Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Naše výkony idú od 9 k 5. Steve Mason hral síce dobre, ale ani to nás nezachránilo od ďalšej porážky. Myslím si, že netreba zmenu len na trénerskom poste, ale aj prevetrať zostavu, najmä obranu. Aby tím, ktorý sa zameriava na defenzívu, dovoli súperovi v priemere 31,9 strely na zápas (24. miesto) a bol na presposlednom mieste v priemere gólu na zápas (3,46) je trošku sila. Jediné šťastie je, že sa nám, vďaka príchodu Vermetteho v minulej a Stralmana v tejto, zlepšila presilovka.
No jak nazvat poslední vystoupení našich kluků? Je to bída. Jsme pod dekou a chtělo by to nějakou změnu a to především na trenérském postu.
Dawe4 píše:No jak nazvat poslední vystoupení našich kluků? Je to bída. Jsme pod dekou a chtělo by to nějakou změnu a to především na trenérském postu.
Mať team s momentálne asi najhoršou defenzívou v lige a zároveň Hitcha... Niečo sa pokazilo. :-(
Ibaže Hitchom nič nepohne. Hráčom- veteránom, prípadne Hitchovým obľúbencom sa napriek ich tragickým výkonom čas neskráti, na to doplatia iba ak tak mladí hráči.
A je to tu páni :good:
"Momentálně nevím, kde budu příští rok hrát, a ani o tom nepřemýšlím. Rozhodně ale nevylučuji možnost, že bych zůstal v CSKA."
Nikita Filatov
Zdá sa, že sa chytil Kris Russell. 2x za sebou 1+1. :!: Taktiež si myslím, že dvojica Roy, Russell je platnejšia než dvojica Methot, Klesla.
K nášmu výkonu sa nebudem radšej vyjadrovať. :thumbsdown:

Pre porovnanie (zápasy. góly, asistencie, body. +/-, góly vPP, priemerný čas na PP, priemerný ice-time, priemer striel na zápas, bočet blokovaných striel, počet získaných pukov, počet odovzdaných pukov, % FO):

Brassard 27 3 13 16 -12 2 2:44 14:51 20,6 33 2 10 5 37,0%

Brulé 25 7 10 17 -1 0 0:53 14:10 18,0 40 13 11 18 52,1%

Taktiež si možno porovnať spoluhráčov. Brulé mnohokrát hrával s horšími hráčmi ako Brassard.

Myslím, že výmenou Torres - Brulé sme parádne prehlúpili. Pečo mu len Hitch nedal príležitosť, prečo mu neveril? Našťastie mal Nikita dosť rozumu na to, aby odišiel späť do Ruska, inak by dopadol ako Bru.

A ako hovorí begbee, asi sme ho stratili. Takže, ďakujeme Hitch. :evil:
Nikitu sme nestratili. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Po výbornom vstupe do sezony Columbus v poslednej dobe upadal ked z poslednych 9 zapasov vyhrali len 1 ale v zapase proti Panterom im výrazne pomohol S.Mason ktorý po uspesnej minulej sezone "konecne" vychytal shootout i v tejo sezone ked zneskodnil 32 striel hostí.Zaujimavostou je ze v kazdom zapase,ktory odohrali Blue Jackets dali vzdy oba tímy minimalne po jednom gole az doteraz.
Hmmm. Může mi někdo říci co je to s námi? Vždyť hrajeme příšerně. Nemá ani cenu tady psát co je špatně. Protože všechno je špatně. Chce to co nejdříve něco změnit.
Sú dve možnosti:

1. Steve chytal tragicky, kým hráči v poli zase až tak zle nehrali.
2. Tragicky hral celý tím.
No já jsem nemyslel ani tak dnešní zápas, ale celkově posledních deset utkání.
K ostatným zápasom som sa radšej nevyjadrila. :evil:
Tak ted na to koukam...Steve Mason ma uspesnost zasahu pod 89 procent, no krasa...Nejhorsi situace je kdyz si myslite, ze mate kvalitniho golmana, ktery bude oporou. A on pak hraje mizerne, vy pak nevite co s tim, to je prusvih... To ze by jste meli brat Halaka nebo jineho golmana je podle me utopie, prece jen ma S.Mason vybudovano lepsi jmeno nez Jaro. S trochou nadsazky, kdyby se nedarilo napr. Brodeurovi, myslite ze by Devils usilovali o posileni pozice golmana ?! Nezbyva nez cekat az Steve zacne hrat to, na co ma... Garona znam z Pittsburghu, nebylo to uplne spatne, ale jistota z neho rozhodne nevyzarovala. Vzdycky jsem trnul, kdyz byl v brane. Nezavidim vam tuhle situaci, ale myslim, ze se radikalni kroky na postu golmana ocekavat nedaji.
Tak já bych též žádné kroky ohledně gólmanů nedělal. Spíš celý tým by měl začít něco hrát. Protože momentálně je to hrůza. :cry:
Steve nemá v Garonovi konkurenciu, Jaro by nám bodol.

