch (2+1, premeneny najazd), ale len bodovo. Predviedol ukazkovy kiks pri prvom gole wings, -2 a faceoffs 5 z 15![]()
ale ak bude takto bodovat aj nadalej, preco nie.
teraz 3 tazke zapasy vonku, toronto, detroit, ottawa
// 27. unora
EDIT: Díky za opravu
Kua, čo si mám o tom myslieť ? Fakt by bol Aleš skutočnou posilou pre Detroit v play-off ? Nevravím, že by som nechcel takého playmakera ako je on, no jeho priam lepidlo na zranenia :ja_neviem:Reeper.89 píše:Naopak, stále se vedení snaží vyměnit Aleše Hemského a stále by o něj mělo mít zájem trio Predators, Maple Leafs a Red Wings. Výměna by se měla uskutečnit ještě před uzávěrkou přestupů, čili 27. února.
Možná by pomohl zvednout hru Zetterberga, který letos nehraje vůbec dobře. :ja_neviem:Pasha píše:Kua, čo si mám o tom myslieť ? Fakt by bol Aleš skutočnou posilou pre Detroit v play-off ? Nevravím, že by som nechcel takého playmakera ako je on, no jeho priam lepidlo na zranenia :ja_neviem:Reeper.89 píše:Naopak, stále se vedení snaží vyměnit Aleše Hemského a stále by o něj mělo mít zájem trio Predators, Maple Leafs a Red Wings. Výměna by se měla uskutečnit ještě před uzávěrkou přestupů, čili 27. února.
Ruff zranený pri tréningu a teraz toto. 

Mimochodom - na zápase Toronta a Oilers scouts/executives of 22 NHL teams.
Čo sa to dnes porobilo?TSNBobMcKenzie Bob McKenzie
Tom Renney got 10 to 12 stitches in head, has headache and ringing in ears. May be concussed so erring on side of caution by not coaching.
14 minutes ago
dantencer Dan Tencer
Edmonton Journal reports that Tom Renney will not coach tonight after being hit by a puck in this morning's practice. Ralph Krueger steps in
44 minutes ago
Mimochodom - na zápase Toronta a Oilers scouts/executives of 22 NHL teams.
Vs. Maple Leafs
Na začátku zápasu jsme měli prvních cca 5 minut jasnou převahu a vytěžili jsme z toho také gól, když Eberle po souhře se spoluhráči z lajny vsítil první gól zápasu. Poté jsme jakoby přestali bránit a uneseni ofenzívou jsme nechávali otevřená vrátka, a tak se zanedlouho radoval i soupeř, který snížil díky skvělé práci Grabovského a Macarthura (druhý jmenovaný vsítil branku). Grabovski nám pak také ukázal "krasojízdu" a neschopnost našich obránců když ze svého pásma prošel až do našeho a přesnou nahrávkou našel Gardinera, který se nemýlil a poslal Maple Leafs do vedení. Byla to o5 naše první lajna, která vymyslela gól, který znamenal vyrovnání. Eberle svým druhým gólem v utkání po přihrávkách Halla a Petryho vyrovnal. Tím nám skončila první třetina..
Druhá třetina začala jak jinak, než gólem. Kessel po přihrávce Lombardiho střílel do poloodkryté branky a nemýlil se. Pokrytí hráčů u branky nám dělá značné problémy..Poté chyboval Barker a byl z toho další zbytečný gól. Nechápu, jak mohl podcenit situaci a tak **** to ve svém pásmu zahrát..
Tohle byla kdysi trojka 3ka draftu a kapitán kanadské juniorky? ..
Na začátku zápasu jsme měli prvních cca 5 minut jasnou převahu a vytěžili jsme z toho také gól, když Eberle po souhře se spoluhráči z lajny vsítil první gól zápasu. Poté jsme jakoby přestali bránit a uneseni ofenzívou jsme nechávali otevřená vrátka, a tak se zanedlouho radoval i soupeř, který snížil díky skvělé práci Grabovského a Macarthura (druhý jmenovaný vsítil branku). Grabovski nám pak také ukázal "krasojízdu" a neschopnost našich obránců když ze svého pásma prošel až do našeho a přesnou nahrávkou našel Gardinera, který se nemýlil a poslal Maple Leafs do vedení. Byla to o5 naše první lajna, která vymyslela gól, který znamenal vyrovnání. Eberle svým druhým gólem v utkání po přihrávkách Halla a Petryho vyrovnal. Tím nám skončila první třetina..
Druhá třetina začala jak jinak, než gólem. Kessel po přihrávce Lombardiho střílel do poloodkryté branky a nemýlil se. Pokrytí hráčů u branky nám dělá značné problémy..Poté chyboval Barker a byl z toho další zbytečný gól. Nechápu, jak mohl podcenit situaci a tak **** to ve svém pásmu zahrát..