Ak by som mala byť GM tak

1/. Prepustím Hitcha, ktorý je síce kvalitný tréner, ale mužstvo potrebuje nový impulz.
2/. Urobím radikálne zmeny v zostave. A radšej zavolám do tímu Maxima Majorova, Alexa Picarda a z juniorov vytiahnem Johnyho Moora ako sa pozerať na tú hrôzu.
3/. Budem sa snažiť získať kvalitného centra.
vůbec s tebou Evko nesouhasím a to ani v jednom bodě. Centry máme kvalitní, kam by se nám další vešli? Brassard je ještě mladý a bude se zlepšovat. Teď se hledá. Propustit Hitchcocka jen kvůli impulzu? Blbost. Tým se buduje k Hitchově obrazu přes tři roky a teď ho jen tak vykopneme a začneme stavět od začátku? Nejsem žádný jeho zastánce a porážky mě taky hodně štvou, ale nejdou dělat ukvapený rozhodnutí. Moore ještě potřebuje vypilovat dovednosti v juniorský lize, snad jen s povoláním Picarda souhlasím.
Johnyho Mooreho som myslela ironicky, keďže na našu tragickú obranu sa nedá pozerať. To by som tam snáď ja bola platnejšia. :D Samozrejme, bola by ho škoda ničiť a urobiť tú istú chybu ako s Brulém. To platí nielen o Moorem, ale aj Cody Goloubefovi.
Brassarda by som nevymieňala v žiadnom prípade, skôr som mala na mysli niekoho skúsenejšieho. Ale keď sa to tak vezme, na poste centra môže zaskočiť Umby.
Nevieš ako sa volala osoba, ktorá mala väčšiu časť sezóny minulej sezóny v podpise FIRE HITCH? :D Ak sa zbavíme Commodoreho, Kleslu a jedného z dvojice Torres-Chimera (prípadne oboch), máme tím pre každého trénera. Okrem toho nezabúdaj, že na farme máme Picarda s Majorovom, ktorého ty príliš podceňuješ (podobne ako si Brulého...), pritom má potenciál hrať v prvých dvoch útokoch.
Hitch nevie využiť ofenzívny potenciál tímu, sústredí sa na defenzívu. A napriek tomu ju máme katastrofálnu.

Mne by sa páčil útok: Picard - Brassard - Majorov
mt-svk píše:Hitch nevie využiť ofenzívny potenciál tímu, sústredí sa na defenzívu. A napriek tomu ju máme katastrofálnu.
V podstate toto isté inými slovami (takými mojimi :cert: )som napísal pár strán dozadu. Som rád,že zdieľaš môj názor.
Hoci je Hitch dobrý tréner, myslím, že nedokáže dostať z Colombusu viac ako 70%.

Je čas Hitch.
Brassovi sa povážlivo kráti čas na ľade. Keby sa tak chcel aj zle hra júcim veteránom, nielen zle hrajúcim mladým hráčom.

Begbee, ja to hovorím už dávno, minimálne tretiu sezónu. Hitchova zostava... to je horor nad horor. S mladými nedokáže nič. Ak by hrali Voráček s Brassardom a Filatovom v inom tíme, ich štatistiky by vyzerali úplne inak.

P.S. Martin, máš zvlášnte hodnotenia. Keď hrá zle Brass, podľa teba sa hľadá (pritom hral s výbornými spoluhráčmi, PP a mal celkom slušný čas). Keď hral zle Bru, hodnotil si ho veľmi negatívne (pritom nehral PP, hral väčšinou so slabými spoluhráčmi a minimum času).
Já to tady vidím jasně. Není jiná možnost než se zbavit Hitche. Ano je tady proti argument, že s týmem je už dlouhý čas, ale prostě vždyť každý to musí vidět. Hitch směřuje taktiku k defenzivě, ale ta hraje příšerně. K tomu ještě touto taktikou trpí útok a útočníci ze sebe nevymáčknou co v nich je. Sakra vždyť tento tým má velký potenciál. Především útok by mohl sázet jeden gól za druhým. Realita? Děs. Též obrana není špatná a ona už dokázala, že hrát dobře umí. Realita? Děs. Takže není jiná možnost než vyměnit trenéra + k tomu udělat trejdy kde bude zahrnut Klesla a Commodore z útočníků bych se zbavil Chimery a Modina.
Vymeniť trénera je najrýchlejšia možnosť ako spraviť "aspoň niečo" aby sa zlepšili výsledky, ale myslím si, že v Colombuse by to bolo aj jednoznačne najefektívnejšie riešenie.
A taký Nash veď to je to isté ako bol Gáborík vo Wild. Toho pustiť z reťaze tak máte 55 gólového strelca.
begbeee píše:Vymeniť trénera je najrýchlejšia možnosť ako spraviť "aspoň niečo" aby sa zlepšili výsledky, ale myslím si, že v Colombuse by to bolo aj jednoznačne najefektívnejšie riešenie.
A taký Nash veď to je to isté ako bol Gáborík vo Wild. Toho pustiť z reťaze tak máte 55 gólového strelca.
Přesně to je o tom o čem mluvím. Pokud by Hitch dal volnost útočníkům a nesvazoval je defenzivními úkoly (které stejně nefungují) tak ne jen Nash by začal řádit.
BTW: Martin, nevieš ako sa volala osôbka, ktorá mala väčśinu minulej sezóny v podpise

FIRE HITCH

? :D
Ja to vidím na odchod Commodoreho, Kleslu, Chimeru, Torresa, preradiť Pahlssona do štvrtého útoku a z Methota urobiť 7 obrancu, povolať Majorova, Roya a Picarda.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: _The_Wolff_
2021 TAMPA BAY LIGHTNING