A nwm, kdo z vás viděl včerejší zápas s Torontem, ale Potter nechť má střelu jakou chce, tak bych jej nakopal z5 na farmu..
A ať se na mě Barker nezlobí ale za ten jeho včerejší KIKS bych jej taky posadil na tribunu, stejně ty jeho výkony nejsou vůbec dobré ..
Vs. Red Wings
Do zápasu jsme vstoupili poměřrně lačně, a tak nás zachraňoval Khabibulin. První gól padl v přesilovce. DRW sehráli dobrou akci a Franzen se ocitl sám před brankou. Dostali jsme poté ještě jednu branku než jsme se vzchopili. Zase u nás hrála "jen" první lajna. Gagner o5 bodoval (2+0) a hrál dobře i dozadu.. Hemský a spol. ale hráli prachbídně. Vyzdvihl bych ještě Paajarviho, ten se mi líbil (bojoval o puky, snažil se hrát i do těla, dělal tlak na branku..), dokonce si připsal bod za asistenci.
Výkon mužstva ale není vůbec dobrý. Okrem první formace, který si vytváří pravidelně šance a dokonce je i proměňuje nám zbytek útočných řad vadne. Chemie Hemského s Horcoffem je dávno pryč.. Chce to produktivní 2. lajnu, protože veškerá tíha stojí na té první. Zkusil bych povolat Omarka a dát mu šanci po boku Paajarviho a hodit jim na centra Landera či onoho Horcoffa. Hemský zbytečně ztrácí puky a nic nevymýšlí jak tomu bylo léta z5. A co hlavně, posadit BARKERA. Jestli snesu Pottera tak jeho ne. 2 zápasy v řadě kdy vyloženě hraje AntiHokej.
forma Gagnera, která i přes mé očekávání stále nevadne
Slabá produktivita zbytku týmu
Počet vypracovaných šancí
Hra obrany..
Víceméně pořád to stejné ..
Do zápasu jsme vstoupili poměřrně lačně, a tak nás zachraňoval Khabibulin. První gól padl v přesilovce. DRW sehráli dobrou akci a Franzen se ocitl sám před brankou. Dostali jsme poté ještě jednu branku než jsme se vzchopili. Zase u nás hrála "jen" první lajna. Gagner o5 bodoval (2+0) a hrál dobře i dozadu.. Hemský a spol. ale hráli prachbídně. Vyzdvihl bych ještě Paajarviho, ten se mi líbil (bojoval o puky, snažil se hrát i do těla, dělal tlak na branku..), dokonce si připsal bod za asistenci.
Výkon mužstva ale není vůbec dobrý. Okrem první formace, který si vytváří pravidelně šance a dokonce je i proměňuje nám zbytek útočných řad vadne. Chemie Hemského s Horcoffem je dávno pryč.. Chce to produktivní 2. lajnu, protože veškerá tíha stojí na té první. Zkusil bych povolat Omarka a dát mu šanci po boku Paajarviho a hodit jim na centra Landera či onoho Horcoffa. Hemský zbytečně ztrácí puky a nic nevymýšlí jak tomu bylo léta z5. A co hlavně, posadit BARKERA. Jestli snesu Pottera tak jeho ne. 2 zápasy v řadě kdy vyloženě hraje AntiHokej.
Víceméně pořád to stejné ..
Vs. Senators
Tak výhra v prodloužení, děkujme Hallovi.
Lví podíl na ni měl Khabibulin, který zlikvidoval spoustu šancí Senators. Dnes bych vyzdvihl i hru 2. lajny, když Hemský i Horcoff bodovali a hráli se zápalem, což se u nich jen tak nevidělo. Paajarvi nám po jejich boku taky našel druhý dech. Paajarvi na začátku sezóny a teď jsou odlišní hráči. Možná v tom AHL získal ztracené sebevědomí..Možná
. Každopádně, dnes vstřelil první gol po 37 zápasech a k tomu navíc trefil tyč! Naopak, dnes nebyla vidět skoro vůbec 1. lajna. Ale tak, každý den není posvícení. Dnešní výkon byl opravdu vyrovnaný, střelba , hity, vhazování také, což je naše slabina. První třetinu měli navrch Senators, druhou to bylo vyrovnané a v poslední jsme měli navrch zase my. BTW: Barker dnes nehrál a bylo to znát. Nehodlal jsem zjišťovat, proč tomu tak je ale uvítal jsem to.
Khabibulin, jež dnes doslova čaroval
Druhá lajna, která dnes hrála jasně nejlépe
Jeff Petry, ten chlapec se mi začíná moc líbit
Sutton, který dnes nadělal více neplechy jak užitku
Tak výhra v prodloužení, děkujme Hallovi.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé